- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peczek
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #31256 üzenetére
Köszi. Nem ezt kerestem, de ez is tökjó
-
Jahno
veterán
válasz
Mr.Csizmás #30484 üzenetére
Kb. 67x33mm, ha csak a műanyagot lesem. Kihúzható diffúzor van benne, oda tán bele lehet tolni.
-
Jahno
veterán
válasz
Mr.Csizmás #30458 üzenetére
Nyilván ha ilyen opció van, akkor az úgy könnyebb.
-
Neck
veterán
válasz
Mr.Csizmás #30421 üzenetére
Majd ha elterjednek a hajlítható kijelzős mobilok, és a srác melletted a metrón kihajt egy A4-es kijelzőt a 3210-esből, majd átgondolod még ezt, és szégyellni fogod, hogy nem szerkesztetted meg rendesen azt a fotót!
-
Jahno
veterán
válasz
Mr.Csizmás #30413 üzenetére
Ez meg már nekem bonyolult. De tuti van olyanom is, max. elő kell ásni.
-
Jahno
veterán
válasz
Mr.Csizmás #30410 üzenetére
"szerintem az a dörr saját cucca, hogy cserélgethető a vége."
Ezert éves szabvány, főleg csillagász dolgok miatt, meg ki tudja miért de pont ez a lényege, hogy az obi vége úgy van kiképezve, hogy csak egy ilyen pár ezer pénzes toldás kell és bármire ráteheted. Kérsz róla 20 oldalas szakirodalmat? Később még vakukkal is kísérleteztek, hogy a test ugyanaz marad és mennyire menől lenne, ha a talpát tudnád cserélni.
Obiban mostanában az A végű Tair/Jupiterek ilyesmik, rövidebb darabbal Nikonra is rámennek, sokan nem is tudják, hogy a gyári M42 vég ugyanígy leszedhető.
-
válasz
Mr.Csizmás #30397 üzenetére
Eddig sohasem volt gond, pedig volt, hogy 60 ezernyi áru jött be egy csomagban. Annyit írtak MS300-ra most, hogy a tényleges érték negyedét írják a majd rá, persze ez csak egy dolog.
-
Jahno
veterán
válasz
Mr.Csizmás #30397 üzenetére
Általában átcsúszik, 350es pld. elég kicsi is hozzá, a Triopo meg occsó, de most üres az államkassza, minden vacakra rámentek, itt is szigorodhat a dolog. No meg ugye általánosságban lesz ÁFA, azt most ha jól tudom júniusi tolták ki.
-
válasz
Mr.Csizmás #30393 üzenetére
Jó döntés! EU raktárból még soha nem rendeltem tőlük, mert mindig jelentősen drágább volt. Két éve, amikor az első TT350N jött, akkor 11 nap alatt itt volt a csomag Kínából is, mostanában lassabb valamiért.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Mr.Csizmás #30391 üzenetére
x2t még jobb. 33e ajándék érte.
-
Jahno
veterán
válasz
Mr.Csizmás #30376 üzenetére
Főseftes csoportjában úgyis tag vagy: [link]
TT600 nálam Kína/Anglia vonalon jött, utolsónál haver alkudozott. Csávónál két hétig ment a huzavona, hogy viszik, nem viszik, majd viszik, eladta de nem jöttek érte. Haver meg benyögte, hogy 34ezresért 20 perc múlva ott vagyok a kettőért, az eladó meg egy gyenge pillanatában rábólintott.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Mr.Csizmás #30372 üzenetére
Jó az a 90-es triopo, nekem is van olyan. Mellé ahogy írták egy TT600 + x1t. Ez alá nem érdemes menni szerintem.
-
Jahno
veterán
válasz
Mr.Csizmás #30372 üzenetére
Szép találtat. Azt írtam, hogy nekem a 90 az nagy, de ízlések és pofonok.
Most láttam 14-ért egész jó Triopot, annyiért határeset meg is venném manuálisan, ha már nem gyúrnűl a fent kiötletelt Godoxra.
Ha adokveszekben benne vagy. Vagy miről szóljak? Ismerősöknek egész jól ki szoktam közvetíteni, ha már mindent is látok:
-
Jahno
veterán
válasz
Mr.Csizmás #30356 üzenetére
Gyorsan meglestem, ebben 4x55 wattos (Balogh másolat, az eredetinek kcsit nagyobb a fénye) elég szép hosszú és jóféle cső van, 1.5 méterről szürkére nézve F8, ISO200on /50-re jön ki a zár. Pont videós megfejtés, csak aztán innen jön az, hogy ISOt emelni kella fenébe meg kérdést mit szeretnél játszódni és mivel.
Ezen minimál korrekció van, de F5.6, ISO400, egy esernyős vaku és akkor nem mozdul bele:
Írj 2 oszlopba előny/hátrányt, próbáld ki, valami lesz
szerk: 1 darab 4 csöves lámpára írtam a fényerőt.
-
válasz
Mr.Csizmás #30348 üzenetére
Csak hogy esetleg még is elbizonytalanítsalak, én amit linkeltél állandó fényhez hasonlót vettem aliról csak ez 4x45W-os. Tényleg nem egy vaku erősségű, de videóhoz nem rossz. Egyik fotós ismerősöm használ hasonlót családi fotózásoknál és tök jó eredménnyel. Itton drága, aliról fél áron meg van, annyiért meg tényleg ha nem jön be eladod 1:1.
-
Jahno
veterán
válasz
Mr.Csizmás #30348 üzenetére
Én biztos megvenném a Godoxot, mostanában néha drágábban el lehetett adni, mint amiért vetted.Ha nagyon lefelé mennél árban, akkor bármilyen manuális jó, de sosem tudni. Nekem van Triopo, az olcsóbb és ez a "neves" vonal még egész jó, mondjuk Andoer / Neewer felé, egy szinttel lentebb van a Wansen, amit azért egyszerűbb széthajtani, de olcsó Eurónál volt amit 8ezresért ért ide. Kicsit lóg a bele, de azt bele merem tenni Duna mellett a sárba és nem baj ha megúszik csak lenne már egy képem :-P
-
Jahno
veterán
válasz
Mr.Csizmás #30345 üzenetére
-
Jahno
veterán
válasz
Mr.Csizmás #30343 üzenetére
És mivel szeretnél játszani? Záridőd sem lesz, nincs fénye, ha modell van akkor meg csak folyamatosan hunyorog tőle. Filmhez persze nem árt (:-
Igazából csak a fényforrást szerettem volna megkeresni, de ennyiért ez nem szar:
Aztán jó ég tudja, nekem a LEDesek bejöttek, de bárkinek adom kölcsön teljesen ellentétes véleménnyel vannak mindenről. Egyik a LEDest szereti, másik a csöveset, én meg csak vonogatom a vállam, nekem tök mindegy, döntse el. Csövet könnyű megpattintani, szerintem nincs olyan jó színvisszaadása, LEDben meg a lumen/wattokkal csalnak, de könnyebben színezhető.
Aztán jön egyik haver, X lámpámra mondja, hogy pfáááááezdekurvajó, az Y meg szar, többet szemem elé ne kerüljönm, színe sincs, fénye sincs, hajaismijen.... 2 nap múlva kölcsönadom másik havernak, Az az Y megoldásra mondja ugyanezt, hogy dekurvajó és az X az picsa szar, többet látni sem szeretné. Én meg lehúzom mindegyiket egy sörre, aztán felőlem elmélkedjenek, jól vagyok. Lassan vissza kellene szereznem, mert 3 szettet adtak ki tesztre még október környékén "pár napra" :-D
-
Jahno
veterán
válasz
Mr.Csizmás #30341 üzenetére
Pfff, most belefutva ez ha valóban létezik akkor olcsóbb, mint Aliexpressen:
Durva. Jó ez mindenfélére, ha segéd van akkor tartja is. Mondjuk én lehet könnyen pofázok, van minden is, a sok marharépa ismerős meg más hülyeségéből sem tanul.
Aztán akad némi szubjektivitás is, én a klasszikus softboxokat sokszor nem szeretem, sokkal többet fut kényessége ellenére a fehér reflex ernyő, vagy még jobb az aranyezüst kombós.
-
Jahno
veterán
válasz
Mr.Csizmás #30341 üzenetére
Ne állandó fényűt vagy max. erősebb LEDet... Vagy próbálj ki pár mindenfélét... Részemről Valami Godox TT600 vaku, Tripo 65ös oktája. Az úgy sokfelé bevált, attól függ mit akarunk. Meg persze lehet elsőre occsó kínai vezérlő, majd egy Godox Xpro, mert úgyis a világba bővíted.
Most csináltam szomszédnak profilképet, egyből kellett 4 vaku, 2 stripbox, minden vacak is. Egyelőre nem lett a legjobb, de tavasszal jó időben nekiugrunk, egy gyors móka volt a hátsó kertben haverral, de az ötlet működőképes:
-
csacsi77
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #15466 üzenetére
Na igen, de visszafelé.......
-
role_of_72
tag
válasz
Mr.Csizmás #15460 üzenetére
Köszi az ötletet! Sajnos arra nincs lehetőségem kimenni (csak tömegközlekedni tudok).
Az 500 vagy 600-as szabályt *Ropi* igen jól leírta, pontosan már én sem emlékeztem rá, így jól jött az ismereteim frissítéséhez.
Talán annyit tennék hozzá, hogy ez ahhoz kell, hogy az adott gyújtótávolságnál ne "húzzanak csíkot" a csillagok, hanem látszólag egy helyben maradjanak a képen. Ezt sajnos csak fényerővel, vagy iso emeléssel lehet elérni - ha szép világos csillagokat szeretnénk.ISO-ban én 400 fölé nem nagyon szeretek menni (450D-vel), csillagvonulós képeknél. Záridőben max 60-90 másodpercig megyek, de már lehet hogy az is sok.. Ilyenkor jön jól az időzíthető távkioldó.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Mr.Csizmás #15460 üzenetére
"kerdes: 500-as szabaly mi a szosz?"
Az valójában a 600-as szabály
, ami tiszta csillagos éjszakai égen alkalmazható 35 mm filmen vagy full frame / FX digitális szenzoron, a lencsék effektív fókuszhosszával számolva. Tehát egy 50 mm-es üveg egy 35 mm-es analóg, vagy full frame / FX digitális vázon 50 mm-es effektív értéket képvisel. Ebből következően a maximum expozíciós idő a 600-as szabály szerint 12 másodperc (600/50).
APS-C / DX szenzoron a crop factorral (1.62 / 1.5) felszorozva az 50 mm lencse 81 / 75 mm-es effektív értéket képvisel. Ebből következően a maximum expozíciós idő a 600-as szabály szerint 7.4 / 8 másodperc (600 / 81 ill. 75).
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #15448 üzenetére
köszi
-
rii
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #15241 üzenetére
és manual módba használja a EPM1-et?
vagy előre beállított-automata módokkal? -
The DJ
addikt
válasz
Mr.Csizmás #15239 üzenetére
A kompakt kevés (évekig kompakt géppel + mobillal szerencsétlenkedtem), a bridge meg olyan öszvér megoldásnak tűnik nekem. Anno volt párom elkezdett kattintgatni egy 350D-vel és akkor tetszett meg a DSLR világ, a minősége, a rugalmassága és a szabadsága, amit a cserélhető objektívek biztosítottak. Ezért vettem az 500D-t (nagyon jó áron jutottam hozzá, kevés expóval és rengeteg extrával). Szeretem is, semmi bajom sincs vele, csak a kit obi kevés, ezért kezdtem el nézelődni, de eddig elég csúfos kudarcot szenvedtem a 3rd party obikkal.
Kérdés: Ha eladom a fél vesém és sikerül pénzt szereznem valamikor, akkor egy Canon EF 75-300 mm f4-5.6 III obival mennyi esély van a sikeres együttműködésre? Már nem merek lassan objektívet venni, de ha azt mondjátok, hogy a Canonokkal nem lesz baj, akkor valahogy összespórolok rá.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Mr.Csizmás #15165 üzenetére
-
*Ropi*
félisten
válasz
Mr.Csizmás #15056 üzenetére
T2 adapterrel általában.
-
Darko
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #13365 üzenetére
Ezt tudtommal a házibarkács hegesztőüvegekre mondják. A változtatható szűrők némelyike inkább kékes színt eredményez.
(#13366) total90: megnéztem ettől a gyártótól a vari-t (ND2-9), hááát nagyon vastag, valszeg nekem már vignettálna. Lehet, hogy a fix lesz, de még nem mondtam le változtathatóról.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #13318 üzenetére
HI!
koszi, igy mongyuk kicsit kinn lenne keretbol. de gf5/14-42 120k ert arban jonak tunik
velemeny?udv
neduddki
-
jozsi252
veterán
válasz
Mr.Csizmás #13270 üzenetére
Igen én is azmiatt linkeltem be mert nagyon durva ahogy forgatja a propeller a levegőt, illetve hogy milyen irányba forgatja.
Kép adatait megnéztem, jó kis géppel lett csinálva.
Canon EOS 5D Mark II
1/640 es záridő
5,6-os blende
iso 100Illetve szó szerint minden csatornán ez a Nikon D3200 folyik. Ezt pl érdemesebb megvenni mint egy Canon EOS 550D-t? Nyilván egy Canon fan nem a Nikon-t fogja mondani, de a technikai adatok alapján egy független fotós melyik gépet ajánlaná jobban?
spanyoll Köszi megkeresem azokat a videóit is
-
Zaied
addikt
válasz
Mr.Csizmás #13254 üzenetére
Én is az artwork-öt választanám a helyedben.
-
csakb
őstag
válasz
Bonzsúr,
A 220fotónál csináltattam most féltucat 40x60-as posztert, és pár, még ennél is nagyobb panorámát. Teljesen jók lettek, nem is drágán, és Pick Packra is szállítanak. De ha igazán urizálni szeretnél, akkor Artwork. Náluk arra figyelj, hogy a posztereket prophoto, vagy adobeRGB színtérben kérik (l. Tudnivalók -> Tudnivalók menüpont).
-
j.bravo
addikt
válasz
Digilabor.net, fotomarket.hu pár éve oké volt, azóta nem próbáltam.
Pálvölgyiék nem olcsók és vásárolni nem a kedvenceim, de a papírképet jól csinálták.
Fotológus is ha jól sejtem ugyanazzal a cuccal készíti a papírképet, egy próbát megérnek. -
válasz
Mr.Csizmás #10717 üzenetére
a 2/3" a profi videókameráké (nem számítva persze a mostani nagyérzékelős őrületet)
(#10716) VásRló: ott van a gépek adatlapján pedig.
(#10724) VásRló: nem lesz rajta kép, csak egy egyszínű paca. ja meg kirajzolódik az érzékelőre rakódott kosz
-
VásRló
tag
válasz
Mr.Csizmás #10719 üzenetére
szép. és hol lehetne utánaolvasni, miben fejlettebb egy lencserendszer a másiktól? már úgy részletesebben leírva.
gondolom pl. több fényt is tud átengedni.. -
VásRló
tag
válasz
Mr.Csizmás #10717 üzenetére
Az S5700 kézikönyvében azt írja, 1/2.5 inch CCD.
Akkor az hova tartozik? Mert olyan nincs a rajzon. De akk méretben olyasmi a CCD-je, mint a kompaktoknak, mégis sokkal szebb képet csinál.. nem értem
-
VásRló
tag
válasz
Mr.Csizmás #10715 üzenetére
Hm elég durva különbségek!
ÉS persze ezt a boltban nem írják..És milyen nagy különbség van közte és a profik közt?
-
soldierboy
tag
válasz
Mr.Csizmás #10686 üzenetére
Nem értem miről beszélsz. Tudok retusálni, csak nincs sok időm!
-
soldierboy
tag
válasz
Mr.Csizmás #10684 üzenetére
Mire írod, hogy GIMP?
-
Epiph
tag
válasz
Mr.Csizmás #10660 üzenetére
köszi!
És azt nemtudja valaki, hogy van e valami szűrő vagy nemtom mi a mi javitja hogy fénnyel szembe ne legyen ez a szintorzulás (nemtudom a megfelelő szakszót)
-
kiskornel
addikt
válasz
Mr.Csizmás #10648 üzenetére
Az én eddigi tapasztalataim alapján: eddig kettőt próbáltam, és mindkettő állított a hőmérsékleten.(*) Teljes állás mellett meg lilás színekbe mennek át. De az első pár Fé alatt jók.
Ha van két CPL szűrőd, akkor ki tudod próbálni, egybefordítva őket...
szerk: ha van mégis olyan, ami ezektől a hibáktól nem szenved, akkor majd beírják.
-
tbs
addikt
válasz
Mr.Csizmás #9490 üzenetére
-
tbs
addikt
válasz
Mr.Csizmás #9480 üzenetére
Mondottam: hozass egy dulva Pentax szettet. Azt tuti kezelik "idehaza".
A szonis szervíznek meg a figyelmébe ajánlom, hogy miaszöszvan, ha idetelepültem 2 hónapra, de beszart a cuccom első nap... Egy japán gyártó cucca... Marhaság.
-
gt350
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #9483 üzenetére
Vagy veszel egy Canon 600D-t és az nem 245, hanem 200on belül van. és még magyar gari is van.
-
DJ Reinhardt
tag
válasz
Mr.Csizmás #9477 üzenetére
Úgy van, ahogy az ügyfeles mondta. Az amerikai beszerzésű gépedet Európában sehol nem fogják jótállásban javítani.
Persze játszhatsz esélyekre és mérlegelheted, mennyivel olcsóbb kint és mennyi sansza van a gyári hibának. -
tbs
addikt
válasz
Mr.Csizmás #9477 üzenetére
Leírtam az állapotot. Azt teszel amit akarol.
Csak aztat nem értem, hogy miafrászért jösszvissza, ha már eljutsz odáig?!?
-
tbs
addikt
válasz
Mr.Csizmás #9471 üzenetére
A boltosoknak, meg a disztribútoroknak kujvára semmi-de-semmi közük nincs a szavatosságot és a jótállást (mert a "garancia" egy jogilag nem létező fogalom) biztosító gyártóhoz... Ez egy beteg magyar örökség mindössze, de azok az idők már elmúltak. Vagy jönnek ismét..?
szerk.: Ja, ha parázol, akkor Pentaxot hozz be, azzal van pozitív "világgaris" tapasztalatom.
-
tbs
addikt
válasz
Mr.Csizmás #9469 üzenetére
DSLRből akármilyet.
-
Alexios
veterán
válasz
Mr.Csizmás #8889 üzenetére
Mármint úgy értettem, hogy 12v-nál magasabb feszültségűt nem szabad rárakni a mai gépekre.
-
ISZOLE
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #8883 üzenetére
A blendét az objektív fókusztávolságához képest szokás megadni, eredetileg egy tört volt ami mutatta, hogy hányad része a rekesznyílás átmérője a fókusztávoldágnak. Mostanság csak a tört nevezőjét használják mert a számláló midig egy. Tehát például ha a rekesz fele a gyútávnak akkor 1/2 vagyis f=2.
A mélységéleséggel kapcsolatban pl. itt olvashatsz, megtalálod a rekeszfüggés képletét is. -
hegyimorc
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #8776 üzenetére
Bár D60-am sosem volt, de a GF1 előtt D40x és D3000 is volt a "kompaktom". Bármelyiket jobbnak tartom mint a GF1-et.
Ráadásul egy D60-at rendesen meg is lehet fogni, nem úgy mint egy GF1-et.
Pixelsűrűségben előnye van a GF1-nek, és persze méretben.(De amikor nem számít a méret, Nikont cipelek)
-
Andie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #8769 üzenetére
Most lámáskodok egy kicsit, elnézést, de nemigazán értem ezt a dolgot. 2x is elolvastam amit linkeltél, sőt, kerestem egy másik lapot is. Itt már táblázatban irják le ezt a dolgot.
De ezt hol tudom beállítani?
Mert a fókusztávot tudom állitani az objektiven, 18-105 vagy 55-200 között ugye. Vegyünk most mondjuk a telét.
A blendét tudom állitani 5,6 - 22 között.
Tehát a táblázat szerint a legnagyobb érték (238,10) az 200-as fókusz esetén 5,6 blendénél lesz. Ezt a párost kell beállítanom?
(azthiszem ösztönösen ezt állítottam egyébként, az apertúrát kinyitottam maxra, és rátoltam 200-ra a fókuszt - hisz igy kapja legnagyobb nagyitásnál a legtöbb fényt az optika)
Jól értelmezem?
De akkor nem értem a táblázatot, hisz mint látszik: minden fókusztávolság esetén a legkisebb blendénél van a legnagyobb hiperfokális táv... -
tbs
addikt
válasz
Mr.Csizmás #8769 üzenetére
Az a fókusztáv szöveg elég fura... Hiszen tárgytávolságtól és rekesznagyságtól függ...
Szerk.: Szóval, Mókuska
, az a fókusztáv, aminél a mélységélesség a végtelenbe nyúlik. Régebbi manuális obikon ezek a fura jelölések a rekeszgyűrűn. Az objektív optikai lehetőségeihez képest végtelenben lévő tárgyak leképezésekor a fókuszt nem érdemes a "végtelen" állásba rakni, hiszen jóval rövidebbre állítva is tökéletesen éles lesz a tárgy, és megmenekülünk a klasszikus végállások okozta problémáktól is. (Front/back fókusz, hogy a legelemibbeket említsem.)
-
Andie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #8763 üzenetére
"Mókuska" - ez jó
Köszi Cicuska a sok infót, ez a gép mostmár valóban megérdemel egy komoly állványt. A mostanit igazából egy kis kompakt géphez kaptam még kb 10 éve. Mindjárt nézek is egyet. Van valami ajánlatotok?tbs: Ezt a hiperfokális dolgot magyarázd meg lécci
-
csakb
őstag
válasz
Mr.Csizmás #8763 üzenetére
Aha. Akkor valószínűleg ez lehet az életlenség forrása.
-
csakb
őstag
válasz
Mr.Csizmás #8761 üzenetére
Ha ezt tudja a D60, akkor érdemes használni.
-
Andie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #8752 üzenetére
Persze, VR off-on volt...
-
JohnyBlue
addikt
válasz
Mr.Csizmás #8282 üzenetére
Én most anyóspajtással egy 15x15x3cm es babzsákot csináltattam. Egy Oly E-450 alá. A hét vége fele kapom kézhez. Utána megtesztelem
-
csakb
őstag
válasz
Mr.Csizmás #8233 üzenetére
Most komolyan, hány olyan esetről hallottál, hogy a pécé USB-jéből kijövő feszültségtüske ölt meg egy fényképezőgépet?
A telefonom, a PDA-m és az ájpodom is a pécé USB-jéről töltöm évek óta. A fényképezőimről már 5 éve USB-kábellel töltöm le a képeket (egész ritkán kártyaolvasóval). Ezen kívül van több USB-s vinyóm, amiket sűtűn használok. Eddig egyik sem halt meg semmiféle tüskétől, pedig már vagy tucatnyi pécével dolgoztam huzamosabb ideig az elmúlt években.
-
johnjohn
addikt
válasz
Mr.Csizmás #8059 üzenetére
Melyik városban ? [link] Lejjebb az oldalon vannak linkek a boltokhoz, nézd meg az árakat is, és üzletet már tudsz keresni.
-
FixY67
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #6752 üzenetére
Az általad említett előzményeket ugyan nem ismerem, de igen... nagyon olyan szaga van ennek az írásnak.
Őszintén szólva nekem egy szó jutott eszembe róla: jégmadár. -
FixY67
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #6750 üzenetére
Kérdés, hogy igaz-e amit a cikk állít...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest