- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Beni2360 #8951 üzenetére
Abból indultam ki hogy ezek a számok a szállító azonosító kódjai, nem postai nyomkövetési szám.
Nem tudod hogy az adott logisztikai cégnél ők értéknek mennyit adnak meg a szállítólevélen, nincs értelem annak hogy kevesebbet írjon rá mint a valós érték, így ha elveszne akkor megkapja pénzt. Azt sem tudod mert rajtad kívülálló a dolog hogy milyen szerződési feltételek szerint megy a kártérítés.
Ez nem egészen teória. -
Vikusz77
tag
-
-
válasz
Beni2360 #7321 üzenetére
Ahogy már egyszer, többször írva van EDM.
Ha PDM, akkor a BG-nek van egy szolgáltatása hogy tariff insurance, ez azt jelenzóti, ha vámeljárás alá kerül mégis a csomag, akkor a kifizetett vámot és az áfát 100 $ alatt 100%-ban, afelett meg 50%-ban kifizetik. A vámeljárási költséget (Posta 3500 Ft, futárcég 6000 Ft) azt nem fizetik.
De ez ugye vagylagos,de 90% hogy nem lesz ez a biztosítás igénybe véve.
Erről is írogattunk a múlt héten is.Nekem is vannak érdekes felvetéseim, magyar eladóknál mi indokolja az 500-800%-os felárat ugyanolyan kínai termék esetén?
-
válasz
Beni2360 #7312 üzenetére
2 és 4
a 2-es nagyon lassú (4-8 hét talán vonat?) - trükk után GLS hozza, nyilván , amíg nem ér GLShez addig nem követhető
a 4-es repülős (legutóbb 13nap volt augusztusban) trükk után posta hozza hollandiából, holland átcímkézés / feladás után követhető csak.arra figyelj, hogy szeptember 25-re érkezik meg nekik, utána fogják feladni... csak, hogy ne legyen ebből sírás , meg refund követelés
-
haxy27
aktív tag
válasz
Beni2360 #6841 üzenetére
Nem vettem kötekedésnem csak nem nagyon értettem hogy felháborodást írtál pedig nem. voltam vagyok. csak kicsit elbeszéltünk egymás mellett. az elején. Sajnos nem az én döntésem volt hogy hol és merre jön a csomagom ahogy az sem hogy futár hozza e vagy sem. ezen infók a BG-n nem annyira publikusak.
Persze én kértem a BG-től EU direk mailel de azzal a kevés infóval nagyon jól hangzik.De ha tudom akkor mint írtam inkább vám mint ez. Csak hát most jelenleg 3 Csomagom van így. És nem saját részre.
-
haxy27
aktív tag
válasz
Beni2360 #6837 üzenetére
Nem vagyok felháborodva, honnan veszed hogy felvágyok. még csak olyan hangnemben sem írtam sémit, amiből az jönne le hogy felvágyok háborodva.
kaptam egy választ ami igazán nem válasz nem ez érdekelt ezt a BG is megírta volna.
Erre adtam egy válasz ami a véleményem a jelenlegi álláspontom majd változik vagy nem ha megjön a csomag.
Erre kaptam egy olyan választ ami nem igazán érdekelt hogy őszinte legyek mert ha elolvasod a 32 hszemet akkor látod hogy nem ez érdekelt hanem egy opció az eu direkt mail és ott is a tapasztalatok.
nem írtam időpontot de nem is érdekes mert a tapasztalt emberek azaz olyanok véleménye érdekelt volna akik rendeltek így és van tapasztalatuk tudják azt hogy PL: ne keresem a kód alapján a csomagot mert nem találom úgysem, vagy csak akkor látom ha az országba van de az minimum 5-6 hét, és utána még a futár mire kihozza stb. Na mindegy azért köszönöm a kötekedés emberek azért itt is itt vannak. -
haxy27
aktív tag
válasz
Beni2360 #6833 üzenetére
De akkor a 15 nap az minek van ott ha úgyis késik. akkor írják hogy több mint 35 nap azt nem rendelem úgy meg többet. Tablettet akartam még rendelni de inkább jöjjön vámosan a postán azt kész. Telefonomat mikor rendeltem az itt volt 8 nap alatt a postán volt még 3 hétig de azt láttam hogy ott van és mit csinálnak épp vele.
-
válasz
Beni2360 #6786 üzenetére
Velem is korrektek voltak, mert elnézést kértek amiatt hogy a beszállítótól nagyon gyenge minőségűt kaptak és ezért nem akarnak velem kiszúrni, inkább el sem küldik, de nem tudnak a közeli időben ilyen áron beszerezni, ezért törlik a vásárlást.
A Fogyasztóvédelmi szabályok és a szerződési feltételek szerint ilyen esetben ez szabályos eljárás. -
-
válasz
Beni2360 #6481 üzenetére
Új, belsős fizetési lehetőség.
Ha üzleti (nagyker) vásárló vagy és $-os bankszámlád van és arról tudsz kedvező áron utalni, akkor fel tudod tölteni ezt a BGpay egyenleget, illetve automatikusan ide kerülnek az aktiválás után a refund-ként visszajáró összegek
Normál felhasználóként nekünk csak a refundos feltöltés áll rendelkezésünkre.
Ha forintos bankszámláról utalná akkor az árfolyam és a utalási költség lényegesen többe kerül a fizetés, mint amikor a PayPal-on keresztül kártyával fizetsz.
És nincs vissza irány, nem lehet leszedni róla pénzt, csak levásárolni lehet.
De kapsz 2 % kedvezményt ha ezzel fizetsz, véletlenszerűen kaphatsz 200 pontot rá amikor refund kerül rá. -
kirkri
addikt
válasz
Beni2360 #6377 üzenetére
Ha egy kicsit a dolgok mögé nézel, akkor megtalálod a választ.
(Priority Direct Mail - Áfa elkerülős küldemény)
Ezt először érkeztetni kellett Svédországba és onnan lett továbbpostázva. A Gearbest féle Priority Line EU Express is csak a nevében express, valójában az is nagyjából egy hónap alatt ér ide, annyi, hogy az Angliába megy először. -
-
jozsi252
veterán
válasz
Beni2360 #6102 üzenetére
A színtiszta tényeket a rendeljkinait blog adta meg a kérdésemre tegnap.
"Kérdésünkre elárulták, hogy nem szűnt meg az áfamentes European Direct Mail szállítás, csupán a kínai újév miatt több másikkal együtt ideiglenesen szünetel."
Szóval ezért nem tudjátok elérni ti sem az áfa mentes szállítást BG-n!
-
jozsi252
veterán
-
-
válasz
Beni2360 #6041 üzenetére
Ha nem látom a felsorolásban annak ellenére hogy tudomásom szerint érvényes a virtuális kártya, akkor ők elvesztették. Így értem.
De közben kiderült a Visa tiltotta le, bár senki nem próbált vele vásárolni abban az időszakban. Sem én, sem egy hacker.
De erről, hogy 24.-én délután törölve értesítés sem jött. Most este 18:45-kor nem láttam, így derült ki. -
Emperor_
addikt
válasz
Beni2360 #5430 üzenetére
A pontos nevét nem tudom, nagyon régen kötöttem. Valami alap csomag.
Ezek a díjak vannak:
OTPdirekt HAVIDÍJ 106 Ft
IDŐSZAKOS KÖLTSÉGEK 148 Ft /ez a rendkívül ködös megfogalmazás nem tudom mit takar/
HAVI ZÁRLATI DÍJ 283 FtSzeretném megkérdezni a MiBand használókat, hogy életvitel szerűen (a hétköznapokban) mit használnak ki a tudásából? Szemezek vele, de még nem tudom, hogy kell e nekem.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Beni2360 #5360 üzenetére
Én annyit hozzátennk, hogy nekem feladták már pár napja, pedig 20.-ra volt kiírva. Szerintem kaptak egy adagot, időrendben szétosztották ki mikor nyomta le az order gombot. Szerintem te már nem fértél bele a mostani adagba, de tuti postázni fogják.
Pontosabban 13.-án adták fel. Én a szülinapi akció alatt vettem olcsón.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Beni2360 #5360 üzenetére
Válaszban annyit írj nekik, hogy "I will wait."
Azt akarják elérni, hogy visszamondd szerintem. 19$-os WoWStick-et még mindig nem adták fel, 10-én azt írták, hogy 5 nap, ma már a restock + preorder 10.18 lett, szóval komolyan mondom a Gearbest kezdi lenyomni őket... Holott régen pont fordítva volt.
Nagyon elment a kedvem a Banggood-tól, beváltom a pontjaim 10-5-ös kuponokra, amint lehet, elvásárolom őket, és offolom az accountom.
-
válasz
Beni2360 #5148 üzenetére
Nem ezek számítanak, hanem hogy a Magyar Posta levélküldeményként vagy csomagként kezelendőként kapta meg. Egyre kevesebb az posta ahol nem tartják be a saját szabályukat, itt nálam eddig odaadták a kézbesítőnek és ha akarta kihozta, de most már csak az értesítőt adják oda ha nagyobb a méret 24 mm-nél.
És itt jön elő a probléma, hogy így már lehetetlen kontroll alatt tartani részünkről a küldemény megérkezést, mert én ugyan optimista hozzáállású vagyok, de minden értesítőt megírnak? Eddig legalább egy megbízhatónak tartott -részemről- ember is látta még a küldeményt.
A belső ellenőrzést meg nem kötik az orrunkra -ha lenne-, bár ezzel a nem hozom ki, mert nagy teremtettek egy olyan szituációt amelynek a megnyugtató megoldása az ügyfelekre is tartozna. De ezeknek lehet beszélni...... -
válasz
Beni2360 #5146 üzenetére
A vastagított részed nálam egy előző hsz-ből volt idézve, arra reagáltam, hogy ez nem lehet az oka az új szabályozásnak, mert ahogy említed arra vannak szabályok.
Az LS.... az EMS küldemény lehetett, nem arról írtam, az EMS-t ki kell vinniük, mert a gyors postának az lényege, hogy gyorsan kézbesítik a címzettnek, azért nem kell bemenni, mert eleve címre kézbesített csomag kategória lenne, nem levélküldemény, illetve nem a csomagokra vonatkozik a szabályozás. Ami csomagként kerül feladásra azt viszik. -
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
Beni2360 #4664 üzenetére
Én a rádió vezérlővel is ellátott RM Pro-t vettem nemrég. Az infrás része abszolút jónak bizonyult, a rádiós rész néha nem 100%-os (nem tudom, hogy gyenge a jel, vagy a tanulásnál nem tökéletes a frekvencia meghatározás), de az RM 3 mininél ez nem is opció, mivel csak infrás. A letölthető App lehetne kicsit pofásabb is, meg van benne 1000 kínai márkának a távirányítója, de pl Sony TV meg ilyenek nincsenek
. De persze bármire megtanítható a cucc, így ez csak kényelmi hiányosság. Ami kényelmetlen lehet a mindennapi használatban az az, hogy kell némi idő az appnak mire betölt, tehát ha telefonról akarsz mondjuk csatornát váltani a TV-n, akkor az első indulásnál kicsit türelem játék a dolog, nem csak annyi, hogy felveszed az asztalról és nyomod is.
Én most fogom kipróbálni, hogy működik együtt az Amazon Echo Dot-al, főleg ezért vettem, de a Dot csak ma jött meg.
Egyébként elég sok teszt van az RM Mini 3-ról (még magyar nyelven is találsz egész részletest). Ennyi pénzért jó játék
.
-
bul07
nagyúr
válasz
Beni2360 #4329 üzenetére
Ha akarnék ilyet akkor nekem a vezetékezni is kellene, mert most 10m hosszabbítóval van megoldva, sok elosztóval, régi ház rosszuk vezetékelve
Kár hogy nincs ilyenből két dugaszos, mert egy nem lenne elég , tv-nek PC-nek meg a többi dolognak , kellene vagy 5-6 dugaj hogy ne használjak elosztót(#4333) Beni2360
My Coupons / Unused Coupons
Már ha ráztál ilyen kupontDe van hogy csak telefonos appba látszik
-
-igu-
veterán
-
mrobes
tag
válasz
Beni2360 #3153 üzenetére
Próbáltam már mindent, de semmi.
(Attól eltekintve, hogy hívott egy ismerősöm, miért kerestem?- én?- dehogy kerestem! Aztán kiderült, hogy addig nyomkodtam a mode gombot, míg tárcsázta a teló az utolsó számot)
A képen bekarikázott helyen kéne jelölni a rádió funkciót. A hirdetésben hat kis négyzet jelöli a funkciókat, itt csak öt van:
-
Andralin
aktív tag
válasz
Beni2360 #2913 üzenetére
Még szerencse, hogy nem vagy hajlandó vitát nyitni róla, különben nagy flame kerekedne itt.
Szerintem ismerkedj egy kicsit az Európai Unión belüli négy alapszabadság elvével, azon belül is az áruk szabad mozgása fogalmával.
Az elképzelhető, hogy egy rutinellenőrzés történik mert a hatóságok végezhetnek ellenőrzést biztonsági, közegészségügyi vagy környezetvédelmi szempontból és ezen pl. fennakadhat a Hollandiából rendelt füvet amikor a kutyus átszaglássza a csomagot, de vámeljárás alá nem vonhatják az EU-ből feladott, EU-n már egyszer vámkezelt küldeményeket, ez biztos.
-
zeon.hu
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest