Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Remélem egy Core i5 750 elég lesz az 5870 nek hogy 1280ba max szűrokken frankón menjenek a gamet!
-
Crytek
nagyúr
Olvasgatom új NFS-ről Geforceokon jobban fut
-
Crytek
nagyúr
1280-ba bőven istenes lesz az 5870 nekem.
Azt majd ha meghal a monitorom akkor veszek nagyobbat.
Nincs fölös 90-100 ezrem új monitorra is. -
Crytek
nagyúr
Vár már a PH-s tesztet kíváncsi vagyok hogy az 5870-nek elég lesz-e egy Phenom 2 X4 965.
-
Crytek
nagyúr
Nagy hátránya lesz ha csak pci expressz 1.a-ásba és nem 2.0ásba tesszük a VGA-t?
-
Crytek
nagyúr
És ha ezeket az új VGA-kat nem 2.0-áas pci expreszes slotba teszem mennyivel lesz lassabb mint a 2.0-ásban vagy nincs jelentős különbség?
-
Crytek
nagyúr
Huhu.Néztem ezt a Warhead eredményt ezekszerint 5870 lesz a min VGa amit vennem kell.
Mert megigértem 8800GT után olyat fogok venni ami 1280*1024be fullmaxon viszi a Crysist meg a Warhead-et ahogy nézem nem lesz ezzel gond hamár 19xx*1xxx be is frankón viszi! -
Crytek
nagyúr
Pont ezt mondtam hogy ha a havok is tud ilyet akkor hol van??
Gears of War-ba is mekkora lett volna ha a így amortizálodnak a dolgok betonfedezéket pik pak ledarlták volna stb.
De minek tépem a szám ezen nem nekem kéne rágódni hanem a fejlesztőknek felmérni mit is akar a nép.Ja hogy ezt leszarják és a saját fos szarjukat ontják csak azt vagy veszik vagy buknak. -
Crytek
nagyúr
"Szövetmozgást és élethű gőzt illetve ködöt lehet csinálni Geometry Shaderrel. Csempetörés az volt már ezer éves játékokban, az nem nagy kunszt."
Nem bizony azt mégse teszik bele a játékokba.
Azt nem mondom hogy minden cég csak a grafikára gyúr mert a megjelent game-ek grafikáját nézve sokon csk röhögni lehet hogy ezt 2009ben kiadni így stb.
De akkor legalább a fizikára gyúrjanak.Én nagyon nagy grafika buzi vagyok ez tény,de egy atombrutális fizikával ellátott game írtozatos hangulatot tud teremteni.
Csak pl a Strangleholdot mondanám ami nem egy kiemelkedő de ott már valami amortizáció észlelhető és ha mindekit kinyirtunk a nagy romhlamazt végipáztázni élmény.Olyan lenne a jó game amibe pl Stranglehold szerűen sőt még brutálabbúl törik minden fps-be tpsbe meg pláne és ott is marad a törmelék és semmit nem lehetne látni szinte a portól szilánkoktól a szikráktól harcok közben,de jó is lenne.
De hát erre mondják azt hogy ilyet SOHA!!! -
Crytek
nagyúr
Nem a physx ről beszélek.Arra csesznek a cégek nagyban hogy normális fizikát csináljanak physx nélkül.
Mert csempetöréshez,szövetmozgáshoz szakadáshoz leváláshoz, élethű gőz köd reagáláshoz nem kellene physx de ugy néz ki csak vele képesek megcsinálni.
Ezért jó ez a physx ott leglább van fiziki a többi csira cég meg nem képes erre. -
Crytek
nagyúr
válasz
janos666 #4868 üzenetére
Tuti igazad van én nem értek ezekhez,de ettől függetlenül nekem olyan VGA kell amin a leirt beállításokkal fog menni a Crysis normálisan játszhatóan.
Jelenleg a 8800GT-mel 0-6 fps,de ezt már említettem! És ez állandó már mióta kijött a Crysis kijött sok új driver és állandó kb ez az 0 -6 fps.
Szal várom a megváltó VGA-t! -
Crytek
nagyúr
válasz
janos666 #4862 üzenetére
Én nemtudom hogy mi a szitu mert nem értem ezeket a dolgokat amiket itt irtok hogy pom meg tökömtudja még mi.
A lényeg AA-t minél nagyobbra teszem egyre jobban lassul a game és AF-el ugyanez a szitu szal müködnek.Én ezeknek a game-en ill driveren belüli maxra huzását nevezem maxnak!
Ha Atinál a game-en belül a 8x a max akkor az ha nvdiám lesz akkor a 16xQCS lesz a max.
Mostmég mindegy mert nemigen van olyan vga amin jól menne így.
Ezért akarok olyan VGA-t mert ha a Crysis így fog normálisan menni 30-40 fps között akkor már mással sem igen lesz gond.
Most ilyen beállításokkal a 0-6 fps-t erőteljesen pumpálja a képernyőre! -
Crytek
nagyúr
válasz
Dark KillerX #4851 üzenetére
De nekem akkor is olyan VGA kell hogy elmondhassam fain a VGA mivel MAXON viszi a Crysist és a Warhead-et. Csak kitudja mikor jön az ilyen VGA!
-
Crytek
nagyúr
Én majd olyan VGA-ra akarom lecserélni a 8800GT-met ami viszi majd a Crysis-t és a Warhead-et 1280*1024 very high max AF ás max AA mellett. És akkor nem is nagyok az elvárásaim.
-
Crytek
nagyúr
Bárcsak nvidia is még ez évben lőné el a dx11-es kártyáit.Mert melóba kaptam bont annyival közelebb lennék árban a VGA-hoz ,de csak ebben az évben érvényes.És nem akarok egyből atit venni mert ha nv netán jobb lesz akkor beszoptam.
-
Crytek
nagyúr
Basszus még kb 3 hónapot várni kell
Ha nem többet!
-
-
Crytek
nagyúr
Jöhetne már valami igazán. Szeretném tudni végre mi lesz a 8800GT-m utódja nvidia vagy ati!
-
Crytek
nagyúr
Csak a Crysis Warhead miatt kérdeztem amugy! A célom olyan 1 magos VGA aránylag olcsó áron 65 -75 ezer max amin minden maxon megy a Warhead!
Tehát GTX 295 vagy annál jobb legyen ez a VGA mert kb ez már tudja maxon a Warhead-et vinni elvileg!
-
Crytek
nagyúr
Én bízom abban hogy az új atik között lesz majd olyan 1 magos ami elveri a 4870X2-öt és mégis barátibb lesz az ára!
-
Crytek
nagyúr
Cevat Yerli: "A Crysis 2 totálisan kihasználja a PS3-at!"
Nem volt túl nagy meglepetés mikor az E3 0. napján a Crytek bejelentette: érkezőben a CryEngine 3-ra épülő Crysis 2. Az alkotás mindig is ismert volt brutális gépigénye miatt, mely Cevat Yerli nemrégiben elhangzott mondatai alapján az új epizód esetében még kegyetlenebb lesz. Elmondta ugyanis, hogy egy, a Sony Playstation 3 rendszerén végzett tesztben a terhelési értékek csekkolása után kiderült, hogy a PS3 összes CPU-ja, a GPU és a memóriája is csúcson volt járatva...
info: Cybergen
Akkor lehet következtetni milyen pc kell majd alá!!!!
-
Crytek
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest