- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Tudom, tudom, fillérbaszó vagyok. De tegnap óta nem lelem azt az 5-10-20 pontot adó daily singin részt se az appban, se a weben.
Eldugták máshová, vagy vak vagyok?
Lelkesen gyűjtögettem évek óta. Rám még nem rohad pont, de most valami megszakadt...
-
vegyszer
addikt
Mostanában többször is írtam, hogy a CZ raktáras motyóm nem nagyon akarja küldeni a BG.
50 nap után került a postára. De 6 nappal később nálam volt a magyar posta által. Természetesen Feucht is megjelent a logban. De legalább megjött. (és a postázás után 500 pontot kaptam a késlekedés végett)Mondjuk ennyi idő alatt akár Kínából, vámolva is ideérhetett volna kényelmesen
-
vegyszer
addikt
A MyGBpay működik valakinek?
Gyűlt össze rá pár dollár. És hiába szeretném aktiválni, a mail résznél elakadok, mert nem jön meg a mail a linkkel... -
vegyszer
addikt
Na, 51 nap után postára adták a motyóm. CQ...DE számmal, elvileg a csehektől.
De hogy lett készleten, olcsóbb is lett, és újra pontozható is (nekem 62$ volt, mos 54$ lehetne, bár erősen agyalok még kettőn, ha beválik) -
vegyszer
addikt
válasz
lion840621 #18130 üzenetére
A vonalkód, amin a BG rendelési száma van, mindenképpen legyen meg neked nagyfelbontásban.
Valószínűleg kérni fogják.
Ha stimmel, akkor valaki ott lopott, ha nem, akkor csak ott hibázott véletlenül.Első blikkre ez egy okos porszívó kefe szettnek tűnik.
-
vegyszer
addikt
Nézd a másik oldalát. Neked legalább elküldték.
Nekem június 15 óta nem adták fel a csomagomat CZ raktárról. Ajánlják helyette a CN raktárat, mert itt van készleten. Csak épp drágább a szállítás, és 96$, és nem is pontozható/kuponozható, míg CZ-ből pontozva 61$ lett. Most a lassú, türelmes gyilkos hozzáállást választom. Bár kellene nagyon a lámpa a nappaliba, mert festés volt, és a régit kidobtam, hogy ez úgy is itt van egy hét alatt...
A Zasszonypajtás meg eszi az életem, hogy miért nincs ott lámpa már, menjünk a Lurdyba inkább egy másikért. (mert egy már van onnan) -
-
vegyszer
addikt
válasz
herrká #18046 üzenetére
Nem biztos, hogy ilyen van a háttérben.
Nekem az XVII kerületben vannak olyan gyöngyírású részleg, akik előre megírják, hogy csomagom jött.
A postás csak ennyit kap kb minden olyanról ami vastagabb, mint egy-másfél cm.
Mire megjön az értesítésem, sokszor át is vettem közben... Mert ez lassan jön meg. -
vegyszer
addikt
-
vegyszer
addikt
-
vegyszer
addikt
-
vegyszer
addikt
Most megint a törpöm tele lett a customer service-szel.
Vettem két hete egy lámpát. Elvileg volt CZ raktáron.
Két hete nem adják fel.
Írtam, hogy nem lehetne-e az elvileg szintén CZ raktáron lévő másik lámpát helyette.
(az egyik is, a másik is ~70$ volt, pontozni tudtam/tudnám)Erre azt írja a kínai, hogy nem lehet a cserét eljátszani.
Mert nem egy árban vannak.Mi lehet ez? Másik raktárakat nézünk?
Vagy mégis mi? -
vegyszer
addikt
Ez csak a magyar valósággal vetekszik, ahol a sertéspestis a migráncsok által eldobott <halkan jegyezzük meg, hogy sertéshúsos> szendvics miatt tört ki. Hisz minden hithű muszlim sok sertést eszik, hogyha Allah nem látja.
Valószínűleg ott is működik egy hasonló média gépezet, hogy mindenki más hibás, csak mi nem.De ha komolyabban megakad hosszú távon export, akkor eléggé nehéz helyzetben lesz mindenki, aki kinai motyót rendel. Valahol meg kell találni egy egyensúlyt.
-
vegyszer
addikt
Engem az bosszant igazán, hogy volt mostanában több motyóm tőlük (8-250$ között, többségük követe). Ezek mind rendben még is jöttek, de ez, és egy BlitzWolf SSD csak nem akarnak értelmes időben megjönni.
Az SSD tán angol raktárról jön két hónapja.
Ez meg 3 alatt se ért ide.
És ok, hogy COVID-19, meg minden, lassulhat bizonyos szállítás, de ez pont nem jól jön ki. -
vegyszer
addikt
Törpöm bele a banggood ügyfélszolgálatába.
Rendeltem egy pakkot. Március 12-én.
Jeleztem nekik, először két hónap után, majd két és fél hónap után, hogy nem jött meg, kérték a türelmemet.
95 nap után megint írtam, erre hozzám vágtak egy követési számot (eredetileg nem kaptam ilyet).
Az meg ennyit mutat:Number: UJ198836773CN
Package status: Expired
Country: China -> Hungary
Destination:
2020-03-18 11:00, Consignment departure
2020-03-18 11:00, Send item abroad
Origin:
2020-04-10 08:54, Airline Departure
2020-04-10 08:54, Hong Kong, Airline Departures
2020-03-18 22:06, Guangzhou, scheduled to fly, scheduled flight number LH8411-LH1336, scheduled departure time 06:20
2020-03-18 01:38, Guangzhou, has been delivered to the airline transport
2020-03-18 01:38, Guangzhou, has been delivered to the airline transport
2020-03-17 22:57, Guangzhou, Guangzhou International Center
2020-03-17 22:46, Guangzhou City, leaving the Guangzhou International Center, the next stop ,Guangzhou International Center
2020-03-17 09:03, Guangzhou City, Guangzhou International Center has been exported to the direct seal
2020-03-16 22:11, Guangzhou City, leaving the International Ishijing Business Department, the next stop "Guangzhou International"
2020-03-16 21:05, Guangzhou City, "International Ishii Business Department" has received, the pitcher: Luolian State - Shijing
2020-03-12 22:33, Logistics order createdMost komolyan, ezt az elején miért nem lehetett volna megadni. Tisztán látszik, hogy még Kínából se jött ki, de legalább halott a tracking number.
-
vegyszer
addikt
válasz
Viktor0610 #17705 üzenetére
Két hete érkezett meg egy Yeelight YLMB05YL 300*300mm LED lámpám.
Mikor láttam, hogy ő is Feucht felé vette az irányt, sok minden voltam, csak boldog nem. De jó időt futott (CZ raktárról indult, de mégis rossz emlékek jöttek elő).2020-06-02 09:48, The shipment has been successfully delivered
2020-06-02 07:27, The shipment is being prepared for delivery in the delivery depot
2020-06-02 01:44, The shipment has been processed in the parcel center
2020-06-01 17:10, The shipment has left the import parcel center in the destination country/destination area.
2020-05-30 20:08, The shipment has arrived in the destination country/destination area
2020-05-30 06:50, Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country/destination area and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal?searchvalue=CQ610002435DE )
2020-05-30 00:15, Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center
2020-05-29 14:36, Ottendorf-Okrilla, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of originHa nagy a motyó, talán jobbak az esélyek, de ez szimpla spekuláció.
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Néhány kérdésem lenne a napi pontgyűjtögetéssel kapcsolatban.
Az androidos app nekem még a V5.18.1 verzión ragadt "véletlenül" ebben még szerepelt az a fb-on való megosztás gomb, ami minden egyes nap adott 20 pontot.
Tegnap még tökéletesen működött. Majd este az app már nem eresztett be.
Volt minden (adattörlés, újra telepítés, korábbi verzió) de nem engedett be. Be se töltött semmit, mintha nem lenne net elérése. Egyre jobban az az érzésem, hogy a túloldalon kapcsolták le eme app verziók támogatását. V6-ban már nem volt, V7 aktuális verzió rendben fut, de a 20pontos fb gomb nincs benne.Van aki esetleg rajtam kívül is használja még a napi 20 pontok miatt ezeket a régi appokat?
Amióta ez a V6 appal ki lett vezetve, lett helyette más megoldás?
Van még valami napi pont gyűjtő metódus ezen kívül? (eddig ez ment a napi 20 pont mellett, napi 20-25-30-40 pontot, mikor mennyit, de be lehetett farmolni )Bevallom, én magam sem tudom mióta, de közel 3 éve ezt a napi 20 pontot szedegettem össze, épp a héten lőttem el belőle 48$-árt egy Redmi Note 9S-re. Mert türelmesen gyűjtögetve néha jobbak az árak, mint a kuponosak. Jellemzően nem rohad rám pont.
Köszönöm segítségeteket!
-
vegyszer
addikt
válasz
vegyszer #8466 üzenetére
Tegnap megjött a Xiaomi IPX7 Waterproof Fast Charging Smart Electric Shaver Floating Cordless Razor Men Grooming Kit.
Tetszik. Szokatlan a hangja, de jól vágja a hetes porostát is.
9-én fizettem, 28-án már a Pesti postán volt.
És arra se reagált a bolt, hogy webes felületen ki lehetett venni a promo (teljesen máshoz való ingyenes) pengét, ami után lehetett pontozni.
35$ ellenében igen jó ajánlat volt. -
vegyszer
addikt
Régóta szemeztem ezzel: Xiaomi IPX7 Waterproof Fast Charging Smart Electric Shaver Floating Cordless Razor Men Grooming Kit.
De vagy drága, vagy akciósan drágább, hol meg trükköt alkalmaz a kínai elvtárs.
Mert pontozni most épp lehetne, és olcsóbb is, mint a GB oldalán, de rak mellé egy 0$-os gift-et, ami már blokkolja a pontozás lehetőségét. Valószínűleg pont ezért kapjuk ingyen. Itt 36$ a GB oldalán 43$.
De ha mobil/alkalmazás helyett asztali nézetben teszi az ember a kosárba a motyót, akkor bizony ki lehet szedni előle a pipát, és nélküle lehet ellőni a pontokat. Egész pontosan 612-őt engedett nekem. Így szállítással 30,53$ lett. Ami ugye vám határ alatti.De, hogy miért nem lehet ezt mobilon megtenni nem értem.
Ez egyébként okoskodásnak számít a mi oldalunkon is? (kaphatok miatta fekete pontokat?)
-
vegyszer
addikt
válasz
UberMutant #8373 üzenetére
Pl nem akciós állapotban vettem meg a Xiaomi 4k drone-t.
Olcsóbban, mint előtte a legtöbb kuponnal lehetett volna. Igaz, hogy tudatosan majd egy évig gyűjtögettem, de pénzem csak eddig lett.
Kb 60-70$-t tudtam vele lehúzni az árból (azaz 6-7000 pontot gyűjtöttem össze tudatosan csak ezért. Igen, én a csendes megfontolt gyilkos típus vagyok). -
vegyszer
addikt
Változott a megosztás honorálása? A fb link eltűnt, és már egy csomó megosztási lehetőség adott, 5 pont ellenében, napi max 3 különböző megosztásért.
Valahogy nem tetszik...
-
vegyszer
addikt
Én rájuk írtam az appból, hogy WTF?
A szilveszteri rendelés így Valentin nap után akkor hogy is áll?De szívem szerint inkább kértem volna egy rendelés törlést. Csak pont úgy jött ki, hogy abban a rendelésben minden olcsóbb volt mint ma, és mennyiségi akció is volt rá. (pl 3 db 2m hosszú USB-C kanóc darab ára 3.66$ lett lepontozás után. Most meg majdnem 6$. És 3x3+1 ilyen volt benne. Persze a +1 indult el. Ezért se kapkodva kértem a reakciót)
-
vegyszer
addikt
Tegnap jött az áttörés a szilveszteri rendelésem kapcsán. A vásárolt X+1 USB-C kanócból egyet elküldtek, a többi árat PayPal segedelmével vissza küldték (így 52 nappal a fizetés után).
-
vegyszer
addikt
válasz
m4rk.89 #7859 üzenetére
Vagy olyanra költsd, ami kell, vagy olyanra, amit el akarsz adni. Különben nem jutsz vele messzire.
9000 pont az ugye 90$ ahhoz meg ugye 500$ vételárat kellene kipengetni (és itthon még vevőt lelni rá).
De pl két három teló pont jó lehet hozzá, vagy egy laptop, vagy más drágább móka... -
vegyszer
addikt
Köszönöm a választ!
A példát azért hoztam, mert számomra releváns témába vágó motyó. De van Xiaomi 4k drone, így nem valószínű, hogy váltani fogok.
Inkább az elv érdekel, hogy ha pl csúszik a megjelenés, posta, stb, ki lehet-e csúszni a védelem alól, de így úgy tűnik, hogy igen... -
vegyszer
addikt
Szia!
Egy kérdés: a PayPal védelem a preorder esetén hogy működik?
Pl a BG oldaláról lehet rendelni FIMI X8 SE koptert. 500$, de február sokadika feladás napja. Ami bő két hónap.Ebben az esetben mi a tényállás?
Vagy ha pl a megjelenés csúszik, vagy bármi közbejön, akkor mi van? -
-
-
vegyszer
addikt
válasz
hattrickuser #7416 üzenetére
De most tényleg, négyszemközt, áruld már el, hogy miért nem lehet erre a PayPal regisztrációra azt a nettó 4 percet rászánni?
Annyival könnyebb lenne vele az élet, mint nélküle.Tudom, tudom. Pont azért, amiért az emberek a 4x4 autókat is szeretik:
Hogy ott is el tudjanak akadni, ahol mégkevesebb ember jár, meginkább nem kap segítséget... -
vegyszer
addikt
Ezzel a Xiaomi Mi Drone akkuval mindenütt jól megtaláltattam magam.
Itt azért, mert teljes linket másoltam be.
De egy Xiaomi Drone fb szakmai topicban meg azért, mert az itteni szabályoknak megfelelően kitettem (relink nélkül), és egyből vették is az érintettek, mint a cukrot. De ott meg az aidmin az ezzel befolyó összeggel érzi magát kárpótolva az önzetlen segedelméért (olykor még hw alkatrészt is kölcsönöz tagoknak míg a frissen rendelt meg nem jön, ami megint egy más típusú közösség építés, mint ami itt tapasztalható).(De legbelül kíváncsivá tett, egy egy ilyen vásárlás után egyáltalán egy reflink után mekkora összeg gyűlhet össze a link tulajdonosának?)
Mindenesetre egy LX123456789NL típusú szám már jött hozzá. És várom a csodát. Valószínűleg mire megjön, már csúnya ősz lesz...
-
vegyszer
addikt
válasz
luciferk #7387 üzenetére
1. Soha.
2. Ha az országban minden, a nemzeti bajnokság 16-dik osztályban játszó csapatának elkészült a 40000 főt befogadni képes football arénája.
3. Ha Pénztáros Lőrinc beszáll a postába is. (miután Kecskeméten sikeres téli olimpiaiát rendezett)
4. Esetleg akkor, ha a MÁV maga hozza a leveledet, úgy, hogy minden cím eléréséhez külön szárnyvonalat építtet -
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy amennyiben cég számára szeretnék kínából a BG oldaláról rendelni motyót, akkor lehet kérni tőlünk olyan számlát, ami az itteni viszonyok között is megállja a helyét?
Erről lenne szó:
https://m.banggood.com/Xiaomi-Mijia-Deerma-Water-Spary-Mop-Light-Weight-360-Rotating-Rod-Clean-Tool-p-1301864.html -
vegyszer
addikt
válasz
oroszlan12 #7186 üzenetére
Nem telt le a 60 nap. Várni kell.
Azért is, mert ha a PayPal is erre utasít, akkor ha jól tudom nem lehet ugyanabban az ügyben új vitát nyitni, ha Pl sérülten érkezik...Az enyém 07.09-08-15 között jött, és 9-én kezdett csak mocorogni... De rendben megérkezett.
-
vegyszer
addikt
Nekem egyszer volt olyan, hogy két szinte egyforma rootert vettem (Xiaomi 3G és 3C) egyszerre, de direkt külön kértem őket. Az olcsóbb akadt fent, a drágább jött át, és mikor elküldtem a 29$-os számlát, valóban nem jött fizetési utasítás vele. Bár rá volt pecsételve, hogy vám köteles, át volt húzva. Ingyen jött...
Lehet meg sem említettem nekik ezt a 10€-s mókát, hogy eresszék el... Tudták maguktól. -
vegyszer
addikt
Nekem "csak" az a bajom, hogy nem erre számítottam/nem ezzel számoltam.
Mire a motyó megjött, vége a nyári leállásnak, és bizony itt és most szerettem volna vala használni.
Majd jövőre...
A lényeg, hogy ha lassan is, de megérkezett.Pont úgy vagyok a kínai rendeléssel, mint egyszeri lány a diszkó után:
-Most akkor vajon megjön, vagy sem? -
vegyszer
addikt
Egyre gyakrabban frissül a 07.09-én rendelt EDM.
Ha pont nem ezen a héten nem épp Szegeden lennék, valószínűleg át is tudnám venni.De a GLS ügyfélszolgálatos hölgy azt mondta, hogy amennyiben nem tudom átvenni, akkor 5 nap alatt 3x próbálják meg kézbesíteni. (ugye valószínűleg ma először) De díjmentesen kérhetek más címre kézbesítés (másik napra). Valószínűleg élnék vele, bár akkor meg haza vinni nyűgös...
A csomag státusza
2018.08.15.07:06 A csomag kiszállítás alatt GLS jármuvön.Magyarország Alsónémedi
2018.08.15.06:54 A csomag megérkezett a GLS helyi központjába.Magyarország Alsónémedi
2018.08.14.16:38 A csomag megérkezett a GLS helyi központjába.Magyarország Alsónémedi
2018.08.13.20:24 A csomag tovább küldve a GLS helyi központjából.Németország Neuenstein
2018.08.13.20:24 A csomag megérkezett a GLS helyi központjába.Németország Neuenstein
2018.08.13.20:19 A csomag megérkezett a GLS helyi központjába.Németország Neuenstein
2018.08.10.23:10 Csomagadatok megérkeztek a GLS rendszerbe.Belgium Puurs
2018.07.12.07:14 Csomagadatok megérkeztek a GLS rendszerbe. A csomagot a GLS még nem kezelte.Belgium Puurs -
vegyszer
addikt
Az EDM mennyire gyorsul fel, ha már mocorog német földön?
Csomag összefoglaló adatai
A csomag státusza
GLS depó2018.08.13. 20:24 A csomag tovább küldve a GLS helyi központjából. Németország Neuenstein
2018.08.13. 20:24 A csomag megérkezett a GLS helyi központjába. Németország Neuenstein
2018.08.13. 20:19 A csomag megérkezett a GLS helyi központjába. Németország Neuenstein
2018.08.10. 23:10 Csomagadatok megérkeztek a GLS rendszerbe. Belgium Puurs
2018.07.12. 7:14 Csomagadatok megérkeztek a GLS rendszerbe. A csomagot a GLS még nem kezelte. Belgium PuursPersze a héten Szegeden vagyok...
Szóljak nekik, hogy eleve ide hozzák? -
vegyszer
addikt
Nekem pont itt a bibi egy motyó kapcsán.
18-án fizettem, 19-én jött tracking number, de a szám azóta se él...
Ebay-os cucc. De nem tudom, hogy az eladó játszik velem, vagy már kínából se ért ki, a szám halott... -
vegyszer
addikt
Én július 9-én fizettem a Xiaomi 4k drone-om.
11-én már nem lehetett volna újra EDM-mel kérni.
Kb augusztus elején tűnt fel újra az említett drone mellett.
(még pár telót néztem, de azok sem voltak ekkortájt EDM-mel elérhetőek)Szerintem a kolléga erre célzott, hogy júliusban is volt egy olyan nagyjából két hétnyi kimaradás az EDM elérhetősége frontján.
-
vegyszer
addikt
Szerintem 7-15 nap volt még akkor. És annak ellenére volt 75 óra a postára adás, hogy elvileg volt raktáron...
De már mindegy. Kezdem szokni, hogy a 11.11 már karácsonyra késő rendelési idő, és a július is augusztusra még gyorspóstával is...
Hisz az EDM elvileg az lenne. (gyorsabb, mint a símán követett motyó) -
vegyszer
addikt
válasz
papelado #7027 üzenetére
Én is kicsit úgy érzem, hogy fel lettem ültetve ezzel az EDM-mel.
Ma telt el egy hónap a fizetés után, de semmi.
Vagyis ennyi:
Shipping Method: European Direct Mail
Order Date: 2018-07-09 02:01:40
Shipped Date: 2018-07-13 13:42:50
Expected Delivery Date: 2018-08-19 13:42:50Nekem ennyit ír...
A GLS meg ennyit:2018.07.12. 7:14 Csomagadatok megérkeztek a GLS rendszerbe. A csomagot a GLS még nem kezelte. Belgium Puurs
Főleg az a gondom, hogy a Xiaomi 4K drónom valószínűleg nem jön meg a 19 napos nyári leállásom végére se...
-
vegyszer
addikt
válasz
MasterMark #7016 üzenetére
Ez most 11.29$ lenne. Az meg pontozás után 7.7$ lett.
Nevezz fillérbaszónak, de ez nekem számított mikor vettem (ha egyáltalán láttam, de ez se rémlik), és a fém fej jobban bejön, így utólag. -
vegyszer
addikt
válasz
MasterMark #7014 üzenetére
Jelenleg nincs QC kompatibilis eszközöm.
Inkább a 4 port kellett, minőségi kivitelben. -
vegyszer
addikt
Egy érdekes rendelés jött meg ma. Egy BlitzWolf® BW-C2 Quick Charge töltőt vettem.
Adtak egy track számot.
GM295322752000817278
Érdekes módon a csomagot új matricával látták el. Amin egy új szám szerepelt (ezt nem adták ki).
RX111052800DE
Érdekes módon mindkét szám a teljes utat leköveti (holott az elsőt nem lehetett leolvasni).Erre mi szükség lehetett egy 7.7$ ellenében megvett töltő esetén?
-
vegyszer
addikt
Engem az Extrém Digitál b@szott át, mint sz@rt a palánkon.
Volt egy billentyűzetem, megfáradt 7 hónap alatt, úgy, hogy egy gomb leragadt. Folyadék nem érte. Visszavittem. Felette a jegyzőkönyvet. De nem történt semmi. A 30 nap a fekete pénteken járt le. Persze nem akkor álltam be a sorba. 34 nap után az jött vissza, hogy még vizsgálják!
Másnap jött az SMS, hogy cserélik. Mikor mentem, már nem cserélték, hanem vissza adták az árát, mert ugyanaz a billentyűzet addig már 2000Ft-tal drágább volt.
Hiába kértem a cserét, nem lehetett, mert akkor ő bukik. És az nem fér bele a jó ajánlatokba...Tehát kétezerért élhettem a garanciális igenyemmel. És kaptam egy újat.
Itthon is kutya mind. Az egyszer biztos...
-
vegyszer
addikt
Én egyszer vettem telót tőlük. 2016.11.11-én. December 19-en ért az országba, azonnal küldtem a vámoláshoz amit kellett, és picc-pakk január 19-én ki is hozta a posta. Mire mindent kifizettem rá, drágább lett, mint itthon a MM-ben.
Azóta kicsit szkeptikus vagyok a posta képességeiben. És abban, hogy ég, vám után mennyire jó a kinti ár. -
vegyszer
addikt
válasz
Exelsior24 #6899 üzenetére
Nem nem a gyorsaság volt most a szempont, hanem a vélt költségmentesség. Ha megjön így, nekem jó lesz...
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy akinek mostanában jött meg, azoknak mikori EDM pakkok jöttek meg utoljára?
Az enyém 3 hét alatt meg se mozdult. De még bírom. Bár jó lett volna, ha jövő héten pénteken legkésőbb meglenne, de elengedtem.
-
vegyszer
addikt
válasz
anonymus89 #6852 üzenetére
Jó a Röntgent készülék a határon. Szerintem nem nagy az esély, hogy okos posta nélkül átjöjjön...
Ha +27% +3000ft mellett is jó vétel, akkor érdemes így venni. Vagy akkor, ha vissza jön a jó posta itt, esetleg máshonnan, ahol még van... -
vegyszer
addikt
Mi torténhetett a áttérben?
A Mi 4K dron mellől lekerült a EDM ingyenes pósta, van helyette EMS 102$ ellenében...
Elkezdtem nézegetni, de az általam nézett motyók mellől mind eltűnt az EDM.
Megint dömping van, és megcsömörlött a rendszer? -
vegyszer
addikt
Én ma elröhögtem magam. A Mi 4k drone mellé lehet venni egy, kütyüt, ami a kamerát árammal, és vezérléssel el tudja úgy látni, hogy a gimbal funkció működik, illetve irányítható marad a kamera. Ezt a GB épp akciózza 42.74$ ellenében, de július 16-23 időt jelölt be, és bizony nincs készleten. Jellemző ára (kupon nélkül) olyan 62-65$.
Mondom magamban, hogy akkor jöjjön, ha már a gépmadár napokon belül itt lehet.
Ma 10:54-kor fizettem ki, 15:38-kor jött a csomagkövetési száma.Ha ilyen gyors, mikor nincs valami raktáron, akkor a 24h shipping miért nem fér bele lassan a 72h-be, ha az van is raktáron...
Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Lexus, Toyota topik
- RAM topik
- Ingatlanos topic!
- Fűnyíró topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest