- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bornie127 #5325 üzenetére
Nem emlékszem hogy mi is lenne az a NAV állásfoglalás. (De meg tudom keresni, csak a topik neve kell.) Mert itt magánszemély EU-n kívüli vásárlása az alap náluk, nem céges import és nincs kedvezmény, halasztott fizetés, tovább importálás meg ilyesmi.
A probléma a vámérték megállapítása. Ha van konkrét okmányokkal igazolt vételár kifizetés akkor azt kellene figyelembe venniük az előírt 6 lehetséges módszerből.. A vételár összetételének értelmezése okoz gondot és ezért térnek át másik módszerre. Most 2017-ben merültek fel így, előtte én sem hallottam ilyennekről. -
maestro87
őstag
-
válasz
Bornie127 #3701 üzenetére
A priotity=elsőbbségi 2 kg-ig és 5-10 napos kézbesítés, az EMS (Express Mail Service) gyorsposta 30 kg-ig és 5-11 nap kézbesítési idő. Az esetleges vámeljárás az ad hozzá még napokat
addig tudjuk, hogy a postain átjöhet.
1. Ezt, mivel nem biztos, ugye nem vesszük figyelembe.
2. A trehány munkavégzés miatt nem jogszerűen az országba beléptetett küldeményekre vonatkozó információkat sem vesszük figyelembe.
Így 27% Áfa és a vámeljárási költséget hozzászámoljuk a vételárhoz és annak figyelembevételével számoljuk ki azt, hogy megéri-e megvenni. -
válasz
Bornie127 #3699 üzenetére
Expedited az a futár szállítás, a másik kettő postai. Nálunk általában a DHL hozza ki a futáros dolgokat.
Ezekből a futáron kívül, melyik automatikusan áfázós/vámolós?
Ha nem EU-ból jön és az értéke(vételár+száll.kltsg) meghaladja a pl. mai nap a 24,63 $-t (22 €) mind az, nem a szállítás módja a meghatározó. -
-
qqzs
őstag
válasz
Bornie127 #2346 üzenetére
nem vamolnak semmit automatikusan
furdoszobamatrac s01e02 (lejebb az elso resz)
BG: ok akkor ha elkuldi a csomagolason levo vonalkodot akkor visszavfizetjuk a felet
EN: NINCS VONALKOD TOBB HONAPPAL SZALLITAS UTAN!!!!!!! Maga is elrakja a csomagoloanyagot ha csomagot kap webshopbol? Es nem eleg a felet visszafizetni ha felrevezeto info miatt ment tonkre mindketto cucc.megvannak huzatva ezzel a vonalkodot fotozzam le dolgoggal mar harmadszor kerik. de mi a fenet bizonyit ez miutan latjak a rendeleseim kozott hogy vettem ilyet, elkuldtek, megkaptam, bajom van vele....miert kell a csomagolas kulsejen levo vonalkodot lefotozni ahhoz hogy visszaadjak a termek arat ami tonkrement egy mosas utan???
-
erzol
őstag
válasz
Bornie127 #1201 üzenetére
Könnyen függőséget okoz:
ebay-es kütyük kis pénzért -
jozsi252
veterán
válasz
Bornie127 #529 üzenetére
Ez értékfüggő amúgy. Én 20k-ért rendelnék most cuccokat, és ehhez 3k ennek a díja. De még ez is nagyon megéri, mert 20k-nál olyan 27-28k környékére jönne ki a vége áfástul mindenestül. Így meg 23k, és egy forinttal sem több.
(#530) Beni2360
Én most ilyen szolár lámpákat rendelnék. A rendelésnél ha rámész a DHL-re, akkor ott kijelzi ezt a fajta biztosítást. 8db-ot akarok venni, ennél ingyenes a DHL. Ha csak 1-2db ott persze kell fizetni a gyorspostáért.
-
-igu-
veterán
válasz
Bornie127 #314 üzenetére
Azt mondja a hölgy, hogy szerintük két mozdulattal lehet motort cserélni - ha tényleg így van (nézd meg újra, hátha - szerintük csak a kábel fix, azt lehet toldani), akkor küldenek másik motort. Ha viszont nem lehet cserélni a motort, akkor fotózd le, és írd meg nekik, hogy nem lehet cserélni, küldjenek másik motort. Esetleg csinálhatsz egy videót a fals indulásról, amit feltöltesz valami felhőbe, és ők meg tudják nézni. Mindenképpen menj tovább a garanciális ügyintézésben, a te tapasztalataid hasznosak lehetnek a többiek számára.
-
Andralin
aktív tag
válasz
Bornie127 #294 üzenetére
Na az is durva akkor.
Én már egyszer rendeltem a BG EU raktárból, akkor az "NL Post Tracked" opciót kértem, az akkor 1,34 EUR volt és 2 hét alatt itt volt a csomag!
Úgy látszik az EU raktárukból akkor csak a holland postával lehet küldetni, olcsó és gyors.
Én most benéztem a drága de cserébe jó lassú expressz fedőnevű opciót. -
Bornie127
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- HBO Max
- BMW topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest