- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
válasz
Tommmysun #5877 üzenetére
Ugy ertem hogy nem kell az android blutooth csatlakozast kulon megcsinálni hanem csak az apbol keress es talalj. Nekem van par az a bajuk hogy riasztast nem kuldenek es hatterben sem lehet oket figyelni csak manualisanesrtleeg probalj elemet cserelni benne az nekem megoldotta a hasonlo problemat
-
Ra3
őstag
válasz
Tommmysun #5598 üzenetére
Nekem van egy 2 hónapos rendelésem szeptember elejéről, de kivárok még, főleg ha másnak is fekete lyukba került a csomagja abból az időből.
Múlt héten egy auguszuts elejei rendelés jött meg Gearbestről, akkor szintén jelezték többen hogy problémás az az időszak, szóval nem izgultam, meg is jött szépen. -
válasz
Tommmysun #5305 üzenetére
Nahát!
Én most pozitívan csalódtam bennük!Volt már anno egy negatív csalódásom, "hamis" kamerát küldtek, vissza postáztam, állították nem kapták meg, és végül csak részleges visszatérítést kaptam...(fele ár alatt..)
Most megint bele futottam egy problémába velük..
Viszont 2 levél után jött a meglepő válasz:Dear customer ,
Thanks for your reply .
We have arranged to send you a new BW-F4 speaker .
It will need about 7-25 working days to be delivered .
Hope you can get it soon .
Sincerely,
Adan
Lehet "ügyfél-szolgálatostól" is függ, hogy épp mit sikerül elintézni...
Már látszik is az újra küldés order list-ben, igaz, nyomkövetési szám még nem... -
sambenez
addikt
válasz
Tommmysun #3977 üzenetére
Ma beszéltem a logisztikai központtal. Azt mondta az ember, hogy irdatlan mennyiségű cuccot kapnak kínából, ezért kell nekem is majdnem 1 hetet várnom mire tőlük hozzám a csomag.
Más kérdés miért nincs elég dolgozó a postán, mert az áraik az egekben mindeközben. Persze tudom a kínai csomagot nem nekik fizetem, de ez a része meg nem érdekel. -
retesz147
addikt
válasz
Tommmysun #3968 üzenetére
Köszönöm! Rendben, akkor a postánál kopoktatok!
@powerwade: Csomó csomagom érkezett már BG-től, soha semmi gond nem volt....Nem értem mit bénáznak ennél az utolsó két csomagnál....
Nekem is így van. De a nyamvadt 73 lemaradt, csak az emeletszám és az ajtószám került fel rá....nem hiszem el....
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
Tommmysun #3456 üzenetére
Képekkel is illusztráltam nekik a táskás problémámat, (kb. mint egy mini képregényben
) és ez alapján végül visszatérítik az árát a táskának (De ha belemennek, akkor lehet, hogy most inkább pontokat kérek ebben az értékben, mert le akarom vinni egy termék árát 22 Euro alá
)
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
Tommmysun #3269 üzenetére
Már korábbi eset, de most jött meg az újraküldött termék (lsd. #3269 és utána)!
Természetesen elküldték ismét ugyanazt a rossz táskát
.... így most van két gagyi táskám, amivel nem megyek semmire
. Nem tudom, hogy szórakozzak velük, tovább, vagy hagyjam az egészet .... nem nagy érték, de akkor is kidobott pénz így
.
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
Tommmysun #3257 üzenetére
Nekem is írtak újból! Ugye az alap sztori, hogy nem azt a fajta vízálló táskát kaptam, amit rendeltem, erre ajánlottak 200 pontot, amit nem fogadtam el, és azt írtam, hogy első sorban az eredeti táskát kérném, ha az nem járható, akkor teljes visszatérítést. Aztán idő közben lecserélték a rendelésemhez tartozó linken a képeket, olyan táskára, amit kaptam végül, és utána visszaírtak, hogy ok ismét küldik a táskát .... nagy kérdés, hogy most akkor valahonnan a raktárból mégis csak összekukázzák az eredetileg rendelt táskát, vagy megint küldenek egy sz@rt és akkor már két semmire nem jó táskám lesz
-
maestro87
őstag
-
C0d3r
addikt
válasz
Tommmysun #3094 üzenetére
Üdv!
Most mindenféle késés normális, amit a csomagokkal itthon a vámon és postán művelnek, az egy vicc. Svédországból 3 munkanap alatt az országba ért a csomag, eltelt újabb 3 munkanap, nálunk meg se moccan, még csak annyit se mozdult előre hogy feldolgozásra/vámolásra továbbították volna. Másnak is hasonlóak a tapasztalatai.
PayPal védelem 180 napig él, de mindenekelőtt a Banggood-dal kell egyezkedni, előbb vagy utóbb meg lesz a megoldás. Várd meg az 1 hónapot akkor is, ha EU-ból ez extrém hosszú időnek számít, majd kérj refundot vagy küldesd újra. Tedd hozzá, ha csodák csodájára mégis megérkezik a korábban küldött csomag, visszautalod az árát (illik is így cselekedni).
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest