- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
MittuDomain_ #8922 üzenetére
látszik, hogy nem jártál ausztriába bevásárolni a 90es években
-
válasz
MittuDomain_ #8916 üzenetére
a kis szirszarokra sem fizetsz áfát, pontosan erre gondoltam. ( nem mondtam, hogy kéne, csak ha itthon veszed ugyanazt, akkor fizetsz). nem kell pörögni, csak annyit mondtam, hogy te döntöd el , hogy mennyit ér a banggood accountod.
-
válasz
MittuDomain_ #8914 üzenetére
nyilván kerül a neved mellé egy feketepont, kérdés megér-e neked 2800 forint egy rosszpontot.
szerintem kultúrált visszajelzés belefér, nagyon izmozni ilyen ki összegnél nem érdemes, pláne, hogy ennél sokkal többet nyertél már az áfamentes vásárlásokon. -
-
-
érdekes, hogy legtöbbször két embernek van gondja a rendelésekkel.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Markizmark #8193 üzenetére
némelyik csomag a kupac tetejére, nemelyik az aljára kerül, van amelyik sokat vár, hogy teljen a konténer van amelyik szerecsésen becsúszik egy hamarosan induló szállítmányba.
60 nap, ez lebegjen a szemed előtt. addigra az esetek nagy százalékában befut. -
-
-
-
-
-
-
válasz
1stVikman #7919 üzenetére
nekem jó tapasztalatom van, neked rossz, akkor megbízható?
szerintem az alinál jobb, mert ez mégiscsak 1 cég, nem piactér.és mivel paypallal fizethetsz olyan komoly problémád nem lehet.
ilyen viszont bármelyik bolttal előfordulhat, hogy egy készletkisöprés során valakinek nem jut az adott termékből. -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
nagysandor79 #7632 üzenetére
ha belgiumba van feladva sose ér magyarba
-
válasz
thefreeman #7501 üzenetére
szeptember elsejei edm csomagom tegnap futott be, szóval talán nem kell majd sokat várnod.
-
-
válasz
énvagyoka... #7458 üzenetére
a te sztorid nagyon zavaros
amúgy a költségeket már 1000x leírtuk
termék ára HUFban x0.27 +3500 HUF -
-
-
-
-
-
-
példa:
random telefon:
[link]230USD az ára
ingyenes szállítás 0 USD , ezt tuti megáfázzák tehát 62 USD még rájön (meg kezelés költség de az mindegy)
PDM 8USD ez 3.5% szóval ez a holland áfa?vagy ha a 230 ban benn van a holland áfa, akkor miért fizetünk mi még + 27%-ot ? szerintem elég lenne a különbözetet fizetni ami kb 7-8% lenne 17-18USD szemben a fenti 62 vel.
vagy , ha egy másik nézőpontból nézem, ha a szállítás tartalmazná a holland áfát, akkor meg kb 20% körül kéne legyen a PDM szállítási költsége : 46, pedig , mint átod, 8 dollár
szóval?
nem beszélve arról, hogy a bolti árat adja a kínai vevőnek,az amerikainak , meg a kit tudja még kinek. vagyis, bármit fizetünk pluszban az áfázáskor, az nincs mégsem beépítve sehova
-
figyi, egyszerű
a bolti ár fix.
ha sima légipostával kéred, akkor megfogja a posta és rávágja a 27%-ot
ha PDM, EMD-mel kéred, akkor fizetsz 1-2 USD szállítást ( vagy semennyit) és hopp , nem fizetsz se 27%-ot se 21% se semennyit.ha viszont a 21% vagy bármi más be lenne építve az árba, akkor mi a sima szállítással kétszer fizetünk áfát? a beépítettet is meg még 27%ot is?
felőlem tilthatod az ilyen kommenteket, engem nem zavar.
-
egyet árulj már el.
ha nem EDM, PDM szállítást választ az ember , akkor ugyanahoz a bolti árhoz hozzájön a 27% áfa, ha meg PDM vagy EDM szállítást, akkor meg nem (és ne gyere azzal, hogy a PDM EDM szállítás árában van az áfa, mert van, hogy valamelyik ezek közül ingyenes szállítás). -
válasz
Beni2360 #7312 üzenetére
2 és 4
a 2-es nagyon lassú (4-8 hét talán vonat?) - trükk után GLS hozza, nyilván , amíg nem ér GLShez addig nem követhető
a 4-es repülős (legutóbb 13nap volt augusztusban) trükk után posta hozza hollandiából, holland átcímkézés / feladás után követhető csak.arra figyelj, hogy szeptember 25-re érkezik meg nekik, utána fogják feladni... csak, hogy ne legyen ebből sírás , meg refund követelés
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
anonymus89 #6632 üzenetére
magyar dobozfétis
-
válasz
Markizmark #6518 üzenetére
rendelés előtt érdemes tájékozódni
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Apple Watch Ultra hibátlan 2026.08.06.MM jótállás
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest