- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba17
senior tag
már válaszoltak is(We truly understand your situation, it is normal that the logistic company does not update the exact information on a regular basis. Please don't worry, if you have not received it within that period, please contact us. ), küldtek egy linket https://www.tracktry.com/couriers/belgium-post/LD270000895BE amin szintén ez az egy adat van, és hogy legyek türelmes...
-
csaba17
senior tag
sziasztok!
még szeptember 9.én vásároltam egy napelemes transzmittert az autóba, bő egy hét múlva lett tracking infó ami azóta sem változott: Item deposited to local postal operator
ez most mit is takart?
ez az egy bejegyezés van a csomaghoz. -
csaba17
senior tag
sziasztok!
tegnap meghozta a postás az április 13.án rendelt és kifizetett BlitzWolf® BW-AS1 hangszórót.
tényleg van benne anyag, jóval nehezebb mint az előző xiaomi amit a lurdyban vettem 10ért, bár azt azért megjegyzem, hogy az okés, hogy kisebb hangerőre volt képes mint ez, de az max hangos sem torzított a mély hangoknál, ennél azért 80-90%on is puffognak a mélyek(azt hogy a mobilon van e húzva a hangszínszabályzó most nem tudom, talán picit)
ennyi amit kicsit negatívként tudok irni de amúgy frankó. -
csaba17
senior tag
én április 13.án vettem meg Priority Direct Mail-lel a BlitzWolf® BW-AS1et és még csak az országba sem ért be...
-
csaba17
senior tag
sziasztok!
egy hete vásároltam egy bt-s hangszórót: [link]
kuponnal össz 11ezret fizettem érte, szállítási módnak eu prioríty airmail-t választottam(6-14munkanap), kaptam is másnap számot hozzá:
LX666366184NLtegnap írtam nekik, hogy ugyan mikor szándékoznak ténylegesen feladni, persze még nem válaszoltak, gondolom a húsvét miatt nem is fognak.
valaki esetleg vásárolt ilyen hangszórót? megkapta már?
direkt fizettem rá plusz vámmentességet, bár utólag néztem, hogy amúgy is az, de mindegy.
illetve vásárolhattam volna expedited shippingel 0,7$-ért...
na mindegy, így vettem meg de zavar, hogy ennyit ülnek rajta.
nem sürgős, hogy megérkezzen de ne két hónap múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest