Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Zajlik a Xiaomi Fan Festival
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sysrq
őstag
Nálam van változás, de kicsit rémisztő.
Mivel a tn nélküli csomagom nem érkezett meg a későbbi rendeléseimet már tn-el kértem.
A postás be is rakta a postaládámba, nem zárható, bárki hozzáférhet.
Másnap küldött a BG egy emailt hogy látják megérkezett a csomag, igazoljam vissza meg értékeljem. (?)
Bónusz, az elveszettnek hitt csomag is befutott ( a tn nélküli) elég durván megnyomorgatva. -
sysrq
őstag
Augusztus 15.-én rendelt és 17.-én feladott csomagom még nem érkezett meg, kezdjem megszokni hogy már más használja? UK raktárból kértem, és EU warehouse látszik a feladásnál. Valamiért azt gondoltam nem kell taracking, tévedtem?
-
sysrq
őstag
Üdv! A CN mellett engedi rendelni az USA-ból is és olcsóbb.
Van valami hátulütője?
USA 7664+534 posta, vs Kínából 8843+885 posta.
Sonoff a termék. -
sysrq
őstag
UK raktárból mi az átlag érkezés? Nem izgulok csak szerintem a posta elvesztette a kijáró emberét, lehet hogy már a postán van de értesítő nem fog eljutni hozzám, túl korán sem mennék, már ismernek, nem szeretjük egymást.
-
sysrq
őstag
Mi pontosan ez a Snatch app ?
-
sysrq
őstag
Ha jól tévedek ezt a kapcsolót 07.09.-ig lehet preorder áron megrendelnem?
Tudom szállítás majd július 14-től, (vagy még később). -
sysrq
őstag
Üdv! A points mall oldalról pontokért egy terméket csak egyszer vehetek meg? Inaktív a darabszám beállítás, és még a szállítást sem tudom állítani. Vagy lehet utána még egyszer ugyanazt megvennem?
-
sysrq
őstag
A FB megosztás pontokért miként működik? Ott a share gomb de inaktív, legalábbis nem történik semmi ha rákattintok, hogy kell hozzárendelnem az FB fiókot a regemhez?
-
sysrq
őstag
BlitzWolf Bluetooth billentyűzetem végre révbe ért, még a 9,99 dolláros akcióban rendeltem, de hibásat küldtek. Itt kaptam a pofámra hogy biztos nem értek hozzá szerencsére a BG szupportnak egy fél perces videó a Youtubon elég volt hogy elhiggye nem működik. Elnézést kértek a kellemetlenségekért, és felajánlották a visszatérítést vagy az újraküldést. Utóbbit választottam, török postával küldték követhető volt de rettenetesen lassú, még a nav is belenézet de továbbengedték. Igaz majdnem öt hónapba telt de most van két billentyűzetem egy működő meg egy rossz.
-
sysrq
őstag
Te ezeket kinek írtad? Ha valamit nem lehet bekapcsolni (értsd, az on / off tolókapcsolója hatástalan) ugyan hogy lehetne már bármivel párosítani vagy a fényerővel esetleg a színével játszani? Sértőnek találom hogy feltételezed hogy nem tudom kezelni a be nem kapcsolható billentyűzetet.
-
sysrq
őstag
Másfél hónap után megérkezett a BlitzWolf billentyűzet, és sajnos nem lehet bekapcsolni.Ha rádugom a kábelét akkor világit a Charge led, de semmi másra nem reagál.
-
sysrq
őstag
Bocs, rossz helyre ment.
-
sysrq
őstag
válasz
vargalex #5029 üzenetére
Igen, ezeket is 25.-én adták postára. Elég nagy a szórás a megérkezésre. Előtte élénken érdeklődtek nem e akarok refundot, de mindig megnyugtattam őket hogy várom a feladást. Ezt az alacsony értékeknél szeretik. A 10 dolláros akciókamerát se kapkodták el feladni, és még úton van. 40-50 napig nem is idegeskedek.
-
sysrq
őstag
Ez a drón tényleg 9.99-ről lesz akciózva 11-re?
-
sysrq
őstag
Nézegetem mire tudok pontot kapni, és belebotlottam ebbe:
Customers who have bought from Banggood more than twice in one month will receive 50 BG credits. These credits are earned while your two orders are shipped.
Ezt mintha én sose kaptam volna meg, milyen feltételei vannak?A faszbük megosztás meg mehet egy kamu fb regisztrációra?
-
sysrq
őstag
A pontbeváltással a vételár menyivel csökkenthető? Százalékban adják meg?
-
sysrq
őstag
Napi hatszázas limittel megy, résen kell lenni.
-
sysrq
őstag
Rendeltem még Május 10.-én egy sapkát, nyomkövetés nélkül a telefonos appban csak az országig látszik, meg fog ez még jönni vagy felejtsem el?
[kép] -
sysrq
őstag
Sajnálom hogy lemaradtam erről a töltőről, 50%-os kupon volt rá. Hamar elkapkodhatták.
A 2 dolláros kupont meg ezekre a csodákra lőttem el. -
sysrq
őstag
Adott két születésnapi 15 dolláros kupont a BG, a felajánlott lehetőségek közül ha választok akkor sem fogadja el a kódot. Hogy tudom használni?
-
sysrq
őstag
-
sysrq
őstag
Azt lehet tudni hány napig őrizgeti a posta az árut az értesítés bedobása után?
Esetleg tud valaki linkelni egy hivatalos meghatalmazást amit csont nélkül elfogad a posta? -
-
sysrq
őstag
válasz
Hopkins_001 #3649 üzenetére
Köszi, végigvitte, csak eddig elég volt a webkártya, most belefűzte a paypalt.
Egyébként 558 Ft a miband2 karperec.
Preordert még nem vettem, ezt ilyenkor már szállítják vagy később? -
sysrq
őstag
Preorder csak paypal-al lehet kiegyenlíteni? Webkártyával nem akarja, miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Eladó Maxlink 19 portos POE Switchek!
- KIHAGYHATATLAN áron dobozos új Asus Rog Strix G15/i7-13650HXH 16GB 1TB SSD RTX 4060 8GB 240Hz/
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V16 /R7-8845HS/16GB 1000 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 165Hz
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 165 Hz FHD+ IPS/
- Dobozos ÚJ Asus Tuf A15 /R5-7535HS/16GB/512 GB SSD/RTX2050 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari 2027.03.
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest