- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
válasz
sambenez #5552 üzenetére
Nem. Soha nem gondoltam ezt. Nemmis is volt ra pelda, hogy ne fizessek ki valamit, ha megjott.
En arra irtam, hogy az eladonak nincs ra hatasa. De neked sincs ra. En nem vagyok elnezo a kesedelmes postazassal, az o dolga hogy normalisan adja fel, ne a pudongi fekete lyukon at. De nekem csak olyan csomagjaim voltak, amik megjottek 8 het alatt, vagy egyaltalan nem jottek meg. -
fant0mi
őstag
En ugy oldottam meg, mikor ilyen volt, hogy a Petofi Sandor utca helyett a masik csomagnal ugy irom, hogy Petofi S. u., a ket nevem meg megforditva. Lehet varialni, ilyenkor meg sosem csomagoltak egybe. Vagy az is jo, hogy mas a nev de a cim ugyanaz. Vagy a cim kicsit modosulasa melle a keresztneved becezeset irod a nevnek. A Tamas Toth-ot is bedobja a postas, meg a Toth Tomikat is.
-
fant0mi
őstag
válasz
cbrfireblade #4827 üzenetére
Az azokat tartalmazo kontener a hatso sorban van. Ha masfel honapra nem jon meg, akkor irj a banggoodnak.
Irhatsz elobb is nekik, de mondom, egy csomo cuccom masfel honapra jott meg, felesleges idopocsekolas, aztan meg ha megjon megis, akkor megint irni, hogy rendezd a szamlat. -
fant0mi
őstag
válasz
cbrfireblade #4825 üzenetére
Varj meg. Mostansag siman eltart masfel honapig, mig ideer egy csomag.
-
fant0mi
őstag
válasz
ekrisztian #4651 üzenetére
Nekem is volt hasonlo, kertek bizonyitekot, aztan refundoltak. Visszakuldeni nem kellett.
-
fant0mi
őstag
Nem kell feltolteni. A paypalon belul beregisztralod a bankkartyad. Onnantol fogva a bangoodban arra kattintasz, higy fizetes paypallal, az felhozza a paypal bejelentkezest, ott megadod a paypal emailt es jelszot es ki lesz fizetve.
De a Paypalnak is van kulon topikja, ha nem megy valami. -
fant0mi
őstag
válasz
macilaci78 #4362 üzenetére
Irsz emailt a cservice@banggood.com-ra, aztan legyen benne az order id, hogy tudja mirol van szo.
-
fant0mi
őstag
válasz
macilaci78 #4360 üzenetére
Most mar irhatsz nekik. Ilyenkor kernek meg egy het turelmet.
-
fant0mi
őstag
válasz
2thletme2day #4281 üzenetére
Nekem mar ket quadcopter is van meg vr szemuveg.
Az egyetlen hasznos, az a 9%-os. -
fant0mi
őstag
válasz
Devil Smile #4248 üzenetére
Mert csak honap vegen lesz keszlet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest