- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
Elég fura a pointsmall, gyakran nem éri meg, de olykor olyan fogások vannak, hogy ihaj*.
Most pl. egy drónról győzködöm magam, hogy nem kell. Csak a szemüveg amit adnak hozzá, kb annyit ér, mint a komplett csomag ára. (A special version is ennyi, amiben van egy csomó plusz kiegészítő...)* talán nem emlékszel a 3,- Ft-ért elhozható sokféle szajréra, nekem csak "kevés" (talán 5-6) jutott ahhoz képest, hogy páran mit össze tudtak szedni. Xiaomi fém bőrönd, BT hangszóró, szerszámok, sátor, etc. Én hendikepes voltam, mert mobilról, autópályán még a térerő is elment olykor...
-
Mindig írják, hogy milyen feltételekkel, de nem mindenre 180 nap. A gyártói garancia a gyártónak történő visszaküldés után a bolt közvetítésével a Fogyasztóvédelmi törvényeink alapján.
De sajnos a nem Magyarországon vásárolt termékekre a magyar jogszabályok nem alkalmazhatók. EU-n kívüli országok esetén megmaradjunk annyiban, hogy egyáltalán nem.
Szoktam írni, hogy amikor az AliExpressen, a GB-n, BG-én vásárolunk akkor az olcsóság mellett azt is figyelembe kell venni csak a megérkezett dologra tudunk reklamálni, a megadott garancia lehetőség - a tapasztalataim alapján - nem igazán érvényesíthető.
Jelezd a problémát, de én nem gondolom hogy eredményt fogsz elérni, de az üzenet ingyen van és lehet hogy szerencséd lesz.
Mert ez az alap: We will not accept requests for a refund or a replacement after 180 days from shipment.
A küldemény átvételétől számított 180 nap elteltével nem fogadunk el visszatérítési vagy csere iránti kérelmet.De vissza kell küldened és ennek költségét nem mindig fizetik, viszont ha PayPal fiókkal fizetted, akkor ők ezt neked kifizetik.
Én nem látom a BG oldalán a gyári garanciára történő utalást. -
206 cc
senior tag
Szia!
Igen be [itt a kapcsolási rajz hozzá] -
-
-igu-
veterán
Hogy hiszel-e neki (mármint a pár napról), azt neked kell tudnod, az ár valószínűleg megmarad.
Nekem egy terméket pótoltak, amikor nem volt raktáron, egy másikra meg még mindig várok. Utóbbira ajánlottak kárpótlást pontokban mérve. A várható raktárra érkezési idő két hete letelt, de nekem ráér.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest