- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoty4
őstag
En a lidls esernyot ajanlom, nagyon jo, szelet is birja es szep is
-
Zoty4
őstag
Ios fb megosztassal dec 5ota nem ad pontot. Nektek?
-
Zoty4
őstag
Szeretnek venni egy bt hangfalat 40$ert, van itt olyan opcio, hogy ne fogja meg a vam?
-
Zoty4
őstag
Nem tudom hogy mi van mostansag, de kb fel eve valami gaz van a csomagokkal, elotte 20-30 rendelesbol 1 nem jott meg, mostanaban a tracking nelkuliek tobb mint 50%ban nem erkeznek meg. Ezt most a kinai shoppok, a nemzetkozi posta vagy a magyar posta csinalja nem tudom, de ha ez nem valtozik nagy gondok lesznek ezen a piacon.
-
Zoty4
őstag
valakinek sikerült megszerezni a 11$ kupont?
-
Zoty4
őstag
collissimos posta kb hény nap szokott lenni?
-
Zoty4
őstag
Sziasztok
Alig 1 hónap használat után tegnap este megdöglött Banggoodtól vásárolt Xiaomi Yeelightom. Zizzegett egyett, majd lekapcsolt. Tűz forró volt a yeelight , mikor lehült visszadugtam de már nem ment.
Írtam BG supportnak az esetről, kértek videot róla, ezen mit videozzak? -
Zoty4
őstag
iosben nem találom ezt a játékot
-
Zoty4
őstag
EMS Express Mail Service, ha ezzel rendelek mondjuk egy 400$ feletti cuccot, mennyi esélye van hogy megfogják?
Vagy ez eus szállítás? -
Zoty4
őstag
válasz
PainKiller13 #4040 üzenetére
oké, kössz a tippet, akkor eu-n kivülről rendelek, de akkor vigyázni kell hogy mindenképpen 22 euro alatt maradjak
-
-
Zoty4
őstag
kaptam BG-től két darab ilyen kupont:
vip shop fee discount
orders over $0
Ez mégis mire jó, rendelhetek valamit extra gyors futárral és ingyen lesz? van valami megkötés, hogy melyik warehouseból? -
Zoty4
őstag
válasz
PainKiller13 #3942 üzenetére
fb appal megosztás 20 pont/nap
-
Zoty4
őstag
Ios tulajok, most jott ki a bg app frissitese, orvosoltak a fb megosztasos problemat, ujra adja a 20pontot
-
Zoty4
őstag
válasz
promagus00 #3624 üzenetére
Termekre rakattintassz, majd ott van, whatsapp facebook stb ikonja es ramesz a fb ikonra majd post (ios)
De sajna nalam sem mukodik meg -
Zoty4
őstag
Lehet tudni mikor javul meg, h automatikusan adja a pontokat?
-
Zoty4
őstag
Sracok egy honapja rendeltem 2 ugyanolyan csomagot banggoodrol, kb 4-5 ora elteressel. Az egyik csomag megjott ket hete a masik meg sehol. Tn nincs. Aggodjak vagy ez normalis?
-
Zoty4
őstag
válasz
albinolynx #3507 üzenetére
En egyidoben rendeltem par dolgot kinabol es eubol, nem egy megelozte az eusat, szoval marha lassu valamiert a bg eu raktarabol a rendeles, de legalabb trefamentes.
-
Zoty4
őstag
Na tegnap valaszoltak h kuldjenek e ujat abbol amibol nem mukodot kuldtek, irtam h igen, mikorra lehet varni, hogy feladjak?
-
Zoty4
őstag
Vasárnap írtam a supportnak egy hibás termék miatt, mellékeltem youtube videot is.
Szerintetek kb mikor válaszolnak? -
Zoty4
őstag
-
Zoty4
őstag
válasz
PainKiller13 #3314 üzenetére
Hat ha nagy a stressz
-
Zoty4
őstag
válasz
PainKiller13 #3311 üzenetére
Ide johet a 2. Cserebe kaphatsz par 35/5 kupont
-
Zoty4
őstag
facebookos megosztásból egy nap mennyi lehet, hényszor lehet kapni 20 pontot? 1x?
-
Zoty4
őstag
válasz
PainKiller13 #2829 üzenetére
Ugyanez volt nekem is, azt a valaszt kaptam legkozelebb refundoljam email helyett az oldalon, azt hiszem erre nem nagyon valaszolok, mert csuklana par edesanya
-
Zoty4
őstag
válasz
Real_Necro #2720 üzenetére
Nekem is pont a kakas hianyzik, ki van talalva ez
-
Zoty4
őstag
válasz
Juditta_56 #2712 üzenetére
Mit miert? Rendelsz valamit, meg se kell, ezert szolsz mielott feladnak, cancelezni automatikusan nem lehet a feluleten, (pedig ott a gomb ra!!!!) nem ugy mint masutt (gearbest, aliexpres, ebay) Irsz a supportnak idoben, 12 ora mulva ahelyett h torolnek ahogy kerted, postazzak(persze kamubol) mivel kinai ujev alatt nincs posta sem. Moderálva.
[ Módosította: CoolMan ]
-
Zoty4
őstag
Na megvan az elso megativ tapasztalatom a supporttal. Tegnap vasaroltam egy termeket delelott kb 10orakor. Majd delutan kb 2kor rajottem hogy nincs ra szuksegem, mert meg tudom oldani nelkule. Megprobaltam a refundot a honlapot, nem ment, irtam a supportnak, meg jott is automatikus valasz, hogy megkaptak, de most a kinai uj ev miatt lehet kicsit kesnek a valasszal, erre ma reggel feladtak a cuccot.
Ilyenkor mit lehet csinalni?A jatekkal kapcsolatban, nekem csak kakas hianyzik, meg a nyul, majombol 1 van. van amibol mar 7 van (kutya, okor, kecske)
-
Zoty4
őstag
blitzwolf micro usb , valamint lightning kábelre tudtok valami kupont?
-
Zoty4
őstag
válasz
Criminal017 #2358 üzenetére
még gearbestről rendeltem nyáron 2 másik mintás xiaomis egérpadot, nagyon jó minőségűek. Azóta is imádjuk
-
Zoty4
őstag
válasz
Criminal017 #2325 üzenetére
Milyen kepet csinaltal?
Azt hogy kevesebb darab van egy csomagban azt nem nagyon tudod bizonyitani fenykeppel, ezert is irtam, hogy a hozzaallasuktol fugg -
Zoty4
őstag
Na ma megtortent a banggood elso fiaskoja
Lenyeg: rendeltem 2db ESC-t munkahelyemre es 2dbot a lakasom cimere
Mindket pakk megjott ma, a munkahelyivel nem is volt gond. Az otthoni csomagban azonban csak 1db volt
Irtam a banggoodnak ez ugyben. Nem tudom hogy mit fognak erre lepni (hisznek e nekem es ujrapostazzak e azt a hianyzo darabot vagy sem). Eddig nalam szuper supportjuk, remelem nem rontjak el a renomejukat
Plane hogy decemberben 100k+t hagytam naluk -
Zoty4
őstag
nekem is megjött a 5 portos cucc, fehér, uk pluggal
ANOka: Ezek a kábelek 3x drágábbak mint maga a készülék volt
-
Zoty4
őstag
nektek postára adták a 5 portos töltőt?
nekem back orderen van , amit nem töröltek -
Zoty4
őstag
Valakinek feladták már azt ajó áron vett 5 portos usbs elosztót?
-
Zoty4
őstag
na szétbontották a rendelésemet és egy részét cancelezték (akcios töltőnek)
-
Zoty4
őstag
Ha van egy termek ami 9 dollar akciosan, de nekem 4 kene belole, akkor csinalhatom ugy hogy megvesze 2 dbot majd ujra 2dbot? Gondolom akkor kulon kuldik ugye?
-
Zoty4
őstag
Nekem mindket rendelesem meg ready processben van
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest