Hirdetés
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Vertigo18 #22105 üzenetére
BG-nél semmi nem változott szállítás ügyileg + fizetés szempontjából. Amit írnak várható kézbesítési időt az 95%-ban teljesül.
Ennél általában Yanwen szám lesz az első és Express One fogja egy másikkal kézbesíteni 8-12 nap a feladástól.
Még mindig van a tariff indurance is, amikor kifizetik ha véletlenül itt kérnék az áfát.[ Szerkesztve ]
-
-
Topikgazda
válasz Vertigo18 #21301 üzenetére
Kérdezz rá hogy biztos onnan küldik-e, de ezzel legfeljebb a két ünnep közt foglalkoznak, Spanyolországban is 24-e van, szerintem ma már nem dolgoznak az ottaniak. Egyébként meg ha véletlenül a posta szállítaná, de ez nem valószínű, akkor a BG kifizeti a + költséget.
Ez viszont nem igaz: Becsült szállítás: Jan 1st,2022[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Beni2360
félisten
válasz Vertigo18 #20924 üzenetére
Olyan sok vastag 6mm-s vezetékkel dolgozol? Állítólag a Lidliben 4.5 E Ft
Ui: Egyébként nem jön semmi sarc rá.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
JohnnyBoy
tag
válasz Vertigo18 #16087 üzenetére
Hát így: Enchen Black Stone 3D borotva (Banggood alkalmazásból)
Xiaomi Mi band 4 aktivitásmérő - 2 szabad hely[ Szerkesztve ]
-
Szabesz
őstag
válasz Vertigo18 #13552 üzenetére
Valami történt: paypal-on átment a fizetés, és kicsit átalakult:
Frissült a név, és a seller info is.
Meg ironikus módon az adott snatch-ek lejárta után napokkal (ma) kaptam emailt, hogy összejött a létszám a csoportban Sokra mentem vele (meg azok is akik gondolom emiatt voltak egy félkész csoportban).[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
válasz Vertigo18 #13490 üzenetére
Nem vagyok róla teljesen meggyőződve, hogy nem robottal beszélünk a legtöbbször. Elég gyanús, hogy amikor kezd körvonalazódni a szitu, és rákérdez az ember, hogy vajon robottal beszél -e, akkor azonnal vét egy vicces "emberi" hibát (elgépelést), és mosolyog rajta egyet.
Emailben azóta kértek tőlem meg részleteket, meg még időt, mert még nem válaszolt az illetékes csapat.
Érintett tételek azóta is ugyanabban az állapotban mindenhol.
¯\_(ツ)_/¯
-
Topikgazda
válasz Vertigo18 #13488 üzenetére
Szerinted mi a gond? Ha üzleti fiók akkor fogadni kell a pénzt, ha nem akkor átverés, mert cégnek nem lehet magánfiókja, ott korlátozások vannak. És miért nem a payment@banggood.com címre fizettük? 1-2 nappal, 1-2 órával korábban arra mentek a pénzek. Mit rontottak el? Ez a lényegesebb kérdés, egyáltalán minek van kettő cím?
Ja és nem kaptam választ ahogy ígérték, nekem a chat nem igazi írásos válasz.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Vertigo18 #13455 üzenetére
Jött válasz, de nem hasznos.
We are really sorry for the inconvenience caused to you. We are now checking the payment status of your order 76607442 with our colleagues from the related department and we are now waiting for their reply. You will receive an email with more updates in 24 hours. -
Topikgazda
válasz Vertigo18 #13453 üzenetére
Semmi reakció tőlük eddig, leírtam mit találtam, de az hogy van olyan levont tételem a PayPal-on amihez nem tartozik Banggood vásárlás -nem töröltem- az elég problémás.
Kérdés az hogy ezek mikor kerülnek szállításra és akkor mi lesz a fizetés státusza.
Mert annak nincs értelme hogy fizetek, pontokat, kuponokat használok és törli a rendszer a vásárlást mivel nem lett kifizetve és az igénybe vett kedvezmények ugranak. Volt ilyen tételem is.[ Szerkesztve ]
-
válasz Vertigo18 #13192 üzenetére
Done
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
válasz Vertigo18 #13099 üzenetére
Share copy link lett elsőnek bemásolva, az nem volt jó, de ez sem?
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
netseft
aktív tag
válasz Vertigo18 #13086 üzenetére
Asztali böngészős snatch linkek:
Xiaomi Redmi 8 Smartphone
Bakeey S10P Smart Watch
Xiaomi Airdots TWS Earphone
Xmund XD-DY25 Storage Bag
BOXYM oFit-2 Pulse OximeterEladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Vertigo18 #12715 üzenetére
Gratula! Hajrá mindenkinek, csak így tovább!
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
vandor01
őstag
válasz Vertigo18 #12719 üzenetére
aki tudja csinalja aki nem oktatja
van meg 4 ora de a telcsire meg csak 1 szerencsevadasz van?
ja az az oktato na akkor ide sem eri meg csatlakozni sose lesz meg csapatCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
JohnnyBoy
tag
-
bul07
nagyúr
válasz Vertigo18 #10634 üzenetére
Főleg hogy régen még a tojás keresés is ment bőszen
Akkor dőlt aztán a pont, jó kis kupont lehetett venni, de rég is volt[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
walakyb
aktív tag
válasz Vertigo18 #10538 üzenetére
Az a baj, hogy ezek azert bizonyitek hianyaban igencsak nehezen bizonyithato dolgok. Siman kieshetett valamelyik zsakbol, lejohetett rola a matrica, a kezbesito postas ugyebar lent hagyja a zsakjat, amikor felmegy emeletre, onnan is barmikor kiveheti barki, es meg sorolhatnam a megfoghatatlan okokat.
Hidd el, engem is epp elegge idegesitenek ezek, sot olyanom is volt, hogy feladtam 2db ram modult pufi boritekban, a posta epuletet nem hagyta el, es abbol se lett semmi komolyabb...
Raadasul, nagyjabol biztos vagyok benne, hogy ha be is mesz mondjuk a rendorsegre feljelentest (vagy bejelentest, tok mindegy) tenni, dolgod vegezetlenul fogsz tavozni onnan, nem fognak veled erdemben foglalkozni, mar csak azert sem, mert nem a tied a csomag (ugyebar kezbesitesig az elado tulajdona).[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Vertigo18 #10531 üzenetére
Csak a küldemény tulajdonosa indíthat kártérítési eljárást hiszen ő az érdekelt fél. Nem kell idekeverni más dolgokat.
Egy magán szolgáltató cég elveszít valamit nem egészen hivatali visszaélés.
Mi a BTK tétel? Az a hivatalos személy, aki azért, hogy jogtalan hátrányt okozzon vagy jogtalan előnyt szerezzen
a) hivatali kötelességét megszegi,
b) hivatali hatáskörét túllépi, vagy
c) hivatali helyzetével egyébként visszaél,
bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."A Nemzetközi Postai Unió is szabályozza és az állami posta törvények is erre utalnak, amelyek alapján a postai szolgáltató kártérítési szabályozása elkészült, hogy a feladó és azon a postán ahol feladta kell kezdeményezni.
Magát az eljárást persze a két posta együtt végzi. Ez amit most írtam persze csak egy egyszerűsített leírás. -
Pubracer
csendes tag
válasz Vertigo18 #10402 üzenetére
Ebben látod igazad van meg ugye nem muszáj a BG-n shoppingolni, ha nem tetszik a rendszer megyek máshova. Mondjuk szerintem egyenesebb ha előre megmondják vagy leírják ezeket a dolgokat és nem menet közben derül ki és fizeted a tanulópénzt.
Még egy utolsó példa aztán hagyom ezt a témát. Vegyük ezt a két esetet:
Mindkét esetben EU Priority Line ugye. Az egyiknél nincs tariff insurance mert hát nincs ott az opció és a BG logika szerint a másiknál sincs mert bár ott van kipipálva de 0 az értéke tehát nincs. Úgy gondolom, hogy ha a másodiknál is szimplán nem lenne ott az opció és le lenne írva, hogy az EU prió alapból nem tartalmazza ezt a szolgáltatást (magyarul lenne részletes leírása a különböző szállítási módozatoknak) akkor nem is lehetne kritizálni, így viszont izé. -
Topikgazda
válasz Vertigo18 #10394 üzenetére
Nem úgy van ahogy gondolod. Rosszul értelmezzük, nekem is megerősítették ezt.
Ami nem aktív ott megszűnik a jelölő négyzet körvonala, az hogy pipáltra vált az nem az, mert a jelölési lehetőség száll el, az hogy nem egy üres kis kocka marad az más kérdés, valóban félrevezetőElső kép: nagy kocka és választható.
Második kép nem választható, eltűnt a nagy kocka
Harmadik a futárosnál is választható, mert az is EU-n kívülről kerül szállításra
-
Pubracer
csendes tag
válasz Vertigo18 #10389 üzenetére
Ez még a jobbik eset mert ha erről készítesz egy képernyőmentést akkor hivatkozhatsz rá a BG-nél. De van pédául olyan is ahol szimplán nem tudod választani a tariff insurance-t Eu prio-nál.
Még az érdekelne, hogy azoknál akiknél ott van szürkén és törölhetetlenül a a tariff insurance a rendelésnél, nekik látszik az összesítőnél is a végén? Erre gondolok (ez az aktuális hangszóró rendelésem képe, a fenti porszívós csak egy példa): Nekem ugye nem volt választható a tariff insurance (ugyanúgy mint a fenti porszívós példánál) és szürkén törölhetetlenül sem volt ott, így érthetően az összesítőben sem jelent meg csak a shipping insurance amit ki is választottam.
És ha a shipping fee 0 értékű vagyis ingyenes a szállítás akkor el sem küldik?
[ Szerkesztve ]
-
-
Topikgazda
válasz Vertigo18 #10364 üzenetére
Ahol nem tudod jelölni ott nem veheted igénybe, elméletben azért mert EU-n belül adják fel, ez lenne az EU priority line.
De! Van amikor ez holland postai azonosítóval jön, a már említett két eset kivételével sosem vonták vámeljárás alá, mert Hollandiában került a postai rendszerbe.
Nem tudok konkrét lenni, mert ha aztán a tied is vámeljárás alá kerül annak ellenére, hogy azt írtam hogy nem, akkor meg fogsz rám haragudni, azt meg nem akarnám.
Akkor fog kiderülni hogy a BG logisztika tolta-e el ha megkapja a küldeményt és azon nem egy hollandus címzésű címke, hanem egy CN22-es kínai címke lesz.
Vagy a Holland posta szúrta el és véletlenül tette rá a sárga címkét, ami nem egészen az amit a Magyar Posta gondol.
Vagy bekattant a Magyar Posta dolgozója.
No ezeket én nem tudom befolyásolni. -
Topikgazda
válasz Vertigo18 #10359 üzenetére
Leírtam az előző hozzászólásomban. Erre fizetni kell a tariff insurance-t (US$0.90) ha azt szeretnéd hogy olcsóbb maradjon. Azt is vedd figyelembe, hogy a szállítás kezdő napja September 10, 2019 lesz.
Senki sem tudja hogy helyreállt-e az EU Priority késedelmes szállítása és a áfa nem fizetése.[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
válasz Vertigo18 #10312 üzenetére
Ehhez csatlakozhatsz. Meg mindenki más is aki szereti.
Böngészős snatch:
Zeblaze THOR 4 Dual 4G LTE Video Call 5.0+5.0MP Dual Camera Google Play App Smart Watch Phone
-
walakyb
aktív tag
válasz Vertigo18 #10144 üzenetére
Te minek nevezned akkor, amit csinalsz? Mar az eredeti hszben is egyertelmu, hogy nem ert egyet a dologgal/nem tetszik neki, mivel ez igy minimum nem korrekt. Te folyamatosan arra probalod ravezetni, hogy erezze mar meg, hogy ez igy nem normalis.
Erzed mar, mire gondolok? -
Topikgazda
válasz Vertigo18 #10139 üzenetére
A probléma az hogy amit feltesznek nyereménynek azt nem foglalják le. Még a kínai szerencsejátékos törvény is azt írja, hogy a nyeremény az fix kell hogy legyen, értelemszerűen tárgynyeremény esetén meg kell lenni.
Másik probléma az hogy ha a hirdetésben a Ship From: HK, akkor hiába van az ES-ben, nem tudják onnan átirányítani, elküldeni. Bár én ezt nem igazán értem.
A kisebb értékűek azok soha nem fogynak el, tudják küldeni.
Mivel postai szállítás, alapból is nehéz elhitetni velük hogy ezért csak 3 Ft-ot fizettem, ha mást küldenek hiába mentettem el az oldalt, a képeket átverésre fognak gyanakodni és mesének fogják tekinteni hogy a nyeremény csak úgy elfogyott. -
walakyb
aktív tag
válasz Vertigo18 #10130 üzenetére
Igazándiból az a baj ezzel, hogy a pozitív élmények mind problémamentes vásárlások voltak, gondolom, most viszont beleütköztél/tünk egy problémásba, és megláttuk milyen az ügykezelése a cégnek. És mint ilyen (számomra legalábbis), a nem ajánlott kategóriába viszi a céget, pedig én is szerettem...
-
-
Topikgazda
válasz Vertigo18 #9631 üzenetére
Ilyenkor nem csak azt nézem hogy mi kell nekem, hanem azt is hogy mi az ami jó áron eladható. A pontokat lefogják nullázni amikor itt az ideje, érdemes előtte pénzzé tenni.
A melegre való tekintettel most is megy mellettem egy ilyesmi. Jön belőle a 23 °C luft A Loskii is jó.[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz Vertigo18 #9220 üzenetére
ne aggodj! ha van biztositasod akkor is csak igergetnek
ujrakuldik ezt meg azt... a padlasom tele a BG-es igeretekel!
a postaladam meg ures!...
ez az egesz olyan mint itt a piros hol a piros meg a jatekmestere!irany a PP azonnal!
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Topikgazda
-
Topikgazda
válasz Vertigo18 #7843 üzenetére
Az újabb verziókban (64.0)rá kell nézni az Adatvédelem is biztonság résznél a beállításokat, mert a frisités egy csomó dolgot átállít, most például a frissítés után nekem be van kapcsolva a felugró ablak tiltása, folyamatosan engedélyezettként használtam. A Tartalomblokkolás is és a Harmadik féltől származó sütik beállítása is néha kavar. Most nézem ez a hüle ezt is beállította: Sütik és oldaladatok blokkolása
Mi van ha ez épp nem egészen jól érzékeli a dolgokat?[ Szerkesztve ]
-
solti
senior tag
-
w.miki
veterán
válasz Vertigo18 #7282 üzenetére
Elfogadtam a 800 pontot, meguntam a levelezést.
Ez a két lehetőségem volt:
1. We would like to refund HUF794 and 100 BG points
2. We would like to give you 800 BG points.Viszont az akciós (3Ft) Digoo DG-C3X Time Calendar 12hr/24hr óra mellett még mindig Contact Customer felirat van, és semmi nem történt.
Erre rákérdeznek, vagy majd jelentkeznek ők?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
vargalex
félisten
válasz Vertigo18 #7280 üzenetére
Szia!
Szerintem az alaplappal semmire nem fogsz menni, nem az a problémás (legalábbis szerintem).
Nekem, ahogy írtam, csak a pontokat, illetve utána a teljes refund-ot ajánlották fel.
Én írtam nekik, hogy én egy működő drónra fizettem, és ennyiért nem tudok másik hasonló tudásút venni. Többször leírtam nekik, hogy azonos funkciókkal/hasonló mérettel rendelkező drónt küldjenek helyette, de ugye az $50 körül van. A különbséget mindenképpen ki akarták fizettetni...Alex
-
w.miki
veterán
válasz Vertigo18 #7217 üzenetére
Meglátjuk mi lesz, nálam sem tökéletesek az olcsó drónok.
Mintha valaki a másik topikban írta volna, hogy szétszedte, és házilag javította. Nem emlékszem, hogyanOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Topikgazda
válasz Vertigo18 #7224 üzenetére
Most tényleg ezen kell agyalni? Magkaptad, akkor le ellenőrzöd hogy jó-e. Hogy nem értél rá az nem érdekli a Banggood-t.
Miért? Az alábbi helyen leírt szabályok segítenek.
Van a napon belüli hibás termék garancia. 3 days DOA product guarantee Ha ez alaőpján jársz el ugye a hiba kellő időben kiderül, igénybeveheted a garanciát. A szabály az amit neked is írtak:
1. Within 3 days of receiving the product, contact us with a photo or video showing the issue and whether you want a refund or replacement;
-What we will need from you.
A photo or video showing the issue;
A photo of the shipping label and original packaging;
To tell us if you prefer a refund or replacement;
2. We will review your claim and contact you if we need more information;
3.If approved, we will arrange a refund or a replacement of the defective product, and you may be asked to return it. We will be responsible for paying the return shipping fees.Ez a lehetőség kifutott nem a BG hibája miatt.
Van a 3 napos nem tetszik a termék visszaküldés. 3 days return to us Visszaküldöd és visszakapod a pénzed, a visszküldés költsége a tied. Ez nálad nem volt aktuális.
Van az általános garancia Product warranty ezt tudod igénybe venni. Erre a megérkezés napjától számított 30 nap vonatkozik.
Az hogy ennek ellenére még elfogadnák a megérkezési garanciát, az nem negatívum. A kettő közt a kárpótlás megoldása és költségvonzata a különbség.Ehhez az alábbiakat kérik:
Below please find the procedure of our warranties:
1. Take a video or some photos showing the issue occurred with this item and contact us to submit your claim;
2. We will contact you for more information or give you a response within 48 hours;
3. If a product is still covered by our warranties, you may have to return it. The responsibility for paying the return shipping fees depends on the actual problem of the item you want to return.Ezek a kizárások:
Warranty exclusions:
If a product is defective before you start using it or is not working, you can return it to us within the validity period of our warranties.
However, the following scenarios are to be considered outside the scope of this protection:
a) The user voids the warranty if he or she
- Flashes the firmware of a device;
- Opens the body in an attempt to fix the product;
- Modifies, removes or swaps parts of a product;
- Uses the device in a way that it is not intended for;
- Continues to use it once the fault occurs and causes more damage;
- Fails to contact us when the problem first occurs;
b) Warrantees do not cover cases of damage to products from accidental breakage, misuse, or general wear and tear.
c) Please contact us before returning a defective item; otherwise, your return request may be delayed.
d) If a repair is impossible or we can not offer a replacement due to limited stock availability,we will send you a refund to the same payment account you used to place the order. You can then use the money for purchasing this product again.
e) Intimate apparel and adult toys can not be returned due to hygiene reasons.
f) If items are lost while being returned, we will not be able to assist you as we wish we could. We recommend that you select a tracked shipping method to return the defective products.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Vertigo18 #7221 üzenetére
Nem rólad írtam, hogy nem vagy korrekt, de ez is lehet a dolog.
Én is azt csinálom, mint WestBam, és BG tőlem is kérte már, amikor BW kábelből nem annyit küldtek, mint amennyit kellett volna például.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elektromos cigaretta 🔞
- CPU léghűtés kibeszélő
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest