- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
A "GWTR" raktár melyik országban van?
-
válasz
Digitalpimp #16654 üzenetére
Nyert már itt olyan valaki, aki nem indított saját csoportot, hanem csak csatlakozott vkihez?
Én eddig még nem indítottam egyet sem, csak csatlakozgatok éppen ahhoz, amelyik tetszik. -
Az ősz kuponhullás során gyűjtöttem vagy bő egy tucatot, de egyik sem olyan, hogy holnap rohanni fogok felhasználni, mert kihagyhatatlan kedvezményt ad adott termékcsoportra.
Az ár történetben is pl. azt látom a power bankoknál, hogy 11.11 után megemelték az áraikat. A kedvezmény (-10%) meg még arra a szintre sem viszi vissza.
[kép #1] [kép #2] -
Akinek van tabletje, annak javaslom, hogy a "Kuppon Rájen"-t azon csinálja: ujjal könnyebben le tudja "vadászni" a hulló kuponokat, mint egerészéssel.
Darabra nekem most egyértelműen több sikerült, mint előbb, de mondjuk értékre ezt nem mondanám. Szerintem a végén vmilyen véletlenszám generátorral ad valamilyen "kedvezményt" függetlenül attól, hogy mennyit "pukkasztottál ki". -
A "Kuppon rájen"-hez a BG melyik aloldalát kell megnyitni?
(Kb. 45 perc múlva esedékes.) -
Már nem lehet pontokkal fizetni a snatch-ben?
Mert egy S2 teló esetén nem engedte. (Pontom van bőven.) -
válasz
takacs tamas #12500 üzenetére
Van, de 40 USD fölötti dolgokat rendszeresen nem szoktam sehonnan sem.
-
Ez a topik teljesen átmegy snatch megosztásokba?
Mert ha igen, akkor én leiratkozok róla.Szerk.:
(Részemről ez csak egy eldöntendő kérdés, nem vádaskodás, számonkérés, stb..) -
válasz
UberMutant #7374 üzenetére
Küldtem régebben nagybetűset is...
-
válasz
UberMutant #7368 üzenetére
Ugyan hol?
Ez már a 3. SMS és hiába küldtem mindre válaszként "stop"-ot.w.miki:
Ja, hiába voltam akkor már úton a munkába... -
Kínai (/ távol keleti) kultúra: nehogy - véletlenül - kellemetlenséget okozzunk a másik személynek, így azt mondjuk, hogy már folyamatban, minden a legnagyobb rendben.
De ezt mi európaiak úgy éljük meg, hogy a képünkbe hazudnak ahelyett, hogy inkább a - számukra kellemetlen - igazságot elmondanák, amit viszont mi elvárnánk és megértenénk!(Saját tapasztalat egy Ali-s eladóval/rendeléssel kapcsolatban.)
-
válasz
anonymus89 #6632 üzenetére
Szerintem felesleges.
Inkább kösd át egy rózsaszín szalaggal / tedd (boros)üveges tasakba! -
Javaslato(ka)t kérek:
Rendeltem a BG-ről Dremel géphez gyémánt szerszámokat. 2017.09.10-én leadtam 5 db rendelést (külön-külön fizetve), amiből 3 azóta sikeresen megérkezett. Mindegyiket - 1 kacat kivételével - TN-nel és a biztosítást kifizetve rendeltem.
Kettő viszont "belesett" a "pudingi" fekete lyukba: a 60 nap letelt és a királyi postán oldalán még semmi érdemi bejegyzés nincs róla. (RU769832767CN; RU769837089CN).Ezt jeleztem a BG felé, amire válaszoltak. Írtam nekik hogy még várhatok 2 hetet, - "Pudingot" ismerve - hátha megjön, de akkor kérdeztem, hogy mi lesz a vásárlói védelmemmel. De az ügyintézők "write only" üzemmódban működnek: a javaslatomat figyelembe sem véve csak annyit kérdeznek, hogy visszatérítést vagy újraküldést szeretnék.
Én viszont most nem tudom, hogy mit válasszak.
"Pudingon" keresztül - az éppen Ali-s volt - kaptam már meg csomagot ~65 napra. Akkor visszatérítést kértem, amit meg kaptam, mielőtt a csomag megjött. Rendeltem ugyanattól az eladótól még egy terméket helyette (ami azóta is "Pudingon" keresztül utazik). A késve megkapott csomagot jeleztem az eladó felé és visszafizettem az árát. Az ~5 USD kacat (kábel) volt: lesz@rom.
Ezeknél BG-s a termékeknél viszont ezt az "ismétlést" nem szeretném eljátszani, mivel a csomagok értéke ~17 USD/csomag. A termékekre szükségem lenne, viszont csak 1-1 db mennyiségben és csak ennyit szeretnék kifizetni.Mit csináljak?
("Trükközés" nem játszik: korrekt akarok maradni és ennél sokkal többet ér a saját lelkiismeretem/becsületem!) -
Lemondták a 3 db (szept. 9-én) 5.80 USD/db áron vásárolt Sonoff S20-amat!
Pedig egyszer már a honlapjukon jeleztem, hogy várok!Hazug gengszter banda!
-
-
XIAOMI 5000mAh power bank-hoz van használható kupon? (A 11annv50% nem jó hozzá.)
10000mAh-s már van, most ezt a típust szeretném.
-
Ide is:
A BangGood-on a SONOFF® S20 Wifi-s távirányítható konnektor 5.80 USD/db promo áron kapható (max 3 db).
Utoljára (~2 hónapja) ilyet 9.79 USD/db áron rendeltem az Aliról. -
válasz
cbrfireblade #4794 üzenetére
Részemről max. ~5-10 USD körül van annak a terméknek az ára, amit TN nélkül is nyugodt szívvel megveszek.
E fölött inkább már kifizetem - ha van ilyen lehetőség - a legolcsóbb TN-t.Persze mindenki saját maga húzza meg ezt a határt, ami akár terméktípusonként is változhat.
-
BlitzWolf termékekre (kábel, fali töltő) van most értelmes kupon?
-
válasz
cbrfireblade #3811 üzenetére
(Nekem sincs még autós kamerám, de a cikk alapján ez szimpatikus.)
-
Úgy vagyok vele, hogy sem az időmet, sem az idegeimet nem áldozom ilyen kuponos/kártyás/@pám ****ás játékokra...
-
Hol lehet beállítani, hogy $-ban történjen a számlázás? (Hirtelen nem találtam ilyet a Account Settings-nél.)
Tegnap vásároltam, de már a számla is Ft-ban jelent meg a PayPal-en. -
válasz
Real_Necro #2364 üzenetére
Kérlek, majd írj pár szót a felhasználói tapasztalataidról.
Nekem is kellene egy ilyet alkalomadtán beszerezni... -
válasz
Real_Necro #2282 üzenetére
Írta, hogy melyik időzóna szerint érvényes az a kupon?
-
válasz
Real_Necro #2185 üzenetére
Lényegében igen, mivel nem én vettem át. Legalább ~3 órát már a szobámban volt kibontatlanul hungarocell csomagolásban.
Továbbá nem éreztem hidegnek. (Avagy nem emlékszek erre.)Illetve ~30 percet működött a Windows, a wifit is beállítottam, elkezdte a frissítéseket leszedni.
-
Kellett már valakinek ide visszaküldeni egy nagyobb értékű hibás terméket?
Nem akarnám "falra festeni az ördögöt", de elképesztően hamar, tegnap jött meg a dec. 6-án rendelt tablet. 7%-ra volt feltöltve az akku. Hiába dugtam rá egyből töltőre, az eszköz fél óra alatt teljesen lemerült. Most már be sem tudom kapcsolni.
Kellett nekem türelmetlennek lenni és (ki)próbálgatni az eszközt...Lehet, hogy a sz@r US -> EU plug átalakító miatt nem töltődött akkor az eszköz. Most egy másik átalakítóval töltődik, multiméterrel is megmértem a táp kimenetét, most jön belőle szufla.
-
válasz
zsolti72837 #2110 üzenetére
Hát a Taj Mahalt nem ezzel fogod tudni kivilágítani.
Egyébként meg inkább az a kérdés, hogy milyen célra kell... -
Hogyan kell lemondani egy megrendelést?
Sikerült egy terméket kétszer megrendelnem. Az egyiket (későbbit) sikeresen ki is fizettem, a korábbira viszont nincs szükségem.
A rendelési státusznál nem látok semmiféle "Cancel'-t csak fizetési határidő visszaszámolást. -
válasz
AlyrArkhon #1815 üzenetére
Milyen szoftver/firmware van rajta? Erről írnak valami értelmeset (akár a külföldi topikok)?
Vagy ha az nem jön be, akkor fordítasz rá - linuxból kiindulva - saját programot?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest