- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz
soldierboy #10699 üzenetére
ha szívességet kérsz, akkor azt illik egyértelműen megfogalmazni, megfelelő alázattal.
nem pedig úgy ahogy azt tetted.
sok ember van itt aki megfizette már a tanulópénzt "próbamunkákkal" ezért a van a letámadás. -
A Zéé
addikt
válasz
soldierboy #10695 üzenetére
Nekem sincs lehetőségem stúdióban fotózni, túl sok ingerenciám sincs hozzá, Így ismerek ilyen embert.
A külön retusőrt meg meg szokás fizetni. Úgy látom ez kissé parttalan vitának tűnik, mert te ragaszkodsz hozzá, hogy valaki ezt meg fogja csinálni helyetted, ráadásul ingyen is, pedig ahogy a kommentek alapján elnézem itt senki más nem osztja ezt a véleményed. -
copass
veterán
válasz
soldierboy #10675 üzenetére
ingyen akarsz dolgoztatni, hogy végül te kaszálj vele.
gusztustalan.
"de nagyon kevés időm van, és úgy láttam, hogy sok fotós szeretne retusálni"
április 1 muhaha
"csak nincsen megfelelő alap képük hozzá"
ez meg arcoskodás. -
A Zéé
addikt
válasz
soldierboy #10693 üzenetére
valami nagyon perverz ember lehetett az, aki csak úgy szeret retusálni hobbiból.
Eddig senkitől nem hallottam ilyent, hogy "hajj de ülnék a gép előtt 1-2 órát képenként, más képét retusálva, de olyan szar, hogy én nem tudok olyan képeket lőni magamnak, amit nem kéne retusálni".Amúgy szerintem a példa pont találó...
Mindenesetre sok sikert, hátha sikerül találni valaki
balekot, aki majd megcsinálja neked, te meg majd beemelheted portfóliódba az ő munkáját, meg mutogathatod. Ha elvállaltad, akkor csináld is végig a feladatot. -
fattyu
veterán
válasz
soldierboy #10690 üzenetére
Oly sokan szeretnek takarítani de nincs mit. Önzetlenül felajánlom lakásomat e nemes célra. Igény esetén mosogatnivalót is tudok biztosítani. Jelige anyagiak kizárva.
-
fattyu
veterán
válasz
soldierboy #10687 üzenetére
erről beszélünk. Akkor ajánlj fel x pézt kép retusálásért de beállíani hogy te teszel szivességet? haggyuk má'
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
soldierboy #10687 üzenetére
pedig lightroom, vagy bármi rawképes dologban megnyitva kb. fél perc pár csúszkát toszogatni, hogy jau' legyen, aztán export gomb.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
soldierboy #10685 üzenetére
próbáld meg feldolgozni a rawokat.
ha nem tudsz rawot kezelni, ne is fotózz abba.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
soldierboy #10677 üzenetére
gimp
-
válasz
soldierboy #10681 üzenetére
-
válasz
soldierboy #10679 üzenetére
Nincs mit magyarázni rajta... aki megfelelően tud retusálni, az a saját anyagát retusálja... vagy pénzért retusál, akinek meg nincs nyersanyaga, annak meg nincs tapasztalata retusálással, és az meg olyan is lesz. Ergo Te nem haladsz vele semerre...
De legyen jelentkeződ, és csinálják! -
fattyu
veterán
válasz
soldierboy #10675 üzenetére
Tehát lehetőséget szeretnél adni hogy mások ingyen utómunkázzák a képeid amiért te pénzt kapsz? ez most egy áprilisi tréfa ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest