Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VásRló
tag
Ha szeretnék termékeket fotózni fehér háttérrel, mit használjak háttérnek?
Vakut érdemes használni, vagy inkább lámpát?
-
VásRló
tag
válasz
qnadam #10730 üzenetére
Én még nem láttam kirakati adatlapon olyat.
egyszínű paca
akkor nyilván a szemnek is ezért van lencséje. olvastam a wikis cikket is, de ebből még nem világos, pontosan miért kell a lencse, hogy ne egyszínű paca legyen
Talán, ha nem lenne gyűjtőlencse a szemen, akkor sokkal kevesebb fény jutna a szembe, egyben sokkal kevesebb helyről.
na de az miért lehet, hogy ha a pupilla összemegy, akkor is ugyanazt látjuk, csak kevesebb fénnyel? :s -
VásRló
tag
válasz
Mr.Csizmás #10719 üzenetére
szép. és hol lehetne utánaolvasni, miben fejlettebb egy lencserendszer a másiktól? már úgy részletesebben leírva.
gondolom pl. több fényt is tud átengedni.. -
VásRló
tag
válasz
Mr.Csizmás #10717 üzenetére
Az S5700 kézikönyvében azt írja, 1/2.5 inch CCD.
Akkor az hova tartozik? Mert olyan nincs a rajzon. De akk méretben olyasmi a CCD-je, mint a kompaktoknak, mégis sokkal szebb képet csinál.. nem értem
-
VásRló
tag
válasz
Mr.Csizmás #10715 üzenetére
Hm elég durva különbségek!
ÉS persze ezt a boltban nem írják..És milyen nagy különbség van közte és a profik közt?
-
VásRló
tag
Sziasztok!
Az igaz, hogy a képminőség alapvetően a CCD méretétől függ?
Mekkora a mérete egy CCD-nek egy profi gépben (pl. Fuji S5700) meg egy átlagos kis kompaktban?
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest