- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerwade
senior tag
válasz
Digitalpimp #12539 üzenetére
parancsolj
-
powerwade
senior tag
App linkek, köszi a jelentkezést!
-
powerwade
senior tag
Segitsetek, megorjit a Banggood app. Indulaskor angol, de ha itt pl. snatch linkre kattintok akkor neha spanyolul meg romanul, olaszul mutatja a termekek leirasat, es onnatol mindent. Probaltam allitani nyelvet programon belul, cache-t toroltem, de meg az alkalmazast is ujrahuztam.
Mostanaban kezdte de kifogytam az otletekbol.
-
powerwade
senior tag
Meddig van ez a snatchelőd játék? mindig lecsúszok az itt megjelölt csoportok csatlakozásáról
-
powerwade
senior tag
Esetleg aki meg nem szallt bele Blitzwolf lampaba... Mar regota szemezek vele
-
powerwade
senior tag
Hiába "úszod" meg a többletköltséget (áfa, vám, kezelési költség) a garancia miatti para ekkora értékben úgy se érné meg. Vannak érdekes történetek garanciális javításra visszaküldött telefonok és tabletekkel kapcsolaban
Egyébként a GB-nek van ilyen EU-n belüli tréfamentes szállítási módja. EU express talán? Nem tudom pontosan, menj át a topikjába, keress rá.
-
powerwade
senior tag
válasz
Vertigo18 #3585 üzenetére
Senki nem mondta, hogy mindenki írjon. Ha érdekel a dolog, akkor foglalkozol vele. Ha nem, akkor nem. (Én olyan ember vagyok, aki még azt is bejelenti a rendőrségen (nálunk emailben is lehet) ha valaki elemeli a kerítésre akasztott rendelt, 1800 forintot érő kaját is. Mert néma gyereknek... Egyébként én voltam az egyetlen aki hasznos infót adott, és már van gyanúsított
Előbb utóbb megjavítják, ennyi. Nem fogják maguktól odaadni, abban biztos lehetsz
-
powerwade
senior tag
A jelenlevők közül kinek vanBlitzwolf BW-F2 bluetooth hangszórója? Másnál is rohadt nehéz benyomni a powergombot? A többi gomb az gond nélkül nyomható és vagy apró kattanás amikor nyomom, de a power gombot az konkrétan be se lehet nyomni, nem is érzem mikor van "lenyomva" - pedig bekapcsol meg pároztatható.. de nincs "fizikai visszajelzés"
Érdemes ezzel a BG-t b.sztatni vagy ez ilyen by design?
A tojásokat már nem keresem mert 3 napig csak és kizárólag 35-5 kuponokat adott. Tartsák meg
-
powerwade
senior tag
válasz
Andralin #3266 üzenetére
Szerintem csak nem teljesen értette amit irtál neki. 12-9=3 vagyis neki már csak 3 dollárt kell fizetnie
Én visszairnék neki "hülyebiztos" angollal, mert van olyan kiskinai ami csak abból ért. Főnév, ige és kész, nem kell itt ragozni, múltidőzni.
Pl. You are wrong. Original refund 12 USD. I buy new battery 9 USD. You refund 9 USD to me
-
powerwade
senior tag
Holnaputáni szuper akció
-
powerwade
senior tag
válasz
Real_Necro #2522 üzenetére
Köszi... de a gyártó szerint 1-2 évet kell bírnia az elemnek, de azt inkább nem várom meg, addigra nekem is megjönnek a cuccaim. Nekem már van "helye" ezeknek, az DIY okosházamhoz kellenek a szenzorok, de én nem tudok ilyen "szép" eszközöket építeni
-
powerwade
senior tag
válasz
Real_Necro #2509 üzenetére
Hello, megnéznéd, hogy ha egy "gyenge" elemet teszel a Xiaomi szenzorokba akkor jön - e értesítés arról, hogy cserélni kellene?
-
powerwade
senior tag
Nálatok is 2 másodpercet "késik" a Banggood "deal begins" visszaszámlálója? Futtatom az egyik monitoron a http://time.is oldalt ami elvileg szuperpontos és a másikon várom a snap up deal kezdetét ahol 2 mp különbséggel találkozom. Ugyanaz a gép, ugyanaz a böngésző
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest