-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz FingR86 #5362 üzenetére
"Nagyon elment a kedvem a Banggood-tól, beváltom a pontjaim 10-5-ös kuponokra, amint lehet, elvásárolom őket, és offolom az accountom."
Értő olvasás, tisztában vagyok a problémával, ezért írtam, hogy amint lehet be fogom váltani.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
bul07
nagyúr
válasz FingR86 #5261 üzenetére
Na igen nálunk is ilyen akkorát kiált hogy a kert végébe hallani
Bár vannak gondok mert van hogy más cucca hozzám kerül mert automatikusan hozzánk dobja a "szemetes zsákos" csomagokatMost ősszel érett be a nagyobb adag csemege szőlőnk és le is lett kenyerezve pár kiló szőlővel
Pár éve kezdtünk szőlőt ültetni van 1-tő Szőlőskertek Királynője, meg , 2-tő Attila , meg van még kettő fajta de nem tudom a nevüket ezek még nem igazán teremnek
Úgy van összeválogatva hogy felváltva érjenek meg
3-tő szőlőn idén is volt vagy 100-120Kg szőlő, így jutott minden is merősnek, családtagnak, munkatársnak[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Topikgazda
válasz FingR86 #5239 üzenetére
Köszi előre is. A kínai küldemény azonosítók is "követhetőek" az országukon belül, mert az ottani posta meg tudja oldani hogy az ügyfeleik lássák a küldemény mozgást, de ez azért mégsem a nemzetközi nyomkövetés lenne.
Ez működhet a belga postánál is, nálunk is működhetne, ha akarnák, itt még az ajánlottat is titkolják. -
Beni2360
félisten
-
FingR86
őstag
válasz FingR86 #4867 üzenetére
ezt az üzit pont beírásra dobta. Azt írta, hogy 480 pont "lenne" felhasználható. De mivel "promo" cucc így mégsem engedi.
Annyi lett vna a kérdésem, hogy akkor kupont sem engedne rá ugye? Nincs még meg a kellő pontom rá, ma már volt FB megosztás. Még később tudok kattintani egy "vote" 10 pontot, de akkor is hiányzik 2 pont
Értékelést tudnék leadni, de azt gondolom jóval később írják jóvá, addigra meg már lehet nem akciós.[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
válasz FingR86 #4500 üzenetére
Nekem is hasonló érzésem volt. Remélem tudok majd még javítani. Sokat.
Cris: ő szerintem repülni fog, ugyanis a játékszabályok szerint a multi accok kizárással járnak. Illetve nem pontosan multi accokat említ, hanem rosszindulatúakat.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
bul07
nagyúr
válasz FingR86 #4313 üzenetére
Tényleg ez az, telefonon úgy néz ki a kupon ahogy a képen van
Most PC-n ránéztem és az van amit te írtál, eddig nem néztem PC-n mert nem mindig jelent meg( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz FingR86 #4230 üzenetére
Sőt vannak akik még szóvá is teszik hogy minek kell több fórumba is beírni
Mindig nagy dilemmába vagyok hogy mondjuk az alis kuponokat meg e merjem írni két fórumba mert vannak ám önjelölt rendőrök itt is
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Topikgazda
-
grimm2015
senior tag
válasz FingR86 #3847 üzenetére
Én is egy Drónt akarok rendelni 130$ (ugye kb egy + 10-12 ezer mindennel)
(bár készletre várok, egy darab sincs sehol belőle, már annak is örültem ,hogy találtam olyat, ahol nem 8db a min rendelési)Csak ez a szarakodás... (Mellékesen nekem internetbankot is el kellene intézni)
Ugye a számlát, már megtaláltam, hogy lelehet tölteni a banggod-ról...
A Bankkártyás fizetés igazolása (gondolom bankot is elfogadnak nem csak pay pay)
De ez a rendelés visszaigazolás? (mivel még nem csináltam)
Ezt is letudom tölteni, ha kifizettem a terméket, vagy ez mailra jön?Köszi!
Olyan figyelmeztetésre gondoltam, hogy küldi az emailt, ha a termék ismét elérhető/rendelhető!
[ Szerkesztve ]
Battlenet: Grimm#22690
-
maestro87
őstag
válasz FingR86 #3789 üzenetére
Kár, pedig sok kütyü van ami kellene, de sajnálom rá a 3$-t. Mindegy, van még egy fiókom.
(#3785) musli26: Ezért van az én kívánságlistámon 384 termék, hogy ha ilyen akció van, akkor tudjak miből választani.
Vegyél egy Jackly csavarhúzót 1,54$-ért. -
maestro87
őstag
válasz FingR86 #3603 üzenetére
Csak nehogy a sok levélnek az legyen a vége mint Gearbest-nél, hogy jól behúzzák a kéziféket és kiveszik az app-ból ezt a lehetőséget...
Pár pontért én biztos nem írok.
WRC-nél már le is vették a megosztást. Pedig ha nem szólt volna senki érte, akkor lehet észre sem vették volna hogy már elmúlt az akció és mehetett volna a napi 50 pont ha megjavul a rendszer. -
Real_Necro
veterán
válasz FingR86 #3501 üzenetére
Biztosan jó lesz neked, ha innentől minden Magyarországon meghibásodott BG terméket hozzád kell majd direktbe postázni?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
beg
veterán
válasz FingR86 #3498 üzenetére
Legutóbb hasonlót jeleztem nekik, mire azt válaszolták hogy használjam egészséggel, tartsam meg a refundot is. Így tiszta maradt a lelkiismeretem is és továbbra is rendelek tőlük. Mindenki nyert.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz FingR86 #3430 üzenetére
Fenti összefoglalóban ott a Help Center linkje, abban a garanciára vonatkozó kérdesekre is választ kapsz.
Szerk.
Na, V/ kolléga megelőzótt, mert nem frissítettem az oldalt[ Szerkesztve ]
#?*@&!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest