- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
Egy gyors kérdés. Van 72 pontom. Ha felhasználom egy vásárlásnál (1 tétel, kb 40 euro). Az mennyit csökkent az áron? Tovább kombinálhatom még egy kuponkóddal is? Vagy látok egy olyan gombot a pontok mellett, hogy konvertálhatom kuponra is. Abból milyen értékű kupon lenne?
-
hzsolee
őstag
válasz
maestro87 #2797 üzenetére
Köszi. Nemrég léptem be a "bg táborba", így nincs még tapasztalatom kuponok terén. Lehet várok kicsit, meg beállítottam egy figyelmeztetőt is ha változna az ára. (már ha az amit beállítottam az, és a nem létező angol tudásomnak hihetek) Amúgy meg nem is kell felhasználnom a kuponom, mert van egy egész évre érvényes 10% a Blitzwolf termékekre. Az ebay-es illetővel beszéltem, plusz egy másikkal aki szintén vett. Használható
-
hzsolee
őstag
Hát ez az. A dispatched után még van ez az nálad, ami nekem meg nincs. Az utolsó bejegyzésem már 10 napos. Szóval akár jól ottragadthatott az ünnepekre, bár az meg csak most pênteken kezdődött.
A tn-s dologhoz meg csak annyi, hogy nekem is az a tapasztalatom (ali), hogy nélküle gyorsabb. A karácsonyi postafuck idején is kaptam tn nélkülit, a követősek meg megakadtak. -
-
hzsolee
őstag
-
hzsolee
őstag
válasz
atoszmester #2532 üzenetére
Az úttörő ahol tud, segít....
-
hzsolee
őstag
válasz
atoszmester #2528 üzenetére
Így csak a zárlatra mérsz, de ha fel van cserélve 2 ér azt nem fogod látni. Mindkét végére tegyél ilyen blankoltat és az erek sorrendjét is nézd. Szerintem....
-
hzsolee
őstag
Sziasztok!
Még nem vásároltam Banggoodon. Milyen pénznemben szoktatok - ajánlott vásárolni? A bankom (erste), ha dollárban vásárolok akkor is euróra váltja, majd forintosítja a vételárat. Alis topikban olvastam, hogy mégis jobb dodóban vásárolni. Itt nem tudom mi a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest