- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Pixel készülékeket hozhat a Google és a Vodafone együttműködése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor8.
tag
válasz
Jarod1 #18983 üzenetére
Így van, csak az egyiket 3 évvel ezelőtt vettem.
Mindkettő típusszáma az,hogy 2AV3Z-BANG.[Ugyan az a doboz is, csak az újnak már a gombjai fehérrel ki vannak festve]
-
-
szab120
tag
válasz
Jarod1 #13572 üzenetére
egyrészt így értettem: JBL, Harman Kardon, Infinity&AKG a Samsung portfólióhoz tartozik.
másrészt hangzás, basszusorientáltság tekintetében sok az egyezés, csak a HK szebb hangzásban. -
Astor22
tag
válasz
Jarod1 #13362 üzenetére
Azta, akkor csak nem lehet annyira rossz, kedden érkezik várom nagyon már... A 710 ahogy megérkezett minden tökéletes volt de maxhoz közeli hangerőn pukant egy nagyot mindig és hang semmi viszont ugyan úgy ment a zene és a villogas.... Nem mindig produkálta valamikor 1,5 2 óra maxon hallgatás után sem jött élő, de hatalmasakat kattant. Egyébként álom az a hangfal nagyon nagy erő van benne, rezgett minden, de szabadtéren is gyilkos hangerő volt benne... Sajnálom
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Jarod1 #11846 üzenetére
" ... a BT beállításokon belül volt 1 kapcsoló, külső hangszórókhoz való csatlakozás ... "
Na, ezért rühelltem meg mára az Emui-t és Miui-t (pedig ez utóbbit anno, régen, nagyon szerettem). Egészen eszement dolgokra képesek a kínaiak. Alapvetőn droid-os funkciókat írnak át (pl. anno a mute / priority mode) vagy épp kapcsolnak ki (véletlenül v. direkt).#11849 carl18
Az a baj, hogy a Xiaomi-nál simán képesek visszafelé is fejlődni. Ha jól látom, neked egy régebbi készüléked van, míg a kérdezőnek egy újabb (Poco X3 Pro). Szóval simán benne van a pakliban, hogy valamit (megint) "elkottáztak".#11841 sky11
Mi a helyzet más bluetooth eszközzel? -
Gügü
csendes tag
válasz
Jarod1 #10587 üzenetére
Nincs maximumon a hangerő, de ha maxra tolom, akkor erősebb ez az alap zaj. Ha leveszem minimumra akkor eltűnik. A sistergés folyamatos kb. 5-7 percig azután eltűnik. Szerintem a bluetooth adapter alapzaja. Csak egy ilyen ár cédulával rendelkező hangszórónál, ez picit kellemetlen. Még nem frissítettem, de a harman oldalán nem is találtam meg ezt a típust.
-
LanyUs
őstag
Tegnap jöttek a villanyszerelők és hoztak egy Xtreme 1-et magukkal -> így legalább ki lehetett próbálni a párosítást. Lebecsültem ezt a dolgot, de amikor 15% hangerőn életre kelt a másik is "kinyílt" a tér, betöltötte az "egyirányú" űrt, amolyan "körbe fogott" a zene hatása volt. Mint egy hálózatos jól beállított sztereó vagy 5.1 esetén. Kifejezetten tetszett.
Ez a JBL összekötés nélküli probléma viszont a generációk között, hogy pl. az Extreme 2 nem kompatibilis az előddel vicc és felháborító, kb. mint az intel új processzora - új alaplap kombó. Nevetséges
Üzletpolitikai szempontból sem megalapozott. Pl. lehet vennék egy 2-est, de így nincs értelme, 1-est pedig nem szeretnék már -> tehát buktak egy 2-es eladást. Annyira azért nem vagyok fan, hogy eladjam az 1-est és vegyek 2 új kettest.
-
-
-
törölt tag
Hogy egy mit?
Van rajta egy gumilebeny. Az alatt van egy jack dugó hely, egy mikro-USB hely a töltéshez és egy kis lyuk. Gondolom az a mikrofon helye. De azt ugye normálisan a gumilebeny eltakarja. Ezt szeretném kipróbálni. Mert ha az a mikrofon, akkor a kocsiban telefon-kihangosítóként használva azt nyitva kellene tartani. Persze lehet, hogy a mikrofon az egyébként nagyon is szép szövetborítás alatt van. Oda nem látok be. Szóval emiatt kellene valami tesztféleség. Tudtok ilyet mondani?
-
carl18
addikt
-
carl18
addikt
BIka hang? OMG Kérem azért ez egy kicsit overkill kijelentés.
Dockin D Fine vagy JBL Xtreme na azoknak talán valóban bika hangja van, de azért a FLIp 4 még mindig közelebb áll a cincogáshoz mint a Bika hanghoz.
Egy Harman Onyx studio ennek is bika hangja van például.26E tuti nem adnák egy Flip négyesért, Mikor 35E-be mozog az SRS XB40 akcióba.
(#5558) mcs Én is kipróbáltam Médiamarkban, de én mondjuk nem tapasztaltam semmi torzítást. Pedig volt hogy kicsit feljebb tekertem a hangerőt. Bár hogy meg tudjam ítélni hangzásra melyik a jobb kéne egy nap hogy jó alaposan át tudjam tesztelni haza környezetbe az újat és a régit.
Hát az kérdésed mennyit fejlődünk meg merre mert a fizikát nem igazán lehet becsapni. A JBL Xtreme 2 se lett nagyobb teljesítményű az elsőtől.
A Sony általában modelt frissit elsőnek Sony srs X3-ból lett X33. Most is hasonló update jött, majd ami jövőre jön talán valami valóban új lesz talán. Azért minden esetre érdekes, egy orosz srác szét kapta az XB 40-et és 2db 32 wattos hangszórót talált benne. 64 wattos durván a Sony, a Dockin 50 watt, a JBL Xtreme 40. A Hangerő pedig a 3-nál közel azonos kategória. Szóval csupán a watt nem mindegy, szerintem a hangerő már nem fog nőni. Max a hangzáson tudnak javítani.
-
törölt tag
Azt már próbáltam, nem talál hozzá drivert. Ki is írja egyébként, hogy vezeték nélküli headset, szóval azt már tudja róla. Lehet hogy csak Win10 kompatibilis és az felismeri alapból?
Veszek jack apa-apa kábelt, annyira nem érdekes amúgy, csak kényelmesebb lett volna a BT. Inkább az a vicces, hogy nem adtak hozzá alapból jack kábelt, pedig épp nézem az eredeti tartozéklistát és ott van hozzá. -
törölt tag
Én abból indultam ki, hogy a telefonnak se kell.
Hol van dirver hozzá? Mert bizony a Divoom weboldalán nincs semmi. Gondolom megjelenik majd jó esetben a hangeszközök között és azt alapértelmezetté téve fog szólni. Remélhetőleg automatikusan átkapcsolva rá (ahogy a fejhallgatónál), hogy ne manuálisan kelljen mindig. -
peter889
őstag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
JBL Go vagy Go 2 hangdobozt még nem vettem, mert valaki (elektronikai nagyáruház ügyfélszolgálatos kisasszonya) azt mondta nekem, hogy szerinte nem működne a Motorola Defy telefonnal. Szóval még nem tudtam kipróbálni.
Akkor hamarosan veszek egy hangdobozt, lehet egy Go-t.
Jól éreztem én, hogy működniük kell együtt.
Lab31-es Cube Bt. hangdobozzal az a bajom, hogy az akku már csak fél óráig bírja, silány minőség lehet. -
Dolby
senior tag
Odáig rendben, hogy BT-on köti össze a hangszórót, de fülhallgatót is szeretne használni, ezért gondoltuk, hogy ha a hangszóró BT-on úgyis csatlakozik, akkor ha annak lenne jack kimenete, fülhallgató használata is rendezve lenne. Ezek szerint csak BT füles segítene? Vagy esetleg létezik usb -> jack átalakítás?
-
carl18
addikt
Témába beleszólva, hát nem tudom manapság mennyire tartos cuccokat gyártanak ezek
Azért aki most megveszi az adott gyártó termékét, kíváncsi leszek 2-3 év múlva hogy működik..
Sajnos ez minden gyártóra igaz, JBL Extreme után olvastam, és többen panaszkodtak hogy 2 év után az elektronika elkezd rosszalkodni. -
z2solti
tag
Szia!
Emagon vettem, A+ AI3 Bluetooth hangszóró. Én is úgy gondoltam ,hogy minden ki megy rá, de nem.
A hívás jelzést ( csengőhang ) csak a telefonon szól a hangszóró meg se nyikkan.Más hangok pl. a ha valamolyen alkalmazásn megnyitást hang kiséri az szól a hangszórón is.Teljes hangerőn van a telefon és a hangszóró is. Ha a hangszóróval fogadom a hívást konkrétan üvült a másik fél hangja.
Azt hiszem a hangszórónak valamilyen hangot kéne adnia ha hívás van, de nem hallani semmit.
Csak azt nem tudom ,hogy ez normális ennél a tipusnál vagy hiba?szerk: Alapvetően nekem csak a kihangosításhoz kellene, de ha valakinek erre van jobb ötlete, ne kíméljen!
Előre is kösz. -
csab2
veterán
Persze, azzal megy.
Közben tegnap este megint jó volt, ma megint nem.
Rendesen csatlakozik, minden flottul megy, csak hang nincs.
Nem lehet, hogy ez a probléma?Mármint, hogy fejbeszélőnek látja.
Ha letiltom a fejbeszélőt, akkor csatlakozik, mint hangszóró, de amint elindítok egy fájlt, aminek hangja van, azonnal leválasztja.A műveleti központ viszont ilyenkor is azt mutatja, hogy csatlakztatva van a Go+Play-hez. Szóval nem értem.
Néha mitől jó? -
glaci
őstag
-
glaci
őstag
Hát, ugye ha nem muszály, az ember nem szórja a pénzt feleslegesen.
Ettől függetlenül inkább az a fontos, hogy normális legyen a cumó. (Ebből a szempontból tűnt nagyon szimpatikusnak az a Jungo, amit nem tudtam megvenni.)
Hallani csak a Charge2+ -t hallottam, az jónak tűnt ugye, csak mint mondtam, kicsit drágállom. (Ezért is kérdeztem a Flip3 -at és a "sima" Charge2 -t, mert azok hasonlónak tűnnek, de picit barátibb az árcédula.)Amit a kolléga ajánlott Huawei, az ezekhez képest milyen? Ahogy elnézem az árát, az egész baráti. Viszont az egyéb tulajdonságaival sajnos nem vagyok tisztában.
-
dorika87
őstag
mert multifunkcionálisan használnám több helyiségben így a konyhában is amikor ott tevékenykedek szeretnék rádiót hallgatni közben, viszont erre a célra tökéletesen megfelelt a múlt heti ED-s akció, amelyben 3ezerért 2db mini bt hangszórót adtak. Ebben van fm rádió is. Erre a célra nekem pont jól jött ez a (két) darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- War Thunder - MMO Combat Game
- Gitáros topic
- Microsoft Excel topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Tablet Gen3 13" 3K IPS érintő i7-8550U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- Corsair CX750M 750W Moduláris Tápegység
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest