- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
veterán
válasz
nagysandor79 #6355 üzenetére
xiaomi jó, blitzwolf szintén
-
-igu-
veterán
válasz
balazs1956 #6147 üzenetére
a levélre kell válaszolnod
-
-igu-
veterán
december eleji rendelésemre egy hónap után kérdeztem rá a feladónál
újraküldték másik címre
meg is érkezett pénteken, postás ideadta, boldogság
következő hétfőn megérkezett az eredeti csomag is, ekkor 14 eurót kellett fizetnem
a két csomag tartalma ugyanaz volt, a csomagolás is, minden, csak a címzett volt más
a csomag szállítással együtt $86.99 volt, szóval mindenhogy beleesett a vámköteles kupacba -
-
-
-igu-
veterán
A képen egy olyan MasterCard kártya biztonsági beállításai vannak, aminek a költsége gyakorlatilag 0 Ft.
PayPay-hoz egy másik bank VISA kártyáját használom, annál 0.45EUR/hó a költség + a kártya gyártási,és postázási egyszeri költsége volt kb. 15 EUR. A havi költség függ a választott csomagtól, az alapcsomag esetén itt is ingyenes. -
-igu-
veterán
Srácok, a 100 eur alatti projektorok közt van ajánlott darab? Láttam pár sokcsillagos darabot, de hátha van közelibb tapasztalat.
Nem túl magasak az elvárások, a tetőteraszra kellene, kipótolva egy Bluedio BS3-mal, vászon helyett meg csak simára vakolt fal oszt jóidő. -
-igu-
veterán
-
-igu-
veterán
Két gyors fénykép, a lényeg látszik.
1-es mód, full fényerő állandóan
2-es mód, full fényerő mozgásérzékelő kapcsolásával
Majd jelentkezem a Banggood válaszával.
-
-igu-
veterán
válasz
zeon.hu #3716 üzenetére
Ma este lesz éles teszt, grillezünk a tetőteraszon, holnap meg megy a vélemény fotókkal a Banggood-ra.
A terv az volt, hogy veszek egyet, megnézem, mekkora területet világít be, aztán kitalálom, hány darab kell a teljes bevilágításhoz. Így viszont nem felel meg arra a célra, amire használni szerettem volna: csak a 0 és 1 kell nekem, a mozgásérzékelős módok feleslegesek. A refund kérése jó ötlet, de az alap probléma fennáll továbbra is: kéne valami f.sza világítás a tetőre kábelek felhúzása nélkül. -
-igu-
veterán
Megérkezett a lámpa, van bajom vele.
4 állású kapcsoló van rajta, ami:
0 - OFF
1 - nappal kikapcsol, éjszaka fullon világít
2 - nappal kikapcsol, éjszaka fél erősséggel világít, mozgásra teljes fényerőre kapcsol
3 - nappal kikapcsol, éjszaka mozgásra teljes fényerővel bekapcsolA gondom az, hogy az 1-es üzemmódban nem teljes fényerő van, hanem inkább csak 2/3, a másik két állásban, amikor a mozgásérzékelő kapcsolja a teljes fényerőt, sokkal erősebben világít.
Persze nekem pont az 1-es mód kellene.
Részemről nem ajánlott termék, mivel nekem pont az 1-es mód kellene. -
-igu-
veterán
-
-igu-
veterán
Srácok, ezzel a lámpával kapcsolatosan van már valakinek tapasztalata?
Tetőteraszra kellene világítás, és ebből 4-5 darabot egyszerűbb felrakni, mint bevésni 30m kábelt, meg hagyományos lámpákat felszerelni.
Napfény az van vastagon, simán mehetne folyamatos üzemben (nappal tölt, éjszaka világít).Ezt raknám körbe, persze felújítás után,
-
-igu-
veterán
-
-igu-
veterán
válasz
eddieke666 #3063 üzenetére
Az első mondatba valahogy belekerült egy "nem", fogalmam sincs ki írta oda.
-
-igu-
veterán
válasz
eddieke666 #3058 üzenetére
Simán válaszolj a levélre, nem abban minden részlet látszik.
Cifrázni nem kell, ennyi elég:Hi,
I"ve checked the item at the post office but they did not know about it.
I choose the refund.Regards
neved
-
-igu-
veterán
Hasonlót keresek pont, annyi különbséggel, hogy netes forrásból (wifi) leszedi a kinti hőmérséklet+páratartalom+3napi előrejezést. Bejárati ajtó mellett a falon tök hasznos lenne, hogy nyúljak-e az esernyőért, esetleg dobjam le a dzsekit indulás előtt.
Van jó néhány a banggood-on, most válogatok. -
-igu-
veterán
válasz
Andralin #2889 üzenetére
Pedig illegál.
Még ha tudod is bizonyítani, hogy te nem ezt a lovat akartad, akkor is elég sok kényelmetlenséget tud okozni a TEK.
Főleg, hogy néha ők sincsenek a helyzet magaslatán. -
-igu-
veterán
válasz
PainKiller13 #2706 üzenetére
Kutya van egy, ellenben kakas az itt sincs.
-
-igu-
veterán
válasz
anorche1 #2538 üzenetére
" you need to pay for the shipping fee. It will be very expensive."
Neked kell fizetni, de szerintük nem lesz olcsó.
Amúgy miért fizetné a paypal? Azt kaptad , amit kértél - vagy félreértelek? Ha például a Banggood-on XL-est kattintottál, ők XL-est küldtek, és átvételkor derült ki, hogy neked L-es kellene, az nem a Banggood hibája, ők azt küldték, amit kértél. A távolkeleti cuccok méretezése elég hektikus, általában nagyobbra saccolják az EU-s méreteket a valóságosnál. De ez nem csak náluk van így - nekem van EU-n belül vásárolt 43-as és 44.5-es cipőm, mindkettő pont jó.
Ha viszont nem azt a méretet küldték, amit rendeltél, akkor a fenti bekezdés nem vonatkozik rád. -
-igu-
veterán
válasz
anorche1 #2536 üzenetére
Ha azt a méretet kaptad, amit rendeltél, akkor már a részükről felajánlott opció is jófejség, ha még keresztül is tudod verni rajtuk az igényeidet, akkor meg főleg.
szerk: viszont ha küldenek másikat, akkor neked vissza kellene küldened az elsőt, az meg nem annyira éri meg.
-
-igu-
veterán
válasz
atoszmester #2493 üzenetére
Köszönöm.
Nekem csak töltésre vannak ezek a kábelek, de akkor se egészséges az adatlábra 5V-ot engedni - gondolom az áram annyira nem nézi, mimerre, csak megy. -
-igu-
veterán
válasz
atoszmester #2490 üzenetére
Megtenné valaki hozzáértő, hogy nem műszerész nyelven leírja, miként lehet tesztelni a kábelt erre a problémára anélkül, hogy kockáztatnám az eszközeimet? Nekem egy kábelem van már csak, ami dobozában pihen bontatlanul, a többivel nincs/nem volt gond. Az utolsó rendelésem tavaly novemberi, akkor kettőt rendeltem: az egyik jó, a másikat tesztelném, biztos, ami biztos alapon.
-
-
-igu-
veterán
Szerintem eljött a világvége: virágmagokat rendelek ajándékba az ismerőseimnek. Persze nekik nem szólok róla. Van mindenféle susnya, 1EUR alatti árakon.
Kapcsolja ki valaki a zinternetet! -
-igu-
veterán
Megérkeztek a szeptember 9-én rendelt kábeleim. Igaz, ez már nem az eredeti csomag, az valahol féltávon elpárolgott.
Ez a Blitzwolf átalakító meglepően picike, fel is tűztem rögtön a Blitzwolf kábelemre, amit rendszeresítek a hátizsákomba a Blitzwolf külső akksi mellé. -
-igu-
veterán
válasz
szemmelver #1945 üzenetére
Március óta vásárolok a Banggood-ról, azóta 25 rendelés, 37 tétel futott át.
A legrövidebb szállítási idő 12 nap volt.
Kétszer kellett chat-en segítséget kérnem elkallódott szállítmány okán (ezek frissek). Az egyik megérkezett azóta, de a másik is úton van.
A termékek közül egy kivételével nagyon meg vagyok elégedve, az az egy meg belefér (2eur alatti érték), de az is működik, csak nekem nem tetszik.
Minőség szempontjából egyetlen termékkel szemben sincs kifogásom. -
-igu-
veterán
Szerintem korrektebb a második rendelésre kedvezményt kérned, hiszen nem azt kaptad elsőre, amit kértél. Nagy duzzogva elfogadod a helyzetet de nem örülsz maradéktalanul. Jah, és mivel jóval gyengébb a teljesítménye a cuccnak a meghirdetettnél, maximum 2* az értékelés.
Ezen majd jól elgondolkodnak... -
-igu-
veterán
válasz
Predator2 #1881 üzenetére
Szerintem ne bonyolítsd túl a dolgot. Kérj refundot, azzal a pontjaidat is visszakapod. Utána megrendeled az akksit újra. Tisztább az ügymenet mindkét fél számára.
Mivel az akksi+kábel egy termékcsomag, így érthető, hogy az nem bontható meg. Az akksi külön az egy másik termék (más cikkszám, miazmás). Így viszont az ügyfélszolgálatos kislány nem nagyon tehet semmit az előírt panaszkezelési metódusuk szerint.
-
-igu-
veterán
válasz
cbrfireblade #1865 üzenetére
-
-igu-
veterán
válasz
atoszmester #1860 üzenetére
A tracking megállt Pekingben.
-
-igu-
veterán
válasz
Devil Smile #1857 üzenetére
Ma reggel chat-eltem egy kínai kislánnyal. Kiderült, hogy a szeptember 11-én rendelt Blitzwolf kábeleim el se hagyták Kínát, visszafordították a csomagot. Refund+reorder, remélem, most sikerül.
-
-igu-
veterán
válasz
bajtokarpi #1829 üzenetére
-
-igu-
veterán
válasz
bajtokarpi #1827 üzenetére
Ugyanott lehet kattintani a TN-re is, ahol a biztosításra.
Én csak nagyobb értékű cuccra kérek biztosítást, eddig tán 2 esetben, de szerencsére nem volt rá szükség. -
-igu-
veterán
Múlt héten végre beesett az eddigi legdrágább rendelésem: hátizsák.
Kicsit kalandos volt az útja, mert ez a cucc volt az, ami nem volt raktáron a rendelés pillanatában, aztán sok hét elteltével, amikor rákérdeztem, hogy 'mivammá, a kislány a chat-en felvilágosított, hogy már úton van a csomag.
Sajnos szombaton hozta ki a futár, és a cégnél olyankor recepció sincs. Mivel a szállítási cím a legnagyobb igaming cégé az országban, nem szoktak b.szakodni a vámosok. Így, hogy be kellett menni érte, kellett vámot is fizetni utána. Nem örültem.Viszont a táska zseniális, sokkal nagyobb belülről, mint kívülről. Jól pakolható, kényelmes, masszív darab, bár a zipzárt vaskosabbnak szeretném (remélem, kitart így is pár évig). Egyetlen bajom van vele: a hátpántok rövidek teljesen kihúzva is (181 cm vagyok). Rendelek hozzá egy pár karabinert, azokkal pont megnyerem azt a pár centit, ami hiányzik.
Nagyon ajánlott darab, megérte rá várni.Jah, valamiért nem engedte a weboldal, hogy visszaigazoljam a termék megérkezését, és értékelést se tudok írni róla. Pedig pozitív lenne...
-
-igu-
veterán
válasz
atoszmester #1681 üzenetére
Igen, én írtam. Preorder volt, ha jól emlékszem (nem biztos, de szerintem de).
Order Placed Date:2016-09-11 09:28:08
Ship From: CN
Shipped Date:2016-09-24 06:29:02
Received Date:2016-10-10szerk:
Kis kiegészítés ehhez: 5 csomagot rendeltem aznap, a másik 3 - a megszokottnál később - megérkezett rendben. -
-igu-
veterán
Kis beszámoló a szeptember eléjen rendelt termékekkel kapcsolatosan:
1. csomag:
A csomagot Pekingben megállították, csak a nyomkövetés derítette ki. A "Resend" funkciót használva egy mondatban vázoltam a helyzetet, kérdés nélkül újraküldik.
2. csomag:
A rendelés után pár nappal jött egy levél, hogy a termék nincs raktáron. A három felajánlott lehetőség közül a várakozás mellett döntöttem. Az ígért raktárra érkezési dátum október 5-e volt. A csomag státusza nem változott a rendelés óta (back order).Tegnap a termék adatlapjára kattintva azt láttam, hogy rendelhető, van raktáron. Hamar chatablak, kislány elmondta, hogy az én cuccom már úton van (lassan egy hónapja), függetlenül a kiírt státusztól. Mindemellett a refund nem elérhető, így viszont már érthető, miért.
Az 1. csomag kapott új TN-t, viszont a 2. státusza a mai napig változatlan a listában.
Ezeket csak azért írtam le, mert mással is előfordulhatnak a fentiek (nem hagyja el Kínát a csomag, ill. raktáron nem lévő termék későbbi szállítása során a státusz nem frissül).
-
-igu-
veterán
Hogy hiszel-e neki (mármint a pár napról), azt neked kell tudnod, az ár valószínűleg megmarad.
Nekem egy terméket pótoltak, amikor nem volt raktáron, egy másikra meg még mindig várok. Utóbbira ajánlottak kárpótlást pontokban mérve. A várható raktárra érkezési idő két hete letelt, de nekem ráér. -
-igu-
veterán
Valahogy beleszoktunk a jóba: nyáron 12 nap volt a rekord. Most meg azt a tempót várjuk el minden rendelés esetén. Emberi gyarlóság. Nekem is van még egy csomagom valahol a világban, amit szeptember 11-én rendeltem. A többi, vele egyidőben vásárolt termék már beesett az elmúlt másfél hét során. Viszont nem vagyok hajlandó aggódni.
-
-igu-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest