- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Komplikato #5032 üzenetére
Hát, az. Ha sok monitor kell, akkor nem kell 3D, ha még is, akkor nem elég 1 kártya. De majd meglátjuk...
-
Med1on
aktív tag
válasz
Komplikato #4690 üzenetére
24. Juli 2009,
Ezek volnának a jó pár hetes infok?
A TSMC csúnyán belerondíthat még az ATi levesébe a 40nm-es gyártósorok problémái miatt, egyáltalán nem biztosak ezek az időpontok nemrég még a novembert hozta le több forrás. (a gyenge kihozatal okán)A Win7 eljövetele és a jelenlegi hírekben említett időpont között több mint 1 hónap különbség van.
Win7: okt 22.
ATi RV870 a hírekben: szept. 10-19.Nv oldalról pedig egyáltalán nem biztos semmi a Fermiről egy dián kívül nincs más információ. Nagy volt a csönd a zöldeknél a Computexen DX11 téren ami azért nem túl jó előjel.
-
keIdor
titán
válasz
Komplikato #3991 üzenetére
Szerintem csak Win7 miatt lesz benne. Tudja majd, de úgy, mint az S3 is... papíron...
Ahogy ráengednél egy DX10.1-es játékot akár LOW-on akadna, mint a halál.
De azért kicsit vicces, hogy a 9500GT 40nm majd tudja a DX10.1-et a GTX-295 meg nem!
De nem lennék (már 2008 óta) nV tulaj.Egy kis ideig volt GTX-280-am, de hála istennek el tudtam adni 100k-ért... a 130$-os HD4870 meg 200$-os HD4890 mellett nem tudom mennyiért tudtam volna eladni, talán adtak volna érte egy üveg málna szörpit, mást nem.
-
zuchy
őstag
válasz
Komplikato #3834 üzenetére
Érdekes a kép, az RV770 még viszonylag négyzet alakú volt, de ez már téglalap alakú.
Nem hiszem, hogy ez az RV8xx lenne, hiszen néhol látszik hogy 4 négyzet alakítja ki a chipet. Az Rv770-nél középen volt elhelyezve az SIMD tömb. Annyira nem értek a chipek felépítéséhez, szóval lehet hogy tévedek... -
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #3834 üzenetére
Balrol az otodik sorban (az latszik jol a kepen) 14 teljes GPU van, az RV770 waferen ugyanabban a sorban 15 teljes GPU van, a wafer mindket eseteben 300mm-es
-
Hakuoro
aktív tag
válasz
Komplikato #3832 üzenetére
Taipei helyi idő
-
leviske
veterán
válasz
Komplikato #3112 üzenetére
Nekem ez egy kicsit gyengének tűnik. Nem hiszem, hogy ez egy RV740-re, vagy RV770-re épülő X2 volna. Én inkább arra tippelnék, hogy egy 256bit-es nyákra fabrikált RV730 párról van szó, vagy egy átnevezett Mobility HD3870X2-ről. Vagyis erre tudok csak következtetni a tesztekből.
Egy 3,2GHz-es C2D nem foghatja meg ennyire, hogy sok helyen 8800GT szintet hozzon. És január/február környékén úgy is lehetett hallani olyasmikről, hogy a HD3600-asok át lesznek nevezve mobil fronton HD4700-asokká. Ebből könnyen levonható az a következtetés, hogy a HD3800-asokat (ha igaz volt a pletyka) árulhatják Mobility HD4800-asokként is.
Végülis jó eséllyel a notebook gazdája úgysem fog észrevenni különbséget, hiszen notebookon nagyon kevesen szoktak Crysis-t Very High beállítások mellett játszani.
-
Speed®
titán
válasz
Komplikato #3112 üzenetére
Nem erről a megoldásról van szó?
X2RV740et én nem tartom valószínűnek..akinek ilyen teljesítmény kell, az megveheti a 4870-90et, hasonló fogyasztással, "egyszerű" nyákon.
-
rocket
nagyúr
válasz
Komplikato #2066 üzenetére
Tudom, #2008-ban irtam is, hogy megint gaz lesz ebbol, ebben a kapkodasban megint csak az AMD fog rosszul jarni, es driver osszevisszasag lesz megint. (mint az RV770 megjelenesekor)
Vicc azert amit tajvanon muvelni lehet buntetlenul, nem lenne meglepo elobb-utobb visszaternenek a paper launchoz, mert meg az is jobb, mint amikor hozza nem erto userekhez kerulnek a kartyak hetekkel a tervezett megjeleneshez kepest akik egy tesztet nem tudnak lefuttatni normalisan, es ezzel esetleg olyan lavinat inditanak el ami nem kedvez a termek gyartojanak, raadasul megvedeni se tudjak a termeket mert 3 hetre van meg a tervezett megjelenes, es meg a drivereken is dolgoznak (lagalabbis a 3dmark optimalizalasan biztosan), szoval erre mondjak azt, hogy sucks
-
barnam_
nagyúr
válasz
Komplikato #229 üzenetére
Hát elvileg csak 1GB-s-on van DDR3, az se biztos hogy mindegyiken. Ennyit a nagy titokról
Egyébként melyik a gyorsabb, DDR3 vagy gDDR3? -
marcias
őstag
válasz
Komplikato #229 üzenetére
Ezt kicsit kifejtenéd?
Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest