- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Bj Brooklyn #5891 üzenetére
Hát nem tudom... Régebben nagyon nVidia párti voltam (Geforce 2, 3, 4, FX5200, 6600GT, 7600GT, 8600GT...), de mikor megjelent a HD3000-es széria, felfigyeltem Abura és nem 9600GSO-t vettem, hanem HD3850-et. Szerintem jobban döntöttem... És azért amit a DX10.1-ről mondott az se volt kamu (mikor megjelent, sokan eleve temették, de pl. Abu egyáltalán nem)
És a leépítés nVidiánál már most érezhető: pl. ilyen rég nem volt, hogy az új szériás Atiknak majd csak régi szériával tud konkurenciát állítani. Ki tudja meddig... -
VinoRosso
veterán
válasz
Bj Brooklyn #5891 üzenetére
mit is szokás itt ilyenkor mondani?
Bizos beszívott!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Bj Brooklyn #5727 üzenetére
A Flagship Studiosban biztos volt köze. Szándékosan úgy írták meg a játékot, hogy Radeonon pár FPS-sel menjen. Ezt az AMD 4-5 hónap alatt javította fel megfelelő szintre. Ez alatt rengeteg felhasználót veszítettek azért mert nem futott a számítógépén a játék. A többi ezután már csak szenvedés volt. A GRIN-nek pedig az az összeg nagyon hiányzott amit az NV beígért a PhysX támogatásért csak végül nem adták oda. Gondolom észrevetted, hogy a Terminator hivatalos GeForce PhysX játék, csak éppen a hardveres PhysX nincs benne, amit az NV reklámoz. Elég nagy balhé volt ebből, mert az NV eredetileg a Bionic Commandora gondolt, de a Capcom azt szerintem nem engedte. Gondolom az NV ezért nem fizetett. Szóval a mézesmázos színfalak mögött közel sem olyan jó a helyzet.
A Batman eleve nem is volt beígérve. A csúszásból arra lehet következtetni, hogy az NV gyorsan intézte el a támogatást, mert érezték, hogy a termékeik nagyon kevesek, és túlárazottak. Persze a legjobb lenne ha végre új termékekkel állnának elő, de ez egyelőre nem lehetséges.
Aktív témák
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Crypto Trade
- Gyúrósok ide!
- Ford topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest