- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
Megkövetem a banggoodot, visszatették(!) a kitörölt kommentemet, és kirakták az értékelésemet is.
Lehet azért mert mérgemben rögtön leiratkoztam a hírlevelülről, és az oknál a nem megfelelő szolgáltatást (vagy valami ilyesmit) jelöltem be.
Azt írják csináljak videót, képeket a problémáról, de nem fogok órákig kínlódni vele. Nekem amire vettem gyakorlatilag 2 bar is elég, hogy az ~1,5 bar-os központi fűtésbe be tudjam tolni a vizet vele, max egy kicsit lassabban fog menni. -
zeon.hu
nagyúr
Az micro usb volt és szerintem nem Xiaomi.
Egyébként nekem van 2db micro usb-s, jól működnek telefonról
Viszont iphone-okat tett tönkre olyan, az tény.Az előző szériás Xiaomi usb ventilátorból szintén 2 van, minden éjjel használom azokat power bankról, mert a melóban nincs klíma.
-
zeon.hu
nagyúr
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Kipróbaltam mindent én is természetesen,de nem működik! Írtam,hogy kb május eleje óta nem működik a dolog,de azt sem akarják megérteni milyen napi 20 pontot emlegetek?!....ááá...nincs is igazán kedvem ezzel foglalkozni ....alig van olyan cucc ami olcsóbb náluk! GB vagy Ali is ad ennyi,ha nem több kedvezményt...pedig kb. 300 credit és VIP 4 lennek -
zeon.hu
nagyúr
Na, úgy néz ki, hibáztam, náluk is hosszú hétvége volt május 1 miatt.
Kínai ünnepnapok, összefoglalóban is benne van a link. -
-
bul07
nagyúr
Na igen de ha csak a potméter könnyen forgása a hibája az nem gond
Mert ennyiért nem veszel hőfok-szabályozósat, sőt egy gagyi 60W is 4-5$, és ahhoz nem adnak egy pót hegyet se
Ugye most ez weldtool kuponnal 6.36$Én csak hébe hóba forrasztok ahhoz nekem tökéletes lesz, aki hobbi szinten komolyan csinálja vagy főleg munka eszköze az vegyen ipari minőségű pákát
-
206 cc
senior tag
Szerintem még írj rájuk hétfőn...biztos lehet intézni valamit! Mellesleg itthon ha van ünnep,ha nincs már péntek délben sem tudsz intézni szinte semmit " majd hétfőn!" Ők meg már egy hete szóltak,hogy ünnepelnek,maradj a seggeden majd február 5 után!!!...erre csak rendelsz és pörögsz,ha nincs válasz két óra múlva
[link] -
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
Írhatsz nekik nyugodtan ennyi idő után, de én még várnék 1-2 hetet a hazai karácsonyi postai torlódások miatt.
Múlt héten futott be pár októberi rendelésem, novemberi pedig ma.
Ha írsz nekik, érdemes megemlíteni, ha mégis megérkezne a termék és már refundot kaptál, akkor természetesen kifizeted. -
Nekem volt beállítva ár értesítő erre a termékre, így jött email. Szemeztem vele már rég óta, összes ismerősömnek rendeltem már, de most végre magamnak is
1.450Ft-ért nem rossz vétel.
(#1652) ANOka 5 portosban csak az BW S1 van, az is jó töltő, akcióban 2.500 körül szokott lenni. Olyan ami közvetlen fali töltő és 5 port lesz rajta, nem nagyon lesz szerintem...
-
zeon.hu
nagyúr
Egyelőre ennyit írnak róla:
"VIP3, VIP4 and VIP5 members have an exclusive priority in our free trial program. A higher level means you have a greater chance to get the free trial. The new free trial program page is coming soon."
A lényeg az utolsó mondat, hogy hamarosan, tehát még nem él. -
zeon.hu
nagyúr
Ez elég olcsó most.
Szokásos helyen a kódok.
Viszont nem biztos, hogy engedi, ha le van árazva, de akkor még pontokkal is lehet próbálkozni. -
zeon.hu
nagyúr
Október 1-7-ig is ünnep lesz...
Kínai munkaszüneti napok -
zeon.hu
nagyúr
Erre, ez fekete, ehhez biztos jó.
Szerk.
Kuponnal elvileg 2515 ft.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest