- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
Depression
veterán
Remélem valaki kitér majd a hangjára is, mert a 4850 életem leghangosabb kártyája. Mégegy ilyen hangos vackot nem engedek a szobámba, az biztos!
-
Depression
veterán
válasz
South Velen #8341 üzenetére
Annak a re-csökkentésnek mindenki örülne. Én biztosan nem leszek az első, aki rohan a 4850-ért a boltba, de előbb-utóbb úgyis benevezek egyre.
-
Depression
veterán
Akkor most végülis derült ki valami? Vagy kamu volt az egész?
Azt hittem, hogy ha most meló után felnézek, akkor olvashatok cikket róla. Erre még itt sem. Mikor lesz hivatalos? -
Depression
veterán
Ti nem érzitek azt, hogy sajnos a hardver túlságosan is előreszalad? Ati már a 3xxx-es sorozatban kijött a Dx10.1-el, a progik meg csak most kezdenek csordogálni. Mivel egy játék elkészítése mostanában sok évet vesz igénybe, ezért kétlem, hogy lenne igazán értelme év végén/jövő év elején a DX11-es kártyáknak.
Az nv hatalmas sikereket arathatott volna, ha most átnevezések helyett DX10.1-es karikkal jöttek volna ki. Mert most kezd beérni a technológia. És tartok tőle, hogy az első DX11-es karik ugyanúgy gyengék lesznek, mintahogyan az első DX10-esek voltak. (8600GT és 2600XT a 30k-es árkategóriában)1 -
Depression
veterán
válasz
VinoRosso #1311 üzenetére
Mint látod, nekem egy erős PhysX-et támogató karim van, és érdekel is a számítástechnika. Gőzöm sincs, elképzelni sem tudom, hogy melyik játék mikor használja. Összehasonlítási alapom meg egyáltalán nincs. Akkor mit vársz a mezei júzertől?
Egyszer már bebuktan egy FX-es karival, mert ugye az nV akkor is szemetet árúlt (mint ahogyan ezt teszi most az alsóbb kategóriákban), és pénzelte a FarCry-t. Most sokan nem fejlesztenek nV-re, mert ugye nincs DX10.1-es támogatás, ami a hírek szerint egyszerűbben programozható.
Az nV meg egyenesen a trenddel szembe megy. Ez miért jó?
Hozzáteszem, hogy a jelenlegi 8800GTX-emmel teljesen megvagyok elégedve, DE!!! Az sem állapot, hogy a lassan 3 éves kártyám veri a legtöbb nV karit. Egyáltalán nem tesz boldoggá, hogy fejlesztés helyett azt csinálja, amit. -
Depression
veterán
válasz
VinoRosso #1259 üzenetére
Nem értelek. Én, mint mezei felhasználó, nem tudok dönteni. Ha több közül kellene választanom, akkor az alapján fogok, hogy melyikkel megy a kedvenc játékom. Ez lenne a szabad választás? És lenne mellette egy csomó progi, ami nem működne a gépemen.
Hát ebből én nem kérnék.
Azt meg tegyük hozzá, hogy a piac még mindig előnyben részesíti a 1 és annál több giga memóriával rendelkező kártyákat. Szeretnéd, hogy ők döntsenek? -
Depression
veterán
Szerintem meg kamu, ami az elején van. Inkább itt is amolyan tikk-takk taktikát tudok elképzelni. Kb hasonlóan szinte 0 teljesítménytöblettel, mint a 2000-es és 3000-es váltásakor, annyi, hogy most belerakják a dx11-et, és megjelennek a több magok 1 lapon.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest