- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
énvagyoka... #7466 üzenetére
1, Nem.
2, 90%-ban soha nem kerül vissza az eladóhoz, ergo pénzt sem fogsz belőle látni, ha nem követhetően küldik vissza, akkor az eladó, jelen esetben a Banggood letagadhatja, hogy megkapta és nem ad vissza semmit.
3, Visszamegy és kész, nincs egyéb költséged.Ellenben én azt mondom, hogy fizesd ki és vedd át, ez volt a tanulópénz számodra, hogy nem facebook-ról vásárolunk, hanem rendelés előtt kellett volna itt kérdezned. Ha átveszed az ÁFA-t és a kezelési költséget "bukod", ha nem veszed át, nagy valószínűséggel a vételárat bukod.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
zeon.hu #7218 üzenetére
Másik, ami miatt a csomagolást kérik, hogy valóban most próbálod ki, és nem te tetted tönkre. Vertigo, ez sajnos a saját hibád lesz, kár a Banggood-ra kenni, jogosan kérik, próbáld meg az ő nézőpontjukat is figyelembe venni és máris rájössz.
Repültél vele kettőt, ráesett a motorra mind a 2x, meghalt és azt mondjuk gyári hibás, gondolhatják ezt is.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
vegyszer #6848 üzenetére
Vagy homokszem csúszott a gépezetbe, ugyanis már itt is írta valaki, hogy megfogták a csomagját és a BG fogja fizetni utólag a vámkezelést neki. Így gyanítom nem az az 1 db csomag kapott gellert, így inkább leállították. Érdemes megnézni, hogy, ha más országot nézel oda sem enged EDM-et, mert, ha igen, akkor csak nekünk magyaroknak lőtték le.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
MasterMark #6649 üzenetére
Back Order általában akkor lesz, amikor nincs raktáron, és raktárkészletre várnak.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Markizmark #6618 üzenetére
Azt, hogy, ha nem te rendeled közvetlen, hanem mondjuk rajtad keresztül rendel valaki, akkor még véletlenül sem kerül rá a csomagolásra, hogy a Banggood-tól jön. Azt te pipáltad be valószínűleg vásárláskor, alapértelmezetten nincs bepipálva. A csomag szállítási idejére és milyenségére nincs befolyása.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
maestro87 #6566 üzenetére
Ezzel nekem annyi bajom van, hogy megveszed, használod Pesten pl. lopás ellen viszont nem nagyon véd, mivel tudjuk, hogy aki lopni akar, az általában nem ott lop, ahol él, felmegy Pestre portyázni mondjuk aztán amint kivitte a hatókörből a cuccot már mindegy is, hogy van vagy nincs, pedig "csak hazavitte".
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
viktorhu #6538 üzenetére
"de azt igen, hogy be kell kérni a fizetési igazolást akkor is, ha a röntgen alapján nem lett volna gyanús a csomag"
Szóval még mindig azt mondod, hogy a röntgen után minden(!) EU-n kívülről jövő csomagot kézbe vesznek és elolvassák a ráírt értéket. Biztos lehetsz, hogy erre nincs kapacitás. 100%, hogy nem.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
viktorhu #6534 üzenetére
Komolyan azt hiszed, hogy minden csomagot megfog valaki kézzel és megnézi a ráírt értéket? Ülnek egy monitor előtt a röntgenen és, ha olyat látnak, amiről azt hiszik, hogy nagy értékű, akkor kinyitják. Hányszor volt már olyan, hogy bekérték/kinyitották a csomagot, mert azt hitték, hogy és mégis a csomagon már az figyelt, hogy vámmentes küldemény, mikor megkapta a vevő?! Biztos nagy érték volt a csomagra írva. Nem hiszem.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Kivezették a kupont... És így a fel nem használtakat is kicsinálták, az enyém még jobb. Balról az első. És nem a felhasznált fülön vagyok, hanem a lejárton....
Amilyen pozitív volt nekem GB és eBay után anno a BG, manapság akkora csalódás. Az árak az egekben, mikor el kellett volna sütni egy csomó pontot, a legjobb kuponokat megszüntették, így nem is tudom hány ember mennyi pontja ment a levesbe.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
spidersoft #5899 üzenetére
Nincs az a kupon, több kuponnal együtt megszűnt. Azok vannak, amik jelenleg a My Points alatt beválthatók, ennyi.
Volt már erről szó több ízben itt a topic-ban is.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Attix70 #5828 üzenetére
Kosárban jobb felül tudsz beváltani pontot vagy kupont, a kettőt egyszerre nem.
A termék árának 15%-ának megfelelő pontot tudsz beváltani 1 pont = 1 cent. Ha megvan mit akarsz venni és beteszed a kosárba, akkor a kosár oldalán mutatja, hogy mennyi pontot enged rá felhasználni.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Írt valaki e-mailt a kuponok miatt? Én megpróbáltam rákérdezni, de nem jött rá válasz...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
zeon.hu #5748 üzenetére
Túl sokat használták, nem volt jó deal (nekik)... Pedig 3-at vagy 4-et nekem is el kellett volna nyomnom dec. végéig, egyre többet csalódok sajnos a Banggood-ban (is)...
Ha valaki ezzel kapcsolatban megkeresné őket, szerintem erősen beszélhetne többesszámban.. Mert páran még váltottunk volna.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
10.06-án rendelt 2 db Blitzwolf USB Type-C (2.5 m-es és 1 m-es) kábel a mai napon megérkezett Banggood-ról..
Beazonosíthatatlan postával küldték... A matricából nem derül ki, hogy melyik posta hozta.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Beni2360 #5360 üzenetére
Válaszban annyit írj nekik, hogy "I will wait."
Azt akarják elérni, hogy visszamondd szerintem. 19$-os WoWStick-et még mindig nem adták fel, 10-én azt írták, hogy 5 nap, ma már a restock + preorder 10.18 lett, szóval komolyan mondom a Gearbest kezdi lenyomni őket... Holott régen pont fordítva volt.
Nagyon elment a kedvem a Banggood-tól, beváltom a pontjaim 10-5-ös kuponokra, amint lehet, elvásárolom őket, és offolom az accountom.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Váltottam még egy üzentet "Betty"-vel. Írtam neki, hogy, ha már a sor végére tette, mert bénák, akkor adják fel gyors postával, hogy legalább időben megjöjjön, jött is az egy mondatos válasz, "Nem tudjuk módosítani a szállítást." És kész, lezárták a dolgot. Szerintem meg csak nem akarják...
Aztán megírtam a saját egysorosomat, hogy "Köszönöm a "segítséget", ez volt az utolsó rendelésem a Banggood-tól."
Amilyen normálisak voltak a legelején, most nagyon felvették a régi Gearbest irányvonalat, Nem szimpatikus.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ezt a pofátlanságot, amit csinálnak mostanában...
WOWStick... Igen, még mindig, tudom engedjem el, de nem. Fórumos kolléga írt pár napja, hogy neki feladták, nekem ismét nem...
Írtam nekik egy szép levelet, hogy se Pre Order nem volt semmi, és már akkor rendeltem, most meg már a Pre Order-es rendeléseket küldözgetik ki.
Jött a válasz, hát sajnos nincs raktáron, 5 nap múlva lesz, várok-e vele... Most ez a nesze semmi fogd meg jól. 700 előrendelő előtt rendelt terméket nem voltak képesek feladni abból a készletből amit már kaptak.
Megfogadtam soha többet előrendelés, de ez sem előrendelés volt és megint én szívok vele.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #5156 üzenetére
Srácok!
Aki rendelt WoWSticket neki sem adták még fel? Nem tudom mit művelnek, azt akarják kiprovokálni, hogy visszamondjuk a rendelést?
"Pre-Order Stock due to arrive on October 15 2017"
Először 09.22, utána 09.30, aztán 10.07, majd 10.10, most meg már 15, ez már majdnem 3 hét tologatás... És még mindig nem adták fel, holott még nem is előrendelésben vettem. -
DJ. Ru$y
nagyúr
Kezdek egyre csalódottabb lenni a WoWStick miatt... Eddig szeptember 30 volt a restock, most már október 7...
"Available on Pre-Order Stock due to arrive on October 7 2017"
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
nyogo83 #5039 üzenetére
Én szívtam vele... Snapupban akartam megvenni, 2x sem jött össze, akkor volt kb. 600 Ft diff a snapupos ár és a sima között, körülnéztem eBay-en, majd meg akartam rendelni BG-ről. Először Ft-os árral tettem kosárba, Paypal oldalon esett le, hogy így szar lesz a váltás Paypalon, jó, megszakítottam, utána nem engedte kosárba tenni semmit nem írt, kosár gomb volt, de nem tette be. Aztán átváltott Out of stockra, mondom király... Ránéztem még az nap este vagy másnap reggel, nem rémlik, akkor megint engedte kosárba rakni, dollár, kosár, Paypal, jött a mail. Utána láttam 1-2 napon belül, hogy Preorder, na mondom ebből szívás lesz megint... Hát az is van. Szerintem szeptember 22-én kapnak egy adagot és gondolom majd, ahogy esik úgy puffan alapon küldik ki amennyit tudnak.
Ilyen áron máshol nincs, én sem kértem vissza a pénzem, kattintottam egy Wait-et, és reménykedek, hogy a 22-ei szállításból jut esetleg.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Van még valaki rajtam kívül, aki rendelt WowStick-et és kapott róla e-mailt? Nagyon elmérték magukat, holnapig van "Preorder promo" rá, szept. 30 a restock, gyanítom még utána is várni kell rá, közel 300 ember van preorder-ben, és én még preorder előtt vettem, és még ki tudja hányan. 20$ alatt...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
promagus00 #3465 üzenetére
Hogyne, visszaadják a pénzt és küldenek még egy másikat is.
Ha visszaküldöd visszaadják a pénzed valószínűleg, de úgy, hogy nálad marad a cucc ami hibátlan és még a pénzt is visszakérnéd, hát... Nem túl etikus, maradjunk annyiban.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Rendelés leadásánál kellett volna látnod, hogy melyik raktárból küldik, ha teszem azt ami megjött és a másik kettő ami nem jött meg 2 külön raktárban volt, akkor A raktárból megkaptál egy terméket, a másik kettő B-ből jön másik csomagban, esetleg másik postával, majd jön. Mennyi ideje van úton? 50 napot simán várhatsz, utána írhatsz nekik, ha negatívan állnak hozzá, akkor 60 napig vársz és utána sem akarnak segíteni, utána indíthatsz egy Paypal ügyet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest