- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
A gwtr direct az EU raktárat jelent?
-
FingR86
őstag
-
FingR86
őstag
válasz
FingR86 #4867 üzenetére
ezt az üzit pont beírásra dobta. Azt írta, hogy 480 pont "lenne" felhasználható. De mivel "promo" cucc így mégsem engedi.
Annyi lett vna a kérdésem, hogy akkor kupont sem engedne rá ugye? Nincs még meg a kellő pontom rá, ma már volt FB megosztás. Még később tudok kattintani egy "vote" 10 pontot, de akkor is hiányzik 2 pont
Értékelést tudnék leadni, de azt gondolom jóval később írják jóvá, addigra meg már lehet nem akciós. -
FingR86
őstag
válasz
laskr99 #4401 üzenetére
nekem is az van csak T nélkül
de lehet elcsórom a muter galaxy young-ját. Azzal én leszek a pont császár -
FingR86
őstag
-
FingR86
őstag
van most ilyen hasonló kód a BGJune vagy June600-hoz?
-
FingR86
őstag
válasz
promagus00 #3845 üzenetére
az utóbbi pár hétben nekem is jött több 10k Ft feletti hangszóró is fennakadás nélkül.
most egy 113$-os drón berendelésén vacilálok, csak az a baj, hogy böszme nagy a csomagolása. -
-
FingR86
őstag
válasz
Criminal017 #3431 üzenetére
Úgy néz ki, hogy sikerült életre kelteni a fülhallgatót.
Fentebb írtam, hogy elszállt a bal oldala. Banggood már vissza is utalta az összeget PayPal-ra, de nem hagyott nyugodni a dolog, és reméltem hogy nem kábel szakadás vagy pedig hangszóró hiba van. És lőőőn...a kis mikrofonos vezérlő résznél engedett el csak az egyik forrasztás. 1 perces munka volt.ilyenkor van vmi általános szokás? Jelezzem nekik, vagy örüljek csendben?
-
FingR86
őstag
válasz
Criminal017 #3431 üzenetére
na írtam nekik üzit, mellékeltem egy YT linket és kb azonnal vissza írtak, hogy mivel nincs készleten, full refund. Írtam egy választ, hogy nekem az is megfelel, ha várunk Júni 1-ig és akkor küldenek másikat, de válaszban már az jött hogy vissza utalták a teljes összeget
Köszi a tanácsot srácok, mindenkinek!!!
-
FingR86
őstag
A kérdésem az lenne, hogy kb 1 hónapja érkezett meg Banggood-ról a Blitzwolf BW-ES1 Graphene fülhallgató, és tegnap megadta magát a bal oldal, semmi hang nem jön ki belőle. Érdemes írni nekik ez ügyben, vagy ennyi idő után már hidegen hagyja őket a dolog ?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- PS Plus előfizetések
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest