- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cree
csendes tag
válasz
vandor01 #22237 üzenetére
Nem kell a nyakadba veni a kockázatot mert ök vacak minöséget küldenek vagy soznak rád igy használnak ki és lesz egy marék haszontalan ingoságod ami a fiok aján köt ki ez mire jó?Ö röhög a markábba hogy jó profitot csinál mások tudatlanságábol és ök elnézik mert nem tudják hogy mit kéne csinálni ezzel és ráhadja (igy jártam)al !
-
-
Beni2360
félisten
válasz
vandor01 #21624 üzenetére
Elég volna egy aksi pakk a tokjában az elektronikát át tudnám rakni. A komplett tok meg meg van.
Ponthegesztést nem tudok vállalni.
Cserélni az egy db aksit csak roncsolással lehetne.
Találni mg nem találok hozzá passzoló aksit a Makitáé jó de az meg méreg drága és a töltő is kellene hozzá.
Ezt ajánlják pótlásnak. A gép 2 aksival olcsóbb volt és náluk sincs ilyen aksi amit hozzá adnak.
Van itthon tartalékba 5 db ilyen aksim a régi csavarozó átalakítására vettem. Evvel ki tudnám a ponthegesztést váltani? Na meg 2 garnitúra annyi lenne mint a komplett gép volt igaz most felvitték az árát 1 hónap alatt. -
válasz
vandor01 #21382 üzenetére
Sajnos igen, egyszerűen egy egyszerű külföldről történő vásárlás kezelésénél beleütközünk ilyenekbe. Nagyon elszomorító.
Az ilyen szakmainak tartott, hívott topikban elő sem kellene kerülni, mert vitákat gerjeszt, de sajnos ez is a mindennapjainkhoz tartozik, pedig nem igazán kellene hogy így legyen. Lehet hogy nekem sem kellett volna leírni. -
Voice24
őstag
válasz
vandor01 #21070 üzenetére
Na, az elmúlt 3 órában frissült a BG oldalán a tracking infó, mégis csak leszállt az a fránya repülő, mégpedig aznap, amikor felszállt (21-én), 9 órával a felszállás után. De most jutottak el odáig a fiúk, hogy ezt bekönyveljék az adatok közé. Emiatt úgy tűnik, a V/ által jósolt 1-3 munkanap kicsit több lesz, mire a GLS meg fogja kapni...
Egy technikai kérdésem lenne: a BG oldalán hogyan kell visszaállítani a nyelvet angolra? Valamiért pár napja minden megnyitáskor olaszul jelenik meg, pedig international site-on van. Ha átállítom angolra a nyelvet, akkor a szállítási célnál nem lehet Hungary-t megadni, ha pedig visszamegyek az international-ra, egyből megint olasz lesz. De végülis akármilyen nyelvet választok ki, következő alkalommal ismét olaszul jön be az oldal.
Predator2: Posta szerint 22. óta az OLK-ban van, már meg kellett volna kapnod ennyi idő alatt.
-
Voice24
őstag
válasz
vandor01 #21068 üzenetére
Rohadtul idegesítő a csomagom cammogása, vagy inkább a BG szállítási információ közlése. Azt írták, csak lényegi infókat közölnek, de a repcsi még mindig a levegőben van papíron. Tegnap ugye írták emailben, hogy 4 napot csúszik a vámolás miatt, de hogy mihez képest 4 nap és hogy hol van a csomag, gőzöm nincs.
Ma elindult az általuk megadott tervezett kézbesítés időszaka, október 29. és november 7. közöttre írják. Bár ugye a chat-en a csávó erre simán azt mondta, hogy ez hibás megadás.Amúgy nem zaklatom tovább a topikot a sirámaimmal, legközelebb akkor fogok jelentkezni, ha megkaptam végre a csomagot.
-
válasz
vandor01 #21006 üzenetére
Ami gond az a jelenlegi szállítási idő probléma, a BG Express ne legyen már 2-3 hét, a megvett dolgokat ne késve küldjék el, ha már 24 órás feladást és 7 napos kézbesítés van a terméknél.
Arról nem is beszélve, hogy ne lehessen már azt megvásárolni ami akár 2 hétig sincs raktáron vagy akkor legyen az pre-order a státusza és akkor nem érezzük magunkat átverve.
Szóval nem az áfa van-nincs vagy hogyan van elszámolva a gond.
Ők azt vállalták hogy ha fizetjük a tariff insurance vagy ez ingyenesen áll a rendelkezésünkre akkor a termék 60% értékéig kifizetik a +költséget, szóval ha a szállító áfáztat akkor ezt igénybe vesszük és annyi.
Ebbe még a 4000 Ft-os teljes vámolási díj is belefér a 27% áfa mellé, ez is az egyik ok amiért szerintem nem kell nekünk az áfás dolgaikkal foglalkozni.
Kifizetjük a szállítónak, a BG meg visszaadja.Pont most kaptam meg az e-mait a hétvégi akciókról és írják a 1-week delivery-t amit egyáltalán nem tudnak tartani.
-
válasz
vandor01 #21004 üzenetére
Szerinted milyen jogon vonjam kétségbe a Banggood tájékoztatást?
Nem mindegy hogy miként van megoldva? Különösebben nem érdekel a technológiája, van egy áfás számlám és annyi és azon 27% áfa szerepel.
Írtam már nem kötelező az IOSS rendszer használata, minek vegyen egy kereskedő a nyakában újabb adminisztrációs terhet, főleg ha EU-n belüli raktárai vannak?
Azt is írtam hogy továbbra is érvényes hogy csak egy volumen összeg felett kell a vevő országa szerinti áfát kérni, ezért lehet kevesebb is az áfa összege egy magyar vevőnek is 27% helyett.
Úgy általánosságban kijelenteni hogy a BG elcsalja az áfát az nem korrekt, mindenhol az van írva hogy az árak tartalmazzák és van is róla számla az hogy valaki azt feltételezi hogy ez nem igaz az neki egyéni problémája.
Szerintem ha valakit zavar az hogy ő úgy gondolja hogy itt többet kellene neki fizetni, akkor agyaljon, jelentse fel őket, de azért nem mindegy hogy ha lesz változás akkor te 21% én meg 27% áfát fizetnék. (De amit most is egyébként igazoltan kifizettem)
Valamint ha szerinted is csalnak akkor ne vásárolj tőlük. De az nem korrekt hogy így csalnak, úgy csalnak, de azért ott hagyod náluk a pénzedet.
Nekem ezzel a hozzáállással van bajom.
Itthon sem tudjuk vevőként hogy az általunk fizetett áfát a kereskedő, a szolgáltató befizeti-e a NAV-nak, nem a mi dolgunk ezzel foglalkozni.
Ugyanez van Belgiumban is, amíg nem az adóhivatalnak dolgozol addig ugyan minek foglalkozni vele?
Hirtelen megnövekedett a szabálykövető és azt elváró vásárlók száma, az eddigi beszerzéseiknél nem volt lelkiismereti problémájuk?
Nekem például a magyar 27% áfa az ami tisztességtelen és indokolatlan. Nem a BG könyvelése. -
Alarikman
senior tag
válasz
vandor01 #20447 üzenetére
Az biztos, hogy a változás előtt nagyon le akcióztak sok mindent májusban. Olyan árakat ne várj szerintem egy ideig. Habár a 7. 7. ami most van az is elég komoly. Csak drágább telók vannak le akciózva. Lásd Poco m3 5g, X3 pro, mi 11 lite 4g.
A korábbi note 9, redmi 9-eket szerintem kiszórták. Kifutó modellek. A Note 10/pro meg még drága, mindenhol. Főleg a pro. Ne csodálkozz. Majd fel év múlva a 11.11.-en frankó árak lesznek. -
Alarikman
senior tag
válasz
vandor01 #20443 üzenetére
Szerintem ahelyett, hogy itt panaszkodsz, örülni kéne, hogy aránylag normális megoldást talált a BG a változásra. Igen az apró pénzes dolgok nagyon megdrágultak. De a drágább dolgok nem nagyon. Max a sz*r forint miatt.
Lásd a telefonok, hangszórók amik olyan 20-200ezer Ft-ig még mindig baromira megéri rendelni. Pl Poco X3 pro 6/128 61e Ft.
Ismerősök körében csak telefonból 3-at rendeltem az utóbbi két hónapban. Mert annyira jó áron volt és attól féltek, hogy nagyon megdrágul. Hát nem drágult meg.
Úgyhogy én személy szerint nagyon örülök a Banggood-nak és ahogy csináljak. 😅😀 -
-
válasz
vandor01 #20433 üzenetére
Nézd én nem magyarázom tovább, kaptam tőlük értesítőket, én elhiszem amit írnak.
Az AliExpress más módon dolgozik, mert az nem egy webshop, hanem többnek a piactere és ahol vannak EU-s eladók is, a Banggood meg egy webshop, ami szintén más üzleti feltételekkel működik.
A kettőt nem érdemes összehasonlítani.A jóslataidra meg nem igazán tudok mit írni.
Én egyet kérek, hogy megalapozatlan feltételezésekkel ne legyenek már megsértve az érintett cégek.
Sem itt, sem az AliExpress-en nem szívesen látok olyan bejegyzéseket amelyek szembe mennek a PH moderációs szabályaival.
ÁSZF III. 10. pontnál a következő alpontok: 1. 2. 6. 7. 14. -
válasz
vandor01 #20428 üzenetére
Csak egy megjegyzés ehhez a mondathoz: a BG mint lathato trukkozik kikeruli az EU-s szabalyokat..
Nem kerülnek ki semmit, kifizetik azt amit kell, írták is.
Az hogy te nem látsz az tételes áfás "számlát" az nem jogszabály kikerülés.
Szóval finomabban a minősítéssel.
Pl itthon ha alanyi adómentesként eladok, árulok valamit nem kell feltüntetnem hogy annak mennyi az áfa tartalma, a végösszeg felel meg a bruttónak. -
JoinR
őstag
válasz
vandor01 #20428 üzenetére
Én most nem kezdem el sorolni, de röviden jah, nálam is ez van.
Igazából sok minden Aliról már jobban megéri, csak akkor foglalkozni kell az ügyintézéssel...eddig szerettem a BG-t, mert gyors volt és alig volt drágább (kuponnal néha olcsóbb is), de most már kezdek azokkal a hobbijaimmal foglalkozni, amikhez nem kell mindig Kínából rendelni valamit. -
válasz
vandor01 #20417 üzenetére
Nincs, írták hogy mely szállításnál van az amit ők vámolás témájában rendeznek.
Ha EU-n belüli a dolog nem kell IOSS és egyébként sem, hiszen a szállító is beszedheti.
Ha látni fogsz a fizetési összesítőn olyat hogy VAT akkor már van nekik számuk, de ne számolj rá, mert már csak így adhatnának el és nincs.
Nem úgy döntöttek hogy belépnek a rendszerbe. Nem is kötelezhetőek rá. -
válasz
vandor01 #20358 üzenetére
Majd értelmezzük az alábbiakat és kosárba téve egy terméket és szállítási módot változtatva láthatod hogy mit fizetünk.
Kétféle szállítás, DDU vagy DDP
De nekem a DDP 1 vagy 3 lenne a választás. A Tariff insurance sem került törlésre -még- a DDU-nál azt fizetve termék árának 60%-áig visszakapjuk a +költségeket, ez eddig is jó volt.For European countries
Background: Due to the new tax law of EU, the Banggood logistics channel is switched to DDU/DDP method to declare the customs.DDP: Delivered Duty Paid
1 Banggood Express - Comet - CN ✅ *Recommend option
2 European Railway Direct Mail - UPS railway - CN
3 EU Priority Line - GLS - CN/HKDDU: Delivered Duty Unpaid
1 Air Parcel Register
2 Standard Mail Register
3 Express Shipping
4 Priority Direct Mail -
vandor01
senior tag
válasz
vandor01 #20233 üzenetére
most nezem van Znter AAA-lipo CZ raktarbol [link]
2db 7000ft -ert?? na persze.... inkabb IKEA-s! 4db Ladda AAA 1500ft7000ft?
2db Znter VS 16db Ladda (4x1500)fiuk.... ennyiert ez mar reg nem arrol szol hogy occco kinabol!
de ezek szarok Znter Sorbo..... csak veszodes van vele....
vagy legalabb is nem sokkal jobb mint vmi jo NiMh....nekem adna vki egy marek SORBO-t ingyen??
letesztelnem es a felet kihajitanam mert tobb szopas vele...
a masik felet meg fontos dologba be sem raknam
max TV taviranyitoba..... -
tasiadam
veterán
válasz
vandor01 #20198 üzenetére
A Mkir poszt az a fejetol buzlik. Az egeszet be kene dozerolni, es kiadni valami felszar csomagszolgalatnak. A csomagokat a rokaposta rendesen ki tudja vinni. Meg ugy barmi. A posta az bedobja az ertesitot h gyere erte kocsog, hiaba fizetted ki hazig. Sebaj, elverek 1 orat a napombol, mert o nekik nincs kedvuk.
Az ablakbam ulo fizetese BP-n annyi, mint valahol a hortobagyon akarkinek. Eletkedvuk sincs. Persze h tojnak ra.
Akartam feladni egy HDD-t, a posta 4 ezerert akarta vinni, az MPL (egy qtya) 3500ert el is vitte. A foxpost meg 1200ert. Ugyan oda, ugyan azt, ugyan azon az uton.
Ha lenne mas alternativa, esku fizetnek 2x ennyit erte. A 200 forintos elsobbsegiert is duplaznek. -
tasiadam
veterán
válasz
vandor01 #20187 üzenetére
Az Mkir posta egy gyökér, mán bocsánat. 2 alis termékem van, 20.-a után érkeztek az országba, majd 25.én visszavitték a központa, 31.-én REGGEL 8KOR nekikezdtek a VÁMkezelésnek és a dolgoknak.
Az biztos hogy elküldöm őket gyufáért, amellett kicsit morcosan fogom kifizetni, mert amellett, hogy sokért szállítanak, lassúak is.
Azóta, hogy hallottam erről az áfás mókáról, inkább rendelek banggood eu raktárból dolgokat, pl xiaomi termékeket. Jobb is, mert legalább a DPD hozza, és nem a királyi posta, aki ül rajta 1 hetet majd benyögik h eltünt. (ezt 3x játszották be) -
Beni2360
félisten
válasz
vandor01 #20187 üzenetére
Köszi de ezeken már régen túl vagyok.
Inkább az erdekelt, hogy itt belép e az áfa különbözet.
.,.......
V/: Eddig ezt a import ÁFA szövegezést nem igazából olvastam. Nekem az ÁFA 27 év kereskedői múlt után nem ezt takarta, habár áfa mentes voltam mindvégig.
Azért Köszi a válaszokat. -
válasz
vandor01 #20182 üzenetére
Nem azért kell vám elé állítani mert áfát kell fizetni, hanem azért mert megváltoztatták a vámolási eljárást. De nem minden 150 € alatti vámmentes.
És lesz automatikus is, de azzal nekem elvből gondom van, visszalépés és csalási lehetőség. Eddig sem a valódi értéket és tartalmat írták rá a CN22-re, vagy mi van ha téves az érték felfelé. -
válasz
vandor01 #20180 üzenetére
Te az áfa beszedést emlegeted amikor erről írsz IOSS, de ezen kívül van a vámolása is ezeknek a vásárolt dolgoknak.
11 napon belül látni fogod a Magyar Posta díjait, ezért nem is foglalkozunk már hipotézisekkel.
Meg legtöbben EU raktárból és mint írtam EU-s szállítással rendelünk, azokra nincs változás.
Nem igaz hogy hetekig kell vámoltatni, most is az egész folyamat az értesítés megkapása és a kézhezvétel közt átlagban 7 napon belül megvan, ha nem szerencsétlenkedünk az igazolások beküldésével.
Németországban egyébként sem fog működni, már jelezték előre. -
válasz
vandor01 #20178 üzenetére
Nem keverd, az áfa fizetés és vámjogi szabad forgalombahelyezés eltérő dolog, ez utóbbi is minden EU-s országban van és ha nem saját maga végzi az ember, akkor a szállítási szolgáltató felé ez díjköteles.
Náluk az a durvább hogy hiába van 3 különböző mértékű áfa a termékekre, július 1-től egységesen a 27% lesz az import áfa. Pl. eddig könyveket rendelve (EU-n kívülről) 5% Áfa volt felszámolva, kapásból 22% drágulás. -
válasz
vandor01 #20176 üzenetére
Tévedés a végső következtetésed a posta szállítású 3. országból érkező dolgokkal kapcsolatban.
Ezt írja a posta és tényleg ezeknél is kell vámnyilatkozat.
Egyes külföldi webáruházakban a magyarországi áfát már megrendeléskor kifizetheted, viszont ebben az esetben is - a jogszabályi elvárásoknak megfelelően - vám elé kell állítani az érkezett küldeményed, melyet postai vámkezelési díj fog terhelni.A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pedig ezt
2021. július 1-jétől a 22 euró összeghatárt el nem érő küldemények áfamentessége megszűnik, ezekre az árukra vám-árunyilatkozatot kell majd benyújtani.1. IOSS (Import One Stop Shop)
Az IOSS alapelve az, hogy a vevő az áfát a vételárral együtt megfizeti az elektronikus felületen – például online piactér, platform, portál –, így az árut harmadik országból (tehát az Európai Unión kívülről) behozó gazdasági szereplőknek már nem kell áfát fizetniük a behozatalkor. Ehhez azonban az eladóknak egy különleges áfa-azonosítószámmal kell rendelkezniük.
Ezt a különleges áfa-azonosítószámot a szabad forgalomba bocsátásra vonatkozó vám-árunyilatkozaton kell bejelenteni, amit a vámhatóság ellenőriz. Ha az áfa-azonosítószám érvényes, az illetékes vámhatóság (Magyarországon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, továbbiakban: NAV) nem szabja ki az áfát a vámeljárásban.
Miért regisztrálna egyébként, hiszen EU-n belül több raktára van és vannak az EU-s szállítási módjaik is. Én nem látok logikát abban hogy nekik kellene ez az IOSS. -
SoulReaver
veterán
válasz
vandor01 #18924 üzenetére
Nekem nincs ilyen negatív tapasztalatom a BG-vel. Sokat rendeltem már tőlük. Mondtam is vissza rendelést és szépen vissza is kaptam a pénzt. Mindig nézem, hogy mi az amit 24h shippingel tudnak küldeni. A 24h-s shipping is általában 2-3 napba telik nekik. Az csak amolyan tájékoztató jelleg.
-
vandor01
senior tag
válasz
vandor01 #18919 üzenetére
szoval ma reggelre!
BANGGOOD TECHNOLOGY CO., LIMITED 4 877 HUF összegű visszatérítést küldött
oktober 21-tol november 16-ig! hanyszor 3 munkanap?
PP-es nyomasgyakorlas utan......
szeptember 28-ai rendeles amit oktober 21-ig b....k feladni
bizti rajta minden!
megeri? minek szivoznak fillerekert kozben a csapbol is a BG reklam folyik!az az erdekes hasonlo szitum volt ebben az idoben 3x is
rendel az ember 24oras postazasra azt meg 24nap mulva is kotlanak rajta
de lemondtam.. es masnap a PP-en volt a zseton sot volt SOFORT fizetesu is
es oda is 3 munkanap alatt ott volt a refund..... de ez???
-
Alien4
tag
válasz
vandor01 #17826 üzenetére
50k-s készülékhez adjak hozzá 20k-t hogy, itthonról megvegyem? Akkor minek van ez a topic? :/ Ennyi erővel ne rendeljünk külföldről =(
Most nem támadás, ne értsd félre... de érted a bajom.A robotporszívó is eltűnt, ja... 3 hónap után visszakaptam a pénzt paypallal. A pénzem itt sem fog eltűnni, max többet kell várni. Talán
-
janosibaja
őstag
válasz
vandor01 #17737 üzenetére
Köszönöm hármótok válaszát. Én eddig megértő voltam velük, járvány, meg minden, de hogy egy válaszra se méltassanak 3 hónap után... Elment a kedvem tőlük, azt hiszem, ez volt az utolsó vásárlásom: akkor most tényleg PP jön, izélődjenek meg.
Mit lehet tudni, a Gearbest is ilyen megbízhatatlan lett? Felejtős a kínai vásárlás?
-
válasz
vandor01 #17726 üzenetére
Peking csak az egyik kicserélő központ az 5-ből, nem mindent onnan küldenek.
A Banggood nem innen postáz, úgy 98%-ban.
De megint egy túl reagálás 21,54 millió ember és 27 eset.
A fertőzést egyelőre egy olyan vágódeszkára vezették vissza, amelyen importált lazacot szeletelnek.
Ne minősítsük. Csak gondoljuk át.Lazac ami élettelen és mint vírus hordozó. Új dimenziókat nyitunk.
A hülyeségnek.
-
-
zacci
aktív tag
válasz
vandor01 #17499 üzenetére
1 csomagnal nyitottam disputot mert annal mar 80 napja nem tortent semmi. Tudtommal 90 nap utan lejar a vasarloi vedelem. Azt hiszem ez esetben jogosan nyitottam vitat az Alin. Mint mar irtam a tobbi csomaggal nincs problemam, kiveve, hogy a BG-tol nem kapok trackinget, holott allitolag mar feladtak napokkal ezelott. Azota nem erheto el a BG es nem reagalnak a ticketekre sem. 4 csomibol 2-vel latszolag problema van. A masik 2rol majd kiderul kb. 2-3 het mulva...Probald ertelmezni azt amit irtam es utana reagalni.
-
Beni2360
félisten
válasz
vandor01 #17142 üzenetére
Order Time: 05:54:29 Dec 26 2019
5Pc 2/3/4/5 Pins Transparent Spring Terminal Block Electric...2,07€ x 1Pin Num:4PIN -
solti
senior tag
válasz
vandor01 #17056 üzenetére
nem. De elég hülye világ, hogy a filléres telefontokot meg rengeteg bizbaszt a világ másik feléről rendelünk, mert valahogy így olcsóbbnak tűnik, mert a teljes árat nem a megrendelő fizeti, hanem mindenki más is. Nem baj, ha ennél valami értelmesebb egyensúly alakul ki, és lokálisan is kaphatok majd mindent racionális áron. Ez a járvány remekül rámutat arra, hogy milyen sebezhető ez a globális ellátási lánc, és ha picit drágábban is, de érdemes lenne rengeteg dolgot lokálisan is előállítani.
-
vandor01
senior tag
válasz
vandor01 #17053 üzenetére
kozben a BG-en szigorodott a helyzet....
Az ingyenres szállitas megszunt tegnap a regelt posta volt a legoccobb megoldas kb 2-3ejroert mara mar az is megszunt a legoccobb a 4ejros Priority Direct Mail maradt mar csak!vmi gebesz van a szallitassal biztos le vannak allva a repcsik nagyresze
szukul a szállitasi kapacitas.... gondolom a virus miatti ejropai vesztegzar miatt!
ajaj.... egy darabig csak dragan lesz rendelgetes kinabol! -
Pisti7204
tag
válasz
vandor01 #15326 üzenetére
Hát, nem tudom... Ma találtam kupont a Mijia Gimbal-ra, így 64.99 plusz EU priority szállítás 2.40. Alin legjobb ár eddig 85 USD, China Post vagy nagyszerű Yanwen szállítással. Hagyjuk... Másik egy Blitzwolf BW-BS3 Sports tripod, eredeti ára 20.1 USD, pontokat hagyta levonni, így 16 lett, Alin legjobb ára 19, hasonló szállításokkal. Azért én továbbra is kitartóan vásárolgatok náluk, eddig a supportjuk is mindíg megoldott mindent.
-
Voice24
őstag
válasz
vandor01 #14827 üzenetére
Hát igen, ha a gyorsaság most el is bukott, azért a másik kettő dolog megvalósult szerintem.
Erről a cuccról van szó [link] , jó vélemények vannak róla, eddig nekem is tetszik, második porszívónak, amit gyorsan-gyorsan előveszel, ha valami kiszóródik, vagy épp autót takarítani, szerintem tökéletes. -
vandor01
senior tag
válasz
vandor01 #14686 üzenetére
telefon.... ez mukodik?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- One mobilszolgáltatások
- Kompakt vízhűtés
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs