-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sysrq
őstag
Nálam van változás, de kicsit rémisztő.
Mivel a tn nélküli csomagom nem érkezett meg a későbbi rendeléseimet már tn-el kértem.
A postás be is rakta a postaládámba, nem zárható, bárki hozzáférhet.
Másnap küldött a BG egy emailt hogy látják megérkezett a csomag, igazoljam vissza meg értékeljem. (?)
Bónusz, az elveszettnek hitt csomag is befutott ( a tn nélküli) elég durván megnyomorgatva.Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
Topikgazda
Ha meg a snatch dologra gondoltál akkor ez a lényeg. Az adott termékhez létrejött pár száz csoportból lesz egy nyertes csoport amelynek egy nyertes tagja megkapja a 1 centért, 3 forintért az adott terméket. Akik nem nyertek azoknál ha pénz fizettek visszakapják a BGpay-re, aki ponttal fizetett az meg elveszíti az 5 pontot.
-
-
Beni2360
félisten
Ha a terméknél lejjebb görgetsz akkor ott egy kék face ikon ott klikk-megosztás és kapod a 20 pontot. persze droidon.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
megema
őstag
Nem azért küldtem volna el őket, hanem mert nem voltak hajlandóak se újraküldeni, se visszaadni az árát. Minden héten azt szajkózták, hogy várjak még egy hetet, majd akkor... Ráadásul valami biztosítást is fizettem. Van még hova fejlődniük, mert ez a hitegetés nem nyerő.
Amúgy mialatt ez az egy ideért, 2-3 rendelésem is megjött max. 3 héttel a rendelés után. Mind Kínából...
[ Szerkesztve ]
-
sysrq
őstag
BlitzWolf Bluetooth billentyűzetem végre révbe ért, még a 9,99 dolláros akcióban rendeltem, de hibásat küldtek. Itt kaptam a pofámra hogy biztos nem értek hozzá szerencsére a BG szupportnak egy fél perces videó a Youtubon elég volt hogy elhiggye nem működik. Elnézést kértek a kellemetlenségekért, és felajánlották a visszatérítést vagy az újraküldést. Utóbbit választottam, török postával küldték követhető volt de rettenetesen lassú, még a nav is belenézet de továbbengedték. Igaz majdnem öt hónapba telt de most van két billentyűzetem egy működő meg egy rossz.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
206 cc
senior tag
Van két billentyűzetem ,kipróbáltam Ipad Pro,Air,Air2-vel.Mindhárommal jól szuperál mindkét billentyűzet,szóval van némi rálátásom.most is arról irok....
Sajna sokkal gyakoribb a user error ezekben az esetekben mint az eszközben levő hiba...aztután megy a refund kérés és egyre gyakrabban tiltanak le bennünket az eladók......ezért jobb megnézni mi a gond.De ahogy gondolod...Én befejeztem....206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
-
206 cc
senior tag
Szia!
Lehet tölteni , bekapcsolni majd párosítani az adott eszközzel majd háttérvilágïtást kapcsolni,szïnt választani a világításnak 3 fêlêt illetve van meg 3 fênyerősség meg ki is lehet kapcsolni a billentyűzet világítását!
Azert kérdezem hogy miből gondold hogy nem működik,ha nem is tudod kezelni?!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
Talán kell töltòdnie ès utána működik majd! Nálam is így volt! Mivel próbált ad összekapcsolni? Miből gondolod hogy nem működik??....a billentyűk világítanak már?
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
maestro87
őstag
Ez kreditet ad nem pontot. Kredit gyűjtéssel a VIP szintedet növelheted.
Pontgyűjtésre ezek a lehetőségek vannak most. -
sysrq
őstag
Nézegetem mire tudok pontot kapni, és belebotlottam ebbe:
Customers who have bought from Banggood more than twice in one month will receive 50 BG credits. These credits are earned while your two orders are shipped.
Ezt mintha én sose kaptam volna meg, milyen feltételei vannak?A faszbük megosztás meg mehet egy kamu fb regisztrációra?
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
zeon.hu
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest