- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Jol latom hogy nem latok csak 18 db rendelesemet az accountomba? kerestem volna egy regebbit es csak ennyi latszik. Van valami megoldas latni a regi osszest?
Nem unjatok meg ezeket a sneccseket? Valakinek volt mar ebbol tenyleges anyagi hasznal 3 dollarnal tobb? mar fel eve csak ez megy itt...nem kene ennek kulon topik?
-
qqzs
őstag
válasz
ilovedigweed #13484 üzenetére
Mert eubol egyszerubb gyorsabb. De lattam van cr10s is.
-
qqzs
őstag
válasz
ilovedigweed #13482 üzenetére
Eubol van ender es par nap alatt itt van
-
qqzs
őstag
Ha kosarban megjelenik a termek mellett egy black friday icon az mit jelent? Olcsobb lesz black fridaykor vagy mar most olcsobb lenne? mert tagnap 200 usd volt ma meg 208 usd es tegnap is ott volt mellette
-
qqzs
őstag
Rendeltem egy IR/RF hubot amirol kiderult hoyg csak IR. Kuldtem nekik support emailt websiton keresztul de sehol nem talalom az accountomban ennek nyomat vagy confirmalo emailt sem kuldtek. Mire szamithatok?
-
qqzs
őstag
Hatha erdekel meg valakit. Refund megerkezett. Termek megerkezett. Es ma kaptam meg az igert 500pontott es a 10% fajdalomdijat is bgplayre
-
qqzs
őstag
Porognek az esemenyek. PP case elutasitva mert megerkezett a refund a bangoodtol. A csomag meg atadva a gls-nek royal shipment szerint mert glsben meg nem latszik semmi
-
qqzs
őstag
Na nekem meg megjott a gls bejegyzes is
-
qqzs
őstag
Erdekes ez az ugyfelszolglati mukodesi rendszer. Miutan megkaptam trackingbol a manifest generated-et ma megjott a Bangood full refund igazolas nem pp casere hanem direktben BG-tol. 10%rol meg 500 pontrol nem esett szo csak ha megis megjonne fizessem ki.
-
qqzs
őstag
Na lehet megis megjpon
megkaptam a outgoing manifestet, a fenebe, mar remenykedtem hoyg penz lesz belole mert azota 40dolcsival olcsobb.
Vagy veszekedhetem BG-vel hoyg a beigert 10%-ot kapjam meg bg payre -
qqzs
őstag
Masoknal ugy lattam paypal refund volt szinte azonnal BG reply utan. Nalam 22-iken valaszoltak beirtak a tracking szamaomat amit mar en is beirtam az elso uzenetemben es most szept 16 ig varok a PP dontesre? Varnak hatha megis megjon?
-
qqzs
őstag
Jéé kaptam ma egy in transit nysa-t megint legutolso jul 19 iki volt. De ez valami royal shipmentes a regebbi flex valami a trackchekkerben. Megmozdult vajon vagy ujraindult a royal shipment szamitogeprendszere ? :)
-
qqzs
őstag
Nelem lehet azert kuzd a BG mert nem vettem semmilyen biztositast
ezert nem is kommunikaltam veluk sokat ez ugyben mentem egybol pp-hez
-
qqzs
őstag
Jééé..... Ma reggel kaptam egy bangood app ertesitest hogy "your order has left its origin and its being transported to your address" es semmilyen tackerben nem latszik es a bangood order trackingbe sem es emailt sem kuldtek. Ha nem lenne notification historym el se hinnem :) de visszaneztem es tenyleg :)
-
qqzs
őstag
Na most bosszantottam fel magam pedig eddig turelmesen vartam a junius elejen rendelt 440 usd cuccra ami matol 390. Mi van ha csak nem veszem at?
-
qqzs
őstag
Hatha ez meg valakinek nem vilagos. Az elso kontener eltunt elloptak felrobbant elsullyedt lezuhant vagy ezek permutacioja. Nagy reszt a szuper uj lengyel szallitoceg a hibas. Ezutan ujra elkuldtek a cuccot. Igy jartunk. Varjatok. Ennyi
-
qqzs
őstag
6.12 rendeles es en meg egyszer se irtam nekik tehat teljesen maguktol irtak szoval teljesen tisztaban vannak a helyzettel es probaljak megoldani.
"Dear Banggood customer,
We would like to take this opportunity to thank you for shopping with us.
We are sorry about the situation of your order [xxx] shipping delay caused by our coadjutant logistics company. To keep your good shopping experience in the future, we will stop cooperation with this logistics company immediately, don't worry, your order which has been sent out before will still be delivered normally.
For this case, we will send extra 500 points to your account within 3 days , moreover, we have confirmed to the logistics company that your order will be delivered 25th August at the latest, we hope your understanding and wait for it patiently.
As of 25th August, whether delivered or not, except the points sent before, if your total waiting time is more than 40 days since the date of shipment, we will compensate 5%-10% of your order value to your BGPAY account before the end of August.
Please note:If you still don't receive your order after 25th August, please contact us, we will refund the total payment by your original payment way unconditionally." -
qqzs
őstag
chargeback nem csak hitelkartyanal mukodik es nem a bankon hanem a kartyacegen mulik?
walakyb: meg csoda hogy szoba allnak veled, nyugodjal mar le ugyis meg fog jonni. meg nem tunt elé egyszer sem egy egesz kontener kivetel amikor lezuhant a repulo ha jol emlekszem oroszorszagban vagy torokorszagban meg egy kontener szalito hajo sullyedt el ha jol emlekszem
-
qqzs
őstag
Azt hol latjatok hogy a kuldes datumat megemeltek? Nekem meg mindig 6.12
-
qqzs
őstag
válasz
Digitalpimp #9571 üzenetére
Ez mi?
-
qqzs
őstag
ha In Transit (Nysa)-ra kerestek lehet talalni par izgulo topikot, pl rediten meg fb-n is be vannak izgulva rendesen lincshangulat van
-
qqzs
őstag
Huu fiuk bocs
...ma jottunk haza es az emlitett csomagmegerkezest az ismerosom vette at aki nem bontotta ki csak nagy volt es DPD igy gondoltam hogy ez a bangoodos. De ma bontom ki es egy alis cucc jott meg spanyolbol ami meg sose tortent nalam hoyg azt DPD hozta igy biztos voltam benne hoyg ez jott. Szoval meg en is varok ra
-
qqzs
őstag
Jul 1 longdon utan Jul 19 In Transit (Nysa)
Ma hozta dpd -
qqzs
őstag
Nalam az a helyzet hogy jun 12 rendeles es jun 14 shipped ota semmi tracking infom nincs. Ez a tracking szamom 483190613360641 mar tobbszor kaptam csomagot gearbesttol ukan keresztul ezert nem izgultam eddig csak most kezdtem ahogy itt visszaolvastam. Regebben volt egy kinai tracking oldal ahol a uk elotti tracking is lathato de nem talalom most.
-
qqzs
őstag
Erre dec 11 volt a varhato postazas, november kozepe ota vartunk ra. most dec 29 a varhato beerkezes.
erdemes varni vagy hagyuk? rendelve meg $56-ert volt
-
qqzs
őstag
Sziasztok. Mi az afamentes szallitas banggoodon?
Nekem ezeket ajanlja fel?
Air Parcel Register US$3.40 7-35business days Tracked
Priority Direct Mail US$1.84 6-14business days Tracked
European Direct Mail US$3.96 10-25business days Tracked
EMS Express Mail Service US$20.72 7-15business days TrackedVagy csak daraboljam szet 18usd alattiakra? Bar van egy 50usd hangszoro benne.
-
qqzs
őstag
válasz
Tommmysun #5877 üzenetére
Ugy ertem hogy nem kell az android blutooth csatlakozast kulon megcsinálni hanem csak az apbol keress es talalj. Nekem van par az a bajuk hogy riasztast nem kuldenek es hatterben sem lehet oket figyelni csak manualisanesrtleeg probalj elemet cserelni benne az nekem megoldotta a hasonlo problemat
-
qqzs
őstag
mar mashova is beraktam bocs a duplazasert de szerintem tortenelmi jelentosegu cucc
Vege a kuponvadaszatnak mert fent ugy akartak hogy legyen nekunk egy ilyen chrome extension
Price trackert kerestem ami mutatja az ar tortenetet amivel tudjuk hogy eppen dragan vagy olcson vesszuk e de ez meg melle dobja a cucc aktualis kuponjat is. dobtam egy hatast mikor eloszor meglattam eloben. Fogadjunk nemsokara mindenki megy extensiont telepiteniime
Sites Price History - Gearbest and Banggood
igy nez ki a termek oldal mikor aktiv az extension. par dolognal leelenoriztem aminek tudtam az arat es pontosan latszik a multbeli ar es a kupon is amiket hasznaltam -
qqzs
őstag
itt van mege egy gyongszem. Beledugaskori elgorbules miatt szetkaptam egy multkor ajanlott atalakitot
Gorbitenem vissza de feltunt a foldelesnel egy muanyag lemez lezarja a csatlakozast. Neztem nagyot mert kivulrol ha nezzuk mind a ket vegen egy csomo fem van a foldeles reszen is csakhogy az eleje nem erintkezik a vegeveltehat mintha direkt atvagasbol lenne a fem benne csak nem ertem hogy ha mar direkt egy kulon darabbal(1) lezarjak ezt akkor miert nem oldottak meg a csatlakozasat. Ez igy eletveszejes ha valaki foldelendo cuccot dug bele.
Kulon rajta matrican "for export only" keszen is van az osszeeskuves elmelet
szerintem egy hibas tervezes eredmenye amit belfoldre nem tudtak engedelyeztetne es kulfoldre adjak el
Es a ketto felet egy mm es muanyag pocok tartja ossze (2), erosebb megfogaskor letepheto a felso boritas maris lehet tapizni a 220at
-
qqzs
őstag
válasz
Real_Necro #2495 üzenetére
gearbesten sokkal olcsobbak ezek a smarthome cuccok
-
qqzs
őstag
Nekem is volt mar jopar ugyem minden emailre vagy elso chatre megoldodott téritettek pontoztak ujrakuldtek mindig mindent, pl elso videora robtokutya bal elso laba kicsit gyengebben mozgott 40 dollart kuldtek vissza megkerdeztek hogy masik kutya kell vagy penz mondjuk ugy hogy varjak ket napot aztan eszembe jutott egy honap mulva hogy megnezzem visszajott e es meg nem aztan ejnye bejnyere meglett.
En VIP 5 vagyok, semmit nem szamit szerintem
Csak azert akadt meg nalam a lemez ennel az ugynel mert ennek a (neve Cassiel) elso levelenek a stilusa mar kihuzta a bicskat es tulajdonkeppen azota 5 dolaron rugozunk. Tudom hogy van paypal csak ez annyira belemaszott a kepembe hogy mar szemelyes ugymeg hat ugye az igazsag is ideat van
-
qqzs
őstag
válasz
Real_Necro #2349 üzenetére
Mai epizod,
EN: Ez nalam nem penz hanem elvi kerdes. Ezzel meg nincs vege.
BG: beszeltem a gyartoval, a felet vissza tudjuk teriteni ha ez nem eleg akkor bocsKivancsi vagyok meddig mennek el meg arra is hogy ez hogy mukodik a bangoodnal. Ezek mellett egy 15 dollaros dront siman ujra kuldenek. Plusz mar tobbedszer siman visszautaltak, ujrakultek mindent siman megoldottak.
Eddig ezzel a osszesen 12 dollaros cuccal szivok (tehat 6 db dollaron rugoznak)
mar megreklamaltam a reklamacio kezelesuket arra semmit nem reagaltak még.
Kivancsi vagyok hogy ezek a bangood istenek vagy van felettuk valaki?Amozonnal meg masodszorra szallitanak ki csomagot este hat utan egy ceges cimre amire csak hatig szabadna es olyan elnezestkero levelet irtak hogy mar majdnem elsirtam magam hogy mit okoztam en a szegeny embereknek
lehet tovabbkuldom BG-nek tovabbkepzes celjabol
-
qqzs
őstag
válasz
Bornie127 #2346 üzenetére
nem vamolnak semmit automatikusan
furdoszobamatrac s01e02 (lejebb az elso resz)
BG: ok akkor ha elkuldi a csomagolason levo vonalkodot akkor visszavfizetjuk a felet
EN: NINCS VONALKOD TOBB HONAPPAL SZALLITAS UTAN!!!!!!! Maga is elrakja a csomagoloanyagot ha csomagot kap webshopbol? Es nem eleg a felet visszafizetni ha felrevezeto info miatt ment tonkre mindketto cucc.megvannak huzatva ezzel a vonalkodot fotozzam le dolgoggal mar harmadszor kerik. de mi a fenet bizonyit ez miutan latjak a rendeleseim kozott hogy vettem ilyet, elkuldtek, megkaptam, bajom van vele....miert kell a csomagolas kulsejen levo vonalkodot lefotozni ahhoz hogy visszaadjak a termek arat ami tonkrement egy mosas utan???
-
qqzs
őstag
tovabb gyuruzik a furdoszoba szonyeg botrany
EN: tonkrement az elso mosas utan (foto)
BG: a termek nem moshato
EN: moshatonak van hirdetve es a termeknek is volt moshato cimkeje (kepernyomentes mellekelve fotoval)
BG: a termek nem moshato , bizonyitsa be hogy a emlitett termekrol van szo a csomagon levo cimke fotoval(tobb mint egy honapja a kiszalitas utan)
EN: felrevezetik a vasarlokat es komolyan azt kerdi hoyg fotozzam le a csomagoloanyagot tobb mint egy honappal a kiszalitas utan???
BG: elnezest a felrevezeto infoert amit korrigalni fogunk (meg mindig az van a weben) de azt gondoltuk majd mindenki tudni fogja hogy nem lehet mosni. de ez a mi hanyagsagunk volt elnezest. 500 pont ($5) kompenzacio ok lenne?
EN: nem mert a karom pontosan $12.41 tehat 1240 pont ok lenne
BG: maximum 500 pontot adhatunk
EN: akkor teljes refundot kerek
BG: a problemat nem rendelteteszeru hasznalat okozta tehat nem refundolunk ez esetben
EN: a felrevezeto info okozta a problemat nem a rossz hasznalat, kerem tovabbitsa levelet a felettesenek es paypalnal is erdeklodni fogok refund ugyben
BG: jozan esszel megerthette volna hogy nem mosthato. semmit nem tudunk tenni ebben az esetben
EN: jozan esszel megerthetnek hogy ha nem moshato akkor nem varnak ra moshato cimket es nem rekalmozzak moshatonak.Leadtam egy masik reklamaciot a reklamacio kezeles ellen
egesz jo kikapcsolodas
-
qqzs
őstag
szivacsos furdoszoba szonyeg mosas utan a szivacs darabokra szakadt, cimken , leirasban mindenutt gepben moshatonak jelolve. elso ket emailvaltas arrol szolt hogy bizonygatta nem lehet gepben mosni en meg azt hogy akkor nem kell rarakni ilyen cimket kiirni a leirasba stb, harmadik level meg hog ybizonyitsam hogy tenyleg arrol a termekrol van szo megpedig a csomagolas kulsejen levo cimkevel, kb 1 honappal a megerkezes utan. szoval tudnak ok is ha akarnak
ja es a masik reklamaciom eltunt az eterben
-
qqzs
őstag
Aha a nem gyullad ki csak meghal esetleg, ennek ugy jar le a felso resze mintha ugy lenne tervezve egy kis melegedes vagy feszegetes utan, asszony kihuzta...volna csak az alja bent mardt a levegobe szabadon a 220V reflexbol majdnem megprobalta kihuzni ami bent maradt , meg jo hogy jelen voltam
a masik vegen is szabvanytol vekonyabb a fem, adaptert csak biztos forrasbol, media markt stb. probaltam jo par ebayes amazonos olcsot -
qqzs
őstag
Most irtam hogy a 8kgos hegy nagysagu csomag atjott ma meg kapom az ertesitest egy 150grammos $10 os csomagra hogy kivettek
-
qqzs
őstag
Csak erdekesseg keppen nov27iken rendelt cucc dec 20ikan megerkezett. Ingyen posta 80*60*20cm-es 8kg os dobozban vam es afa mentesen
rc motor egyebkent
Es egy eletminoseget alapjaiban megvaltoztato vilagujdonsag
Szexi paprika mag. Erdekes erzes lehet szeletelni
-
qqzs
őstag
válasz
bajtokarpi #1938 üzenetére
I noticed only problem with temperature. In range of 8-28'C it can display only values of 8.5 / 9.6 / 10.9 / 12.3 / 12.8 / 13.7 / 14.5 / 15.2 / 16.2 / 18.1 / 20.2 / 22.5 / 25.0 / 27.9. No matter what I tried it cannot display values between those I have written up.
-
qqzs
őstag
A special category couponrol hogy deritem ki mire valo? regen emlekszem hogy valahogy ki volt irva hogy mondjuk electronics only
Vip 2 be mennyi a szulinapi ajandek?
-
qqzs
őstag
negy jatekbol 8%, 8%, 10% (EU), 15% spec category
de honnan tudom milyen kategoriakban ervenyes a 15os, a 8ast eddig barmire engedte
69 a csucsom -
qqzs
őstag
válasz
bajtokarpi #1904 üzenetére
GB -nel van egy gomb a rendeles soraban amivel a fizetest indithatod ha paypallal nem ment vegig Bgnel nem emlekszem
-
qqzs
őstag
Az a raktaron van jelzes az olyan Yen Li beirja e aznap vagy nem mikor elfogyott de ha elmegy szabira akkor csak majd akkor irja be mikor vosszajott az azelotti allapotot. kb igy kell ra szamitani, egyebkent kb bejon az a mikor elore mondjak mikor lesz stockon ujra
-
qqzs
őstag
válasz
Silent77 #1813 üzenetére
Valaki osszefoglalna par szoban hogy an meg ya payapl reklamacio menete? es mi a tapasztalat? oda is kelenek a videok stb?
Tobb mint harom honapja levelezek a gyartova es BG-vel parhuzamosan, gyarto elismert hogy hibas minden. egyik dron nemetorszagi javitasra ajanlottak, masikat es a tartalek akkut meg bangood visszakuldesre.Mindenki latta mar a videokat rola stb. En teljes refundot kertem mindenre mert rohej az egesz cucc. Erre az irjak hogy kuldjem vissza vagy kuldenek ujjat esetleg kaphatok 80USD refundot egy 300USD-s dronra refundodt ha nem szeretnek ujat(mondjuk azt nem mondtak attol a 80dollartol megjuv e a dron vagy csak ragaszzam ra hog yjol erezzem magam tole
Mar nem szeretnek semmit mert gyartasi hibasak a termekei es ugy aruljak.
Gondoltam a paypal reklamacio lesz a megoldas. 3 rendeles kb 600USD rol van szo -
qqzs
őstag
paypal reklamacionak van hatarideje?
-
qqzs
őstag
Nekem most ket cuccot is kuldtek ami egyertelmuen elozoleg volt hasznalva es hanyagul visszacsomnagolva de mukodnek, aztan meg kuldtek egy 10eftos taviranyito helyett egy 15ezer forintost
-
qqzs
őstag
Nem tudjatok veletlenul hogy a tinydeal vagy a dealextreme kuld fake szamlat a csomaggal?
-
qqzs
őstag
válasz
PainKiller13 #1737 üzenetére
-
qqzs
őstag
mi a megoldas ha a vip price nagyobb mint a 20% couponos es nem hagyja hasznalni a coupont mert vip vagyok?
-
qqzs
őstag
A multkori fake termekhez kuldtem dont buy ertekeles amit kozzetettek es kertek hoyg kuldjek rola videot
erre meg irtam hogy mar kuldtem error reportot , reviewet, es feedbacket is mert atvagjak a vasaroikat de ok mindig aruljak, ezt a kommentet fel orara ra kitoroltek
es tovabbra is aruljak a cuccot
-
qqzs
őstag
(-) Nalam volt hogy tracking number ket het mulva is hibas tracking numbert irt azt mondtak varjak , majd ra egy hetre kiderult hogy ket reszre bontottak a csomagot ra egy hetre megjott a fele a masik felere meg mondtak hogy ot nap mulva kuldik , bocs
(+) Bejelentettem egy akku vasarlasnal hogy az alapjan vettem pot akkut rc autoba ami az auto kerdes felelek reszeben volt es megjott es nem jo , aztan irtak hogy bocs kuldik a jot ingyen. (pedig oda mas is beirhat)
-
-
qqzs
őstag
Mire valo a BG credit?
-
qqzs
őstag
oktober nyolcig csend lesz
-
qqzs
őstag
Koszi, Jo hogy felhivtam oket...azt modtak bocs, majd jon, nyugi
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen széket vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Eladó JBL charge 5 !
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest