- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bec
tag
válasz
DJ. Ru$y #7555 üzenetére
Úgy fest amit adtak tracking number félig fake,mert ma kaptam meg egy hasonló számú csomagot UBxxxxxxYP amit a postán nem rögzítettek, simán kiadták lakcím kártyára és a rendszerük nyomkövetője sem látja.Viszont a 17track szerint az utolsó "2018-09-23 16:00 Arrive at destination country post office" találatot adja. Ez Sept.16-i. rendelés.
-
válasz
DJ. Ru$y #7555 üzenetére
Miért kell kitakarni? Semmi személyes információ nincs bennen, kézbesítés esetén is csak az adott település neve. A Magyar Posta nem ír neveket. Ha nincs postai adatbázisban akkor csak egy nem követhető küldemény azonosító, a bejegyzések semmik információ szempontjából.
Ezek valaki által betett bejegyzés alapján meg érkeznek X időpontban, aztán 2-3 hét múlva ténylegesen is és kézbesítik őket általában 2-5 napon belül.
A küldemény azonosító nem kamu, csak a nyomkövetési infók. -
válasz
DJ. Ru$y #7463 üzenetére
Hoppá, ez nekem nem is "esett le".
Akkor már ez nem is Banggood téma lenne, viszont az Interneten található ilyen link:Viszont ha a linkre kattintunk akkor már BG a vége, pontosabban ez a BG gyártói specifikus oldal: https://www.banggood.com/brands-XIAOMI-b-38.html
Így gondolhatjuk azt is hogy van. Bár a szöveg egyértelmű, hogy más:
XIAOMI....... online deals at Banggood.com = XIAOMI....... online ajánlatok a Banggood.com-on -
Vertigo18
addikt
válasz
DJ. Ru$y #7220 üzenetére
Ha minden zacsit félretennék, akkor az megint elég tetemes mennyiség lenne sajnos. Ezt taláűn akkor Westbam kollégának nem kell ecsetelnem, ráadásul hiába "nagy érték", mégiscsak 10 dodóról van szó...
Ráadásul szerintem az, amit kérnek, az semmit sem bizonyít, ha most fogom és csinálok egy fényképet a hibás termékről, ami rá van téve az Ő zacsijukra, az mit is bizonyít? A fenti eszmefuttatást továbbfolytatva azt, hogy vettem egy JÓ terméket a Bangoodról, majd egy hibásazt máshonnan és a Bangoodos csomagoláson fényképezem le a másik helyről vásárolt, hibás terméket? Mert szerintem az, amit kérnek, ha TÉNYLEG ezért kérik, semmit sem bizonyít...
Ráadásul a termék még egyszer sem szállt fel, hibás az egyik szárnya.
-
MasterMark
titán
válasz
DJ. Ru$y #6651 üzenetére
Hát de egyesével végignéztem, és van mind.
Amikor megrendeltem akkor azt írta az egyik kábelnél, hogy már csak 1 darab van. Megrendelés után ugye nyilván azt írta már, hogy nincs készleten.
De most nézve már az is van megint. Igaz ez van mellette:
Shipping: Only 100+ units.Processing time:Ships in 24 hours
Quantity: (392 pcs left for deals price)De a többi kábel előtte is volt raktáron, és most is van. Azokat miért nem küldik külön? Két kábelt így is elküldtek már külön. Nem értem ez a maradék az az 1 kábel miatt miért áll.
V/: Köszi, írtam nekik.
-
viktorhu
veterán
válasz
DJ. Ru$y #6535 üzenetére
Nem, olyankor a kockázatelemzés alapján vizsgálták meg, és döntöttek úgy, hogy az ellenőrzés alapján mégis elfogadják a ráírt nem adóköteles értéket. Ha rá lett volna írva egy adóköteles érték, akkor vagy nem is nyitják ki (nincs vámértékvizsgálat), vagy kinyitják, de mindkét esetben bekérték volna a fizetési igazolást a további eljáráshoz, ami alapján eldől, hogy kell-e fizetni és mennyit - de ez már az eljárás utolsó fázisa.
A kinyitás azért nem a normál eljárás része.
-
sonar
addikt
válasz
DJ. Ru$y #6108 üzenetére
No meg a többség Home office-ból, azért tudják lefedni a teljes világot.
Mondjuk múltkor egy kinaival próbálkoztam a Gearbesten beszélni, eléggé basic angolra kellett visszamennem. Ő tuti, hogy google translate-tel nyomta... kb 45 percig tartott egy shipping infó korrigálása. (elirás volt a cimben, csak fizetés után vettem észre a hibát) -
Watcher45
tag
válasz
DJ. Ru$y #5983 üzenetére
Csatlakozom, nekem is ez van, december 31-én még 2018.-as lejárat volt az 5/10 kuponom mellett
hiszen október végén vagy november elején vettem nehogy elvesszenek a pontjaim. Sunyi módon érvénytelenítették. Eddig is inkább a GB-től vásároltam, nem szerzett most magának újabb rajongót a Banggood.
-
kcsa
veterán
válasz
DJ. Ru$y #5391 üzenetére
CJAHAM? Én is csak idáig jutottam.
-
nyogo83
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #5204 üzenetére
Persze.
Egyebkent pont ma jott meg egy 10.-en rendelt kamera, amire 18.-an volt restock es 24.-en adtak fel.
Ha mar igy elhuzodik a WowStickes dolog, remelem az is ilyen gyors lesz.A termek leirasahoz ezt adtak hozza:
The first 1-200 orders have already been shipped out.
Orders 201-700 will be shipped on Oct. 8th.
Orders 701-1500 will be shipped before Oct. 15th.
Szoval kerdeses, hogy mi hanyadik rendelesbe ferunk bele. Az elsobe mar nyilvan nem, tudnank rolaAmugy ahogy lattam a forumon, nem egyeduli eset, raadasul tobb mas termekkel is eljatszottak ugyanezt.
Ez a Wowstick meg ugy latszik elegge peches, mert a postok alapjan tavaly ugyanezt megcsinaltak:"I bought this at September 2016. But order cancelled after 3 months because of no stock. Yesterday, I saw it 39,90$ price and I added it in the cart. I have set my payment today and I want to buy it now. And frustration. The product does not stock again and the fee has risen. "
Pluszban akik meg is kaptak, nem volt benne a leirasban szereplo 18 bit, hanem csak 6 vagy 8. Persze utolag mar senkinek nem tudtak kuldeni, keszlethianyra panaszkodva, hanem visszakuldes+refundot ajanlottak fel. -
nyogo83
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #5195 üzenetére
Szerintem mi egyidoben rendeltuk a flash sale akcioban.
Ugyanez a helyzet nalam is. Rajuk irtam mult heten(25.-en), akkor kuldtek uzenetet, hogy sajnaljak, de out of stock es 1 heten belul lesz. Ha nem szeretnek annyit varni, akkor visszautaljak a penzt. De mar elotte 2x volt egy ilyen uzenetvaltasunk.Szerintem tulvallaltak magukat az akcios keszlet szammal. Azota se lattam sehol 4,5k korul ilyet, szoval mostmar belenyugodtam, hogy lehet ebbol november vegen lesz csak valami.
Tobb sunyitas is van most naluk, egy aug 9.-i csomagomat megreklamaltam, hogy nem kaptam meg, tobb massal egyutt amik viszont megjottek. Minden kotozkodes es kotelezo 3-4 koros "kerlek varj 1 hetet" uzenetek nelkul visszautaltak az arat (mivel nincs is azota keszleten ilyen termekuk). Sanszos, hogy fel se adtak.
Egy masik szeptember eleji flash sale-es kameraval szinten eljatszottak ezt a restock datum tologatast, de vegul mult heten feladtak.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #5156 üzenetére
Srácok!
Aki rendelt WoWSticket neki sem adták még fel? Nem tudom mit művelnek, azt akarják kiprovokálni, hogy visszamondjuk a rendelést?
"Pre-Order Stock due to arrive on October 15 2017"
Először 09.22, utána 09.30, aztán 10.07, majd 10.10, most meg már 15, ez már majdnem 3 hét tologatás... És még mindig nem adták fel, holott még nem is előrendelésben vettem. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3472 üzenetére
Ismerem, hogy visszaküldés esetén mi történik, V/-el is szoktam konzultálni, mert Ő a guru
De most nem hibás a termék és nem is küldtek más árut.
Azért is javasoltam a Help center áttekintését, talán van a Banggoodnak erre vonatkozó szabálya.
Nálunk ugye létezik online vásárlás esetén a 14 napos elállás, de ez országonként változó. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #3469 üzenetére
Nem hiszem, hogy visszaküldés nélkül gondolta.
Ez nyilván nem etikus, ilyet ne is kérdezzen senki itt.Számára nem használható, ha valahogy mégis visszaveszik, akkor vagy a postát fizettetik vele, ami elég drága vagy a Banggood bukja ugyanezt, tehát még méltányossági alapon is rosszul jár valaki.
Ezért javasoltam inkább az itthoni eladást.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest