- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
RVR400 #21108 üzenetére
De reklamálható ha nem küldtek se SMS-t, se email-t.
És Banggood-os rendelésnél SMS-t meg soha nem fogsz kapni, mert nem javítják a telefonszám formátumot a jelzésem ellenére se.Ha megpanaszolod, hogy az ő rendszerük a hibás, mert +36 nélküli telefonszámot nem ismeri fel a Posta rendszere, akkor visszaadják a 400Ft-ot.
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
Én még mindig többet cáfoltam mint te. Leírnak neked egy darab "papírra" egy számot és már készpénznek veszed. Szörnyen naiv vagy. Ez a tényközlés.
Ugye te se hiszed el, hogy az áfa miatt a gyártó ad majd +20% kedvezményt nekik?
Látszik, hogy nem vagy képben a BG árakkal. Tavaly sokkal jobban emelkedtek az árak mint július 1 után. Kosárba tett ~90db termék ára nem igazán változott július 1-re virradóra, de még az elkövetkező hetekben sem. És én kuponos árakat nézek mindig, nem a kamu eredeti árat meg flash sale árakat.+ nem az olcsó, nem kelendő termékeket kell alapul venni, mert azoknak irreálisan magas szokott lenni az áruk (és sok mindentől is függ), na meg változott a szállítás mód is. Július 1 előtt alig volt free shipping, most meg már a legtöbb BG Express free shipping, de ugye olyan nincs.
És ki beszélt itt magánszemélyről? Ne idézz már tőlem olyat amit nem írtam. Azt se tudod, hogy mit mire írtam...
Igen, ahol nem emelkedtek az árak jelentősen, ott nem valódi az áfa. A hülye is látja, csak te nem...
Befejeztem, mert tényleg nincs értelme veled vitázni. -
maestro87
őstag
válasz
yogibear #20939 üzenetére
Október 6-ig nemzeti ünnep volt Kínában, tehát még csak 8 napja van úton mert munkanapban adják meg a szállítási időt.
De BG Express két hétig nem szokott mozdulni, utána befut 2-3 nap alatt. Nekem mostanában 22 nap volt eddig a max ami 16 munkanap.Voice24:
Hol látod, hogy kitolták október 29 - november 7 közöttre? Ilyet a terméklapon szoktak csak írni, az a dátum meg mindig a mai nap függvénye. -
maestro87
őstag
Téged észérvekkel se lehet meggyőzni...
Most komolyan, egy kamu számla mit bizonyít?
Az Inclusive of VAT csak ügyes marketing, hogy a félősökkel elhitesse, hogy kifizeted az áfát és nem kell tartani attól, hogy itthon is kérik. Jár is a csillagos ötös a marketing osztálynak, mert sok emberrel sikerült ezt elhitetni, így hajlandók drágábban is vásárolni.
Más, kisebb webáruházak is követték a példájukat, biztos ők is befizetik a 27%-ot, kivéve ha nem áfamentes szállítást választasz.
Annak aki rendelt már előtte is Banggood-ról és tisztában van az árakkal, tök nyilvánvaló hogy nem fizetnek áfát, mert július 1 után az árak nem emelkedtek 27%-kal (20%-kal sem), úgy mint Aliexpress-en.
Vagy te mivel magyarázod, hogy pl. a Xiaomi telefonok ára - amin alapból kevés haszon van és fix áras terméknek tekinthető - jóformán semmit se változott, holott az Aliexpress-en lévőkre meg rákerült a 27% áfa?
Hirtelen átment Banggood szeretetszolgálatba és elkezdett haszon nélkül telefonokat árulni csakhogy befizethesse az áfát? Kétlem.A módja nem érdekel hogy fizetik, az érdekel, hogy befizetik-e! De minden jel arra mutat, hogy nem. Visszatérve az IOSS-re, ők állították hogy van nekik, de az árakon ez nagyon nem látszik, pedig EU raktáras csomagra is fizetnünk kellene áfát.
És tényleg nem rendeltem még Banggood-ról, csak közel 300 rendelésen vagyok túl és napi szinten követem az árakat.
Ja, és elméletileg tudsz rendelni nettóban Aliexpress-ről meg eBay-ről is.
Banggood-on nincs még hasonló sem..."You can update your VAT information to verify your account as business buyer. After account verified, you can order without tax in AliExpress.
According to the new EU e-Commerce VAT rules, AliExpress as a marketplace shall not collect VAT on purchases made by business buyers with a valid EU VAT ID. Upon importation of the purchased goods into the EU, you will be charged with import VAT (and / or duties and agent fees, etc. as applicable).
If the importation is made using your own IOSS number, you may communicate and provide it to the seller to make sure that the logistics provider could use it for import declaration in the EU. You shall then report the corresponding VAT in your periodic IOSS return.
If the importation is under your name and your valid EORI and EU VAT ID is provided to the customs/broker/or logistics provider, you will typically be entitled to deduct the import VAT paid with your competent tax authority in your tax returns if the VAT deduction criteria are met. For more details, please consult your tax advisor or the competent tax authority based on your specific circumstances.
Please be informed that AliExpress is not involved in the customs clearance operations for business purchases and you may contact the seller to confirm logistics and customs related aspects depending on your situation.
Note: Currently, this process only applicable for UK and countries of European Union."Szóval ha a számládról mégis kiderül, hogy kamu, lehet egy kereskedő megütheti a bokáját a jó tanácsaid miatt egy áfa visszaigénylés esetén. Ezért nem kellene terjeszteni a mesét. De jól írtad, ehhez már annyira nem értek, nincs vállalkozásom.
-
maestro87
őstag
Ahogy egy olyan kínai webáruház állítása sem mérvadó akik július 1 előtt is már trükköztek a szállítással.
Ha te sem vagy biztos benne, akkor meg pláne nem kellene terjeszteni, hogy ők becsületesen fizetik az áfát, mert minket lehet nem érint de aki pl. cégként vásárolna annak lehet nem mindegy, hogy milyen árakat lát Banggood-on.
Egyébként az is amellett szól hogy nem fizetünk áfát, hogy Banggood-on nem tudsz úgy nettóban vásárolni mint Aliexpress-en.
Szóval elég sok érv szól amellett, hogy valójában nem áfás árakat látunk... -
maestro87
őstag
Pont hogy nem azt írják:
"Ez tehát egy IOSS-hez hasonló rendszer, de mivel 150 euró feletti termékekre is működik, és kevés plusz költséggel juthatunk így a kínai raktáras termékekhez, sokkal inkább tekinthető a klasszikus áfamentes szállítások utódjának."Szerintem ha kerülni kell bizonyos szállítási módokat, akkor ott valami sumákolás van...
Már miért ne lenne összefüggésbe? Az nem tartozik a IOSS-hez hogy a NAV megkapja a 27%-ot? 19% áfából hogy fog kapni 27%-ot? Sehogy.
"ha eredetileg Kínából indult nem kell IOSS, könyvelésileg EU-n belül lesz vásárolva."
Itt a lényeg, hogy behozzák valahogy az EU-ba, hogy ne kelljen fizetni. És jóformán el is tűntek az áfás szállítási módok (mindent futár hoz, kivéve EU raktár), így nincs is értelme már az IOSS-nek. Bár EU raktárra is be kellene szedniük a magyar áfát ahogy azt az Aliexpress is teszi...És nem érdekel hova fizetik be közvetlenül és hogy kerül a NAV-hoz, ez már csak szőrszálhasogatás a részedről.
-
maestro87
őstag
válasz
Beni2360 #20920 üzenetére
Akcióban, kuponnal 9300? Mert Banggood-on az árak folyton változnak, sokszor még a flash sale is sokkal drágább mint a kuponos ár. És ha minden akciós lenne, már bezárhattak volna. :)
Nekem is van a kosárban olyan cucc ami egyszer 20$ máskor meg csak 12$. De nem írtam, hogy semmi sem drágult, mert hülyék lennének nem az Aliexpress bruttó áraihoz igazítani az árakat, mikor sok minden még így is olcsóbb náluk.
De ha van áfa, akkor a 200$-os telefon miért nem lett 260$ úgy mint Aliexpressen? Elég nagy árkülönbség, ennyit nem nyelnek le. -
maestro87
őstag
Ha szerinted se 27%-ot fizetnek(fizetünk) akkor nincs miről vitázni, mert nyilvánvaló, hogy nincs IOSS azonosítójuk. Vagy hol olvastad, hogy van? Itt pont azt írja valaki, hogy nincs.
FAQ-ban sem említenek sehol IOSS-t, mert nincs nekik. Ugyanúgy áfamentesen szállítanak mint július 1 előtt az EU Priority Line esetén. Nem véletlenül tűnt el a sima registered posta sem, meg a Meest sem szállít már tőlük július 1 óta. Ehelyett mindent EU-s csomagként adnak fel. Egyedül az USA raktár ami valamiért nem tréfamentes.
Naiv dolog azt hinni, hogy rendesen befizetik a magyar államnak az áfát miközben az árak nem emelkedtek 27%-kal úgy mint Aliexpressen.Valamit biztos fizetnek valakinek, de ebből a magyar állam nem lát semmit.
-
maestro87
őstag
Neked megadták? Mert nekem csak kamuztak, hogy privát információ és nem adhatják meg. Belső ember se tudta megszerezni. Pedig felülvizsgálatnál a Posta kérheti. Ha lenne IOSS azonosítójuk akkor nem fogná meg a Posta a csomagot. De nekem háromból háromszor áfát kellett fizetni itthon az USA raktárról rendelt termékekre.
Szerintem nem fizetnek semmit, 27%-ot biztos nem.
Az inclusiv VAT szöveg csak a vásárlók megnyugtatására van, hogy bátrabban rendeljenek. Az árak sem emelkedtek 27%-kal.bl4ze: Három cucc jött már USA raktárból július 1 óta. És most is tudnék rendelni elég sok mindent.
-
maestro87
őstag
válasz
matyikusz133 #6462 üzenetére
Nem sokan válaszoltak még, de eddig pozitív a visszajelzés.
Egyébként a napokban néztem, hogy egyes nagyobb értékű termékekre a vámbiztosítás is nagyon alacsony összeg (5$ alatti) ha sima postával rendeled. Mondjuk a kettőt sajnos nem lehet kombinálni (Priority Direct Mail + Tariff Insurance). -
maestro87
őstag
Sejtettem, hogy valami ilyesmi van a háttérben.
De most meg is kaptam a választ egy másiktól aki átvette a beszélgetést miután negatívan értékeltem az előzőt.Azt mondja csak ezekben az országokban lehet WM-val fizetni: Russia/Ukraine/Belarus/Moldova/Iran.
Kár, mert akkor muszáj leszek Aliexpress-en elverni a rajta lévő összeget. -
maestro87
őstag
Banggood-on a Live Chat-en botok válaszolnak?
Kérdeztem, hogy tudnék WebMoney-val fizetni, mert én nem látok erre opciót, erre csak ezt az oldalt linkelgeti, meg sürget hogy fizessek már. -
maestro87
őstag
Nem csak én tudom így, BG is ezt ajánlotta 1-2 hónapja. Magyar tapasztalatról mondjuk idáig kb. csak kettőről tudok (kevesebben rendelnek már BG-ról
) ahol az illetőnek nem kellett semmit ráfizetnie (okostelefon rendelés) Priority Direct Mail-t választva, viszont interneten azért találni jó pár pozitív tapasztalatot a PDM-ről. Google a barátod.
Amúgy decemberben is szünetelt az European Direct Mail valami logisztikai hiba miatt, lehet hogy most is ez van a háttérben... -
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
Banggood app-ba tettek be egy szerencsekereket amivel lényegében a lejáró pontokat le lehet cserélni újakra. Most pörgettem 5-öt összesen 50 pontért és kaptam 145 pontot cserébe.
Ötöt lehet pörgetni egy nap. Nem sok de legalább valami. -
maestro87
őstag
válasz
cbrfireblade #4991 üzenetére
Megosztasz facebook-on egy általad már értékelt terméket.
-
maestro87
őstag
Csak a drágább cuccokból jóformán annyira nem érte meg nekem semmi a fúróállványon kívül.
Illetve még a 2$-os T12-es DIY forrasztóállomást szeretem volna (eredetileg 12$), de abból is csak 15 db volt mindig.Bezzeg Gearbest simán kiszórt volna belőle 200-at is...
(#4924) sysrq:
Itt volt az oldal közepén, a helye még most is ott van. 1,1$-ba, 11$-ba és 110$-ba kerültek a cuccok. De nem sok kör volt, naponta vagy 3-4. Persze a mikroszkópot meg a telefont mindig gyorsan elkapkodták (3db), a többi 11$-os cucc meg szinte ugyanannyiba került mint snap-up-on kívül. -
maestro87
őstag
A snap-up-os gyalázkodás azért szerintem érthető. Nekem már 2. éve nem jött össze semmi benne (mióta nem kell rögtön fizetni), illetve egy fúróállványra tudtam most csak lecsapni 12 dodóért, de ez ugye mégse 1$, na meg dolgozni is kell vele, szóval tudtam, hogy sikerülni fog.
Meg a VIP részlegen lévő Snap-up-ban jött össze két 1 dolláros cucc ([link] [link]), az is csak azért mert sokan csak a fő snap-up oldalt ismerték.Pedig volt itt 10$-ért Digoo fogkefe is, ami a fő snap-up-ban 10 ms alatt elfogyott volna, itt meg 20 perc múlva is volt még az 5-ből.
A legnagyobb baj szerintem a snap-up-pal, hogy pl. háromszor-négyszer raknak ki valamiből 20 db-ot, pedig ha egyszerre kiraknák az összeset, akkor a script-tel nem rendelkező emberek is jobb eséllyel indulnának érte...
(Valaki írjon már rá egy script-et, aztán jövőre legalább tudnánk versenyeztetni a scriptjeinket.)
A másik kedvencem meg, hogy mindig éjszakára rakják be a jó cuccokat mikor még ők is alszanak vagy ébredeznek.Gearbest legalább az európaiakra gondolva választ időpontot a villámakciókra, Banggood nem tudom miért nem...
(#4921) Druss: Köszi ezt nem tudtam, mert csak felületesen olvastam el a felugró ablakot és gyorsan be is zártam.
-
maestro87
őstag
Én nem ilyen email-re gondolok. A puzzle játékban nyitottam ládát amiben ajándék blitzwolf kábel volt és mintha azt írták volna, hogy küldenek valami megerősítő emailt. Na ilyet nem kaptam még, és a rendeléseim között sem szerepel és picit aggódok, nehogy az legyen megint, hogy valami bug miatt nem kaptam meg az email-t és keresztet vethetek a kábelre.
-
maestro87
őstag
A ládából nyitott ajándék Blitzwolf kábel ügyében még senki nem kapott email-t?
-
maestro87
őstag
Nyitott már valaki a Puzzle oldalon ajándék dobozt? link Mi van benne?
-
maestro87
őstag
A Puzzle játékban ti sem tudjátok mostanában teljesíteni az Extra Task 2 feladatot? Hiába osztom meg az oldalt, nem ad érte semmit.
-
maestro87
őstag
-
maestro87
őstag
Ez kreditet ad nem pontot. Kredit gyűjtéssel a VIP szintedet növelheted.
Pontgyűjtésre ezek a lehetőségek vannak most. -
maestro87
őstag
Fb csoportban összeszedtem a pontszerzési lehetőségeket. Hátha találsz még olyat amit nem töltöttél még ki vagy nem ismersz:
- Alkalmazásban egy termék facebook-on történő megosztásával napi 20 pont jár.
- Termék értékeléssel: 10-40 pont (dupla pont ha az első három értékelő között vagy).
- Napi 10 pont szavazással: https://www.banggood.com/11annv/vote.html (korlátozott ideig)
Kérdőívek kitöltésével:
- 100 pont: https://www.banggood.com/Survey-qeK3RskWhhhM.html
- 100pont: https://www.banggood.com/Survey-qpT0BWhBlss0.html
- 30 pont: https://www.banggood.com/Survey-qbblkW300sll.html
- 30 pont: https://www.banggood.com/Survey-qpbMW0RWsMhk.html
- 30 pont https://www.banggood.com/index.php?com=survey&t=oaSurvey (Tipp: ha törlitek a megnyitott link végéről a &surveyType=1 részt, akkor új kérdőívet kaptok.
Ezek már lejártak, de hátha el lehet még küldeni:
- 100 pont: https://www.banggood.com/Survey-qpe33BRhRskB.html
- 50 pont: https://www.banggood.com/Survey-qeiskkB0RkRB.html -
maestro87
őstag
válasz
holozis_HUN #4607 üzenetére
Szerintem ne lőjétek el most a pörgetési lehetőséget, mert Banggood-ot ismerve az utolsó napokban lehet lecserélik a kuponokat értékesebbre. Szeretik az utolsó nap megváltoztatni a szabályokat...
-
maestro87
őstag
Összeszedtem, ezekre ad egy kirakóst (11 db):
https://www.banggood.com/11annv/11annv.html?utmid=1959
https://www.banggood.com/collection-3919.html?utmid=1953
https://www.banggood.com/collection-3918.html?utmid=1952
https://www.banggood.com/collection-3916.html?utmid=1950
https://www.banggood.com/collection-3917.html?utmid=1951
https://www.banggood.com/collection-3921.html?utmid=1955
https://us.banggood.com/collection-3940.html?utmid=1984
https://www.banggood.com/11annv/vip.html?utmid=1958
https://www.banggood.com/11annv/vote.html?utmid=1995
https://www.banggood.com/collection-3920.html?utmid=1954
https://www.banggood.com/snapup.html -
maestro87
őstag
"Login and visit any of our "Anniversary Event Pages". (1 page = 1 peice. Can you find all 14 pages?)"
Állítólag 14 ehhez hasonló oldaluk van amit ha mindennap meglátogatsz, kapsz egy kirakósat. Így naponta maximum 28 puzzle darabot tudsz gyűjteni ha az extra feladatokat háromnak számolom.
Én is csak nemrég vettem észre. -
maestro87
őstag
A puzzle játéknál megtalálta már valaki mind a 14 szülinapi oldalt? Nekem mindig csak 10-et sikerül.
-
maestro87
őstag
Most nézem, a videó versenyes kuponokat grabbolni kellett volna?
Én meg várom az email-t, hogy nyertem kupont. Megint nem verték nagy dobra a szabályokat.
"All voters of the top 3 videos will be the winners."
Vagy ez nem azt jelenti, hogy az összes szavazó nyer, aki a TOP3-ra szavazott? -
maestro87
őstag
Kérdőív 100 pontért. Akinek még nincs kitöltve, az írja már meg, hogy működik-e még.
-
maestro87
őstag
válasz
Gaborz1 #4493 üzenetére
A 2000-esek nem csalnak? Hogy lehet annyit elérni csalás nélkül?
Én a 200 pontot alig tudom elérni, mert 150 körül begyorsul a játék. Te milyen böngészőben játszol, hogy 700 pontot is sikerült elérned? Hátha lassabban hullanának a kövek másik böngészővel.
De itt egy új kirakós játék, ebben már nem tudnak csalni.
Itt meg szavazzatok a három legtöbb szavazattal rendelkező videóra az 50%-os kuponokért. Ha jól számoltam holnap reggel 6 óráig lehet leadni a voksokat.
-
maestro87
őstag
Ha itt szavazol egy termékre, akkor az még napi +10 pont.
-
maestro87
őstag
Akkor még ez is a postásoknál van (nyeremény drón)?
"The shipment item has been stopped during transport, The item is now at customs abroad for determination of any customs duty payable."
Mert 1 hete már ez a szöveg, de a magyar posta nyomkövetőben még nem jelent meg. És nem tudom, hogy küldjem-e be a papírokat, vagy várjak még az adatbekérésre? Vagy ez már biztos adatbekérést jelent? Még nem volt dolgom a vámmal. -
maestro87
őstag
válasz
Vertigo18 #3986 üzenetére
A Digoo DF-101-ről. Elég jól kavarja a levegőt, bár nem kell számítani egy 30cm-es ventilátor teljesítményére, de egy kis szobába elég. A hozzáadott akku csak 1300mAh-ás (mérve), de azzal is bír majdnem 4 órát alacsony fokozatban, egy nagyobb kapacitásúval gondolom kijönne a 10 óra üzemidő is.
Egyébként ezeknek a kicsi asztaliaknak (tehát amit magad mellé teszel) én nagyon nem látom értelmét, akkor már inkább power bank+Xiaomi ventilátor, hacsak ilyen kisméretűt keresel.
-
maestro87
őstag
válasz
zeon.hu #3958 üzenetére
Nekem 1,5 percet írtak egyszer, de elfogadják a saját hivatalos videójukat is, sőt még az sem feltétel, hogy az értékelt termékről készüljön a videó.
-
maestro87
őstag
válasz
zeon.hu #3858 üzenetére
Én nem egészen ezt linkeltem.
Ez már az átirányított link a fiók (email) azonosítóddal.
A helyes link: https://www.banggood.com/index.php?com=survey&t=oaSurvey -
maestro87
őstag
Én úgy gondoltam, hogy befogok valakit aki szaladgál vele, én meg telefonról nézem majd az élő képet.
Bár ahhoz is kell még valami vevőegység.Komolyra fordítva a szót, még akkor sem használnám ha lenne hozzá, nálam jártasabb ember is összetörte már az első használat alkalmával: [link] Úgyhogy azt mondom, törje össze ezt is inkább valaki más.
A másik meg, hogy ez nem egy 20 dolláros kaliberű drón, számítógépes beállítás, firmware frissítés meg anyja kínja kell neki. Nem egy délutános móka lenne megtanulni a kezelését. -
maestro87
őstag
Én kész vagyok ettől a Banggood-tól.
Hétfőn nyertem egy drónt, amire tegnap adtam le az igényemet egy űrlap elküldésével (eddig leveleztem velük, hogy adjanak inkább pontokat helyette, mert áfahatár felett van), de rendszerhiba miatt két rendelés született belőle. Ezt meg is említettem annak akivel épp levelezek, válaszként meg közölte, hogy elfogadták mind a két rendelést és ma meg már shipped lett mindkettő.
Még visszaírtam neki, hogy csak egyet nyertem, ha eddig nem lett volna világos.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ilyen esetben vajon megtudják-e még keresni a shipped-es csomagomat a raktárban, vagy elhajtanak most is egy "Sorry, already shipped" szöveggel, mint amikor rendesen ki is van fizetve már a cucc.
Persze ha kérik, majd akkor visszafizetem nekik...a felét
(#3805) PainKiller13: Facebook csoportban született egy bejegyzés ezzel a céllal.
-
maestro87
őstag
válasz
FingR86 #3789 üzenetére
Kár, pedig sok kütyü van ami kellene, de sajnálom rá a 3$-t.
Mindegy, van még egy fiókom.
(#3785) musli26: Ezért van az én kívánságlistámon 384 termék, hogy ha ilyen akció van, akkor tudjak miből választani.
Vegyél egy Jackly csavarhúzót 1,54$-ért. -
maestro87
őstag
válasz
musli26 #3785 üzenetére
10db fúrószárat, ami jó benne, hogy nincs róla videó így majd kapok az értékelésre 100 pontot.
Többieket kérdezném, akkor 1 fiókból csak egyszer lehet ellőni?
-
maestro87
őstag
válasz
Hopkins_001 #3617 üzenetére
Azért tényleg kár, mert tuti, hogy elfelejtették levenni.
Én meg most azoktól kérnék "kártérítést" akik jelezték BG-nak a WRC-s hibát, napi 60 centet két fiókra elosztva.
-
maestro87
őstag
válasz
FingR86 #3603 üzenetére
Csak nehogy a sok levélnek az legyen a vége mint Gearbest-nél, hogy jól behúzzák a kéziféket és kiveszik az app-ból ezt a lehetőséget...
Pár pontért én biztos nem írok.
WRC-nél már le is vették a megosztást. Pedig ha nem szólt volna senki érte, akkor lehet észre sem vették volna hogy már elmúlt az akció és mehetett volna a napi 50 pont ha megjavul a rendszer. -
maestro87
őstag
válasz
PiEm-14B #3533 üzenetére
Az overall értékelés átlagolással és felfele kerekítéssel jön ki, a tag a minőséget 3 csillagra értékelte ami nagyjából reális lehet az elmondottak alapján. Egy csillagra általában csak azok az egysíkúak húznak le egy terméket akiknek meg sem érkezett, vagy szállítás közben sérült meg, vagy gyári hibás de a csere példány már jól működik.
-
maestro87
őstag
válasz
powerwade #3530 üzenetére
Én láttam. Banggood-on, Aliexpress-en megjelennek. Csak gondolom nem mindenki figyel ennyire a részletekre mint mi. Például a "legnagyobb tesztoldal", a RendeljKínait sem említi meg.
update: Banggodon is írják az alapzajt, csak nem az 1 csillagos értékelésekre kell rákeresni:
"Dissapoinment
By:kamil713 2016-11-24 16:17:30
Unfortunetly level of noise in bluetooth connection is terrible. Only when volume is above half it's becoming acceptable. If you want to hear music more camly in bluetooth mode this is not product for you. In aux connection there are no noises. If I had to judge aux connection quality it would be 5 stars. In bluetooth mode only 2.5. " -
maestro87
őstag
válasz
Krogoth #3334 üzenetére
Mondom, hogy Hollandiából indul a nyomkövetés szerint is. Vagy te miből látod?
-
maestro87
őstag
Januári csomagom. Én nem látok rajta egy Kínára utaló jelzést sem, még egy kínai név sincs feltüntetve és a nyomkövetés is Hollandiából indul. Úgyhogy valószínűbb hogy a konténer szerint szortírozzák őket... Bár azt nem tudom, hogy Kínában hogy veszik igénybe a Holland postát.
A telefonszám ami rajta van, meg nem tudom kié. -
maestro87
őstag
válasz
MittuDomain_ #3277 üzenetére
Aki nem akarja a facebook-ját ilyenekkel tarkítani, annak jó megoldás lehet egy kamu facebook- és egy másik böngésző profil létrehozása is, és akkor törölni sem kell a bejegyzéseket (ha zavar), meg a fb fiókot sem kell váltogatni, max megnyitni a másik böngészőt ha ilyen megosztós játék van.
-
maestro87
őstag
Ha több olcsóbb terméket veszel akkor nagy valószínűséggel külön csomagolják, de a kosárban látod, hogy mit küldenének egy csomagban és mit külön. De akciós termékekre szerintem nem tudod beváltani. Én is majd bele őszültem míg találtam olyan terméket amire eltudtam használni az 50-17$-os kuponomat és nem volt 34%-kal drágább mint Aliexpress-en.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest