- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
köszönöm
megpróbálom belőni a 750D megmit írtál, objektívet" .... Tárgyfotó lehet ilyen: Meg ilyen is: ... "
valahol a kettő közt de az elsőtől távolabb mert az van vagy 1 milla szeritem csak a lámpák
.-)a fotozás az tényleg az a "hobbi" ahol a határ a csillagos ég
szabadtérbe elhelyezve fotózni?
2003-ba úgy kellett "fotóznom", hogy kivittem a cég elé a cipőket, fehér lapokkal körbettem , mellé egy CMYK RGB "színhelyes" négyzeteket, és utána PS-ben a CMYK RGB négyzetek alapján belőni a foto szinét.gondolom ez is még a legalja a "fotózás"-nak
-
rii
nagyúr
válasz
vihartigris #31300 üzenetére
" ... inkább a fénytechnikára és az elméleti, gyakorlati oldal elsajátítására kellene időt, pénz, energiát fordítani ... "
ez a kemény ... könnyebb venni egy felszerelést mint megtanulni ... megpróbálom beleásni magam.
-
rii
nagyúr
sziasztok!
nagyon-nagyon köszönöm a rengeteg segítséget!
igyekszem átolvasni csak még a kecskéknek kell építeni dolgokat, akiktől a tej lesz amiből a sajt lesz
-
rii
nagyúr
sziasztok
mint hozzá-nem értő ( egy canon 40D-m van, sima kitobival, azzal fotózgattam, de sose volt időm beleméllyedni a fotózás technikai oldalába. ) szeretném megkérdezni, tudnátok-e használtan olyan -DSLR vázat és -objektívet (analóg objektívet), -állványt mondani, amivel házilag de azért jó minőségbe meg le lehetne fotózni sajtokat, meg ilyen kaja-termékeket, ha foodstylist nem is, de valaki majd beállatja, én csak szeretném jó minőségbe lefotózni
nem lesz belőle print-anyag, inkább csak web-re.
lámpákat, derítést lehet gányolni valamit házilag legalább kezdésnek?
vagy ehhez vaku kell?árat nem tudok mondani ....
100-200-300E Ft.előre is köszönöm!
-
rii
nagyúr
válasz
Speeedfire #29967 üzenetére
ok, nagyon köszönöm!
-
rii
nagyúr
sziasztok
ha egy fotóban kicsi nagyon a mélységélesség ( remélem jól mondom ) a termék egyik fele éles, a másik fele már el van mosódva ... akkor ha a CR2 lenne elkérve abban ezt lehet állítani, vagy abban sem már?
-
rii
nagyúr
sziasztok,
fotos hasznalt cuccos oldalt kérhetnék?
PuMbA altal javasolt EF-S 55-250 f/4-5.6 IS STM-t nénzi
itt a ph-n is van egy, de 0 leiras, 0 foto az objektívről -
rii
nagyúr
sziasztok,
canon eos 600D-hez, kitobi utan következő lépésnek keresnénk egy olyan objektivet ami jobban zoom-ol ...
kb. 70.000Ft-ig melyik a legjobb ar-érték aranyu teleobjektiv?
-
rii
nagyúr
válasz
*Ropi* #27241 üzenetére
csont üres
de én nem elbúbolni akarom őket csak érdekelne h ez miiii ,-DDDDDD
mi történik? ,-DDDDde amúgy jó a gép nagyon meg profi a foto nagyon!!!
6d mark ii a váz(#27223) copass:
hát a JPG mellé nagyon szoktam örülni a RAW-nak .-)
legalább tettek volna ki egy referencia papírt cmy, rgb, fehér, 50% szürkea CR2-höt fotostudás kell ... hiába van egy 40D-m, meg bohóckodok vele ... meg rángatom 1000 képből az arra érdemes egynél a CR2-t amit hooroizálni szeretnék... most meg kb. minden cr2 más temperature-val jön fel ....
-
rii
nagyúr
én csak arra lettem volna kivánncsi, hogy fotós szemmel mennyire okés, hogy csak CR2-t küldenek, 0 JPG.
nem arról szólna a fotozás, hogy olyan anyagot küldenek, ami 99-98%-ban használható akár színhelyes nyomaton is, proofon?
mert hogy PS-ben a curves, CMYK állítgatni kell, vagy minimal brighntes/conrast, az oké.
de a CR2-nél elemi szinten bele lehet nyúlni a képbe.
nem tudom ki a fotostudio ... modellfotok.szerintem szokásos spórolás csapott vissza ... de már nekem is ez az utolsó munkkám ennél a cégnél.
-
rii
nagyúr
sziasztok
azt szeretném megkérdezni, hogy egy fotostúdió szerintetek miért csak CR2-t küldött?
így mi értelme volt beállítani bármit is ... ha CR2 küld ...
egyiknél 5050 a temperature, másiknál 3700 ....
kb. 300 db cr2 -
rii
nagyúr
válasz
scarabaeus #26675 üzenetére
... ezt a gondolatmenetet továbbkövetve, ha ilyet csinál próbáljak meg teljesen máshova fókuszálni, mert ha félig lenyomom akkor az autófókusz újra számol ....csak eddig mindig ugyanoda fókuszáltam, mert a gombhibája meg se fordult a fejemben ....
-
rii
nagyúr
válasz
*Ropi* #26671 üzenetére
köszönöm!
találtam én is egy weboldalt ahol azt írták akku ki meg töltés meg be, én csak ki-meg be, semmi, megnéztem, akku villog, ... akkor rátettem töltőre,.. most h írtál ránéztem, feltölttött, akku be, és működik, sensor cleaning megvan, fotóz.
de a múltban sokszor volt az h exponált rendesen, aztán csak 5-6-7-8-10jére, ... aztán most megint expozik egyből, de lehet megint nem fog exponálni, csak az expo gomb sokadik lenyomása után ...
mielőtt végképp kifélézem szerencsétlen, hozzáértőbb gazdát megérdemlő gépet ... azt szeretném megkérdezni, hogy ez annak a jele, hogy elére a max. expo számot (előző gazdájánál munkagép volt), ami a 40d esetében tudtommal 100.000 expo, és tükörcsere kell, vagy motor .. janem ... zárcsere? ami kb. 30.000 Ft. Vagy ez a hibajelenség másnak tudható be?
zárhibánál ha jól tudom, beáll, és kész, 30.000-ért csere ...
-
rii
nagyúr
sziasztok
canon eos 40d, ezt írja:
err 06
self cleaning sensor unit malfunction.
consultwith canon service centerés már régóta az expo gombra csak nehezn oldott ki
javítható?
zárcsere is kell?
-
rii
nagyúr
sziasztok
Canon EOS-40D -hez távkioldó van 15000-nél jóval olcsóbb?
-
rii
nagyúr
sziasztok
fotóstáskát ... vagyis inkább massenger bag-ot szeretnék venni, amibe belefér egy Canon 40D portrémarkolattal .... tudnátok ajánlani valamit?
2 hónapja próbáltam, ebay-en, de belefáradtam )-. -
rii
nagyúr
sziasztok
ismerős kölcsönkapott egy Manfrotto 055pro állványt
de a "sarut" vagy mi lemaradtazt lehet kapni ócsó pézé ? )-.
-
rii
nagyúr
válasz
copass #15430 üzenetére
ismerősöm megkért, hogy egy 30x20-as, 305 dpi-s képet 360x240-be nyomtassunk ki ...
megcsináltuk a grayscale TIF-et, de az 5. lépésnél, a PDF kreálásnál elszáll a program.
mi lehet a baja?JPG-et szeretne?
ekkora méretben nem lehet JPG-et menteni ... )))-.valami más program lenne még ami 70 db A3-asra képes egy ekkora képet szétosztani, és vagy kinyomtatni, vagy PDF-et menteni? (ez a legjobb, hogy PDF-et ment ... mert ha egy lap hibásan jönne ki, akkor nem kell az egész 70 db printelését megismételni
adobe acrobattal is megpróbáltuk, de pont az előbb felvázolt probléma állt elő, elég sok lap hibbás lett, 10%-ot nyomtatott csak ki korrektül némely lapon, majd ezt ismételte az egész lapon végig zebramintát alkotva ....
3 órig csinálta a spool file-t (28 giga
) és 2 óráig nyomtatta a 70 lapot ...
-
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
sziasztok
volt már valakinek olyan hogy CS5 egyszer beolvassa a RAW-ot .. majd most meg azt mondja, hogy "insatllálva a camera raw"
a CS5-ben alapból benne van a Cag,era RAW
vagy lehet hogy akkor azért olvasta be mert az egy Canon 40D volt ez meg most egy 600D lenne?
-
rii
nagyúr
sziasztok
van egy "Camera Raw.8bi" file-om, innen
4.5-ös camera raw CR2 file-okhoz, PS CS3 alá
bemásoltam már az
C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins\File Formatsés a
C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins\CameraRaw mappákba
ez utóbbit én hoztam létre
betettem ide is:
C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\Plug-Ins\CS3\File FormatsC:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins\File Formats
C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Insde egyikkel se működik
hova kell bemásolni?
-
rii
nagyúr
esti fotózásnál hogy lehet fókuszálni, ha -persze- az autófókusz nem talál semmit? vagy én vagyok még tudatlan
gondolom erre szolgálna az AF segédfény? de ha messze van a cél, akkor az sem ér semmit sem, nem?
manuálissal meg az a baj, hogy mivel sötét van, én se látom hogy hol lenne éles
-
rii
nagyúr
sziasztok
canon 40D-n levő képeket ezzel () Sowtware - ImageBrowser EX 1.1.0 for Windows ) meg lehet nézni Win7-es gépen? (driver cd-m nincs itt most)
-
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
válasz
*Ropi* #15649 üzenetére
nagyon köszönöm!!!
ennek fényében akkor teljesen át kell dolgoznom a recycle fotóstáskámat ...
(van egy szakadt táska, amibe szivacsot vágok.)
azt még megkérdezhetem, hoy a kettő megmaradt módszer közül melyik lenen a jobb?
- hátsó LCD panelon tárolós? (persze így nagyon nehéz kivenni, hiszen az ojjektív felfele néz.)
- vagy állítva tárolós? (itt meg persze nagyon precizen kell megcsinálni, hogy ne az objektív tartsa a vázat.) -
rii
nagyúr
válasz
*Ropi* #15647 üzenetére
" .... ugyanis bajonettel lefele a tükröt tartó rugó lelazul, ami miatt a tükör lógni fog és az autofókusz elállítódik. ..... "
bocsánat az értetlenkedésért
tehát mint akkor a fotóstákskákban van az a rossz módszer? -
rii
nagyúr
van alja, de nem túl satbil úgy ... előredőlhet az obijektív felé, és gondolom azért az objetív 30-40 fokos szögig dőlve nem szeretné megtartani a vázat ...
(#15627) JackFeryll: akitől vettem a gépet, munkatársam, fotós is ... megemlítettem neki, hogy havercsaj objektívjának a lencséje ujjlenyomatos ... azt a __lebaszást__ amt __én__ kaptam mert a __havercsaj__ objektívja maszatos
szóval van amelyik profi ilyen van amelyik meg olyant ... 2007-ben még bevittem a szervízbe a merida mtb-met .... nem túl szép állapotban ... szervizes srác lebasz, hogy ez egy preciziós mászer
morogtam magamaban, hogy "b.zmeg ha én vigyázok rá neked nincs munkád"
-
rii
nagyúr
császtok
munkatársnpm közölte velem, hogy úgy nem szabad tárolni a fényképezőt, hogy az objekítv felfele van, mert koszos lesz az objekív (rajta volt a porvédő cuccos, de mindegy
)
így a legstabilabb hirtelen letenni valahová ... vagy akkor így tényleg nem ajánlott? hogy a kereső van az asztallap-fele?
-
rii
nagyúr
haver megkért volna h a kézműves öveiről kellene kép, h fel tudja tenni valahová
sötét háttér elé lett betéve
feltte erkély, ami beárnyékolt
mindennel majdnem elégedett vagyok, de a csatok teljesen kiégtekmilyen témában kellene nézelődnöm, hogy ez ki tudjam küszöbölni legközelebb?
olvasgatom az irodalmat, és előbb-utóbb biztos ez is meglesz, de most jobb lenne előbb, mert zavar ...előre is köszönöm!
-
rii
nagyúr
válasz
*Ropi* #15568 üzenetére
marcsa
szerintem 3rd .-)
Meike vagymi ...
ő vett egy 650D-t, és amit adtak hozzá vadi új kitobit, azt kaptam a géphez ... 3 akku, 8+8 GB CF kártya, meg még elem-betétet is, ha lemerítené az ember az összes akku-t, és van nála AA-s akkumulátor... de ez velem nem hinném, hogy elő fog foruldni .-D lehet még a portré markolat is sok nekem ,.... szóval elég sokgminden kaptam a géphez .-) -
rii
nagyúr
Nagyon köszönöm az építő post-okat .-)
*Ropi*: még a múltkori post-os is a memoárban van elemzésre
köszönöm
akkor az 5d3-on már nincs sok játék nem?
-
rii
nagyúr
sziasztok
havercsaj megy ki külföldre, egy DJ kihívta, és szeretne pár fotót lőni róla, miközben játszik
ilyen fények mellett milyen beállítással lehet jó képet csinálni?
persze a helszinen lehet ezt csak látni de egyáltalán ki lehet tartani egy ilyen helyen a gépet kézbe, míg exponál?szóval egy ilyen stoboszkópos helyen hogy lehet lövöldözni, ... persze vaku nélkül?
előre is köszönöm! a gép: Canon 600D, kitobival. -
-
rii
nagyúr
válasz
*Ropi* #15520 üzenetére
nagyon zsíros váz .-)
ebben már van kedvem "M" módban kutakodni ... kis kompaktnál nincs .-)de hogy tud olyan is, hogy egyszerre ment RAW -ot is meg JPG-et is .-O
hajnal 1ig olvasgattam a manual-t .... .-)
köszi ... benézek oda .-)
pont nézegettem én is a LR-ot, hogy meg kőne' tanulni ... könnyebb lehet mint a PS-el elérni ugyanazt ... -
rii
nagyúr
sziasztok
nahm megvan nekem is a digit gépem ... canon 40dazt szeretném megkérdezni, hogy van különbség, hogy a gépben adok rá szaturációt, vagy a Photoshop-ban?
-
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
sziasztok
Canon 600D esetében meg tudná valaki mondani hol tudnám a rekeszt f1.4-re állítani?
nincs előttem a gép, csak este lesz, és nem tudom .-) -
rii
nagyúr
válasz
Cheesy #15331 üzenetére
photoshop topikban is kérdezz rá szerintem, ott vannak régi szakik is
remélem mondd valaki neked valami régi nagy nevet (UMAX asszem pld), ami úgy szkennel, hogy ihaly, és lehet h már ocsó pézé utánad hajítják. A scannelés -mint szakág- közelebb áll a DTP-sekhez, grafikusokhoz, akinek munkájuk volt hogy hoztak egy fotót, és "digitalizálni" kellett.
-
rii
nagyúr
vatera - lenspen ....
-
rii
nagyúr
sziasztok
most tartunk ott, mint egy bicajnál, hogy a gép megvan, de kell első-hátsó lámpa, pumpa, kerékpáros táska, csengő, km-óra, pótgumi, ragasztó, folt, smirdli, szerszámkészletek, gumileszedők, slime ...
próbáltam rákeresni a tiszítás mikéntjére.
0.) szenzor tisztításra lenspen? az a nagyítós vacak is kell? vagy az már csak a nagyon-profik játékszere?
1.) illetve van egy obejktív, ami kicsit össze lett tapicskolva elől ... arra akkor lehet ezt a izopropil-alkohol-t venni?
2.) már csak a törlőkendő a kérdés
bemegyek a boltba, és kérek egy nem-szöszölőset, szeritem kivágnakMint a ....... ....ni.
szóval milyen néven tudok kérni-venni egy "nem szöszölő törlőkendő"-t? -
rii
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #15241 üzenetére
és manual módba használja a EPM1-et?
vagy előre beállított-automata módokkal? -
rii
nagyúr
auch*n-ba volt 5000-ért samsung 16 GB-os Class 10-es
ha valakit esetleg érdekelne.
elég sok helyen jártam, mindenhol csak class 4esek voltaka 600D (sem) nem fog feljönni külön meghajtóként USB-n mint a 350D?
-
rii
nagyúr
a tükrös gépeknél azért olyan nagy szó a LiveView, mert ekkor a tükröt "le kell csapni"-a?
ugye a LiveView mód nem rövidíti a váz élettartamát?(#15216) qnadam: nagyon köszönöm! ez még igéretesebb .-)
meg megyek auchan-ba is szétnézni ... ott 5000-ért írták talán
csak úgy van írva, hogy CLASS4, CLASS10 .-D -
rii
nagyúr
köszönöm! akkor mindenképp class10-es lesz majd .-)
és lehet télleg a 8-as is elég kezdésnek .-)táskát milyet érdemes? Mire jó odafigyelni? mivel rendelkezzen extra ficsör'ként egy táska?
munkatársnőmnek LowePro TopLoader 65 AW-je van
ami tetszik benne: oldalt van egy olyanr rész ahova be lehet húzni az övet, és ha nem szaggatja el az ember gatyáját, akkor a derékon is lehet hordani ....vagy valami válltáska szerűség jobb?
(#15214) qnadam: nekem egyből a 8.990-est mondta a srác .-) nagyon korrekt-kedves volt ... lehet csak nem vágta fejből a kingstont?
-
rii
nagyúr
Canon 40D és egy Canon 600D kompatibilis az objektívok tekintetében?
lehet köztük cserélgetni? -
rii
nagyúr
válasz
Akos96 #15122 üzenetére
de eddig még lett volna esély arra, hogy legyen benne egy szisztéma
de akkor majd hogy fogja bárki is megérteni, pár év mőlva, hogy a 90D-től nem jobb a 100D, és a 950D-től meg az 1000D? .-)
ha csak bleassulnak a számozással, akkor még kihúzhatják 50 évig ....
70D 72D 75D 77D 79D 80D 81D 82D 83D .....de most ez a 100D vonal számomra kakuktojás
pedig már azt hittem h átlátom -
rii
nagyúr
kijött valami 100D a canontól ... nem lesz így túl nagy kavarodás a számozást iletően? )))-.
(#15117) Akos96 : köszönöm ... .-)
utánanézek még a témának ... mert szeretnék megtanulni fotózni -
rii
nagyúr
sziasztok
[link]600D vs 40D
mit jelent a 600D javára az alábbi pár sor?
Faster autofocus: Phase detection vs Contrast detection
More dynamic range: 11,5 EV vs 11,3 EV
Slightly lower noise at high ISO: 793 ISO vs 703 ISO
Better maximum light sensitivity: 6,400 ISO vs 1,600 ISO
Better boost ISO: 12,800 ISO vs 3,200 ISOa 600D értékei vannak ki-bold-ozva
-
rii
nagyúr
vopltaképp a digitális zoom-nak semmi értelme nem?
mintha PS-ben megnövelné az ember a kép fizikai méretét. -
rii
nagyúr
válasz
*Ropi* #15088 üzenetére
" .... A 40D alacsony ISO-n jobb, az 50D meg magas ISO-n: 800-nál van a határ, ahol fordul a kocka. A 40D-ket rendszeresen használtam 1600-on, .... "
akkor a 40D-t használtad magas ISO-n?
lehet tudok kölcsönbe kapni egy 350D-t (vagy a munkatársnőmét, vagy a cégest fogom nyúzni, mindkettő egy 350D) .-)
de akkor elkezdem tanulni az alapoktól .-) -
rii
nagyúr
válasz
csacsi77 #15084 üzenetére
azt meghiszem .-D
sosincs vége
kompakt - milc - 350d - 450d - 40d - 600d
ezt az utat jártuk be havercsajjal tevezgetést illetően .-)
neki 600d-re gyúrunk most .-) mert szeretne találni valami 0thm-es hitelt ... vagy más hiteltén meg személy szerint egy 40d-re kezdek el malacperselyezni .-)
-
rii
nagyúr
válasz
csacsi77 #15078 üzenetére
köszönöm!
5000 expo-s gépet gondolom nem árulnak .-)
a 10-20.000 expo elmegy még?
a 30.000-es exposat vagy afölöttit kell kerülni, gondolom ....munkatársam mondta, hogy végülis 10.000-nél ias megadhatja magát a váz .... de 30.000-ért megcsinálják, és votlaképp mintha új gép lenne ....
hány expo-sakkal érdemes szemezni?
-
rii
nagyúr
nagyon köszönöm!
akkor 450D vagy 40D-t kezdünk el néznimunkatársam kérdezi, hogy miért nem tettem rá a 350D-t a számítógépre USB-n? .-O
Ti szoktátok így használni?
hogy laptop segítségével fényképeztek?meg szabadna még kérdeznem, hogy a 40D és a 450D között van-e lényeges különbség?
-
rii
nagyúr
lehet rosszul fogalmaztam )))-.
arra gondoltam volna, hogy az LCD kijelzőjén lehet látni amit lát a gép, és nem kell a keresőbe belenézni ....
-
rii
nagyúr
van most nálam egy 350D
sajna nem aktív keresős az LCD-je ))))-.
lehet fotós szemszögből nézve furcsa a kérdésde mi az, ami még
- tükrös
- 60.000 Ft körüöl mozog az ára
- és az LCD-je aktívkeresős vagymi ...... -
rii
nagyúr
sziastzok
havercsaj gépe elég sokszor "írásvédett" hibaüzenettel nem hajlandó tárolni a képet ...
van hogy pár sikeresen tárolt kép után egyszercsak kiírja, hogy írásvdett .. ilynekor ki-bekapcs, de van hogy így is írásévédett marad ...a fényképezőgépnek van baja? jobb lenne, ha az SD kártyának ...
-
rii
nagyúr
nagyon köszönöm a segítéget
havercsaj szeretne majd gépet venni, továbblépne a MILC-ről, vagymiről, meg a kompaktról, és tükröst szeretne, de szerintem 100 a felső határ. .-/
mivel csaj (ráadásul stylist), ezért számítana neki a külső is .-/
-
rii
nagyúr
sziasztok
két kérdést szeretnék feltenni
a.)
tüktösbe mi az amit már "érdemes" megvenni, és új?
200.000-nél kezdődik? .-/b.)
illetve tükrösbe mi az ami
- retro-s külsővel rendelkezik,
- és jó gép,
- és használtan jó árba kapható? -
rii
nagyúr
válasz
HollyBoni #14353 üzenetére
köszönöm
sajnos megtaláltam az NX300 fő buktatóját .-) -
rii
nagyúr
"csak úgy" meg tudom kérdezni, hogy egy samsung nx300-as gép egy 350D-hez képest milyen?
gondolom nem tükrös ...
meg az érzékelője mekkora lehet? kicsi, ... vagy akkora mint egy E PL1-nek?http://www.samsung.com/hu/consumer/cameras-camcorders/smart-cameras/nx-cameras/EV-NX300ZBQUHU
-
rii
nagyúr
nagyon köszönöm a segítséget .... !!!
-
rii
nagyúr
a minél kisebb zaj, és a minél nagyobb érzékelő lenne sztem'a fontosabb
meg hogy minél sötétebb fényviszonyonok közt, bealkonyultabb időben is lehessen vele szép képeket csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest