- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
2023. december 8-án rendeltem egy ilyet: FNIRSI 2C23T 3IN1 Dual Channel 10MHZ*2 50MS/s Handheld Digital Oscilloscope. Sikerült kuponozni. De nem adják postára. Írtak, hogy várok vagy visszaadják a pénzt, de ha visszamondom a VIP kuponok elvesznek ugye? Ezért a várakozásra böktem. Közben vadul akciózzák.
Tudok innen valamit tenni az ügy érdekében? -
Ezen a snap up oldalon az alul található árukhoz hogyan lehet hozzájutni az alul található árakon?
Nem értem. -
-
Ezért mikor érdemes reklamációt indítani? A rendelés vagy a szállítás időpontjához képest 60 napra?
Order Placed Date: 2017-09-09 06:00:02
Shipped Date: 2017-10-10 03:13:59
Expected delivery date: 2017-10-04 06:00:02(vagy a várható érkezéshez képest
)
-
válasz
Dluinet #5399 üzenetére
1. Nem lehet PayPal-el fizetni, de ezt a hitvitát ne kezdjük el!
2. Nekem kellene, mert nincs szükségem gyorstöltésre. Sehová sem sietek. Minek fizessek mindenféle Q-val kezdődő tudásért amikor nem használom? Az, hogy éjszaka, 3 vagy 5 óra alatt tölti fel, le@rom. Csak csendes legyen!Erről jut eszembe: még jobb lenne egy megbízható, olyan dupla töltő aminek oldalt vannak az USB kivezetései. Egy polcon vannak a töltendő cuccok és ha az elosztóba teszem ezt a töltőt, lehet hogy a kábelek már el fogják érni a másik polcot.
(#5400) Beni2360: Nem engedi sem a gépen, sem a telón. Gondolom a restock miatt. Én meg azt hittem pont amiatt akarják, hogy előre megvegyem, aztán majd egyszer küldik. De nem.
-
Segítséget kérek!
Ez a töltő hirtelen elfogyott.De ajánlja, hogy az app-on keresztül rendeljük meg mert ott olcsóbb lesz.
Hiába teszem be a kívánságok közé, az app-ban nem tudom áttenni a kosárba.
Mit rontok el?
-
Írtam nekik a Back Orderrel kapcsolatban. Hol látom a levelemet vagy a levelezésemet?
-
A Snapup-ban nyert cucc meddig marad(hat) Back Order állapotban?
Közben dupla áron bármikor megvehetném.Lehet ilyenért reklamálni? Ha igen milyen formában?
-
A Priority Direct Mail is kap tracking számot vagy csak a Air Parcel Register?
Elveszett egy cuccom Ebay-ról. Persze másnak rendeltem névnapra ami már rég eltelt. Most próbálnám újra, de valahogy biztosítani kellene, hogy ideérjen.
-
Mikor jelennek meg a review-ért kapott pontok? Hány nap múlva?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest