- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sepsi0
őstag
Én ezeket az árakat láttam és ennyiért megveszem:
Xiaomi Smart Wireless Switch 7.06$ 4.99$
Xiaomi Smart Door and Windows Sensor 8.78$ 6.99$
Xiaomi Smart Human Body Sensor 10.48$ 6.99$
Xiaomi Mi Smart WiFi Socket 12.99$ 8.99$
Mi Smart Temperature and Humidity Sensor 11.11$ 6.99$Persze ezekre az árakra várni kell, viszont a mozgásérzékelőt remélem ki lehet váltani a kamerákkal.
Az Aliról a gatewayt vettem 23$-ért,de nem olcsóbb, a swits most volt 4.99$.
-
Flashy
veterán
én nem figyelem olyan nagyon vadul az árakat, csak van Gatewayem és pár dolgot még szeretnék hozzá venni majd, ezért nézegetem. szerintem kb ezek a minimális áraik, pár százalékkal néha van lejjebb, pl a mozgásérzékelő 9.99-ért vagy a switch 6.99-ért, de lényegesen olcsóbban nem szokott lenni. sokat nem biztos hogy érdemes várni ha akarsz venni, mert a normál árak jóval nagyobbak, ha elfogy vagy vége az akciónak van hogy egy ideig csak dupláért adják. aztán persze akcióznak megint, mert az azért túlzás.
van, amiből van két változat (szintén a body sensorból van sima meg az állványos amiben van fényérzékelő is, vagy a hőmérsékletből is van kétféle), nézd meg mielőtt veszed, mert néha az újabb az olcsóbb. -
sepsi0
őstag
Többszintes vasbeton ház, gateway földszinten, tökéletes.
Van kapcsolóm ami csengőként funkcionál, vannak rgb izzóim, smart remote, eddig ennyi.
Xiaomi fan lettem és mindent akarok venni, kamerákat is.
Válasz, nagyon jó és olcsó. Viszont most párszor melléfogtam vásárlásban és megfogadtam csak akkor bővítem az eszközparkot, ha lesz rájuk kupon.
Ha szükséged van rájuk én ajánlom.Amúgy gateway wifihez (router) , eszközök wifihez, így ahol van wifi ott menni fog minden, kivéve a smart swits és nyitásérzékelők, ezek nem wifisek.... Ja és a mozgásérzékelők.
-
sepsi0
őstag
Ha nem sürgős, akkor várj vele. Szokott lenni kuponnal 22 dolcsi, most egyik sem jó...
Azért is várj, mert most lesz az 1 hetes ünnep és úgy sem adnák fel.
Ha lesz kupon akkor beírom.
Amúgy ez a BG topik és nem a GBHa olasz lennél....
[Probably Italy only!]
Xiaomi Mi Smart Gateway
Price: 15.91 EUR
Coupon: MISMIT29 -
zeon.hu
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- PlayStation 4
- Battlefield 6
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest