- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
válasz
ma.ci23 #20734 üzenetére
Nekem ennél kisebb hibára 25%-ot ajánlottak fel, amit el is fogadtam. Volt még egy másik hibás teljesítésük ez után (füstölő táp), itt a cserélni kért olcsó tartozék helyett az egészet újra elküldték, majd "feketes*qqűnek minősítettek, és minden megrendelésemet törlik (egyet meg a törlést követően nem fizettek vissza). Szóval óvatosan a reklamációs igénnyel, mert jön hajnalban Mr. Wang és visz vasutat építeni
.
-
anadroid
senior tag
Ma meg értesítettek, hogy fizethetek 3 USD letétet, és akkor augusztus végén olcsóbban (értsd: a korábbi árhoz képest 15%-kal többért) megvehetem. A letét kiválasztásakor viszont a korábbi készlethiányos lapra dob. Ezeknél nemhogy elmentek, de el is költöztek hazulról.
A PP és a Zen visszatérítés reggelre megjött.
-
anadroid
senior tag
Csak az a baj, hogy előtte néhány nappal 3 rendelésnél is teljesen simán működött (Zen és PP fizetésnél is). Én inkább azt gyanítom, hogy a készletnyilvántartásuk nem áll a helyzet magaslatán (a megrendeléseimet követően zuhanórepülésben csökkent a még meglevő készlet, 6-ról 4-re, azután meg 0-ra). Próbára megrendelném az olcsóbbat is, de arra nincs szükség a drágább nélkül, így ezt nem tudom bizonyítani.
-
anadroid
senior tag
Úgy néz ki, hogy ez a kereskedő is kezd elqrwulni. Szombaton megrendeltem 2 terméket egy megrendelésben, a drágábbat a CZ raktárból (6 db volt készleten), az olcsóbbat kínából (mert csak onnan lehetett). Nem jött állapotvisszajelzés pár percen belül (ahogy szokott), és hétfőn mindkettőt törölték. Addigra elfogyott a CZ raktárban. Mivel a drágábból volt még 4 db a spanyol raktárban, megrendeltem onnan, az olcsóbbat ismét Kínából. Most már 10 percen belül törölték mindkettőt. az ügyfélszolgálat azt mondja, hogy a fizetési móddal van baj (az első PP, a második Zen volt), rendeljem meg más fizetési móddal. Közben a spanyol raktárból is elfogyott, a kínai meg azt közölte, hogy Magyarországra nem szállítható (a drágább). Mára újra megjelent a spanyol raktárban 1 db, így megrendeltem, most Vividdel fizetve. 7 perc múlva törölték, egyelőre mindenhol 0 a készlet. Bent lóg kb. 140 ezer forintom, papírforma szerint megvolt a refund a szombati és a hétfői vásárlásra, csak éppen valahol a bitmennyországban lebeg. A szombati a PP-hez beérkezett, de nem jutott tovább, a tegnapinak még nyoma sincs. Az eddigi tapasztalat szerint a PP-s refund másnap hajnalban kerül jóváírásra, a bankkártyás fizetésé meg néhány óra alatt (a Zennél).
Járt-e így mostanában valaki Zennel illetve Vividdel a BG-nál?
-
anadroid
senior tag
válasz
gitaroslaci #20587 üzenetére
A szállítva azt jelenti, hogy feladták. Tehát már nem a raktáros ül rajta. A várjuk a csomag átvételét meg azt jelenti, hogy szóltak a helyi partnernek, hogy lesz egy csomag. Még a fasorban sincs, valahol röpdös vele a vasgólya, vagy pöfög vele a vonat. Majd ha Európába ér (pl. Prágába), akkor lesz változás, onnan már pörög rendesen.
Az egyik rendelésem június 26-án történt, utána 1 hetet várt, hogy felvegyék a szállítónál, ekkor jött a várjuk a csomag átvételét üzenet. De a szállítva jelzést 24 órán belül megkapta. Július 23-án kaptam meg.
-
anadroid
senior tag
Most igencsak odaléptek a gázra:
2021-07-30 09:26:28 In transit Package has been assigned a tracking number by an external carrier: 24 jegyű szám.
2021-07-30 09:26:21 Package has arrived at depot Budapest, Teve utca 60.
2021-07-29 16:44:11 Package has been consigned at DEPO, Praha 6, Ruzyně, U Silnice.
2021-07-29 01:53:19 Shipped Package has been sterilized and shipped out.
2021-07-28 19:34:01 We have received electronical information about the package.
2021-07-28 12:41:02 Our warehouse has started packing your items.
2021-07-28 12:30:32 Order submit. -
-
anadroid
senior tag
De igen, a Zen miatt. Úgy érzem, az a tisztább ügy, ha egy pénznemben zajlik az ügylet, másrészt ugyan Alival, de volt elutasított ügyletem, amikor nem azonos pénznemben vásároltam és indítottam fizetést Zen háttérrel.
A "kényszerváltásnak megvan az a pici rizikója is, hogy mivel néhány másodpercenként változnak az árfolyamok, ha túl pontosan lőtted be a feltöltés értékét, akkor a fizetéskor gond lehet.
-
anadroid
senior tag
válasz
llaszlo #20029 üzenetére
Praktikusan legyen minden helyen € beállítva (Banggood, Zen, PayPal)!
A PP-en legyen a Zen az alapértelmezett, és a kártyakibocsátó váltson!
Töltsd fel a Zent kártyával (forint), és váltsd át a kellő mennyiséget euróra!
Még a Zenen kívül tedd be a BG kosaradba, amit meg akarsz venni! Állítsd be, hogy a PayPal legyen az alapértelmezett fizetőeszköz!
Indítsd el a Zent, és a Zenefitek oldalán válaszd ki a Banggoodot! Bedob a BG főoldalra, ahol ott a kosarad, jelöld ki a termék(ek)et, és indítsd el a fizetést!
Értelemszerűen mindent mobilról kell csinálnod. -
anadroid
senior tag
Ha valaki nem vágyik arra, hogy a szükségesnél többet fizessen a Banggoodnál, akkor nézzen körül a zen.com oldalon. Banggood: azonnali 8% visszatérítés, ha a vásárlást a zen.com mobilalkalmazásból indítod. Egyéb kínaiaknál 1-14% kapható vissza. Az első hónap díjtalan (néha az első 4 hónap), utána 0,99€/hó. Aki rendszeresen vásárol ilyen helyekről, annak megérheti. + Ingyenes 1 éves garanciakiterjesztés minden rajtuk át vásárolt műszaki cuccra.
Ez nem meghívós, bár a neten - különösen német újságoknál - időnként vannak ingyenességet kiterjesztő kuponok.
-
anadroid
senior tag
válasz
nokia3650365 #19714 üzenetére
Nem tudod töröltetni, és újra megvenni?
-
anadroid
senior tag
Bocs, elküldéskor befulladt, és a második kísérletnél már elfelejtettem kiválasztani. Amúgy nem annyira reklám, mint inkább közérdekű. Magam részéről sajnálom, hogy nem volt, aki előbb felhívja erre a lehetőségre a figyelmet, jól jött volna a január óta kifizetett kb. 200 eurómból egy kis csokipénz visszatérítés.
-
anadroid
senior tag
Ha Zen.com kártyával fizetsz, 8% visszatérítést ad a Banggood vásárlásokból (a teljes, szállítási díjjal sújtott összegből). A Zen.comról a Fintech topikban olvashatsz. 5 perc alatt megkapod a virtuális kártyádat, 1 perc alatt feltöltöd, a 7. percben már fizethetsz is vele. 120 napig is ingyenes lehet.
Most próbáltam ki, egy másodperc alatt megjött a visszatérítés.
-
anadroid
senior tag
Tegnap délben egy cseh raktárból rendelt termékre én is kaptam (a hóvihar miatti négy napos késésért). Múlt csütörtöki rendelés. A termék tegnap reggel már Budapesten volt.
Ha a magyar pista úgy működne, mint a német, akkor már javában használnám (abban az elmaradott országban ugyanis szombaton is van kézbesítés).
-
anadroid
senior tag
Én ezt meg inkább lassúságnak nevezném.
2020-01-21 09:34
Budai Központi Kézbesítő Posta, Allocated to postman
2020-01-15 22:47
Nemzetközi Posta Kicserélő Központ, Forwarding to domestic delivery network
2020-01-15 08:24
Nemzetközi Posta Kicserélő Központ, Receive item at office of exchange
2020-01-12 11:00
Send item abroad
2020-01-11 21:34
Insert item into bag
2020-01-11 20:41
Receive export item at office of exchange
2020-01-11 20:21
Receive item from customerA 15-én este továbbított küldemény ugyanis rükverc-csiga üzemmódban a 4. munkanapon érkezett meg, miután Kínából 2 munkanap alatt Ferihegyre ért. A kézbesítő elárulta, hogy két napot szabadságon volt, és ezalatt senki sem gondoskodott a kézbesítés folyamatosságáról. Hozzátette, hogy a sima leveleket napok óta nem viszik ki. (Sem az elsőbbségit, azt majd holnap).
Van itt traktoros? Segíthetne beszántani a királyi postát, hátha akkor az osztrákok végre átvehetnék (évek óta próbálkoznak).
A kir. posta trehányságáról még annyit, hogy egy 8-án Fejér megyében kézbesített, ajánlott küldemény szerintük még mindig feldolgozás alatt van (mert továbbítottként jelzik - visszaküldésre vár?)
2020-01-08 04:52
Országos Logisztikai Központ, Submittal for redirecting or returning
2020-01-07 13:30
Országos Logisztikai Központ, Submittal for redirecting or returning -
anadroid
senior tag
-
anadroid
senior tag
Új divat lett, hogy a BGPay-jel fizetett snatch-ekre nem adják vissza a kifizetett 3 Ft-ot vagy 1 centet? Az előző sorozatból egyre sem jött vissza.
-
anadroid
senior tag
Az általam indított snatch-ek. Aki még nem tette, csatlakozzon!
Xiaomi Redmi Note 7 Global Version 6.3 inch 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 660 Octa core 4G Smartphone
Outdoor PU Leather Luggage Bag Handbag Travel Camping Shoulder Bag Gym Duffel Bag - Brown
KCASA KC-JK369 Garden Ultrasonic PIR Sensor Solar Animal Dispeller Strong Flashlight Dog Repeller
A Mi Band, a kamera és az állatriasztó dupla esélyes!
-
anadroid
senior tag
Leírtam. 1 bevételi bizonylat (fekvő formátumú, kézzel írt pénztári bevételi bizonylat) a vám részéről. Ha odaadja, akkor el kell számolnia a pénzzel. 1 kézzel írt számla, a postai költségről. Egy bizonylattal hogy számolna el kétfelé? Én már fizettem néhányszor ÁFA-t postásnak, mindig ez volt.
-
anadroid
senior tag
Nem is apró vacakra gondolok, hanem gyűjtőárus konténerre. Bár ennek ellentmond a kínai ajánlott ragjegy. Mind a két cucc bőráru. A harmadik szerintem holnap érkezik. Azt 11 nappal a második után rendeltem, valahol 10 napot behozott. A Qi Yun amúgy túlnyomórészt ezen a környéken ingázik. A mélytengeri kikötő jó tipp, mert valami elnyúlt szigetfélét láttam emlékeim szerint a nyári követésben. Akkor a 8 órányi "helybenjárás" esetleg arra kellett, hogy felszabaduljon valami hely. Egyébként istentelenül sűrű arrafelé a hajóforgalom.
-
anadroid
senior tag
Mint írtam, néhány napja átírták az eredetit, ami "Shanghai Qi Yun" volt "Airlines shipped"-re.
Régebbi nyomkövetésekről szól az alábbi:
A Qi Yun pedig egy teherhajó. Sanghaji illetőségű.
Itt meg azt is látod, merre evez a hajó
Ezt augusztus közepén végignyomoztam, amikor már egy hete a Shanghai Qi Yun szerepelt a nyomkövetésben. És úgy is maradt egészen szeptember 23-ig.
-
anadroid
senior tag
Pontosan ezt teszik. Hajóval jön. A múltkor még a hajó neve is benne volt a nyomkövetésben. Lehetett követni a (kis) hajó útját, kiment a nyílt tengerre, ott kavirnyolt 8 órán át (átrakodtak a nagyobbra???), majd visszament Sanghaj környékére.
Aztán egyszer csak eltüntették a hajó nevét, a már kézbesített cucc nyomkövetéséből is eltűnt, helyette "Airlines shipped" jelent meg. Amúgy ma jött meg onnan valami, szeptember 10-i postázás. A következő az eddigi tapasztalatok szerint 11 nap múlva esedékes.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingatlanos topic!
- Fűnyíró topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest