- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Dluinet #8790 üzenetére
Milyen az a sima lámpa?
Ha aszfaltba akarsz lyukat égetni, akkor használd ezt
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Dluinet #8788 üzenetére
Biztos, hogy ilyen kacat kell?
Ez volt az
De ha rám hallgatsz, akkor inkább ezek közül választasz:
Convoy T2, ez csak AA akkuval megy
Lumintop Tool AA, ez megy 14500-al is. Szélesebb a fénye, mint a Convoynak.Ha érdekel AAA lámpa, olyat is tudok mutatni
Kis gyöszöknek olyan fénye van, le a kalappal!
-
válasz
Dluinet #6418 üzenetére
Nem egészen:
Ez az elvárás:
A vámkezelések alapját a küldemény tartalom, illetve annak igazolható összege határozza meg.
Az előzőek miatt a vámkezeléshez elengedhetetlenül szükséges az alábbi dokumentumok bemutatása:
- Számla árumegnevezéssel,
- Banki átutalásról igazolás, kivonat (internetes fizetés esetén, ún. rendelt áruk esetében)A Banggood vásárlási értesítő lenne a "számla", a másik kettő meg a fizetés igazolása.
-
Nataniel
aktív tag
válasz
Dluinet #6388 üzenetére
Kérlek. a számat nyilván nem koptatom feleslegesben.
Idézet:
"Mi az az EU Express? Ennél a szállítási módnál Kínából postázzák a terméket, ami elsőként egy alacsonyabb áfájú EU-s országba érkezik meg, ahol rendeznek mindenféle költséget, majd innen adják fel a te címedre a csomagot. A szállítási idő nem sokkal több, mint normál esetben, viszont a Gearbest 100%-ban áfa- és vámmentes szállítást ígér, amivel jelentős összeget lehet spórolni."V: Nem adótcsalnak. Áfáztatnak a legolcsóbb országban, aztán átcimkézik, hogy "EU", legalábbis gondolom...
Ettöl függetlenül, ez sokaknak jó. -
-
válasz
Dluinet #5710 üzenetére
Nem jó a képleted. A 3000 Ft a Posta vámkezelési díja.
Minden nem EU-ból érkező új vagy használt, cégtől vagy magánszemélytől vásárolt dologra 22,1 €-tól fizetendő az ÁFA és ha van a vám.
Ha ajándékba kapjuk -nem adtunk érte pénzt és van ajándékozási nyilatkozat- akkor 45 €-ig ÁFA és vámmentes.
Az ÁFA és vám alap a vételár és szállítási költséggel együtt értendő.
A kereskedelmi vámtarifa az adott országra, az adott termékre vonatkozó a TARIC szerinti mérték, a vám mértéke kategóriánként változó, 0 - 15% mértékű. A legtöbb esetben, mivel végfelhasználók vagyunk 0 % a mértéke.Figyelem, a szolgáltató pénzt kér a vámeljárásért. Magyar Posta 3000 Ft, futárcégek 6000 Ft körül!
A termék ára akkor így alakul: vételár, a szállítási költséggel + ha van rá vám annak az összege + egyéb költségek (itt szerepelhet a futár cég vámeljárási díja) mindezeknek a 27%-ának megfelelő Áfa + a szolgáltató vámeljárási díja, ha előzőleg nem lett beszámítva.
Minden, akár 0,5 $-os tétel EU-n kívülről vámeljárás után kerül be a vámjogi szabadforgalomba az országba, az értékhatár alattiak egyszerűsített eljárással, míg a feletti értékűekhez be kell nyújtani a vásárlási igazolásokat.Továbbiak bővebben az Összefoglaló 6. pont.
-
-
válasz
Dluinet #5399 üzenetére
1. Nem lehet PayPal-el fizetni, de ezt a hitvitát ne kezdjük el!
2. Nekem kellene, mert nincs szükségem gyorstöltésre. Sehová sem sietek. Minek fizessek mindenféle Q-val kezdődő tudásért amikor nem használom? Az, hogy éjszaka, 3 vagy 5 óra alatt tölti fel, le@rom. Csak csendes legyen!Erről jut eszembe: még jobb lenne egy megbízható, olyan dupla töltő aminek oldalt vannak az USB kivezetései. Egy polcon vannak a töltendő cuccok és ha az elosztóba teszem ezt a töltőt, lehet hogy a kábelek már el fogják érni a másik polcot.
(#5400) Beni2360: Nem engedi sem a gépen, sem a telón. Gondolom a restock miatt. Én meg azt hittem pont amiatt akarják, hogy előre megvegyem, aztán majd egyszer küldik. De nem.
-
mikej95
aktív tag
válasz
Dluinet #5005 üzenetére
Tehettem volna OFF-ba az egészet vagy a külföldi rendelések dühöngő topikba máshol, csak ott biztos nem kapnék értelmes választ. Szerencsére jönnek a csomagok(28 nap az egész jó), csak a követési adatok "mások" a korábbról megszokotthoz képest(2-3 hete ezen rugózok), de amint kézhez kapom a második ilyen tracking anomáliákkal érkező csomagot nem fog érdekelni a dolog. Ha működik akkor már nem annyira fontos mögé látni a dolognak.
-
Krogoth
senior tag
válasz
Dluinet #4554 üzenetére
+1 a külön rendelésre.
Nekem is kellett 2 ugyan olyan eszköz, 5000/db.
Megrendeltem, megvártam míg shipped, majd rendeltem a következőt, így 2 külön csomag volt.
Nálam rákérdeztem, hogy direkt rendeltem meg még egyszer ugyan azt vagy véletlen volt, megírtam, hogy direkt, kell mindkettő és küldték is -
-
válasz
Dluinet #4527 üzenetére
Az Interneten kívül nem is lehet máshol használni a webkártyát, elég kellemetlen helyzetbe kerülné ha ilyennel akarnál fizetni a Sparban, se chip, se mágnescsík nincs rajta, ráadásul néhány bank nem is adja plasztik kártyaformában, csak a számok vannak a netbank felületen közölve.
Azért használjuk, mert az enyém épp 0 Ft, így nem igazán tudna vele senki sem fizetni most, ezeket a fizetés előtt és a fizetési összeggel töltjük fel a biztonság miatt.
A többi kártyán mindig van pénz. -
holozis_HUN
addikt
válasz
Dluinet #4262 üzenetére
Appal rendelném.
Nem tudok kódot beírni sehova kuponkódot, preorder és azt írja, hogy added to shopping cart...
Ennyiért ajándék a MiBand, amúgy is akartam venni egyet, de ennyiért WOW! Gondolom a kódot csak akkor tudom használni, ha már rendelhető...
Oh már megtaláltam. Ez a kód meddig érvényes??
Amúgy üdv mindebkinek és jó farázást
Titkon reménykedek sgy Mi6-ban
-
-
retesz147
addikt
-
Devil Smile
őstag
válasz
Dluinet #2418 üzenetére
a kamera tok jo lenne de sajna a tamogatas uber gyatra.. a telefonos app orokke osszeomlik
mostanaban pl csak helyi netrol tudom elerni a kamerat ha meloba vagyok vagy mobil netrol akkro mutatja h online de ha ramegyek mar offline szgeprol siman megy..a video visszajatszasban nem lehet tekerni igy pl ha csinalt nekem egy 1-1,5gb os felvetelt aminek mondjuk a vegen van vmi erdekesseg akkor lehet seggelni a kijelzo elott....meg megjeleneskor vettem belole 3db ot 10e alatt ha igy marad a telefonos app akkor asszem megy eladasra.. biztam a Blitzwolfban.. lehet kar volt.. -
Snowy_owl
őstag
2 napja. Sejtettem, hogy köze lehet hozzá, ilyenkor minden megáll náluk. Köszi, akkor várakozom. Egyébként ilyen esetben vissza kell küldeni amit rendeltem nekik, vagy esetleg küldenek újat, vagy jóváírják? Egyébként egy bluetoothos hangszóró 6000 körül van, és magas hangerőnél rettenetesen recseg, másik társa meg szépen szól.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest