- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
Beni2360 #22461 üzenetére
Jaja, csak alin már a kínai minőségi márkákat (blitzwolf, ugreen) is hamisítják.
De amúgy tényleg, alin sokkal jobb árak vannak mint banggoodon vagy geekbuyingen.Múltkor rendeltem aliról 2 usb hubot és egy typec 3.5 Jack kábelt kb 800 forintért.
Ócska minőség,de működik mindegyik
De ezek azért nem töltök, az veszélyesebb lehet. -
válasz
Beni2360 #22069 üzenetére
Szinte bármire fel tudod használni, akár kuponnal együtt is.
Nálam még nem volt olyan termék amire nem fogadta volna el, de ismerős épp pár napja mondta,hogy Ő így járt.
Az értékek ott vannak, $3 kupon min $3.1-től, 13 dodo 60 dollár felett., és a végén $6 szállítási költségre. -
válasz
Beni2360 #21830 üzenetére
3MP-t ír nagybetűvel azon a képen is amit kifotóztál, a leírásban fullhd 3mp van feltüntetve az egyik képen, a szövegesben mégnagyobbat lódítottak, ott már effektív 5MP. Amúgy h265-re sem képes, h264-ben ment el minden videót 12fps-el és semmi opció nincs a beállításához.
[Ft22 797 32% OFF]Guudgo 3MP HD PTZ Security Wifi IP Camera Night Vision H.265 IP66 Waterproof 360° Panoramic Motion Detections 5 x Zoom Camera Security & Surveillance from Security & Protection on banggood
https://banggood.onelink.me/zMT7/jbixnn89https://imgur.com/gallery/UNYpFbn
https://imgur.com/gallery/opV5Ayw
-
válasz
Beni2360 #21710 üzenetére
Amikor kivezették azt hogy előre fixen megadhatjuk hogy ki váltson azután hozták ezt be, nekem tavaly járt le az előző kártyám aminél fix banki váltás volt és az újnál már ott volt ez az opció hogy a forintos kártya is a PayPal-on belül más deviza alapra állítható át.
-
válasz
Beni2360 #21708 üzenetére
Már írtam neked is, az legyen a kártya devizája amiben fizetsz többet akkor nem is történik váltás és az nagyon fix. A legegyszerűbb ha több virtuális kártya van a PayPal-on hozzáadva (Wise és Revolut esetén van rá lehetőség olcsó pénzért) egyet beállítasz $-osnak, egyet €-osnak és fizetéskor csak a kártyát kell kiválasztani a devizának megfelelően és a PayPal-on nincs semmiféle váltás.
-
kicsiPistike
tag
válasz
Beni2360 #21659 üzenetére
Jó ideje mindig csinálok kicsomagolós videót.
Elküldtem nekik ennek a vágott verziójának a youtube linkjét, amire lehetőség van. (Ezen nincs meg a kicsomagolás eleje, mert a youtube-ra nem szívesen teszek fel személyes adatokat tartalmazó dolgokat.)
Linket sem tudok adni, mert azóta a termék nem elérhető, mert levették.
Amúgy ugyanaz a töltő jó hozzá ami a te kézi akkus fűrészednél van mellékelve, mert ismerősét kipróbáltam.
Itt az akarással van a gond, úgy érzem.
Eddig még nem intéztem náluk garis dolgot, pedig van pár műszaki cucc ami meghalt, persze nemsokkal a garin túl. -
RVR400
veterán
válasz
Beni2360 #21645 üzenetére
Én VIP5 vagyok, de ennyire jó tapasztalataim nincsenek. Bár tény, hogy talán régebben rugalmasabbak voltak, nekem nemrég egy okoskarkötő miatt kellett elővennem azt, hogy VIP4-ként (akkor még azon a szinten voltam) nem biztos, hogy az a legjobb megoldás, ha 20%-nyi refundot adnak úgy, hogy 1 hónapig sem működött...
-
Beni2360
félisten
válasz
Beni2360 #21630 üzenetére
Csak aku packot kértem tokkal együtt vezérlés nélkül.
Na megjött a válasz, hogy
"Ennél a 107601688-as megrendelésnél 30 USD-t szeretnénk visszatéríteni fizetési számlájára. Szeretné megfontolni ezt a megoldást? mi lenne, ha visszafizetnénk neked" 42 $ volt az egész gépezet aksikkal együtt. Ez elfogadható és rendelek az ajánlott aksikból és kicserélem őket.
Ez szerintem korrekt részükről. -
ecaddsell
aktív tag
válasz
Beni2360 #21626 üzenetére
Ha ilyesmit akarsz javítani akkor inkább forrfüles Samsung 30Q valami biztos helyről.
Ezek az akku pakkok meg noname akkuk alapból nem tudják amit megadnak rá és gyorsan is meghalnak.
Ha a töltő elektronika nem tudja a balanced chargingot (nem tud minden akkut az állapotának megfelelően külön tölteni) az is megöli az akkukat...
Azaz nézd meg mit tud az a beépített elektronika első körben.Pl. arra hogy néz ki a Samsung akku (nem állítom, hogy ez biztos hely).
Sajnos most 50%-al drágább már dollárban mérve is mint korábban... -
vandor01
senior tag
válasz
Beni2360 #21620 üzenetére
én is vettem ilyent igaz akkor lehetett kerni aksi nelkul is de inkabb vettem 2db aksival mert kb 10ero volt a ket aksi... es egy aksival meg meg dragabb akkoriban
.... halisten meg mind a ketto mukodik de felvagyok keszulve hogy ennyi piizert meg aksi tokot elektronikaval sem adnak.... mert gondoltam veszek csak lancfureszt es majd en managelem rendes aksikkal a dolgot de nem erte meg!!!
olcsobb volt 2db aksival kerni es rendeltem 10db uj 18650-et.... biztos ami biztos
tiz korrekt aksi az maga 30euro.... de meg nem kellett beraknom.....
szoval magamreszerol nem kuzdenek ezzel.... visszakuldeni? etc etc.....
de kivancsi vagyok mit tudsz intezni -
-
-
-
Victoryus
addikt
válasz
Beni2360 #21348 üzenetére
Azt rendeltem ami 85e forint. Azért se volt furcsa mert a tesztarenan is 85e forintot írt, fullos csomagra. Utána néztem, hogy az másik link, és ott külön fel volt tüntetve a billentyűzet.
Tudják ők, hogy félrevezető,.5x írta a chaten hogy elnézést a félreértés miatt... Lehet nem küldöm vissza, majd kerîtek hozzá valami bluetoothos kütyüt, meg nézem hátha lesz valahol eu raktárból.
Mindenesetre a tanulság az, hogy legközelebb a GYIK-kel kezdem. Jövő héten ér ide, meglátjuk mit tud. -
-
axlfsi
veterán
válasz
Beni2360 #20925 üzenetére
Nekem van ilyen Lidl-s. Jo, de megsem; nem tudja am az erveghuvelyt ugy (ezzel a modszerrel) elnyomni, ahogy az a szerszam, amit a kollega linkelt a BG oldalarol...
Erveghuvelyre szerintem pont nem valo... egyebkent faszan blankol, az rendben van.Szerk.: na, kozben beleolvastam a topikba es pont ugyanezt irta eppen mas is, kettovel Ciccuka utan
-
maestro87
őstag
válasz
Beni2360 #20920 üzenetére
Akcióban, kuponnal 9300? Mert Banggood-on az árak folyton változnak, sokszor még a flash sale is sokkal drágább mint a kuponos ár. És ha minden akciós lenne, már bezárhattak volna. :)
Nekem is van a kosárban olyan cucc ami egyszer 20$ máskor meg csak 12$. De nem írtam, hogy semmi sem drágult, mert hülyék lennének nem az Aliexpress bruttó áraihoz igazítani az árakat, mikor sok minden még így is olcsóbb náluk.
De ha van áfa, akkor a 200$-os telefon miért nem lett 260$ úgy mint Aliexpressen? Elég nagy árkülönbség, ennyit nem nyelnek le. -
Pityu99
tag
válasz
Beni2360 #20909 üzenetére
Ja hogy így topikja. Azt hittem konkrétan ennek a darabnak, mert engem a linkelt Lenovo érdekel, nem általánosságban az ilyen házak. Lenovo laptop mellé jól nézne ki, de itthoni shopokban nincs. Na mindegy, amúgyis eltértünk a témától már nagyon.
Engem az érdekelt volna, hogy BG USA raktár esetén mi a helyzet az áfával és az esetleges plusz költségekkel, mire lehet számítani, de akkor 1000 Ft miatt nem kockáztatok, jön CN raktárból.
-
Pityu99
tag
válasz
Beni2360 #20905 üzenetére
Hát nem tudom, 5 ezer alatt nem találtam itthon, de azt is valami gagyi webshopban csak, amiben nem bízom.
Topikja hol? Link esetleg? Köszi
V/: ja hát végülis lovagolhatunk a szavakon, lényegtelen. Nem fog ideérni és szerintem ezt ők is pontosan jól tudják, mégis leírják. Mindegy, nekem nem sürgős, alapból úgy rendeltem, hogy ráér, nem is akadok fent ezen.
-
csuhi17
csendes tag
válasz
Beni2360 #20880 üzenetére
Azt Voice24 kérdésére írtam, hogy Kínából kaptam én is Belgiumon keresztül csomagot amit a GLS szállított. És hogy feladáskor azonnal belekerült a GLS rendszerébe. Az a termék már megérkezett.
Ez a mostani egy teafőző aminek húzós az ára és nincs náluk raktáron. Amikor rendeltem azt írta hogy 17.-e előtt beszerzik és postára adják. Viszont Ha úgy van ahogy V/ írta, akkor inkább visszamondtam és megrendelem a másikat, az legalább van náluk.
Köszönöm a válaszokat -
Voice24
őstag
válasz
Beni2360 #20778 üzenetére
Biztos szállítási időt egyetlen szállítási módnál sem adnak, csak várhatót, de ez nem csak a BG-n van így. Igen, az október 10-15. között arra vonatkozik, ha ma rendelem azt a terméket, én viszont 16-án rendeltem meg, azaz 12 napja, és nyilván akkor is 12-15 nappal számolva adták meg a várható kézbesítést, ha jól rémlik, szeptember 29. és október 2. között volt. Már ehhez képest is az első furcsaság, amikor jött az értesítés pár órával a rendelés után, hogy "shipped" lett, abban már október 9-et írtak várható kézbesítésnek.
Bocsi, hogy nem linkeltem a terméket, azt hittem, a szállítási infókra voltál kíváncsi, de tessék: [link]Jav.: közben módosult is, 24 órán belül shipped, és már október 9-14. között várható a kézbesítés.
-
Voice24
őstag
válasz
Beni2360 #20772 üzenetére
Parancsolj, itt vannak a friss képek a termékről és a rendelésről. Most már október 10-15. közötti várható kézbesítést ír mai megrendelésnél. Úgy rémlik, 16-án még 24 órán belüli "shipped"-et ígért a termék, amit elvileg tartottak is. Most már a reklamálásomra azt írja a BG, hogy 10-15 munkanap, legyek türelemmel, de ilyen sehol sincs, tehát már kamuznak is. Nem lennék ilyen kekeckedő, ha 20-30 napot adnának meg, türelemmel kivárnám, és örülnék, ha mégis hamarabb jönne a csomag. De ők vállalnak olyan szállítási időket, amiket nem tartanak be, aztán még elkezdenek mellébeszélni is. V/ is írta korábban, hogy a BG Expressnél 12-15 nap a szállítási idő, most ezt jócskán túl fogják lépni, főleg ha a BE-s csomagot kicsit elnézegeti majd a Posta is...
-
csuhi17
csendes tag
válasz
Beni2360 #20772 üzenetére
Hali.
Napokban rendeltem egy terméket, ha jól emlékszem utolsó darab volt, legalábbis most hogy nézem már nincs raktáron.
kínából Banggood express-vel LD270049235BE nyomonkövetést kaptam.
24 órán belül shippedre váltott a státusza.
Visszanézve a korábbi rendeléseim én se kaptam a B-expressnél még BE-s nyomonkövetést.
A 10-15 nap nem a munkanapokra vonatkozik?
Az idők meg nem nagyon betarthatók, volt hogy két csomagom bevárta egymást az EU-ban, most nem tudom hogy hol, mielőtt MO-ba jött volna és kb. másfél hét volt a két rendelés mármint a csomag feladása között.
Eddig nekem csak egy telefonnal volt gondom,ami eltűnt.
-
fape
senior tag
válasz
Beni2360 #20586 üzenetére
Sztem az a Cash Printing lesz, nem a Lucky Draw. Mi a lucky drawban szívtunk.
#20584 sonar: nem mondom, hogy megnyugtatott, hogy más is így járt
Vajon kódolva van, hogy ne nyerjük? -
yogibear
addikt
válasz
Beni2360 #20495 üzenetére
Milyen kétszer?
Nem olvastad el rendesen, amit írtam.
Csomagküldőnél belföldön ha az eladó velük is szállíttat, van lehetőség csomagpontot választani...
BG esetében nincs. Rendeléskor azt sem tudom, kivel szállíttatnak éppen...
Csak akkor derült ki, mikor a csomagküldő.hu küldte az emailt róla, hogy majd ők hozzák ki...
Csomagküldő.hu-nál kellene olyan opció, hogy mivel saját csomagszámmal dolgoznak (Z 123 4567 890 formátum), mindaddig, míg nincs náluk a csomag lehessen választani a kiszállítási cím helyett csomagpontot... Utóbbi nekik is egyszerűbb lenne, meg a címzettnek is...
Mivel megadják a trackinget is (tracking.packeta.com ), meg a saját csomagszámukat is, amit csak ők, meg én tudok, oda lehetne biggyeszteni egy gombot, hogy kiszállítás helyett csomagpont és kiválaszthatóan az adott csp... ahogy ez belföldön működik... csak ott ugye még a rendeléskor lehet választani...
Nem állandóra cserélgetni persze, naponta kétszer a usernek, hanem egyszer, ha neki a csp-i átvétel jobb lenne, választhassa a saját cím helyett... Míg a csomag meg nem jön, onnantól logikusan nem. És csak egyszer lehessen változtatni... ne csináljon belőle pár bolond rendszert naponta kétszer...Ha a csomagküldő.hu oldalán lenne választási lehetősége a usernek, az neki is meg a futárnak is jobb lenne, kényelmesebb.
Az jó hogy a BG velük szerződött a bg expresses szállításokra, a magyar, szlovák cseh területen (nem tudom máshol is vannak-e ezeken kívül), de a BG-s csomagok csak házhoz jönnek, nincs csomagpontos opció... ezt a csomagküldőnek kellene megoldania a saját felületén... -
-
Voice24
őstag
válasz
Beni2360 #20271 üzenetére
Nekem is június 15., azaz a mai nap a várható kiszállítás dátuma, de ez nyilván nem fog bekövetkezni, mivel a Tallint elhagyó infó óta nincs újabb, vagyis 7 nap alatt nem tud Észtországból Budapestre érkezni a csomag. Kezdek arra gondolni, hogy a Banggood Express jelent egy kis vonatozást is. Ha nem tudják vállalni a megadott határidőt, adjanak meg hosszabbat, és akkor az ember nem ringatja magát hiú reményekbe. Jól néz ki a termék alatt a 10-15 munkanapos szállítási idő, de rohadt idegesítő, amikor azt látjuk, hogy ez is csak egy nagy humbuk...
-
hhheni
tag
válasz
Beni2360 #20225 üzenetére
egyszer, évekkel ezelőtt engem is megtaláltak egy ilyennel, úgy gondoltam, nem árt, megcsináltam, jött is a kupon meg pont is
viszont 1-2 hónap múlva (név? cím? kártyaszám alapján?) kaptam egy figyelmeztetést a banggoodtól, hogy kettős regisztrációt észleltek, ezért megszüntettem, azóta csak a régi van, békén hagytak -
vandor01
senior tag
válasz
Beni2360 #20188 üzenetére
az elejen meg valami olyanon is otleteltek.... EU-s kutyak vagy HUN kutyak??
hogy EU-n belul majd szamolgatjak az AFA kulonbozetet is az ilyen "magan" online rendelosdinel is... mert valakiknek bazta a csoret hogy mig HUN ban 27% az AFA addig az mas orszagbol joval kevesebb is lehet akar 0? vagy fele vagy Belgiumba csak 21%
es ez turhetetlen, hogy juliska neni ilyen egbekilto nagy csalasokra vetemedik mikor nem a plazaban veszi a harisnyajat hanem szlovak vagy spanyol online aruhazbol occcoeee rendeli, hogy a hollo vajja az ilyen adocslonak a testet.... etc
most meg nem tartunk itt csak az EU-n kivuliek rendszabalyzasa megy a sok adocsalo rendeli a sok fillers fost.....
de ha majd jol ketyeg a rendszer megy minden automataban csorog be a kasszaba a sok AFA.... szerintem eloveszik meg ezt a okossagot!
nos akkor ez EU raktaras cuccok is szivatasra lesznek teve..... -
vandor01
senior tag
válasz
Beni2360 #20185 üzenetére
BG es ALit meg nem tudni mi lesz... a Mkir posta dijszajozasa sem ismert!
amint latod ezekrol chateltunk itt az elmult orakban.....
a pontos kasza Jun 15-tol lesz ismertetve
a Mkir posta savos sarcolasanak osszegei... es egyebek is talanezzel ellenbe a belga posta mar Aprilis 15-tol nyilvanossagra hozta a Julius 1 utani fizetesi szabalyokat.... ok nem kulonckodnek valszeg az EU-s ajanlast kovetik a rendszeruk fejlesztesevel.... fokuszalva a maximalis automatizalasra pedig kaszalhatnanak kemenyen ha kezzel egyenkent tapogatnak a csomikat.... de azert igy is fognak ha hozza kell nyulni a csomikhoz?
https://www.bpost.be/en/shopping-outside-eu
a fo irany beszedjek minden utan az AFA-t vagy shoptol vagy az ugyfel eloretorteno fizetesevel a lenyeg hogy minnel kevesebb legyen a kezimunka es gyorsan porogjenek a csomik kifele a megrendelonek.... nekem az elmult felevben a kinai rendelesek 10napot futnak de volt 6napos is! ha az Ali beregel az IOSS be.... semmi nem valtozik "csak" 21%-al tobbet kell fizetnem az Ali-n... az egesz egy eszrevehetetlen kenyelmetlenseg lesz csak... tobbet kell fizetni a shopnal
ha egy shop beregel az IOSS ba... akkor az mind a 26 tagorszagra ervenyes lesz!
de mint olvashato a M kir postanak ez nem lesz eleg... lenyeg a vasarlok vegzalasa... -
válasz
Beni2360 #20185 üzenetére
Túl kombinálod. Július 1 és a 22 € alatti termékere is áfa fizetendő, edig csak a fettől többre kellett.
Ha az itt vásárolt árú direkt Kínából lesz mondjuk postai úton elküldve akkor áfát kell fizetni a beérkezésekor.
Ha EU raktár vagy olyan szállítási mód amely EU-ból indúlva érkezik Magyarországra ott nincs változás.
Nincs olyan ahogy áfa különbözet fizetés. Az import áfa az mindig 27%. A vételár és a szállítási költség együttes összege után.
Az hogy az EU-ban bizonyos esetekben az EU-s eladóknak a vevő országa szerinti áfát kell beszedni az teljesen más dolog. -
st6969
őstag
válasz
Beni2360 #18716 üzenetére
Nem sima kártyás fizetéssel vásárolok. Bár bevallom, nekem is eszembe jutott ez, miután a Revoluton kívül semmi nem jelezte, hogy terhelés van. De aztán kicsit később mégis megjelent a Paypal-on is ez a 2 terhelés, de nem a számlatörténetekben, hanem a kis harangnál, értesítés formájában, valami olyasmi szöveggel, hogy 95$ értékben kifizetést engedélyeztem XY kártyámon, amit ha nem hív le a kereskedő, 7 napon belül visszatérítenek
A Banggood rendelés oldalon Checkout Paypallal gomra nyomtam, ahogy szoktam. Be is jelentkeztetett a Paypal-ba (email cím + jelszó, de SMS nem volt), enélkül a kupont sem tudtam volna megadni. Megadtam a kupont, újra számolta a végösszeget. És valahogy ennél a pontnál történt valami. 2x is, mert végig csináltam az egészet mégegyszer egy másik kuponnal, hogy megnézzem, jobban jövök-e ki.
Onnan jöttem rá, hogy baj van, hogy mikor másodjára eljutottam idáig, beléptem a Revolut-ba, hogy $-t váltsak, és inaktív volt a váltás, ugyanis nem volt számlaegyenleg. Mindkét próbálkozást befoglalta. Banggood-on ennek semmi nyoma nem volt, hiszen a végső rendelés gomra nem nyomtam rá.
28 perc elteltével mindkét foglalást visszatérítették meglepetésemre (miközben épp fogalmaztam a levelet a Banggoodnak...akik néztek volna nagyot, hogy milyen 2 rendelést akarok lemondani, hiszen semmilyen rendelés nem látszik), így elmúlt a pánik, tudtam dollárt váltani, és harmadjára ismét végig csináltam a folyamatot (egy még jobb kuponkóddal), és az rendesen végig is ment.
Nem tudom, milyen tanulságot vonjak le, talán azt, hogy Paypal-ba csak akkor jelentkezzek be, ha már tényleg a rendelésre rá is nyomok, de nem tudom, hogy enélkül a kuponkódot valahogy le lehet-e csekkolni... -
válasz
Beni2360 #18658 üzenetére
Nem szüntette meg. Honnan veszed ezt? Most írtam alá egyet. Tegnaptól érvényes szolgáltatási jegyzéke a postának.
Annyi változott hogy cégeknek elektronikus kell vagy fizetni a kézi verzióért
Nem rendelet hanem belső postai szabályozás, az a rendelet amire hivatkoztak június 16-tól érvénytelen.
A futároknál sem egészen úgy megy, de az a kódos sms legalább az adott személyhez köthető, mert a címzett kapja meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával