- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
djfantom #7673 üzenetére
"Tronsmart Element T6 Plus Lazán veri a JBL Charge2"
Hát nem rossz a fülem, pont hogy jó. A T6 plus való tény jobb mint a sima T6. Oké hogy nekem nem tetszik a tronsmart, de oluv is hasonló véleményen van velem. A Charge 2+ basszusai sokkal jobbak, tisztább a hangja ráadásul ezen egy élmény zenét hallgatni.Tegnap hallgattam eleget a T6 plust, és irtam mindegy hogy nézzem nekem nem élmény rajta zenét hallgatni:
Kétlem botfülem van, itthon egy Sony LBT-709-es hifi rendszerem van ami szintén super hangminőséget produkál. Ha valaminek nem jó a hangja vagy számomra kellemetlen,nem engem kéne azért támadni.
Nem vagyok elfogult egyáltalán, teljesen márka független vagyok.
De a Tronsmartok valahogy számomra nem nyújtanak élvezhető zenei teljesitményt. Persze azért az árért nem rosszak tény,de nekem még egyszer nem kéne tronsmart.Charge 2+ vs T6 plus-ra vissza térve tény lehet a Tronsmart hangosabb,de attól a hangja nem lesz jobb...élvezhetőbb.
A Charge 2+ hangképe számomra mérföldekkel kellemesebb.Sima T6 tulajdonos voltam majd egy évig, oké élet tartalma elég jó.
Egyedi Equalizerrel ki lehet küszöbölni a torzitást, de akkor is valahogy nem volt igazi a hangja. A Charge2+ adja azt ami hiányzott a Tronsmartból. Itt végre ott vannak a szép basszusok, amik a T6 esetében elmaradtak.Itt oluv oldalán az összehasonlitás, nem kicsit hallatszik jobb a Charge 2. [link] House/Dance zene teljes hangerő mellet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- PlayStation 3
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OTP Bank topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest