- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
Köszi az infót, ez az első BG Expressem, majd én is megtapasztalom.
Csomagküldő.hu-val szállíttattam már belföldről átvevőpontra sosem volt gond.#20498 Beni2360:
Van itt tőlünk nem messze egy jó kis átvevőhely, ami GLS, DPD és Csomagküldő is, azért lett volna jó, ha ilyen átvevőponti lehetőség is van... rendszeresen oda szoktam kérni mindent... -
Azért jobb szeretem ha csak a tartalom kerül be ide és nem a teljes Facebook oldal, mert nem kívánok velük vitázni szerzői jogi témában. (Akkor is ha esetleg a te profilodban van)
Bemásold a képet, írsz valamit róla és egy hivatkozás hogy ez Facebook tartalom, nem muszáj linknek lenni, csak jelezve legyen mint forrás. -
vandor01
senior tag
ezert kerdeztem....
mert szamomra ez olyan felesbe legalis-illegalis a megoldas
de majd meglatjuk hogy mukodik a dolog?
fugg az araktol isazonos netto arak mellet!
persze az akciok kuponok miatt lehetnek kulonbsegek!
plus meg a postas baztatas foleg Mo-on + ido es + 399/799 az IOSS!
jelenleg a BG a kb extra 10%-al kedvezobb mint az Alin a rendes +AFA +IOSS(posta)!meg persze meddig kapnak kulsos segitseget no nem ingyen!
de ha tudjak fizetni a segitoket az "okos" megoldasban egy darabig mukodhet a dolog!
mig vki rajuk nem szall? hogy hogy is van ez? -
GAbre
veterán
Köszönöm nektek.
Linkről véve bl4ze.
Kérdés:
Azt az ukázt kaptam biztosítás nélkül vegyem.
De van ennek értelme,hogy törött kijelzővel van biztosítva?
Sok kintre a posta,nem is tudom ilyenkor mi van,ha kínában javítják,és visszajön,milyen áfát fizettettetnének stb.
Az előbbit minek,ha paypallal fizet az ember? -
-
Már szerepel a topikban mert amikor tudomásomra jutott közzétettem.
És később is volt róla szó -
Amíg biztosítják a megfelelő szállítást addig természetesen lehet és más szállítással is, mert nem szüntették meg a tariff inssurance-t, ráadásul most már nem 3500 Ft-os díjjal kell számolni és így a 60%-ba biztos belefér a 27% meg a posta díja, ha olyan szállítást választunk ami nem EU-n belüli lesz.
-
Voice24
őstag
Köszi, elég szomorú, hogy ennyire vehető komolyan a megadott 10-15 munkanapos szállítási idejük. Ha meg rájuk írok, hogy mi van, állandóan a dedós válaszukat küldik, hogy biztosan vámolási vagy időjárási körülmények miatt késik, meg érdeklődjek a helyi postán. Hát persze. Ha nincs szállítási díj, az ember nyel egyet, de ha fizetek a szállításért, azért elvárnám, hogy tartsák be a saját maguk által megadott határidőket...
-
mzso
veterán
Nekem sem frissült semmit a megrendelés napja óta. Még az sem látszódik, hogy át van-e adva.
-
MittuDomain_
őstag
-
keram2009
tag
Múlt hét előtt pénteken rendeltem CZ raktárról amit aznap feladtak. Az express one szállította ki, DE a 24 jegyű tracking number még egy kínai úgynevezett JCEX is jegyezte (parcelapp-ban követhető volt). A JCEX kína oldali bejegyzésket tartalmazott Shenzenből. Majd 1 nappal kézbesítés előtt ha jól emlékszem múlt hét szerdán az express one oldalán lehetett tovább követni. Amikor átvettem a csomagot a labelen pedig szerepelt hogy origin: Shenzen. Szóval azt merném tippelni az a két Blitzwolf eszköz Cseh raktár közelében sem volt. Ettől függetlenül időben megjött 4 nap alatt ahogy ígérték.
Ma CN raktárról rendeltem 40 dollár értékben. A csomagküldő már írt emailt, hogy majd ők kézbesítik. Már elképzelésem sincs honnan fog jönni és mennyi idő alatt. Mindenesetre nem sürgős, majd érkezik.
-
Az a szállító cég aki eljuttatja Magyarország nem kínai és ezek szerint csak spanyolból jön.
Amit ismernek beírják, ha nincs adatszolgáltatás a folyamatban akkor nem tudnak mit beírni.
Elindul a jármű Spanyolországból azután csak az érkezést könyvelik, mert nem történik addig más, gördül az országúton. -
-
Nekem a postás kislány csinált ilyet és az jutott az eszembe. (nyitva hagyta az ajtót és beláttam) Rá volt írva hogy üveglap -3D nyomtató munkalap volt- Felvette, mondja jé milyen könnyű, pedig üveg és elkezdte rázni, szerencsére több volt a hungarocell a dobozban mint a lap.
-
anadroid
senior tag
Tegnap délben egy cseh raktárból rendelt termékre én is kaptam (a hóvihar miatti négy napos késésért). Múlt csütörtöki rendelés. A termék tegnap reggel már Budapesten volt.
Ha a magyar pista úgy működne, mint a német, akkor már javában használnám (abban az elmaradott országban ugyanis szombaton is van kézbesítés).
-
Bizonyos szállítási módok nem a te általad megvásárolt termék árától függenek. Elfelejtettem hogy ez nem EU Priority, így akár a magyar vám tevékenységére kell várni, mert nekik kell az EU-ba beléptetni és ennél sem számít az az érték amennyiért megvetted, mert addig amíg nem kérnek igazolást róla nem tudják hogy mennyi is az az érték. De mindent a vámosok engednek be és ellenőriznek.
-
Nem tudni hogy mi a jelen, a múlt és a jövő. Kaptál 600 pontot mert a vámolás hosszabb idő volt, vagy lesz, az nem derült ki ebből.
De nincs jelentősége, ha Kínából jön az EE nyomkövetésű küldemény az hivatalosan vámeljárás alá tartozik, ha ők tudnak trükköt hogy úgy tűnjön hogy EU-n belülről jön, akkor hagyni kell hogy tegyék a dolgukat, mert 27%+3500 Ft költségtől szabadulsz meg. -
Fizetős posta ez is, az AliExpressnél eleve ez a címe:
11. Egy rövid összefoglaló az AliExpress Standard Shipping szállítási móddal küldött a Sprinter futárszolgálat által vagy Pick Pack Ponton kézbesítendő Észt postai számos vagy SyTrack (SunYou) küldeményekről.
Az Észt posta a Meest-nek adja át nem a Magyar Postának, ennek is meg van az oka, az igaz hogy azt gondoltad hogy címen kézbesítik, de sajnos nem minden esetben az történik és nem igazán van jelentősége hogy te fizetsz a posta költségből valamennyit, vagy a kereskedő fizeti és ezért neked ingyenes.
Sok RL999999999CN-t kaptam ingyenes szállítással.
Keress rá a környékeden lévő PPPontokra., lehet hogy nincs messze. -
peestike
senior tag
én 2019.08.20 után most vettem valamit itt. szállításra 10-15 munkanapot írtak, Banggood Express szállítással. természetesen csak reménykedtem a sok negatív hozzászólás olvasása után, de jó ár volt, bepróbáltam. a 15. munkanap megérkezett, a kb. 200 méterre lévő műszaki boltba, csomagom.hu volt a hazai szállító, valahol a cseheknél landolt kínából. viszont ez a banggod express teljesen lutri. így elnézve a dolgot. az lesz szép, ha az észt posta meg átmegy majd meest szállításba. persze először adják fel kínában...
-
Nézd már meg a postai díjszabást. Szóval igaz. Az hogy bizonyos terméknél nem kérik el a 2 $ alap szállítási díjat,vagy a tényleges postaköltséget az nem azt jelenti hogy hazudok.
Megnéztem néhányat, ezek szerintem nyomott árak, egyik posta sem ad ennyiért nyomkövetési számot az alapdíjjal együtt, én azért arra értettem amit írtam..US$2.08 10-15 business days Banggood Express van tracking jel
US$2.07 10-15 business days Banggood Express van tracking jel
Én nem találtam olyat hogy nem volt jelölve a tracking jel.
Akkor téged átvertek annál amit megvettél ha nincs nyomkövetés, de náluk a küldemény azonosító is a nyomkövetett kategória szokott lenni. -
Bobby G.
senior tag
Ha fent vagy a Facebookon, keresd a Air Fryer Receptek & Ötletek csoportot, ott sok recept és személyes tapasztalat van. Amúgy gratua a gépedhez, ha nem lenne másik, én is megvettem volna amikor akciós volt.
Félidőnél érdemes átforgatni a kruplikat amikor sütöd, hogy egyenletesen érje a forró levegő.
-
Semennyire, az NL posta van kiváltva ezzel, én ezeket normál EU-s küldeményként megkaptam. Tehát akkor csak van nyomkövetési szám.
Még nem írtam ide be:
A EU Priority Line (EPL)
Mint a neve is mutatja, Európán belül kerül feladásra a csomag, így már nem kell vámot és Áfát fizetni.
Ez a szállítási mód lehet nagyon lassú is.Vagy postán keresztül (Luxemburgi esetleg holland nyomkövetésű) vagy GLS futárral juttatják el a küldeményeket. -
Akkor onnan fogják küldeni, de nem 30-án, én a technikai részére akartam utalni azzal hogy máshonnan indítják. Úgyis azt fogják írni hogy onnan küldték, de azt nem tudják megmagyarázni hogy miért is több 6 napnál.
A másikat meg lehet hogy holnap adják fel, ha tényleg lett raktári készlet belőle, bár nekem kétségeim vannak ezzel a cseh raktárral, tiszta kamu az egész. És nem igazán szállít senki 31-én.
Lehet hogy megint full karantén a településen se ki, se be semmi. Ott sem osztanak már meg minden járvány információt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest