-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
őstag
válasz powerwade #6266 üzenetére
nem udvariaskodunk!
kuldjed ujra b+ szonélkül... ha már az elsőnél hazudtalCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
-
Vertigo18
addikt
válasz powerwade #3584 üzenetére
Akkor ezek szerint mindenkinek beszélni kell a supporttal, ha akarjuk az elmaradt pontokat? Eddig, ha jól számolom, két megosztás maradhatott ki (mait nem számolva), miért akarja a support, hogy mondjuk hirtelen 5000 ember ír nekik az elmaradt pontokért?
Odaadhatnák maguktól.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
maestro87
őstag
válasz powerwade #3530 üzenetére
Én láttam. Banggood-on, Aliexpress-en megjelennek. Csak gondolom nem mindenki figyel ennyire a részletekre mint mi. Például a "legnagyobb tesztoldal", a RendeljKínait sem említi meg.
update: Banggodon is írják az alapzajt, csak nem az 1 csillagos értékelésekre kell rákeresni:
"Dissapoinment
By:kamil713 2016-11-24 16:17:30
Unfortunetly level of noise in bluetooth connection is terrible. Only when volume is above half it's becoming acceptable. If you want to hear music more camly in bluetooth mode this is not product for you. In aux connection there are no noises. If I had to judge aux connection quality it would be 5 stars. In bluetooth mode only 2.5. " -
PiEm-14B
csendes tag
válasz powerwade #3520 üzenetére
Jól van, köszönöm visszajelzést és a megerősítést. Ezek szerint mégsem én őrültem meg. Csak akkor azt nem értem, hogy lehet ebből 200 pozitív visszajelzés ehhez a termékhez és senki nem említi, hogy alapzajos. Láttam már sok gagyi BT hangszórót is, de ilyet még egyik sem csinált, amit ez.
-
-igu-
addikt
válasz powerwade #3301 üzenetére
Nekem F1 van, de azt is nehéz bekapcsolni. Annyira nem, mint a tiédet, de nyomni kell rendesen. Viszont nem szoktam kikapcsolni, és néha sikerül még teljes lemerülés előtt rádugnom egy powerbankot, úgyhogy ritkán kell bekapcsolnom is.
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Tommmysun
senior tag
válasz powerwade #3272 üzenetére
Elvileg már feladták a csomagot, küldtek nyomkövetési számot is, így amíg nem jön meg a csomag ismét, nem "szívózok" velük, hátha mégis jót küldenek.... Igazából én kértem, hogy lehetőség szerint a normális táskát küldjék és ha az nem ok, csak akkor a pénzt.... csak ugye akkor még nem volt kicserélve a kép az oldalon , ha előbb lecserélik, akkor tuti a pénzt kérem vissza!
-
Tommmysun
senior tag
válasz powerwade #3270 üzenetére
Sajnos az már sehol nincs
Azaz az eredeti linken az első három képen még mindig az a táska van, csak az utána szereplőkön van az "újabb" gagyibb. Plusz bele írták a leírásba, hogy egyes táskák logó nélkül meg más csattal érkezhetnek, de korábban meg csak a csatot írták, hogy az eltérhet.
Hasonló van csak, de ezen nem pont az a felirat, amilyet én rendeltem, meg persze drágább is!
Lehet jobban jártam volna, ha teljes refundot kérek kapásból.... ennyiért Alin megkapom a nagyobb méretűt is, csak eredetileg úgy voltam vele, hogy Banggoodról csak megbízhatóbb, meg talán gyorsabb is kicsivel, de egyik sem jött be végül
-
mrobes
tag
válasz powerwade #3150 üzenetére
Sokat keresgettem a neten, de nem találtam rádió nélküli verziót.
A gyártó oldalán is csak rádiós van, de amit én kaptam az biztos, hogy gyárilag nem rádiós, (tehát nem azért, mert hibás vagy rossz) a dobozán sincs rajt az "FM radio" felirat, és a használatiban se hivatkoznak rá sehol.
Meg is írtam nekik, hogy szerintem nem eredeti.[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz powerwade #2516 üzenetére
Nincs gyenge elemem... de majd ha lemerült valamelyik írok róla.
Tegnap leteszteltem a mozgásérzékelőt is. Meglepően kicsi, de egész jó. Még ki kell találnom mit kezdek vele, egyelőre küldi a telefonomra az értesítéseket...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest