Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz djfantom #7673 üzenetére

"Tronsmart Element T6 Plus Lazán veri a JBL Charge2"
    Hát nem rossz a fülem, pont hogy jó. A T6 plus való tény jobb mint a sima T6. Oké hogy nekem nem tetszik a tronsmart, de oluv is hasonló véleményen van velem. A Charge 2+ basszusai sokkal jobbak, tisztább a hangja ráadásul ezen egy élmény zenét hallgatni.

Tegnap hallgattam eleget a T6 plust, és irtam mindegy hogy nézzem nekem nem élmény rajta zenét hallgatni:

Kétlem botfülem van, itthon egy Sony LBT-709-es hifi rendszerem van ami szintén super hangminőséget produkál. Ha valaminek nem jó a hangja vagy számomra kellemetlen,nem engem kéne azért támadni.
    Nem vagyok elfogult egyáltalán, teljesen márka független vagyok.
    De a Tronsmartok valahogy számomra nem nyújtanak élvezhető zenei teljesitményt. Persze azért az árért nem rosszak tény,de nekem még egyszer nem kéne tronsmart.

Charge 2+ vs T6 plus-ra vissza térve tény lehet a Tronsmart hangosabb,de attól a hangja nem lesz jobb...élvezhetőbb.
    A Charge 2+ hangképe számomra mérföldekkel kellemesebb.

Sima T6 tulajdonos voltam majd egy évig, oké élet tartalma elég jó.
    Egyedi Equalizerrel ki lehet küszöbölni a torzitást, de akkor is valahogy nem volt igazi a hangja. A Charge2+ adja azt ami hiányzott a Tronsmartból. Itt végre ott vannak a szép basszusok, amik a T6 esetében elmaradtak.

Itt oluv oldalán az összehasonlitás, nem kicsit hallatszik jobb a Charge 2. [link] House/Dance zene teljes hangerő mellet.

• Gsx-rr

veterán

válasz djfantom #7673 üzenetére

Hangfalaknal minimum sztereo rendszerekre asszocialunk. Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák