Hirdetés
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
hzsolee
üzenetére
Itt meg az volt a baj, hogy kuponnal akciós cuccok voltak.
Egyik volt így 15e, másik meg 11e.
Drágábbik meg is érkezett 3 munkanap alatt. Az olcsóbbra pár nap múlva írtak, hogy az elfogyott, és nem tudnak adni, fizessek pluszban, és akkor kapok még egy olyat, amit elsőre is vettem.
( két féle zsebbika volt, szomszédnak lett volna az olcsóbbik )
Szóval azóta is húzódott, most a paypal már jelezte, hogy az eredeti 11e megjött, az utólag utalt 4 még kalandozik, gondolom akkor az még lehet verekedős lesz.
-
-
Andralin
aktív tag
válasz
hzsolee
üzenetére
Én EUR-ban szoktam fizetni, mivel általában kis mütyüröket, alkatrészeket rendelgetek, úgy válogatom össze, hogy 21,xx EUR legyen a végösszeg egy rendelénél, szóval a 22 eurós ÁFA fizetés határa alatt. Paypal-os fizetés utolsó lépésénél is figyelek mindig, hogy EUR legyen a terhelés, mert van amikor random átugrik HUF-ra a kis ravasz még a fizetés előtt.
Ha Ft-ban, vagy más valutában terhelnék a kártyámat és kapnám a számlát, akkor a koverzió során az aktuális árfolyamok fügvényében lenne rá esély, hogy egy esetleges vámeljárás során túllépjem a 22 EUR-os limitet és fizetnem kellene. De így EUR-nen fizetve garantáltan alatta tudok maradni a törvényben leírt 22 eurónak, még akkor is ha épp 21,99 EUR értékben válogattam össze a motyókat.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Építő/felújító topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/