- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
janos666 #5013 üzenetére
Azért sokféle melóhoz kellhet 3 vagy 4 monitor, tözsdés emberkék néha használnak többet is ennél. Miért pont 3D-ben lenne értelme? Az előző Fire kártya is lightos volt 3D-ben, de volt 4db kimenete ...
No és ott vannak az olyan elmebeteg monitorok, mint az IBM 22.2" kis "CAD" monitorja a szolíd 3840x2400-as felbontásával. -
Komplikato
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #3863 üzenetére
"Én azokat sanjálom, akik annakidején a 3xxx-es szériát vették a DX10.1 miatt... Na őket keményem megszivatta nV taktikája,..."
Jut eszembe, Fuddzillán volt vagy egy hete hírekben, hogy nyáron kijövő noti GPU-kat NVidia DX10.1-el szállítja. Ez most amolyan hallgatólagos beletörödés, hülye marketing vagy rossz pletyka?
-
Komplikato
veterán
válasz
Hakuoro #3833 üzenetére
Ezek szerint átaludtuk!
AMD shows off Evergreen die -
Komplikato
veterán
Ezek szerint a PH-t is megjárta a gép.
Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy azt a ragadós lötyit 8vélhetőleg üdítő) ki borította rá a gépre, és mit fog kapni a pofájára az utolsó tesztelő, aki olyan ragacsosan visszaviszi. (esküszöm még ketchup is volt rajta)
De ez volt az. -
Komplikato
veterán
Láttam ma egy milliós értékű, forgalomban MÉG nem lévő, Asus gépet, amiben Mobility Radeon "Top Secret" HD4870X2 videokártya lapult. Na most mivel a gépnek így is kisebb szekrény méretű töltője volt, de így is "csak" 300W körüli, ha jól sejtem ez RV740 vagy annak mobil verziója az amiből 2db ül rajta?
Sokan kérdezték lesz e HD4890X2, de nem lesz. No és asztali HD4770X2? -
Komplikato
veterán
válasz
Oliverda #3018 üzenetére
" This number itself raises the computing power of GT300 by more than 2x when compared to the GT200 core."
Ezt az összes következő generációs csúcskártyáról leírták, és néhány ritka kivételtől eltekintve a reális szorzó mindíg "csak" 1.5x volt az "beígért" 2x-es helyett. De majd meglátjuk, már csak pár hónap.
-
Komplikato
veterán
válasz
Mercutio_ #2963 üzenetére
"Lesz valami kisebb fogyasztású, de a 4670-nél érezhetően gyorsabb kártya,..."
Sajnos nem, a hírek szerint a HD4750-es a DDR3-al jobban melegszik és többet eszik, mint a HD4770 a GDDR5-el. Majd a következő generációban, mert nem hiszem, hogy ha nyáron jönnek a DX11 vasak, akkor még csinálnának bármi újat az RV740 mellett 40nanométeren. -
Komplikato
veterán
Nem tudom mi bajotok az alap HD4770 hűtésekkel? Szvsz a HD2600XT-m legalább annyira melegszik és sokkal sz*rabb hűtése van. Nagyjából annyit fogyaszt mint a HD4670, nem de? Úgy is lesz más hűtés is. Láttam valami Accelro hűtőt is rá, csak elég vacak kisfelbontású képen ... biztos lesz ICeQ, meg sok másik.
-
Komplikato
veterán
Ha lehet hinni a Fudzillának, akkor a HD4750-es a GDDR3-al vicces módon annyit vagy éppen többet fog fogyasztani, mint a HD4770-es. Azért elég ritka, hogy a gyengébb kártya egyen többet.
Én meg kíváncsian várom igaz e a 99USD-s kezdőár, meg azt, hogy itthon ez mennyiben fog ... khm ... realizálódni. -
Komplikato
veterán
Remélem a vita hevében nem felejtettük el, hogy a GDDR3 az nagyon nem egyenlő a DDR3-al. Ugye a HD4670 "titka" pont a DDR3 volt többek között.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest