- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
"Login and visit any of our "Anniversary Event Pages". (1 page = 1 peice. Can you find all 14 pages?)"
Állítólag 14 ehhez hasonló oldaluk van amit ha mindennap meglátogatsz, kapsz egy kirakósat. Így naponta maximum 28 puzzle darabot tudsz gyűjteni ha az extra feladatokat háromnak számolom.
Én is csak nemrég vettem észre. -
maestro87
őstag
Én úgy gondoltam, hogy befogok valakit aki szaladgál vele, én meg telefonról nézem majd az élő képet.
Bár ahhoz is kell még valami vevőegység.Komolyra fordítva a szót, még akkor sem használnám ha lenne hozzá, nálam jártasabb ember is összetörte már az első használat alkalmával: [link] Úgyhogy azt mondom, törje össze ezt is inkább valaki más.
A másik meg, hogy ez nem egy 20 dolláros kaliberű drón, számítógépes beállítás, firmware frissítés meg anyja kínja kell neki. Nem egy délutános móka lenne megtanulni a kezelését. -
zeon.hu
nagyúr
Ezekkel már nem is kínlódok.
Tegnap kábelt kerestem telefonhoz (lányom kábelfogyasztása megugrott kissé), találtam 55%-os akcióban Blitzwolf-ot.
Meg 31db-os csavarhúzó készletet is 2$ alatt, itthonra jó lesz.
Nem kell kivárni a snap up-okat és ott ülni a gép előtt, van jó vétel máskor is. -
cbrfireblade
aktív tag
én is mondtam volna, ha menne az angol úgy.... de mivel nincs időm jelenleg arra, hogy fordító segítségével valahogy összerakjam a mondanivalómat (amit lehet meg se ért), így ráhagytam.... de azért mutat valamit, hogy nem igazán vannak képben "saját oldalukkal".... alapból amit küldtem neki képet azon a wrc volt 3x megsoztva és arra fel ajánl fel 20 pontot
-
zeon.hu
nagyúr
-
-
Ciccuka
veterán
Honnan a második? Egyszerűbb lenne ha linkelted volna.
Megvan: BG ValentinesGame.
Nekem Wishlist-re soha nem adott semmit se.
-
csadi0011
őstag
Valahogy sejtettem, hogy ezt fogjátok írni.
Egyébként az újévi ajándékos játékot néztétek, hogy játék után is lehetett pontot gyűjteni? 2-3 napig még tudtam kongatni a harangot, aztán nem lehetett tovább. Viszont a megosztásért még mindig jár a 20 pont. Gondolom nem sok esély van rá, hogy ezek a pontok jók lesznek valamire. De azért gyűjtöm őket, hátha.
-
tahepa
senior tag
Semmin sem csodálkozom..de az hogy mennyit fizettem a készülékért az egy másodlagos dolog az hogy nem megfelelőt küldtek ( a megrendeléssel ellentétben) az az ő saruk. Ne válaszoljanak ilyen marhaságokat , nyeljék le a békát.
Amúgy a következő mailban sűrűn elnézést kértek és felajánlották a kábel küldésének lehetőségét vagy bizonyos összeg visszautalását. Egyiket sem választottam . Meg tudom oldani a problémát ..csupán kíváncsi voltam a vevőkezelésükre ha felmerül valamilyen probléma ami az ő hibájukból keletkezett...így vizsgáztak...ez van. ( jelezném , hogy tőlük már több mint 100 alkalommal vásároltam) -
gorje
senior tag
Szia!
Szerinted szükséges írni nekik ez ügyben (ha igen mit javasoltok)? Jó lenne kapnék azért 1db-ot.
Csak 1 levelet kaptam.(Thank you very much for your custom with Banggood.com. Please accept our apology for we have cancelled your order(#). We are so sorry for the inconvenience it has caused you and hope for your kind understanding.
If you have any question, please feel free to contact our customer service cservice@banggood.com.
és így néz ki most a rendelésem (becsukva Primary Package és statusnál check)
-
maestro87
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Konteó topic
- PlayStation 5
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen monitort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Egér probléma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest