- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Mondjuk ha már mérnökök dolgoznak ilyen hangszórókon például nem értem miért kell valamit elrontani ha már egyszer jó... Oluv D fine hangszórója első generációs amin még egy sima D betű volt. Sajnos lehet azóta a sima D fine verzió is megkapta ezt a rosszabb hangzást. De a legjobb volna élőbe meghallgatni és ott úgy is kiderül mekkora a különbség valójában.
De egy Xtreme 2 ellen is szépen helyt áll szóval attól független egy remek darab
[link]
Itt írta valaki ez a bluetooth hangszóró találkozott nem volna mondjuk hülyeség egyszer összehozni. És akkor végig lehetne menni az eszközökön, persze az egyéni ízlés és igények eltérnek. De úgy egy Vifára nagyon kíváncsi lennék vagy egy Denonra még is milyen hangzást nyújt.
Oluv oldala egy ki indulási alapnak nagyon jó, úgy az ember nagyjából be tudja saccolni mit kap a pénzéért. Bár én mindig a valóságra hagyatkoztam úgy is ott dől el valóban jó-e az a hangszóró.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 hónap Garancia
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest