- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamby18
senior tag
válasz
Alexios #9217 üzenetére
Árra gondoltam, hogy mit szóltok hozzá. Sok értékelésbe istenítik, jó régi az biztos.[link]
Nekem mint kezdőnek jó lenne? Úgy is olyan obit veszek amit ti tanácsoltok erre a rövid hosszú záridőre.
Egy 100k gépet sajnálnék magammal vinni este záridőzni, ezt meg "úgymond" nem sajnálnám annyira ha történne valami vele. Meg legalább helyben van, ha valami gond van vele nem kell utazgatni.turbobusa
[link] , [link]
Rövid záridő mozgó járműveket lekapni.
Esti hosszú záridejő fotókhoz.
Kompakt nem tud ilyeneket és azért
Nagyon kezdő vagyok jó lenne nem csak netről nézni hanem gyakorlatba beállítani a dolgokat, hogy tanuljak, így hogy nem sokat tudok még a fotózásról nem akarok egyből a 130k kategóriába beleugrani. Tudom nem ilyeneket tanácsoltál csak leírom. -
Jamby18
senior tag
válasz
Alexios #9194 üzenetére
Szétnéztem ezen [link] az oldalon, sajnos az 500D-k 110-130 között mozognak. 1000D van 60 körül objektív nélkül, 400-450D 80-90 körül.
Olvasgattam picit a dSLR-ről és megint tanultam sokat ebből a [link]cikkből. Pl. ha veszek egy tükrös gépet saját kit-el nem fogok észrevenni semmi váltzást és csalódás az egész.
Csak obikkal is megint az van mint a gépeknél, hogy van 25-30ért amikről nagyon megoszlanak a vélemények és van 40-100-200k ért.
Tehát egy 400-450D és mondjuk hozzá egy edigitalos [link] Canon 50/F1.8 EF II objektív 25k-ért? Jó választás lenne?
Még egy kérdés, használt gépeknél az "egészséges" expószám a cikk szerint 8-10000 ez szerintetek is így van?
A pixinfo fenli linkjéről szemezgethettek nyugodtan mi lenne jó nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Canon RF 24-70mm f/2.8 L IS USM profi zoom-objektív
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel -Újszerű-
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- PS Plus előfizetések
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest