- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sysrq
őstag
Nálam van változás, de kicsit rémisztő.
Mivel a tn nélküli csomagom nem érkezett meg a későbbi rendeléseimet már tn-el kértem.
A postás be is rakta a postaládámba, nem zárható, bárki hozzáférhet.
Másnap küldött a BG egy emailt hogy látják megérkezett a csomag, igazoljam vissza meg értékeljem. (?)
Bónusz, az elveszettnek hitt csomag is befutott ( a tn nélküli) elég durván megnyomorgatva.Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
sysrq
őstag
Augusztus 15.-én rendelt és 17.-én feladott csomagom még nem érkezett meg, kezdjem megszokni hogy már más használja? UK raktárból kértem, és EU warehouse látszik a feladásnál. Valamiért azt gondoltam nem kell taracking, tévedtem?
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
sysrq
őstag
Üdv! A CN mellett engedi rendelni az USA-ból is és olcsóbb.
Van valami hátulütője?
USA 7664+534 posta, vs Kínából 8843+885 posta.
Sonoff a termék.Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
sysrq
őstag
UK raktárból mi az átlag érkezés? Nem izgulok csak szerintem a posta elvesztette a kijáró emberét, lehet hogy már a postán van de értesítő nem fog eljutni hozzám, túl korán sem mennék, már ismernek, nem szeretjük egymást.
[ Szerkesztve ]
-
sysrq
őstag
Mi pontosan ez a Snatch app ?
-
sysrq
őstag
Ha jól tévedek ezt a kapcsolót 07.09.-ig lehet preorder áron megrendelnem?
Tudom szállítás majd július 14-től, (vagy még később).Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
sysrq
őstag
Üdv! A points mall oldalról pontokért egy terméket csak egyszer vehetek meg? Inaktív a darabszám beállítás, és még a szállítást sem tudom állítani. Vagy lehet utána még egyszer ugyanazt megvennem?
-
sysrq
őstag
A FB megosztás pontokért miként működik? Ott a share gomb de inaktív, legalábbis nem történik semmi ha rákattintok, hogy kell hozzárendelnem az FB fiókot a regemhez?
-
sysrq
őstag
BlitzWolf Bluetooth billentyűzetem végre révbe ért, még a 9,99 dolláros akcióban rendeltem, de hibásat küldtek. Itt kaptam a pofámra hogy biztos nem értek hozzá szerencsére a BG szupportnak egy fél perces videó a Youtubon elég volt hogy elhiggye nem működik. Elnézést kértek a kellemetlenségekért, és felajánlották a visszatérítést vagy az újraküldést. Utóbbit választottam, török postával küldték követhető volt de rettenetesen lassú, még a nav is belenézet de továbbengedték. Igaz majdnem öt hónapba telt de most van két billentyűzetem egy működő meg egy rossz.
-
sysrq
őstag
Te ezeket kinek írtad? Ha valamit nem lehet bekapcsolni (értsd, az on / off tolókapcsolója hatástalan) ugyan hogy lehetne már bármivel párosítani vagy a fényerővel esetleg a színével játszani? Sértőnek találom hogy feltételezed hogy nem tudom kezelni a be nem kapcsolható billentyűzetet.
-
sysrq
őstag
Másfél hónap után megérkezett a BlitzWolf billentyűzet, és sajnos nem lehet bekapcsolni.Ha rádugom a kábelét akkor világit a Charge led, de semmi másra nem reagál.
-
sysrq
őstag
Bocs, rossz helyre ment.
[ Szerkesztve ]
-
sysrq
őstag
válasz vargalex #5029 üzenetére
Igen, ezeket is 25.-én adták postára. Elég nagy a szórás a megérkezésre. Előtte élénken érdeklődtek nem e akarok refundot, de mindig megnyugtattam őket hogy várom a feladást. Ezt az alacsony értékeknél szeretik. A 10 dolláros akciókamerát se kapkodták el feladni, és még úton van. 40-50 napig nem is idegeskedek.
-
sysrq
őstag
Ez a drón tényleg 9.99-ről lesz akciózva 11-re?
-
sysrq
őstag
Nézegetem mire tudok pontot kapni, és belebotlottam ebbe:
Customers who have bought from Banggood more than twice in one month will receive 50 BG credits. These credits are earned while your two orders are shipped.
Ezt mintha én sose kaptam volna meg, milyen feltételei vannak?A faszbük megosztás meg mehet egy kamu fb regisztrációra?
-
sysrq
őstag
A pontbeváltással a vételár menyivel csökkenthető? Százalékban adják meg?
-
sysrq
őstag
Napi hatszázas limittel megy, résen kell lenni.
-
sysrq
őstag
Rendeltem még Május 10.-én egy sapkát, nyomkövetés nélkül a telefonos appban csak az országig látszik, meg fog ez még jönni vagy felejtsem el?
[kép]Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
sysrq
őstag
Sajnálom hogy lemaradtam erről a töltőről, 50%-os kupon volt rá. Hamar elkapkodhatták.
A 2 dolláros kupont meg ezekre a csodákra lőttem el.Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
sysrq
őstag
Adott két születésnapi 15 dolláros kupont a BG, a felajánlott lehetőségek közül ha választok akkor sem fogadja el a kódot. Hogy tudom használni?
-
sysrq
őstag
válasz zeon.hu #3755 üzenetére
Persze, nem akartam általánosítani az egyetlen eu raktáras vásárlásom volt eddig, de a kínai banggood raktárból is elviselhető várakozással érkeznek a motyók, egy Excelt kell vezetnem mert már nem is emlékszem miket rendeltem az Aliról olyan rég nem érkeztek meg.
-
sysrq
őstag
Azt lehet tudni hány napig őrizgeti a posta az árut az értesítés bedobása után?
Esetleg tud valaki linkelni egy hivatalos meghatalmazást amit csont nélkül elfogad a posta?Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
sysrq
őstag
válasz Dluinet #3651 üzenetére
- ez csak egy szilikon szíj igen, én is arra gondoltam, talán kicsit félreérthetően fogalmaztam
- preorder = előrendelés köszi
- arrive on June 19, tehát legkorábban június 19-é igen köszi, de ez kina, mindent másképpen csinálnak, de ha nem hát nem, kivárom.Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
sysrq
őstag
válasz Hopkins_001 #3649 üzenetére
Köszi, végigvitte, csak eddig elég volt a webkártya, most belefűzte a paypalt.
Egyébként 558 Ft a miband2 karperec.
Preordert még nem vettem, ezt ilyenkor már szállítják vagy később?Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
sysrq
őstag
Preorder csak paypal-al lehet kiegyenlíteni? Webkártyával nem akarja, miért?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest