- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
Régen volt BG-n jó meghívási lehetőség. Most esetleg van bármiféle akció/kedvezmény/jól járunk vele dolog? 2 embert kapásból meg tudnék hívni.
-
laskr99
addikt
International shipment release - Import->ez gondolom azt jelenti,hogy itthon csinálták?
UG870267529YP -
laskr99
addikt
Banggood priority shipping kb mennyi idő? Alis rendes rendelés 10 nap volt.
-
laskr99
addikt
Telefon: [link]
3 óra alatt hajrá
-
laskr99
addikt
Csatlakozzatok :D
Join the snatch with me
https://banggood.app.link/Oc8NqvTBZ1 -
laskr99
addikt
Elkezdtem kapni levelet tőlük sms-ben az akciókról, írja,hogy válaszoljak stoppal ha nem akarom, de nem lesz emelt díjas? 0670-es számról jön.
-
laskr99
addikt
Na nekem 50 darab jött össze eddig.. Másoknak már 16x darab.
-
laskr99
addikt
Valaki megtalálta már mindegyik oldalt? Megint 6 jött össze így 12 van..
-
laskr99
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #5767 üzenetére
Szia!
Várj még vele nekem volt ami 2 hónap után jött meg.
-
laskr99
addikt
Ipree 30 literes ráska. Súlyra nem tudom mennyi. Feljött reggel mama kezébe nyomta az értesítőt majd mondta,hogy meghaladja a postaláda méreteit. De majd rákérdek ha összefutok vele. Szerintem az akksit kocsi hozta mert a mama megjegyezte(ő vette át) ,hogy ez nem a postásunk volt wa nem abban az időben jött mint szokott a mienk(a mienk 9-11 fele) az akksi meg 13:30 felé jött. A mostanit meg láthatod a követésben. Lehet lusta kihozni. Majd postán ráérdeklődöm,hogy ezt ki kellett volna-e hoznia vagy nem.
-
laskr99
addikt
Nyomkövetős küldeményt (táska) ki kell hoznia a postásnak vagy be kell menni érte? Eddig egy darab volt az is akksi és azt du. hozta egy másik postás nem a saját. A saját a nyomkövetős cuccnál a kezembe nyomott egy bejárós cetlit és kész. Azt mondta nagyobb mint a postaláda így ott marad.(nem könyvelt cuccnál is ezt teszi de ott tudom,hogy ezt kell.)
-
laskr99
addikt
Nekem az újraküldött csomagom szerintem olyan jövő év elejére meg is fog jönni. A hét elején indult el Be végződésű csomagszám.
-
laskr99
addikt
Na szóltam nekik a táska miatt, a táska rendelési oldalán jeleztem és küldtem videót. Jött vissza a levél,hogy a küldemény csomagját és a rendelési+ product id számot küldjem el mert ő nem technikus nem ért hozzá. Küldjek képet mert úgy látják mi van ott. Írtam küldtem videót de akkor itt vannak a képek. Meg egy SKU bar kódot ami azt se tudom merre van, nem gondolja komolyan,hogy 2 hónapig megtartok minden szemetes zsákot.. Nevemet se tudják leírni pedig szóltam már nekik de komolyan.. Kriszián....
-
-
laskr99
addikt
Rendeltünk 6db ilyen táskát:[link].
Az egyiknek folyton szétnyílik majd leesik a zipzár. Van-e esély arra,hogy resend legyen? Tesómé és resend lenne a legjobb.
-
laskr99
addikt
Írtam nekik,hogy 24-én meg 30-án rendelt cuccok nem jöttek meg,pénteken. Tegnap írtam nekik 2 megjött de refundolni akarnak... Még az appban is jeleztem,hogy megjött. Ha atöbbi megjön akkor mi a tehendő,ha már refundoltak?
-
-
laskr99
addikt
Írtam nekik és válaszoltak,hogy nézzem meg pedig írtam nekik,hogy megnéztem. Mondták ha nincs ott refund. De én resendet akarok. El lehet érni?
-
laskr99
addikt
Nekem 2 cuccom volt akciósan véve és egyiknél 15 napot másik a napokban lett feladva. Semmit se kérdeztek csak nyomtam egy waitet.
-
laskr99
addikt
válasz
ekrisztian #5253 üzenetére
Hát kb. Eddig minden BW cucc hibátlan. BW-F3 naponta mdgy 1 éve van,hogy 8-10 órát. Ha film van akkor éjjel síri csöndben idegesít ,hogy ha 10% alatt van a hangerő olyan mintha lekapcsolná magát ha nincs hang. De alapból jó. Meg max a folyton sipákol ha merül,míg fel nem dugom.
-
laskr99
addikt
Hétfőn már a postán volt másnap vehettem át.
-
laskr99
addikt
Ma 21:59-kor váltott a csomagom "belföldi feldolgozásra továbbítva" állapotra. Szerintetek holnap megkapom?
-
laskr99
addikt
Nekem 1 hete MO-n van a cuccom.. Már értem miért keresnek embert a postán a logisztikába.
-
laskr99
addikt
Nekem azóta is ugyan ott áll a csomagom.
-
laskr99
addikt
válasz
Balázs1621 #5106 üzenetére
Pl:
Hello!
My parcel that got shipped at August 11th is didn't arrived. I looked for it at post office and nothing there. The order number is xxxxxxxxxxxxx. Can you please help?
Javítsatok ki ha nem jó, saját magam tanultam angolul semmi suli mert kaki volt a tanár.De általában így is megértik.
-
laskr99
addikt
Megjött a 27-én rendelt táskám. 4/6 db eddig egymás után rendelve napomta. Ennek olyan szaga van ,hogy majdnem elhánytam magam. Többinek nem volt. Lehet többet állt vagy nem tudom.
-
laskr99
addikt
RE216933028SE kb mikorra érhet hozzám? Kicsit nagyon lassúak a magyarok.
-
laskr99
addikt
szept 8-án rendelt kanalakat back order után most rakták shippedre.
-
laskr99
addikt
Nekem ma jött meg a 27 vagy 29-én rendelt táskám.
-
laskr99
addikt
Nekem ma jött meg a 22-én rendelt csomagom. Sima 276 forintos cucc volt. A TN-es meg 12-én indult svédből(Nem tudom kb hány nap még de nagyon várom már. Valaki nem tudja?
).
-
laskr99
addikt
RE216933028SE a követési szám. Most Magyarországon van már? Valami olyat ír mellette,hogy Hungary. 30-án adták fel.
-
laskr99
addikt
Nekem 7-én szállt fel a repcsi a reptérről. Kb mennyi idő még?
-
laskr99
addikt
Meló miatt lecsúsztam a 300-as ládáról. Milyen kábel volt benne?
-
laskr99
addikt
válasz
cbrfireblade #4797 üzenetére
Elvileg bizonyod ád felett tn vagy mi. Nekem 5800-as Blitzwolf P5 kapott tn-t meg air parcelt ingyen.
-
laskr99
addikt
Na mrgjött a 14-én rendelt cuccom. 15-én adták fel. Adatkábel+2 jack kábel mind a kettő Blitzwolf.
-
laskr99
addikt
Nyomkövetésnél az "item pre-advice received" mit jelent?
-
laskr99
addikt
válasz
Balázs1621 #4741 üzenetére
14-22-24-25-27-28-30-01-04 a rendelési dátumok. Eddig egy 24-én rendelt táska jött meg.
-
laskr99
addikt
24-én rendelt táska megjött ma
A 14-én rendelt cuccok még nem.
-
laskr99
addikt
Akkor az aug. 14-én rendelt cucc is majd szept. végén lesz esedékes.
-
laskr99
addikt
válasz
ekrisztian #4651 üzenetére
Szia!
Lehet küldenek újat, nekünk a hangszórót pótolták így, amit nem kellett visszaküldeni. Nem tud valaki egy jó szervizest rá? MErt ha meg lehet csinálni az jó lenne.
-
laskr99
addikt
Kérnék egy kis segítséget. Az első rendelésem ami egy akksi volt 14-én air parcel register szállítással,18-a óta azt írta,hogy "the shipment is under transportation,item recevived for processing" erre most kaptam egy ilyen emailt:
Dear customer,
Thank you for placing an order with us.
Due to some uncontrollable reasons, your order has been returned .
Would you like to be issued a full refund of this order?
Or do you want us to resend you the items you bought?
If we don't receive a reply from you within 3 days, we will cancel this order and issue a full refund to you .
Sorry for the inconvenience caused.
Looking forward to hearing from you, please do not hesitate to contact us at any time.
Best regards,
Customer Service
Ez mitől lehet? Az egyel utáni rendelésem sima postával jön de azt nem küldték vissza még.
-
laskr99
addikt
Nincs nekem ezzel a puzzle-vel szerencsém. 93 puzzle és a bal alsó nincs meg. A felsőből 66 van már.
-
laskr99
addikt
A bal alsó kupont nekem egyáltalán nem adja..
-
laskr99
addikt
válasz
holozis_HUN #4579 üzenetére
Megosztáson és surprise passwordon kívül hogy? Nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Lexus, Toyota topik
- RAM topik
- Ingatlanos topic!
- Fűnyíró topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest