- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Santiagain
őstag
válasz
DJ Reinhardt #12980 üzenetére
Megtettem, amikor úgy készítettem a képet, akkor a kép bal oldala 1 skálányival volt a középvonal felett, a jobb oldala pedig féllel. Ilyet még a pontatlan beállítás sem okozhat. Kétféle tesztábrával is próbáltam, mind a kettő ilyen eredményt hozott. Holnap megpróbálok valami tuti vízszintes dolgot nappali fényviszonyok között.
-
Epiph
tag
válasz
DJ Reinhardt #10253 üzenetére
Értem köszönöm szépen a választ. Akkor gondolom inkább jobb hogy nem akarom megprobálni portalanitani, igaz erre már kaptam választ anno. A fő tükröt amúgy lehet tisztítani vagy inkább azt se próbáljam meg, vagy csak pumpával amennyire lehet?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
DJ Reinhardt #9481 üzenetére
Vagy fizethetsz a javításért, és még mindig olcsóbban jössz ki vele, mintha itthon vennéd meg.
-
gt350
csendes tag
válasz
DJ Reinhardt #9475 üzenetére
Akkor ez változott. Régebben (több éve)hallottam több forrásból is.
-
Csabó41
csendes tag
válasz
DJ Reinhardt #9419 üzenetére
Köszönöm!
-
tomiee85
senior tag
válasz
DJ Reinhardt #8635 üzenetére
Azért ez egyértelmű. De mire tippelsz? sérült az optika?
Köszi
-
Throme
veterán
válasz
DJ Reinhardt #8618 üzenetére
Biztos nem javítják gariban. Az nekik ingyen munka gyakorlatilag és ezt senki nem szereti.
Szerintem az "ártatlan arc " nem jó megoldás, mert ha csak leadja, a szerviz nem biztos, hogy visszakérdez: tisztában van a kedves ügyfél ez nem garis javítás?! Aztán jön a meglepi mikor érte megy...
(az is igaz van olyan szerviz, aki felméri a problémát és felhívja az ügyfelet mi ment gallyra és mibe fog fájni a tulajnak...)Egyik ismerősöm is leejtett egy vadi új gépet és egyből kérdéssel nyitott, hogy mire számíthat. Hát fizetnie kellett a javításért.
-
cigam
titán
válasz
DJ Reinhardt #8524 üzenetére
Melyikben van? Én még nem találkoztam ilyennel (persze egymiliót se láttam még kp-ben
)
Had kérdezzek én is. Melyik nem slr-ben van rendes rekesz (nem nd szűrő). Mert még ilyennel se találkoztam, pedig érdekes lehet.
-
Veron
addikt
válasz
DJ Reinhardt #8249 üzenetére
tényleg? csak így nehéz belőni a manuális fókuszt, ha elmászik...
-
bartucc
addikt
válasz
DJ Reinhardt #8235 üzenetére
Sajnos S520-ról van szó, holnap kapom meg töltő nélkül, akkor kénytelen leszek rendelni hozzá. Köszönöm a választ mindenkinek!
-
Beleczkil
tag
válasz
DJ Reinhardt #8224 üzenetére
Csak agyalok, az obi összesen 2x volt használva 1x szobában már akkor is csinálta, 1x meg szélcsendben, igaz szabadban, de por a környéken nem volt (Duna part. ott is csak 2 kép erejéig).
Kizártnak tartom a porosodást, inkább gyártási gondra tippelek, három ok miatt is::
1. tegnap este haver zsír új kit-jében is ugyan ilyen "hibás?" obit sikerült lelni kibontáskor.
2. össz használati ideje kb 5 perc volt az obinak.
3 a másik 55-250-es obi többet használva ugyan azon körülmények között és azon kívül mostohább szeles időben is és nincs ilyen "hibája".Azért mert úgymond "amatőr cucc", még hibátlannak kéne lennie, pláne, hogy nem két filléres cucc, még ha a profi cuccokhoz képest jóval olcsóbb is.
Természetesen szerdán irány a márka szerviz számlával és garancialevéllel együtt, mert ugyan nem sokat használom (eddig 4 kép , de azért legyen rendben).. -
pd
tag
válasz
DJ Reinhardt #7936 üzenetére
Köszönöm, akkor az lesz belőle.
-
nofi
addikt
válasz
DJ Reinhardt #7854 üzenetére
köszi, segített!
-
johnjohn
addikt
válasz
DJ Reinhardt #7652 üzenetére
Írd meg, hogy 20- 30% előre utalása esetén postázod neki, aztán csókolom.
Esetleg kapsz egy kis pénzt, ha meg nem harap rá eltűnik.
-
mutyi
senior tag
válasz
DJ Reinhardt #6346 üzenetére
Slik sprint GM állványom van, ez egy mini állvány max 110cm-re lehet felemelni. 2,2 kg-ot bír elvileg.
Pl. a fa csonknál S beállítás 1/125 , F4,5 és 95mm fókusztáv.
Jah és próbáltam időzítővel is, hogy kizárjam a gomb nyomásából eredő rezgést is. Az obi ebben az esetben nem VR-es volt. -
Borify Péter
aktív tag
válasz
DJ Reinhardt #6327 üzenetére
be van állítva...
beciszem megnézetni,mert már elég sok fura dolgot csinál:S -
hyperlac
tag
válasz
DJ Reinhardt #6131 üzenetére
Szia!
Köszönöm, nagyon sokat segítettél!
Utánanézek a sony oldalán!
Beviszem a szervízbe és megkérdezem, hátha lenne valami bontott alkatrész!
Mégegyszer köszönöm! -
hyperlac
tag
válasz
DJ Reinhardt #6131 üzenetére
Szia!
Köszönöm, nagyon sokat segítettél!
Utánanézek a sony oldalán!
Beviszem a szervízbe és megkérdezem, hátha lenne valami bontott alkatrész!
Mégegyszer köszönöm! -
pukkancska
tag
válasz
DJ Reinhardt #6057 üzenetére
Már úgy is próbáltam, de semmi.
Valaki! Mondjatok ötleteket hogy még mit próbáljak ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest