- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TomMusic #22584 üzenetére
Azért mert tudni kellene hogy melyik raktárból küldik, mert ha az van kiírva akkor jó eséllyel tényleg van is ott. Másrészt nem tudod eldönteni hogy milyen devizában fizess, semmikép HUF, ha kínai raktár akkor USD, ha EU-s raktár akkor EUR a javasolt.
Ezt jobban szeretem, időben is jó: -
válasz
TomMusic #22580 üzenetére
Ezt ne vedd meg!
Egyrészt Ships from Closest Warehouse - nem tudják hogy honnan küldik - és Estimated Delivery on Oct 20th-Nov 13th,2025 ez nagyon sok idő.
Az Összefoglalóban benna a vámolásos téma ( kép), itt mindig bruttó árat fizetsz és általában annak ellenére hogy Kínából jön EU-n belüli a kézbesítés, már vámoltként.A Banggood tájékoztatója az áfa változásokkal kapcsolatosan. Ez lenne az alap, de a szállítási módok ezt még befolyásolhatják, kérem megnézni 9. pontban leírtakat is.
-
-
válasz
t72killer #22568 üzenetére
Hát az AliExpress is bruttó árat ír és más az árfolyam itt, azt azért célszerű ellenőrizni fizetés előtt. De nem középárfolyammal számolják el a bankok nálunk, általában deviza eladási az árfolyam, a Wise, Revolut esetén meg piaci árfolyam ami szintén nem közepe semminek. Nekem ez olcsóbb USD-ben a 129,99 $ 47806 Ft, nem 48287 Ft (BG 371,47, Wise 367,8)
-
-
A Magyar Posta emelte a vámügynöki szolgáltatási díjakat 2025 január 1-től. Ennek egy része nem igényel semmi fizikai munkatevékenységet, én ezért indokolatlan költségemelésnek tartom, magát a tételt sem tartom elfogadhatónak. (14,5%, 15,45% az IOSS-nál az emelés mértéke)
A teljes vámolás meg ennyi, 40%-s emelés
:
Alul látjátok, Csak higgadtan........
-
Részemről lezárva téma, te az egyik technikai megoldást írogatod.
Azért mert mi az általános ismérvekről beszélgettünk még nem vagyunk balgák.
Továbbra is igaznak tartom hogy a pénzt fogadó banknak nincs előírva hogy fizetéskor kettős hitelesítést kérjen tőlem.
Figyelmenkívűl hagyod azt hogy nem csak az általad leírt módon történhet az azonosítás és akkor már ez nem működik. Mit kezd a pénzt fogadó bank a biometrikus azonosításommal?
Az erős ügyfél-hitelesítésnél három ilyen azonosítási megoldás lehetséges:
- az ismereten alapuló (például egy jelszó vagy pin-kód amelyet csak a kártyabirtokos ismer)
- birtokláson alapuló (például mobiltelefonszám vagy bankkártya)
- egy rajtunk található (például biometrikus adatok, mint ujjlenyomat vagy arcfelismerés).
Ebből a háromból kettővel kell azonosítanunk magunkat, hogy sikeres legyen a pénzügyi tranzakció.Az MNB is elmagyarázza hogy az én bankomnak kell biztosítani amit a kereskedő bankja elfogad hogy biztosított a hitelesítés.
A Pft. 55/C. § (6) bekezdése alapján a fizetési számlát vezető pénzforgalmi szolgáltató lehetővé teszi a fizetés-kezdeményezési szolgáltatást végző vagy a számlainformációs szolgáltatást végző pénzforgalmi szolgáltató számára, hogy megbízható hitelesítési eljárásként hagyatkozhasson azon hitelesítési eljárásokra, amelyeket a fizetési számlát vezető pénzforgalmi szolgáltató az ügyfele részére biztosít.
A Pft. 38/B. § (3) bekezdés d) pont, vagy a 38/C. § (3) bekezdés c) pont szerint a fizetés-kezdeményezési vagy a számlainformációs szolgáltató minden egyes kapcsolat létesítése, illetve adott esetben fenntartása során azonosítja magát az ügyfele fizetési számláját vezető pénzforgalmi szolgáltatónál, valamint a fizetési számlát vezető pénzforgalmi szolgáltatóval és az ügyfelével biztonságos adatátviteli kapcsolatban áll.
Abban az esetben, ha a fizetés-kezdeményezési vagy számlainformációs szolgáltató az ügyfél jóváhagyását követően fér hozzá az ügyfél fizetési számlájához, mivel az ügyfél hitelesítését minden egyes hozzáférés alkalmával a Pft. 55/C. § (6) bekezdés előírásai alapján az ügyfél fizetési számláját vezető pénzforgalmi szolgáltató végzi el, így nem fordulhat elő olyan eset, hogy az ügyfél fizetési számláját vezető pénzforgalmi szolgáltató nem szerez tudomást a pénzforgalmi szolgáltatást közvetlenül igénybe vevő ügyfelének kilétéről.
Továbbá a Pft. 38/B. § (3) bekezdés d) pontja, illetve a 38/C. § (3) bekezdés c) pontja alapján az ügyfél fizetési számláját vezető pénzforgalmi szolgáltató azonosítja az ügyfél számlájához hozzáférő más pénzforgalmi szolgáltatókat, tehát ismert számára, hogy nem az ügyféllel közvetlenül, hanem más pénzforgalmi szolgáltatóval kommunikál. -
Nem kártya elfogadó bankot említenek, hanem kereskedőt és szolgáltatót írnak és a bankom biztosítja a hitelesítési szolgáltatást.
Akkor mindenki rosszul tudja. Én maradok a mindenki értelmezésénél.
Szerinted azok a szövegek amiket idéztem miért mást írnak mint amit te mondasz? Nagyon érthetetlen amit írsz, de a PSD és a PSD2 sem úgy fogalmaz ahogy te magyarázod.
Mi köze a kereskedő bankjának ahhoz hogy én kezdeményezem-e a vásárlást vagy valaki más az én kártyámmal? A pénzt az én bankom átutalja neki ha sikeresen hitelesítem magam, ehhez aztán neki semmi köze. A jogtalan terhelést is az én bankommal intézem.
Kapja pénzt minek ellenőrizzen? Senki nem írta elő neki.
Akárhogy is nézem, nem a kártyás fizetést elfogadó banknak (ami valójában nem is létezik) van kötelezettsége főleg úgy hogy egy átutalással kapja meg a pénzem, nem sok köze van a kártya biztonsághoz, pontosabban semmi köze.
De ebbe a kártyás fizetés működési mechanizmusba már nem akarok belemélyedni. -
Biztos balgák vagyunk.
De elfogadóhely vagy kártyaelfogadó bank két eltérő fogalom. Valamint annyit tudok hogy az én bankom küld hitelesítési kérést és nem a kereskedő bankja.Mit olvashatunk a témában?
Minden olyan kereskedőnél, akinek az Európai Unión belüli pénzintézettel, vagy fizetési szolgáltatóval van kártyaelfogadói szerződése, 2021. január 1-től kötelező lesz alkalmaznia a kétlépcsős hitelesítést az EU 2015/2366-os irányelvének (PSD2) megfelelően.
Az Európai Unió határain belül működő kereskedőknél, illetve szolgáltatóknál történő internetes bankkártyás vásárlások – biztonsági okokból – 2021. január 1. napjától meghatározott esetekben csak kétlépcsős azonosítást követően mennek végbe. Ettől az időponttól az online fizetésre adott megbízások már csak abban az esetben kerülnek végrehajtásra, amennyiben a kártyabirtokos a bankkártya adatok megadását követően egyedi azonosítással is megerősíti fizetési szándékát. –
Mastercard ID Check – Plusz biztonság online vásárláskor
Tudtad? 2021. január 1-től a mobilodra is szükséged van online vásárláskor.
Fizetéskor ugyanis a bank a telefonodra küld egy kérést, hogy azonosítsd magad, valóban te indítottad-e el a tranzakciót. Ez az erős ügyfélhitelesítés, vagy másnéven kétlépcsős azonosítás téged véd.
A telefonod típusától és bankodtól függően több módon is elvégezheted az azonosítást:
• ujjlenyomatoddal
• arcfelismeréssel
• banki mPIN kódoddalMiután a kereskedő oldalán kiválasztottad a megvásárolni kívánt terméket vagy szolgáltatást, megadtad a szállítási és számlázási adatokat, kiválasztottad az online bankkártyás fizetést és megadtad kártyád adatait, elindíthatod a fizetést.
Amennyiben George App felhasználó vagy, úgy fizetéskor átirányítunk az Erste Bank internetes vásárlást jóváhagyó felületére és egy jóváhagyó üzenetet (Push-üzenetet, George App értesítést) küldünk okostelefonodra. Ezen keresztül engedélyezheted a vásárlást.
Az engedélyezéshez koppints a jóváhagyó üzenetre, majd add meg 6 számjegyű George App PIN-kódod (mPIN). Ezt ujjlenyomattal vagy arcfelismeréssel is helyettesítheted. -
Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
-
válasz
jojoando #22544 üzenetére
Dehogynem lehet követni, majd az MPL viszi ezzel az azonosítóval PNZDE68851268
Náluk akkor lesz valami ha megtörténik az amit írtnak: A csomagot a feladó előre jelezte, miután átadták nekünk, elkezdjük feldolgozni.
A Packeta a feldolgozó és ők adják ki az MPL-nek, az 2046508682 azonosítóval megérkezett a Packetához, azt írja a nyomkövetésed hogy továbbítva a "local" postához a fenti azonosítóval, de nem azt hogy ott is van. -
válasz
Galagonya7 #22536 üzenetére
Azt modták, hogy nem rajtuk múlik,
Mégis a bank biztosítja a kettős hitelesítést, nem látom akadályát hogy a fizetés teljesítése előtt a meghatározott két azonosítási elemet kérjék minden tranzakciónál.
Ráadásul az sem teljesen igaz hogy a webshopnak is biztosítani kell, mert már előfordult hogy az AliExpress-en fizetve működött, igaz az Alipay aki a fizetési kiszolgálójuk ezt biztosítja a kínai vásárlóknak és emiatt kerülhet elő. De egyébként legtöbben itt a BG-n a PayPal-on keresztül az ott regisztrált kártyánkat használva fizetünk és nem kerül hozzájuk csak a pénz, semmi kártya információt nem kapnak, így nem is jön elő ez a téma. -
válasz
Galagonya7 #22534 üzenetére
Milyen védelmi vonal? Ha működik csak magadat bosszantod. Nem feltétlen Kínában van a BG kártyás fizetési kiszolgáló partnere, nem a kereskedők kezelik ezt. Egyébként reklamálj a bankodnál, nekik kell biztosítani a fizetéskor az erős ügyfélhitelesítést
-
válasz
Galagonya7 #22532 üzenetére
Mivel nem EU-n belüli nem kell kettős hitelesítés, az elsőnél a bankod belföldinek (EU-n belülinek) vélte és azért lett kérve. Nem nyúlhatnak le ha nem lopják el a kártya adatidat vagy nem adod meg valami kamu helyen azokat. 13 éve vásárolok itt elég gyakran, sosem volt kettős hitelesítés és nem is nyúltak le.
-
válasz
csuhi17 #22527 üzenetére
Ha menet közben elveszne, vagy valaki lenyúlná, akkor a Banggood vissza adja a pénzed pár hónapon belül.
Nagyjából 3 napon belül mindig megkaptam, ne túlozzál már.
A Banggod nem az AliExpress logisztikai cégével a Cainiao-val (ennek Budapesten van a régió központja és ezért gyorsabb az ideérkezés) szállíttat ezért semmi értelme összehasonlítani a szállítási időket és maga a logisztikai rendszer is más, a BG-n sosem látsz vámolás témát, mert máshogy intézik. -
válasz
Voice24 #22519 üzenetére
Ha Kínából indul akkor te a nyomkövetésben nem látod azt a trükköt hogy miként lesz EU-n belüli csomag belőle, a szállítási folyamat ezen logisztikai része nem ismert. Majd ezután lesz követhető az EU-s vagy magar azonosítókkal. Legtöbb helyen a kereskedők várható kézbesítési időt írnak, hiszen nem igazán tudják befolyásolni egy harmadik, negyedik fél munkáját.
-
válasz
soldiergeza #22495 üzenetére
Ha megadtad volna termék linket az többet segít.
Ezen az oldalon https://www.banggood.com belépve és angol nyelven (ne magyar legyen a BG és oldal fordítás sem) semmi ilyesmi nincs. Simán működik a kosár nálam ha be vagyok lépve és mivel vásárolni akarok ezért már keresés előtt belépek. -
válasz
MaxxDamage #22491 üzenetére
A BG úgy küldi hogy hozzánk vagy hazai vagy EU-s küldeményként, csomagként kell kézbesíteni. Van egy olyan szolgáltatásuk ha valami hiba folytán csak vámolásos csomag lenne belőle akkor ha ennek van pénzes vonzata akkor azt visszaadják.
-
válasz
MaxxDamage #22489 üzenetére
Te összekevered az Magyar Posta alapszolgáltatást végző részlegét a Magyar Posta alapítású MPL futárcéggel. Ez utóbbiak kapnak egy üzleti csomagot a Packetán keresztül amit neked költségek fizetése nélkül kézbesít.
Ha a Banggood közvetlenül Kínából és postai úton szállíttatná (de ilyen nincs) akkor kerülne vámkezelésre a Postánál (nem MPL, mert azok ilyennel nem foglalkoznak) és ekkor kellene vámügynöki szolgáltatási díjat fizetni.ha fizetni kell az MPL-nek, akkor mehet vissza a csomag - itt ilyen sosem volt.
-
válasz
MaxxDamage #22487 üzenetére
Ne fárasszál már. 1. EU-n belüli csomag. 2. Az MPL az futár cég belföldi üzleti csomagos, nem a Magyar Posta postai kézbesítése, ami EU-n kívüli vámolásos.
Pénteken hozták a BG-s rendelésemet így. -
válasz
MaxxDamage #22485 üzenetére
A Packeta meg átadja az MPL-nek szokott lenni a vége.
-
válasz
togaba #22481 üzenetére
A bankodnak vagy kiszolgáltatva, vagy nem kapsz értesítést a pénzvisszaírásról. Normális bank esetén is 2-4 nap lehet mire lekönyvelik, de akár 10 nap is lehet. A kártyás vásárlás visszatérítése időbe telik, itt nem azonnali visszautalás van, mert a BG bankja az külföldi.
-
Kellemes Húsvéti ünnepeket
-
válasz
Tiger. #22449 üzenetére
Akkor a 9262 Ft-os vásárlást is töröltetted, elfogadta a BG és annál is az szerepel hogy visszatérítve? ha igen akkor nem náluk van a gond.
De most jobban megnéztem a képet Apple pay-el lett fizetve, nem közvetlen kártyával, akkor még egy játékos a pályára lépett és esetleg ezzel van kavarás. -
-
válasz
Tiger. #22442 üzenetére
Ez normális így. A kártyás fizetés technológia miatt nem fog azonnal felhasználható lenni a pénzed. A kártya cég 24 óra késleltetéssel dolgozza fel, a bankod csak zárolja az összeget, nem küldi sehova amíg a BG bankja pár napon belül leigényli és ekkor lesz elutalva. Az hogy ezt a folyamatot a te visszamondásod megszakította az speciális könyvelési helyzetet hozott létre. Fel fog szabadulni a pénzed rövid időn belül, a pénzt a bankod még nem utalta sehova, lényegében a "számládon van", a könyvelés van folyamatban.
-
-
Ha valakinek nem tűnt fel, tájékoztatásul:
Pénteken, azaz február 16-án reggel 10 órától teljes leállás lesz a lapcsaládon, ami minden oldalt és szolgáltatást érint. A leállás legalább késő délutánig tart.
-
válasz
nexuspolaris #22391 üzenetére
Pedig ott lehet töröltetni, máshol nem. Működni szokott.
-
válasz
nexuspolaris #22387 üzenetére
Szerintem ezt nem vették ki:
Link és a sárga színezésű pontok, Cancel order a Live Chat-en keresztül ha nem akarsz várni.
-
válasz
nexuspolaris #22385 üzenetére
Legegyszerűbb lemondani és újból megvenni, utólag nem lehet a kupon kódot elfogadtatni, de a pénzed csak több munkanap után lesz a bankszámládon, 3-5 legalább.
-
Mivel a teszt program szerint 94 napja van hátra egyáltalán nem opció a használat, küldjenek egy új ssd meghajtót ami ki lett fizetve, az hogy valaki náluk egy használt más terméket küldött nem a vásárló hibája, ha ragaszkodnak hogy visszaküldje az egyébként semmire sem használhatót akkor egyébként is nekik kell kifizetni.
-
válasz
kenand #22370 üzenetére
Eleve nem azt kaptad amit kifizettél, meg kell reklamálni.
Nem a tesztelgetés a lényeg, az persze jó alap hogy itt lehet látni az azonosítókat az adatok mellett.
Már most szólok hogy a reklamációhoz szükséged lesz a terméken vagy a csomagoláson lévő SKU azonosítóra és ha van kicsomagolási videó az is jó lenne.
A Tesztaréna oldaláról is eltávolítva, csak egy kereséséi utalás van a december 17-i cikkre. -
válasz
eisento #22362 üzenetére
Nincs szállítva, beszerzés alatt, mert ez olvasható ha most akarnád rendelni: Expected to ship before Jan 8 és a várható kézbesítés Estimated Delivery on Jan 15th,2024
Az AliExpress-el nem járnál jobban, mert ha kéred a vásárlás törlését és elfogadják eltelik pár nap mire megkapod a pénzt. -
-
-
-
válasz
Tibusz00 #22321 üzenetére
Az MPL az egy futár cég, még akkor is ha Posta hozta létre, nem tekintjük a klasszikus postának, szóval igaz hogy nem Magyar Postás kézbesítés, a Packeta az elsődleges szállító aki az országon belüli kézbesítést adta ki az MPL-nek, esetleg egy másik cégnek mert a DPD és az Express One is szóba jöhet.
Azt értem postás szállításnak amikor postai azonosítót kap és Kínából a postai úton jön végig.
Egy publikus nyomkövetőjük van, mert azt nem szedték szét a cégekre, így persze hogy Magyar Posta a bejegyző az adatoknál. De ez a Parcelsapp nyomkövető képe. -
Némileg off téma, de beszélgetéseink során fel szoktak merülni problémák, ezért figyelmetekbe ajánlom ezt a topikot: Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
-
válasz
saint555 #22263 üzenetére
Mindegy mi a fizetési forrás ha a PayPal fiókodon keresztül megy., ott is van egy BG vásárlási tételsor. H nem léptél be és csak a bankkártya adatokat pötyögted be akkor elméletben nincs védelem (ekkor nincs is a vásárlási listában) de szokták nyaggatni a BG-t ha elfogadják a reklamációdat.
-
-
Én nem így látom, túlárazás sem igen van, sőt olcsóbb szokott lenni.
A külföldi rendelések esetén sosem számolok garanciával, mert nagyon nehezen kivitelezhető még EU-n belüli vásárlás esetén is pedig ott még van a vásárlóknak jogszabályi támogatás is. Aztán ha összejön mégis akkorörülök neki, ha nem akkor meg így jártam.
Ha ez még az hogy a t-online-os emailt nem fogadja el arra azért írtam javaslatot ha érvényes a garancia, meg tudják nézni a bizonyítékokat, akkor nem zárkóznak el valami megoldás elől. -
Nem próbálnád meg azokat amit leírtam? Ott azon az oldalon nem kér nevet, a képeden meg az van ezért nem értem hogy mit is használsz akkor.
És Youtube linket tegyél oda, a Google drive-os nem jó, még akkor sem ha te nem szeretnéd. Esetleg azért kapod ezt az üzenetet.
2019-től azért hidd el több változás történt. Én 2015-től vásárolok náluk és soha nem került elő ilyen dolog.
De ha van Gmail címed, mi lenne ha arra változtatnád meg az Account Settings-ben és akkor azt adja fel automatikusan. -
Az a Reddit egy 5 éves valami, Somewhere between April 25th and 26th 2019
Nekem nem volt gondom a Gmail-es címemmel ezen a részen, eleve azt adja fel nem kell beírnom és nem kér nevet.
Pontosan mi a probléma?
Az átvétel utáni garanciás témához a vásárlás után rész kell Contact
After sales,
Other after-sales inquiries,
Other after-sales issues
Email UsVideónak meg Youtube videót kérnek.
-
Pedig azon keresztül jutsz el emberhez.
Itt kezdeményezve adottak az opciók a témához.3. Kapcsolatfelvétel kérdések és problémák esetén a Contact us menüt használni.
Itt is elérhető: Help, Contact Us,Az 1 hónap ezért egy kicsit sok, nem szokott eddig húzódni, kivéve ha előrendeléses volt mert az függ a beszállítótól is.
-
-
Értem hogy biztosra akarsz menni, de a legtöbb esetben nem a Magyar Posta kézbesíti és EU-s vagy belföldi a kézbesítő céghez való kerülése.
Az sem változott amit a Banggood felajánlott, ha teljesen véletlenül (valami okmányolás félrecsúszik) újból vámolnák, áfát kénének akkor a termék árának 60%-áig megtérítik a beszedett összeget. De ilyen újbóli áfa kérés nem igazán fordul elő és tényleg csak a Magyar Posta kézbesítése esetén merülhet fel.
Ami most inkább gond szokott lenni hogy késve adják fel ami EU-n kívül, főleg a héten mert Kínában péntekig nem dolgozós nemzeti ünnep van.. -
Tényleg nem megy át hogy a Banggood-tól te már vámolt és áfázott terméket fogsz megkapni, akár EU, akár Kína, akár Hong Kong az eredeti indulási ország?
SEMMIT NEM KELL BENYÚJTANOD!!!
Nem fogják vámolni és áfát kiszabni MO-on mert nem kell, te mindet kifizetsz a vásárláskor a Banggood-on.Az amit írtál az nem az automata vámoláshoz van, hanem az igazi vámoláshoz és amikor pontosan tudod hogy Magyar Posta lesz a szállító, amely egy harmadik ország postai szállítójától kapja meg a csomagot amley ilyesmi azonosítójú: RX999999999CN vagy RX999999999HK, de a Banggood nem ilyenekkel küldi.
Megadnád a linket hogy mit szeretnél vásárolni és akkor lehet látni az értékét és azt hogy mi a szállítási mód.
-
Ne viccelj már, de amott az AliExpress topikban leírtam.
Automata ügyintézéshez sehol nem kell semmi tőled és BG általában vámolás után kézbesítteti még a postán keresztül is, ha egyáltalán ők kézbesítik.
2021. július 1-től ez a helyzet, változás nélkül azóta.
Mi hihetetlen abban hogy nincs a kialakult rendben változás?
8. Vámügyintézésről néhány gondolat, ha lesz valami változás az mindig átvezetésre kerül.Egyébként meg ha a Magyar Postánál nem automatán vámolnak akkor kell számla ha van, a vásárlás igazolása, a kifizetett pénz igazolása és a szükséges nyomtatványuk kitöltve, de azt majd kérik. Ez általános dolog, nem csak BG.
Ez is igaz:
-
Itt fizethetünk PayPal-al, ezért egy változásra szeretném felhívni a figyelmet.
Akinek van PayPal fiókja az ellenőrizzen le egy beállítás mert változtattak a pénzfogadás devizaváltási témán szeptember 11-től.
Belépés után jobbra fent a Notifications-nál van egy üzenetA Review your Settings-re kattintva lehet állítani a küldéssel érkező pénz nem átváltását.
Én javaslom a szóba jöhető deviza egyenlegek aktiválást.Ezen a linken előjön ha nem látsz üzenetet.
Röviden a harmadik gomb legyen jelölve, ami a jó beállítás:
Accept all payments without converting the currency, either adding to an existing balance or creating a new holding currency where needed. -
Némileg off, de nem annyira. Nemrég kaptam az információt MADcat MODERÁTOR kollégától, használjátok, de mértékkel a képek méretét illetően. Ha véletlenül nem működik akkor meg a régi módszert használjátok, bár nekem megy rendesen.
Mostantól van drag and drop illetve copy-paste képfeltöltés.
Azaz automatikusan feltölti, a default képfeltöltési opciókkal. Ez pl ott is hasznos, hogy csinálsz képernyőképet, aztán csak másolás és beillesztés, nem kell külön elmenteni fájlba, majd feltölteni. De magát a fájlt is be lehet dobni ide a szövegmezőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest