- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikusz77
tag
Sziasztok!
Két dologban kérnék tanácsot.
1. Megállította a vám egy 68 dolláros csomagomat.
Air Parcel Register-rel lett küldve, fizettem külön tariff insurance-t.
Kérdés: Kínát írjam be feladási helynek? LT...NL formátumú.
Van-e valami plusz dolgom azzal kapcsolatban, hogy majd milyen igazolásokat-nyugtákat kell küldenem a Banggoodnak, amire majd visszafizetik nekem az áfát meg remélhetőleg a vámkezelési díjat.
2. Rendeltem több darab kis maró szerszámot két hónapja, gls hozta, gls celluxxal körbecsomagolva, egyik szomszédnak adták oda. A termékek fele hiányzott.
Volt rá shipping insurance, Írtam nekik, megegyeztünk, hogy újraküldik a hiányzó darabokat.
Most ért Magyarországra, a gls problémát jelzett e-mailben, ezért felhívtam őket, mondta a nő, hogy a csomagolás sérült, valami jegyzőkönyvet is mondott, amit fel kellett venniük (ezzel indokolta, hogy az általam kért csomagpontra kézbesítés elmaradt, mégse lehetséges). Szóval a címemre fogják hozni.
A kérdésem: Tartok tőle, hogy megint hiányozni fog a szerszámok egy része.
Hogy cseszek ki legkevésbé magammal? Hagyjam, hogy odaadják megint egy szomszédnak, aztán ha kell, reklamálok banggoodnál, mint az első, hiányos csomagnál?
Vagy megpróbálom én átvenni, és lemérem a csomagot mérleggel (ha hagyja a futár), ha túl könnyű, jegyzőkönyvet vetetek fel? Vagy megtagadom az átvételt, ha könnyű a csomag?
Nem szeretném, ha amennyiben jegyzőkönyvet vetetek fel, a végén még nekem kellene a banggood helyett küzdenem a gls-sel a kártérítésért.
A célom az, hogy hiányzó termékek esetén a banggood kártalanítson, mit első alkalommal (de most nem hiszem, hogy újraküldést kérnék másodszor is). -
Vikusz77
tag
Nekem volt egy fuvarom a railway-jel, 4 hónap alatt jött meg, az UPS kézbesítette (problémás volt velük az egyeztetés: az ígért időpontra nem érkezett meg az átvételi pontra, ahová átkértem).
A csomag tartalmának érték szerinti egyharmad része "eltűnt", elég viharvert állapotban érkezett meg, összevissza celluxozva, lehet, hogy nem ellopták, csak kiestek belőle a kisebb cuccok valahol.
Nem emlékszem már, hogy miért ezzel szállítással kértem, talán kalandvágyból, én nem ajánlom.
-
Vikusz77
tag
-
Vikusz77
tag
válasz
vegyszer #8372 üzenetére
Ugyanez a problémám.
Az androidos tableten eddig gyűjtögettem a 20 pontokat a facebook megosztással, pár napja viszont eltűnt a megszokott gomb, helyette caak egy 15 pontot ígérő van (négyféle megosztási lehetőséggel: facebook, meg másik három közösségi felület), de valójában megosztáskor csak 5 pontot ad. A telefonomon nincs változás, ott megjelenik a 20 pontos facebook gomb most is.
Mitől lehet ez?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- Nyomtató topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest